Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by Delete
Originally posted by ...Sitnicava...
E, pa te pretnje pištoljem znatno menjaju stvar...
Nesto kontam da tu nije bilo pretnji pistoljem, nego je lik imao pistolj "za svaki slucaj" i da je on tu nesto pretio, evakuisali bi sve sa Gazele.
Pa, i ja isto. Pitah autorku, ali ne dobih odgovor.

A on mi fali za krajnje formiranje stava. :)

OFF: Nego, jesi li ti položila juče onaj ispit?
Korisnikov avatar
By Dina
Hmmm... Ja sam poznavala jednog coveka koji je par puta tako pravio predstave od samoubistva, nesto slicno ovom slucaju. Na kraju se stvarno ubio.

Svaki pokusaj samoubistva je poziv u pomoc i nije bezazlen. Ne verujem da je taj covek normalnog psihickog zdravlja i da mu je to samo hir. Ako je hteo da privuce paznju ljudi mogao je to na hiljadu i jedan nacin a ne na ovaj. A za devojku, zovne recimo "Sve za ljubav" ili neku slicnu emisiju i eto paznje ;)

Inace, gledala sam na tv da u policiji imaju bas ljude koji se bave samoubistvima i koje pozovu u ovakvim situacijama. Bas je taj covek koji je glavni u toj grupi pricao koja je to igra zivaca i koliko svaka rec i pokret mogu da budu bitni, tako da im pored toga sigurno ne trebaju ljudi da spartaju okolo i komentarisu.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Zwezdica
Da je neizmerno voli ne bi joj to priredjivao ! ;)
Mozda. A mozda on samo zeli da ona primeti koliko on nju voli, jer ranije nije primecivala, ili se pravila da ne primecuje.
Drugi da imaju gram mozga ne bi nikog ubedjivali da se sa takvom nestabilnom osobom pomiri, jer bi taj isti mogao jednog dana i da je ubije!
Opet, mozda! Mislim da neki ljudi mogu vise da vole druge nego sebe i da ceo svoj zivot posvete samo jednoj osobi i zadovoljenju potrebe te druge osobe. E sad...koliko to moze da gusi je vec druga prica, a i razlog za raskid.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hm.. Koji ispit u vreme NE ispitnog roka, jos KPP iz trece godine? :misli: Misija nemoguce !
By J...
Originally posted by Delete

Drugi da imaju gram mozga ne bi nikog ubedjivali da se sa takvom nestabilnom osobom pomiri, jer bi taj isti mogao jednog dana i da je ubije!
Opet, mozda! Mislim da neki ljudi mogu vise da vole druge nego sebe i da ceo svoj zivot posvete samo jednoj osobi i zadovoljenju potrebe te druge osobe. E sad...koliko to moze da gusi je vec druga prica, a i razlog za raskid.
Koliko sam ja razumela, covek je pusten iz Laze. :hekla:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by starsailor
svaki put kada citam Dinu iznova joj se divim :hail:
kada porastem zelim biti Dina da se zna :novinar:
E , a ja kad porastem zelim biti J...
Originally posted by J...

A šta je po vama optimalno da policija uradi?
Treba da reaguje racionalno i efikasno. Uvek se pitam zasto u takvim situacijama ne koriste neke uspavljujuce metke kojima bi ga onesposobili i tako ne bi bilo nepotrebnog zastoja. A ukoliko bi pao ili skocio u vodu, dole da ga saceka camac sa spasiocima koji bi ga opet pokupili i sve bi proslo bez nepotrebne drame.

I ne mislim da je neka drugacija reakcija moguca za ocekivati u takvoj situaciji opsteg haosa, niti mislim da je u drugim zemljama drugacije. Naprotiv.

Da se desila neka saobracajka i da su ljudi stradali ili lezali po mostu povredjeni verujem da bi bilo vise saosecanja, ovako ljudi znaju i osecaju da je takav pokusaj "samoubistva" ipak u vecini slucajeva teatralno skretanje paznje na sebe.

Mada mislim da vecina tih ljudi, kad je dosla kuci i ohladila glavu ne bi zaista i pozelela da se taj nesrecnik stvarno na njihove oci ubio, verujem da su to bile afektivne reakcije.

