Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by Winter
i evo sad gledam onu neku Majdu na TV, jel mogla da se pojavi bez one mindjuse u donjoj usni?
A zašto misliš da je trebalo da se pojavi bez minđuše? :glupan:
Korisnikov avatar
By m..
dvaput su mi zakljucali temu u aktivizmu u sred postovanja, vraticu se tamo kad se zavrse radovi na mrezi...

@sitnicava to je i mene interesovalo.
Korisnikov avatar
By m..
Pa jeste li vi coravi? Kako je ovo ostalo neprimeceno? Vadite glavu iz rerne.

Organizacija nam je u opasnosti.

Originally posted by analitika
Kao prvo da se predstavim..
1) Nisam gay , mada i nesto nemam protiv vase organizacije
2) Visoko sam obrazovan
3) Bio sam protiv gay parade , zbog sledeceg:
Mislim da je sramno ponasanje vasih organizatora, da dok je zemlja u siromastvu ,odvaja se 300 000 eura na obezbedjenje.( vase). Dok ljudi zbog gladi seku prste po Beogradu , vi trosite novac i to moj i drugih . Sa kojim pravom? Ogorcen sam sebicnoscu vase prema drugima, pa zato mislim da ne treba da trazite nista suprotno.
Mislim da ova zemlja koja tone i crkava , ima mnogo precih problema. A vi i ako ste skupili 300 000 eura, mozete na 100 nacina pametno uloziti i pomoci ljudima oko sebe. Ova zemlja nema vise snage za ponovo polomljene izloge po Beogradu, koje opet ja moram da platim.
I vi i ovi huligani ste danas opet obrukali zemlju, i gurate je zajedno u blato.
Sramota
Ok, zvanicno je: Prsla sam. :rotflmao:
By ...Sitnicava...
Da, sad videh da si i ti pitala, nešto sam naopačke čitala temu, i ponadah se da je odgovorila, kad ništa.
A silno me zanima.
Korisnikov avatar
By Dina
M.. izvinjavam se... danas nesto ljudi mnogo nervozni pa se vredjaju medjusobno, ovo je prvo razumljivo ovo drugo bas i ne... ali malo vise moderiram, sreca da ovde stigoh kad si ti vec otisla posto sam opet zakljucavala i otkljucavala :D
By RACABG
Originally posted by ...Sitnicava...
i evo sad gledam onu neku Majdu na TV, jel mogla da se pojavi bez one mindjuse u donjoj usni?
A zašto misliš da je trebalo da se pojavi bez minđuše? :glupan:
ajde i ta mindjusha , ali ona sto frizeru crkla mashinica na pola shishanja mogla je kapu da stavi makar.

ali definitivno su svi na konferenciji izgledali ko da ih je poplava izbacila.

ali zato gospa nati dajem podrshku umerena histerija za sve pare.
Korisnikov avatar
By Winter
@sitnicava i m...

objasnila sam na prethodnoj strani......ali verujem da vi i dalje ne vidite siru sliku, zabrazdili ste u 'hoćemo prajd pošto poto '' (nemam pojma jel se tu nesto pise odvojeno :nesiguran: )
Korisnikov avatar
By starsailor
vama smeta Majdina mindjusa il necija frizura??? a ovde govorimo o ljudskim pravima ????
ako danas ne dobijem ban necu nikada
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mars
Originally posted by Dina
... Onda ja rekla da u SAD idu majke i cerke pa kad krenem na sledecu paradu povescu i nju...
Hoćeš da ti nekad pričam o tome? Kako tri generacije (bilo str8 bilo gay bilo kombinovano) - svi idu na taj događaj?
Moze :)

Znam i ja takve primere a i moja majka pa je zato navodim da je to dobro... Jedna Amerikanka koju smo znali isla je s majkom iz grada koji je udaljen 200 km od mesta gde se odrzavala gay parada samo da bi prisustvovala tom dogadjaju i podrzala ga. A i ona i majka strejt...
By polarlicht4.1
Originally posted by starsailor
vama smeta Majdina mindjusa il necija frizura??? a ovde govorimo o ljudskim pravima ????
:hug:
By ...Sitnicava...
Raco, tebi jedan povez. :povez:
Sejlorku ću da potapšem po ramenu.
A Winter da zamolim za ponovno pojašnjenje, ukoliko je moguće uljudno.
Korisnikov avatar
By starsailor
auu pa mene nije toliko iznervirala vest o otkazivanju parade koliko neki postovi forumasa...
1,2,3,4,5,6,7,8,9.....
By RACABG
ja govorim o tome da je mnogo prijatnije i lakse pricati i izdejstvovati nesto ako si simpatican , sladak , lep ,..... osobi sa kojom komuniciras i ocekujes nesto

ako si prljav pocepan smrdis mozes izazvati gadjenje i sazaljenje .... ako si cist uredan oceshljan mozez ocekivati postovanje i divljenje......

a oni su izgledali kao da ih je izbacila poplava

znate zasto postoji dres kod u ozbiljnim firmama, ako ne nije ni vazno .
Korisnikov avatar
By IriS
a mene zanima, kako bi ti Raco izgledao posle ko zna koliko neprospavanih noći i kao šlag na tortu, zabranjivanja nečeg što si planirao i organizovao mesecima?
bilo koji posao da je u pitanju...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by m..
Pa jeste li vi coravi? Kako je ovo ostalo neprimeceno?
[/quote]

Uopšte nije neprimećeno, JA sam odgovorio, trudio se da skupim krhotine smirenosti i razložnosti.

