Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Zao mi je sto nisam gledala...

... ali po prepricavanjima ste bile fenomenalne..

I ja vam se od srca zahvaljujem za pomeranje granica i pozitivnu energiju
Korisnikov avatar
By RadaNs
Gledajuci ovo izdanje emisije pozelela sam da se registrujem na ovom forumu.
By Bombina
Originally posted by Veky108
Svima Vama koji ste pratili ili niste zelim da se zahvalim na podrsci i lepim komentarima :-)
Javili su mi za ovaj forum pa tom prilikom Vas pozdravljaju Marina I Vedrana ;-)

Srdacno Marina i Vedrana
pozdravljam vas,pricala jedna moja poznanica i vama podrzava razlog ti je da budete vas dve budite srecni
zelim ti srecu :)
Korisnikov avatar
By Mikili73
Svaka čast devojkama, obe su super, a Tatjana je dobar novinar i kao osoba ne misli ništa loše o gay tj. lez populaciji.
By Veky108
Ljudi divni ste:-) Drago mi je sto je to efektno i pozitivno uticalo na vecinu Vas:-) na ovaj ili onaj nacin;-)

Ovom prilikom Vas pozivam da podrzimo Gay Pride u Zagrebu 12.JUNA ' 09 ...nase Lijepe susjede;-)
U duhu aktivizma ,pozitive i dooobre zabave...ima sto da se vidi...
Predpostavljam da znate i da ste imali priliku biti ....adrenalin ..kamere blicevi sa svih strana..show -svoje vrste a treba da napomenem da je i ove godine najavljen dolazak hrvatskih politicara iz vladajuce strukture ha!I brojni drugi gosti iz EU i sveta. Cekamo Vas ! ;-)

Srdacno i u dobrom duhu ostajte

Marina&Vedrana
By Veky108
Pardon ipak je 13tog Juna dakle evo da iskoristim malo prostora i za to..

Zagreb Pride
Type:
Causes - Protest

Date:
Saturday, June 13, 2009
Time:
11:30am - 5:00pm
Street: marsuta --
Maršala Tita - Masarykova - Preradovićeva - Margaretska - Ilica - Praška
City/Town:
Zagreb, Croatia

View Map
Google
MapQuest
Microsoft
Phone:

00385959021445
Email:
info@zagreb-pride.net

ZAGREB PRIDE ZA OTVOREN GRAD

Mi – lezbijke, gejevi, biseksualne, transrodne, interseksualne i queer osobe smatramo Zagreb našim gradom, u njemu živimo i želimo živjeti sudjelujući u svim oblicima društvenoga života. Zato već osmu godinu i jesmo u Povorci ponosa. Zagreb Pride postao je dio Zagreba, ali Zagreb još uvijek nije do kraja postao otvoreni grad kakav mi zajedno sa svim sugrađanima i sugrađankama želimo graditi.

Pozivamo sve LGBTIQ osobe, naše obitelji, prijatelje i prijateljice, kolege i kolegice, gradske institucije, nositelje političke vlasti u Zagrebu da se pridruže našoj borbi i našim zahtjevima, da sudjeluju na Zagreb Prideu, da budu s nama u Povorci ponosa i osjete što znači biti LGBTIQ osoba u Zagrebu i Hrvatskoj.

Sudjelovanjem stvaramo bolje i pravednije društvo. Zajedno gradimo Zagreb kao otvoreni grad.

Dakle to je deo texta cisto da steknete neki dojam....Srdacno i Vidimo se ;-) M&V
Korisnikov avatar
By umetnik
Iz proverenih izvora znam da ce na leto biti emitovana emisija i sa deckom koji je gay!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Vedrana, ne kuliraj mi prosidbu....zelim da cujem DA! :ozbiljan:
By PticaNeka
a obe su mi simpaticne, ali 'rvatica :bale: - osmeh, oci, OCI :bale:

[/quote]

:kasalj: Moja devojka ima najlepse OCI! :durenje:

:P
By stefy1234
Odlicne za 3dana repriziraju sve epizode pogledaj te opet marinu i vedranu
By stefy1234
Kedva cekam reprizu svih epizoda najavilu su za 3 dana obavezno pogledaj te marinu i vedranu ne propustite :colorado:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!