Ja da sam se nasla tamo u ulozi posmatraca, ako vec ne bih negde zurila i zbog toga pomisljala ono sto su neki izgovarali, verovatno bih sve to posmatrala razmisljajuci o besmislenosti zivota i uhvatila bi me lagana depresija.

Jedino mi nije jasna ta zena koja je navodno slikala decu kao da se radi o nekom lepom dogadjaju. Ko zna, mozda je mislila da se to sve dogadja u nekom filmu tj. na televiziji.
Originally posted by Sixto

Zakasnio i to je to! Zatvorena Gazela nije moj kapric vec gradska elementarna nepogoda za koju saznaju svi u roku od 15min!
Iskreno, ja ne bih volela da zakasnim pa i da je neki ozbiljniji razlog od ovoga bio.

Uostalom, saobracaj i jeste zatvoren zbog bezbednosti gradjana jer je taj covek pretio pistoljem, znaci bio opasan i za okolinu a ne samo za sebe. Da nije imao pistolj, ne bi saobracaj ni zaustavljan, policija bi mogla s njim da pregovara i na onoj pesackoj stazi.
:freddy:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by stotinka_dogvila
Policija je blokirala Gazelu, tako da se nije moglo proći ni napred ni nazad, ni peške niti bilo čim drugim. Hoću da kažem da je na desetine ljudi čekalo na njegovu odluku. Recimo, ja sam zakasnila u redakciju tri sata, i novine će ići u štampu tri sata kasnije... Hteo je da skoči jer ga je ostavila devojka, i dok policija nije kontaktirala nju... itd. Da li je čitav Beograd trebao to da gleda? Nije li samoubistvo intimni čin?
Ovim postom ni ti ne pokazuješ neko bog-zna-kakvo saosećanje, daleko od toga.

A zašto su ga ostali izgubili... Pa, pobogu, svako svoje dupe gleda. Parola "Zar je jedan život bitniji od hlađenja mog omiljenog ručka"?

Mis'im, tuga.

A šta je po vama optimalno da policija uradi? S moje tačke gledišta su negde normalni pokušaji odgovaranja od tog suicidnog poduhvata. Valjda to nekako ide instiktivno.
Zakasnila 3 sata na posao :iskolacen: ?!? Zaista, to je merljivo sa necijim gubitkom zivota.

Ovim postom ni ti ne pokazuješ neko bog-zna-kakvo saosećanje, daleko od toga.
upravo.

Nije uopšte pitanje odećati ili neosećati. Bitno je delenje. U ovoj konkretnoj situaciji niko od nas, pojedinačno, nije mogao da uradi ništa za njega, mogli smo samo da gledamo i čekamo. Mislim da bi drugačije posmatrala situaciju da si dva sata provela u prepunom busu (vozač je odgovoran za putnike i nije puštao nikoga napolje) a telefon ti zvoni svakog časa, a sa druge strane šef koji ti viče da će zbog tebe svi radnici ostati duže tri sata. Pobogu, postoje u ovoj državi ljudi koji su stručni za ovakve slučajeve. Nije potrebno izaći na Gazelu da bi se ubilo. Meni je naravno, žao tog čoveka, ali za njega je kasno, i pitanje je koliko samilost i sažaljenje kao postsindrom ikome i išta pomažu.

ajme, telefon ti je non stop zvonio :drama:

Originally posted by iWanna
Ali, ni ti ni ja, niti svi posmatrači ne znaju njegove prave razloge...
:puzzle:

jel ti procitas ono sto napises?
Naravno, čitam i šta ti pišeš, evo ti dokaz: ne piše se "jel" to je skraćenica od upitne konstrukcije "Da li" koja se skraćeno piše: je l'

lepo kaze J. :
Mora o pravopisu i u ovoj temi. :drama:
iWanna

Prva reakcija je bila saosećanje, pa sažaljenje, ali kako je vreme prolazilo i kako smo svi slušali naizmenične govore samoubice i policije pitali smo se zašto sve to slušamo "okačeni" o rukohvate u busu. Poznajem mnogo ljudi, koje život nije mazio, i koji su prošli pakao, pa nisu odlazili na Gazelu. Naime, samoubica je tražio od policije da pozovu njegovu (bivšu) devojku kako bi im ona garantovala da ga neće napustiti, jer, u tom slučaju neće skočiti. A veći deo vremena je držao u ruci pištolj uperen u policiju i posmatrače.
jeL ejmirao u putnike?