Nije valjda da nije otišlo??
By ...Sitnicava...
Meni nije jasno zašto vi ne preskačete Racine postove.
Za mazohiste seksi šopovi nude bičeve.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by ...Sitnicava...
Meni nije jasno zašto vi ne preskačete Racine postove.
Za mazohiste seksi šopovi nude bičeve.
mmmmmm, to već posedujem :bic:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by starsailor
Da,da,da,da,da. To je to.
By RACABG
Originally posted by IriS
a mene zanima, kako bi ti Raco izgledao posle ko zna koliko neprospavanih noći i kao šlag na tortu, zabranjivanja nečeg što si planirao i organizovao mesecima?
bilo koji posao da je u pitanju...
oceshljano, obrijano, istushirano, ispeglano, izglancano ... posebo bih obratio paznju ako bih znao da idem na sastanak sa premijerom drzave.

time bih pokazao da ja cenim njega i njegovu funkciju .

nema opravdanja za onakav izgled ako se zna da su takvi doshli sa sastanka sa premijerom.

bes mi sunce ja evo na plazi uvijen u peskir izgledam pristojnije od onoga. (avatar)

evo i mars ce da kaze da sam super na avatru .........
Korisnikov avatar
By m..
M.. izvinjavam se... danas nesto ljudi mnogo nervozni pa se vredjaju medjusobno, ovo je prvo razumljivo ovo drugo bas i ne... ali malo vise moderiram, sreca da ovde stigoh kad si ti vec otisla posto sam opet zakljucavala i otkljucavala :D
i ovo je drugo razumljivo, na svu bedu jos treba neko da lupeta i ostaje ziv, naravo da ces da poludis. (a ima dole, u aktivizmu, par etalonskih primera ordinarne gluposti)

nema ovo veze s moderacijom, nego niko nije primetio ovaj biser "vasa organizacija", zagrcnuh se cigaretom.
Korisnikov avatar
By IriS
a recimo, meni je mnogo bitnije šta neko ima da mi kaže, nego šta će obući i kako će izgledati.

što znači, da ovde ti i ja imamo različite kriterijume vrednovanja nečije ličnosti... e sad izračunaj koliko ljudi ima u ovoj zemlji, sa sve svojim kriterijumima, i kad bi svako od nas gledao da zadovolji svačiji kriterijum. zvuči glupo, zar ne?
Korisnikov avatar
By Mars
Znam i ja takve primere a i moja majka pa je zato navodim da je to dobro... Jedna Amerikanka koju smo znali isla je s majkom iz grada koji je udaljen 200 km od mesta gde se odrzavala gay parada samo da bi prisustvovala tom dogadjaju i podrzala ga. A i ona i majka strejt...
To nisu primeri - to je životni stil. Sramota je da NE budeš tamo kao pojedinac. Nedopustivo da nisi tamo ako si neka institucija, ustanova...

Imam neke slike, gde da ih stavim?
Korisnikov avatar
By Winter
sitnicava raca ti je objasnio, da ja ne trosim reci....vi ne shvatate da je ovo Srbija...konzervativna staromodna Srbija u kojoj je in pustiti bradu i nabiti kokardu, a ne staviti pirsing na sred lica i bukati 'ja sam lezba, ocu bre da ozenim moju curu'.....koliko god da se to nekima ne dopadalo...upravo to sto vec pomenuti reče, kod oblacenja.....ako nesto zelis, moras se poturditi da to i dobijes...ulagivanjem, fliranjem i inim sitnim prevarama.....a ne...pederi oce glavom kroz zid...pa izvol'te...nema parade ni ove godine......
Korisnikov avatar
By m..
@sitnicava i m...

objasnila sam na prethodnoj strani......ali verujem da vi i dalje ne vidite siru sliku, zabrazdili ste u 'hoćemo prajd pošto poto '' (nemam pojma jel se tu nesto pise odvojeno :nesiguran: )
objasnila si ti stosta na prethodnoj strani, nego mene je zanimalo samo jedno: zato ti smeta majdina mindjusa?

mislis da to smeta imidzu lgbtiq populacije?
mislis da je neestetska?
mislis da bi pred cas nemackog i pojavljivanje u medijima istu trebalo skinuti?
___________________________ <- dopisati po zelji.
Korisnikov avatar
By bern
a recimo, meni je mnogo bitnije šta neko ima da mi kaže, nego šta će obući i kako će izgledati.

što znači, da ovde ti i ja imamo različite kriterijume vrednovanja nečije ličnosti... e sad izračunaj koliko ljudi ima u ovoj zemlji, sa sve svojim kriterijumima, i kad bi svako od nas gledao da zadovolji svačiji kriterijum. zvuči glupo, zar ne?
A svijet je bajan i sjajan i evi će sutra da nam dođu na paradu...

Dress code!
By J...
m.., pa rekla je sto joj smeta mindjusa, kaze kad baba Dragojla i deda Milun budu gledali dnevnik ima da se slogiraju od antihrista sa mindjusom na ustima. :jbg:
By ...Sitnicava...
I opet ću da se upletem. :vatrica:

Poenta njene priče je da je ovo Srbija i da ne sme da se provocira neuobičajenim stvarima (minđuša, je li) već sistemski da se ulaguje vlastima. :nope:
By polarlicht4.1
Originally posted by RACABG
bes mi sunce ja evo na plazi uvijen u peskir izgledam pristojnije od onoga. (avatar)
:pucaodsmeha:
By RACABG

iris zna se kako treba da se izgleda , a onako se izgleda kada cevcis pivo ispred dragstora .

dzabe sto on ima sta da kaze ako izgleda kao kloshar ......

meni kada bi radnik doshao onakav na posao vratio bi ga kuci bez problema jer necu da mi plashi saradnike i komitente.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!