Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Visecasovni razgovor sa dragom mi osobom.

Posmatranje uzletanja i sletanja aviona (ne i zvuk njihovog leta, to me ometa). :)
Korisnikov avatar
By Li
Kako sam samo uzivala u ovom predivnom zalasku...

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
I ja isto.

Mada bio malo melanholičan posle toga...al to je i zbog drugih stvari. Nije Sunce krivo.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Li
@Mars

Kakve divne boje, i fotografije su popaljive... vec se vidim tamo negde u daljini kako plutam nekim camcicem... :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Li
@Mars

Kakve divne boje, i fotografije su popaljive... vec se vidim tamo negde u daljini kako plutam nekim camcicem... :love: :love: :love:
Ponesi ćebe kad krećeš na taj čamac u mislima.

Toliko je zahladilo čim je zašlo, da su ljudi na brzinu skupili svoje zveri od aparata (i ja moju šklopociju) i na brzinu se udaljili od ove lepote negde na toplo.

Inače je tačno tako bilo, verno slike ispale...valjda zbog onih oblaka gore...neka serija refleksija pa je ispalo tako.
Korisnikov avatar
By Mars
Da. To Sunce šaljem onima koje najviše volim i koji su daleko.

:)
Korisnikov avatar
By Tungi
Eh,sta ja tu sve vidim:adiktusha:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa ne mogu ovako....Ni rechi nisu merodavne:)
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ne znam kako da ti pomognem...

Hoćeš jezikom pokreta da nam dočaraš, pa okači na YouTube?
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Mars
Originally posted by Li
@Mars

Ponesi ćebe kad krećeš na taj čamac u mislima.

Toliko je zahladilo čim je zašlo, da su ljudi na brzinu skupili svoje zveri od aparata (i ja moju šklopociju) i na brzinu se udaljili od ove lepote negde na toplo.

Inače je tačno tako bilo, verno slike ispale...valjda zbog onih oblaka gore...neka serija refleksija pa je ispalo tako.
Dobro si me potsetio za cebe...
Letos sam bila na nocno krstarenje Ohridom i preselo mi je koliko sam se smrzla... dok su ljudi uzivali, ja sam molila boga da se ususkam u krevet i zgrejem. :smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by pthalo
Kada nađem novi jezik da naučim i tek sam o početku ali zaljubljena sam od prvog pogleda i naučim prve pet reči, pa naučim još pet nove reči i sada znam 100% više nego kada sam znala samo pet reči jer sada znam deset! čitam tekstove, jedva mogu da izgovorim išta, jer još uvek zaboravljam koja slova se kako izgovara ali čitam glasno i dalje, slovo po slovo, i sve je lepo i zabavno. i pišem, ali sa hiljadim greškama, ali to me ne sprečava da pišem :D

kratko rečeno: http://www.utexas.edu/cola/centers/lrc/ ... -TC-X.html zaljubena sam :love:

ili da kažem любиѭ сє (volim ovo)? http://www.utexas.edu/cola/centers/lrc/ ... -TC-X.html

:lol:
Bravo draga pthalo, bila si veoma blizu: люблѭ сє.

Азъ же люблѭ тѧ сылоѭ любъвы твоѥѩ. ;)

Od lepih stvari volim more. I okean. Galebove kad naglo polete uvis da razbiju skoljku koju nose u kljunu, pa u jednom trenutku stanu, i onda polete unazad. Mada mi bude zao skoljki.

Narandzasto svetlo grada nocu, kad nema zive duse.

Kad mi stigne poruka ili email od ljudi koje sam voleo.

Kad ne ciste opalo lisce, pa mirise i susti pod nogama.

Kad je zima u Beogradu pa pada onaj tihi sneg, bez vetra.

Kad mi prijateljica posluzi caj u mojoj solji.

Kad me ujutru budi sunce.

Kad otpakujes nesto novo, narocito uredjaje tipa kompjuterska oprema, pa onaj miris.

Svaka voznja po gradu, bilo autom ili busom - kako promicu ulice, zgrade, ljudi, svetla, reklame.

Kad kreces ujutru na neki izlet, pa pustis muziku, a tek izlazite iz grada.

Kad kuvas pa ti jelo ispadne bas kako treba.

Kad obilazis mesto koje ti je nekad bilo drago ili gde je nekad ziveo/la neko koga/ju si voleo/la, pa shvatis da se sve promenilo do neraspoznatljivosti.
Korisnikov avatar
By Mage
Ima toliko stvari koje me načine da se zamislim...

Pre neki dan se vozim busom do beograda. Bilo je rano ujutru i nekakva magla se spustila. Kada je sunce izašlo, bilo je zamućeno zbog magle pa sam mogao dugo da ga posmatram... Pomislio sam: tamo negde daleko u svemiru je jedna džinovska vatrena kugla gasa koja nam daje život. Onda sam počeo da razmišljam o beskrajnosti svemira, svom mestu u njemu i kako je sve to neverovatno... Kako je čudo što smo svi mi ovde i odjednom me je uhvatio neki topao osećaj u srcu i čudo u umu... Prosto nisam mogao da se načudim kako sve to (pa i ja) postoji :)

Da li se nekome nekad dešava tako nešto?
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Mage
Iodjednom me je uhvatio neki topao osećaj u srcu i čudo u umu...
da. posle previse kafe. pocnu i ruke da mi se tresu. ;-)
Korisnikov avatar
By lorna
Između naslaga prljavštine na prozorima probijalo se malo svetlosti. Sada sam ovo mesto videla drugačijim očima. Eto, bila sam tu, sasvim očigledno, u te dve i po sobe, polumračne i tihe, u kojima nije bilo ničega što bi mi išta značilo, i u kojima se osećao laki zadah nenastanjenosti. Bio je tu sto za kartanje, i to je bilo sve, sa mekanom zelenom površinom, od čoje ili filca, mesto za nedeljnu partiju pokera. Jedan od igrača rekao je da je u pitanju čoja, koja je imitacija filca. Bio je to jedini jednostavni interval u mojoj nedelji, u mesecu, ta partija pokera - jedino iščekivanje koje nije bilo obeleženo krvavim tragovima raskinutih veza. Pratim ili odustajem. Filc ili čoja.
Korisnikov avatar
By Hys.
Kada vidis najlepsu i najcrveniju bubamaru na zemunskom groblju.
By Kragi
zalazak sunca propracen vedrim nebom
miris zimselene sume
snop meseceve svetlost koja se probija kroz kapke prozora
jutarnji cvrkut ptica
muski vrat :pervert:
lep U2U ;)

Dopisacu ;)
Korisnikov avatar
By maka
kad se okupas,skines sve dlake sa tela,iscedis sve sa face i legnes u citu posteljinu :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Mage
Iodjednom me je uhvatio neki topao osećaj u srcu i čudo u umu...
da. posle previse kafe. pocnu i ruke da mi se tresu. ;-)
:pucaodsmeha:

Derealizacije,mrzim ih.
Korisnikov avatar
By maka
Dok spavas privlacis me k sebi..
Korisnikov avatar
By lorna
Kad dodjesh mrtva umorna i smrznuta u stan, i cheka te vechera, a tvoj najbolji prijatelj zna da treba da cuti i zvizdi. I zna da treba da te podseti da uplatish parking...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Provedenih 3h sa njom u GSP-u zaglavljenom u prevozu i da ti je divno.. :love: Jbt sta ljubav ucini od mene! :dancing:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!