Ma, bitno da se on nije ubio, da ste svi pozavršavali šta ste imali i to je to.

Jbg, nisu svi jaki i sposobni da racionalno posmatraju svoje probleme.
Zamislite, nismo svi isti...ko bi reko!

Ja sam dobila "ribanje" od urednika, jer štampa ne priznaje praznike i sl. "Novine moraju da izlaze, pa moraju." - kaže moj urednik.
I JEL :giggle: su izasle :trep: ?

J...

Da, tačno je. Jedino što nisam bila sigurna jeste podatak oko njegovih godina. Tamo, na licu mesta, pričalo se da ima 29 godina, a posle sam pročitala u "Borbi" da ima samo 20 godina... Samo zbog toga što je mlad "oprošteno mu je".
Sa devet vise ne moze se oprostiti :nerd: ?

Ne, oprosteno mu je zato sto je "slab", "lud", "jadan". Naravno da mi sada mozemo saosecati i sa njim i sa svim drugim nesrecnicima i sveukupnom ovozemaljskom nesrecom ali u trenucima kada neko ugrozava tvoje interese ili mozda tvoj zivot, budimo iskreni, svi cemo pomisliti neku sebicnu misao i to je normalno. Ne volim formalne pozive za saosecanje samo zbog toga sto je to "ispravno", ne ulazeci u sustinu cele situacije i osecanja svih strana u tom trenutku.
Nekima od nas nisu potrebni formalni pozivi za saosecanje, i koliko su putnici/narod bili u stvarnoj opasnosti u svojim vozilima :smirk: ?

Ma, bitno da se on nije ubio, da ste svi pozavršavali šta ste imali i to je to.

Jbg, nisu svi jaki i sposobni da racionalno posmatraju svoje probleme.
Zasto je bitno da se nije ubio neko?

Zasto???

Aman samoubistvo nije kaznjivo zakonom, ako mu se ubija neka izvoli lepo ! O Boze...

Briga me bas, njegova stvar! Sigurno nema ni jednu stvar za koju bi ziveo.. Tada bih se mozda i ja ubila.. :jbg:

pa onda Dina lepo kaze......
Originally posted by Dina
Hmmm... Ja sam poznavala jednog coveka koji je par puta tako pravio predstave od samoubistva, nesto slicno ovom slucaju. Na kraju se stvarno ubio.

Svaki pokusaj samoubistva je poziv u pomoc i nije bezazlen. Ne verujem da je taj covek normalnog psihickog zdravlja i da mu je to samo hir. Ako je hteo da privuce paznju ljudi mogao je to na hiljadu i jedan nacin a ne na ovaj. A za devojku, zovne recimo "Sve za ljubav" ili neku slicnu emisiju i eto paznje ;)

Inace, gledala sam na tv da u policiji imaju bas ljude koji se bave samoubistvima i koje pozovu u ovakvim situacijama. Bas je taj covek koji je glavni u toj grupi pricao koja je to igra zivaca i koliko svaka rec i pokret mogu da budu bitni, tako da im pored toga sigurno ne trebaju ljudi da spartaju okolo i komentarisu.
Nekada me sramota sto sam deo ljuCkog roda.
Korisnikov avatar
By Hys.
jbg kvotovi me zezaju, al' skapirace se 'di sam ja. Poslednja recenica svakako nema veze sa Dininim postom.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Bas sam nedavno i ja forumasila o necemu slicnom....
Iskreno, ne znam kako bih se sama postavila u datoj situaciji.
Da, smeta mi ako ne mogu da predjem mst jer je na njemu ocigledno umno poremecena osoba koja bi da izvrsi samoubistvo.
Sa jedne strane, ja zurim da obavim neke svoje obaveze i ako ne stizem, trpim ja i trpe drugi. Doduse, ja bih i peske mogla preci most.
Sa druge strane, umno poremecenoj osobi nije mesto u gradu nego u ustanovi zatvorenog tipa. A i ne bih volela da prisustvujem necije skoku u reku slobodnim stilom.
Sve u svemu, svi u minusu i na gubitku.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Svačeg ima i svašta raste u ovoj božijoj bašči.
Nesreća i beda su svuda oko nas.
Samo što normalni i uravnoteženi ljudi svoju bedu i nesreću dostojanstveno nose i trpe, hrabro podnoseći život, ili ako to odluče - izvrše samoubistvo na kakvom skrovitom mestu na diskretan način ( kako i dolikuje ), a neki se ovako produciraju po Gazeli i nose pištolj, pritom nemajući uopšte nameru da se samoubiju, već samo da izazivaju pažnju.

Ali, dobro, ima u celom dogadju i nešto pozitivno. Eto recimo ti policajci što su ga na kraju uspešno spasili, verovatno će primiti neki nagradni dodatak na zaradu, neku stimulaciju ili varijabilu na platu.
By ...Sitnicava...
Ivana, pa ja i jesam htela svojim postom da ukažem na to da nismo svi isti i da treba imati saosećajnosti... ;)
Korisnikov avatar
By .L O S T
on da je hteo da se ubije on bi to uradio brzo i bez publike...ali posto je to alarm-poziv (picka!) trebali su odmah da uhapse budalu i oslobode most..... nije fer da mnoooogo ljudi ima problema tog dana zbog jedne budale...... neko je mogao umreti npr.u kolima hitne........ tako da nemam saosecanja...
By Sixto
Kako silovito branimo svoje pravo na odrzavanje konferencije, a poricemo necije na strucnu pomoc i spasavanje zivota... :shrug:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Kako silovito branimo svoje pravo na odrzavanje konferencije, a poricemo necije na strucnu pomoc i spasavanje zivota... :shrug:
kako ko....svede se na isto...previse galame ni sam(i) ne zna(ju) sto:neznam:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ivana, pa ja i jesam htela svojim postom da ukažem na to da nismo svi isti i da treba imati saosećajnosti... ;)
pa znam, to sam se i htela sloziti, vish da sam kvotove sjebala :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by .L O S T
on da je hteo da se ubije on bi to uradio brzo i bez publike...ali posto je to alarm-poziv (picka!) trebali su odmah da uhapse budalu i oslobode most..... nije fer da mnoooogo ljudi ima problema tog dana zbog jedne budale...... neko je mogao umreti npr.u kolima hitne........ tako da nemam saosecanja...
Da citiram samu sebe...
Originally posted by Dina
I zato jesmo tu gde jesmo sto vecina ljudi nema saosecanja, ako ne njega a onda bar dovoljno sirine da shvate da nismo svi isti... i da to sto je neko razlicit ne znaci da ga odmah uklonimo, ubijemo, ne dozvolimo da ista iskaze, pa makar nas to malo i omelo u nasim zivotima... mozda ce nas u ukupnom zbiru obogatiti ;)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Verovatno bih isto ovako razmisljala da se radilo o osobi koja je sposobna da sama odlucuje. A obzirom da je umno poremecen, sumnjam da je uopste znao sta hoce i sta radi. A opet, to nije problem svih onih koji su na Gazeli cekali da se situacija smiri....

[jukie mode on] Mene je vise izludjivala potreba mestana malih sela da se krecu po kolovozu kada idu do opstine i crkve kako bi se dvoje vencali i to tako da ih ne mozes obici. Isto to rade i ako nose pokojnika na groblje. Jedna stvar su vanredne situacije, a sasvim druge ove uobicajene.... pa zamislite kako bi bilo da se svako ko ze danas zeni ili udaje sa svojim svatovima krece glavnom ulicom ili bulevarom u Novom Sadu ili Beogradu. Haos. [jukie mode off]
Korisnikov avatar
By .L O S T
........................................
.......................................
.........................................

Najlakse je sedeti za kompom i praviti se pametan i moralan.... rad u praxi je nesto drugo.........

zato promenih prvobitnu poruku...dzabe sam pisao, forumski chistunci ne bi sebi dozvolili ideju da ne misle ispravno:jbg:
Korisnikov avatar
By smaug
Pre svega, izvinite sto je ovo ovooooliko dugacko (I ovo je ukratko).
Ne morate da citate. Volela bih da autor posta procita.

Draga stotinka_dogvila,
Vest o samoubici (sa pistoljem u rukama) na mostu u Beogradu, blokiranom pristupu mostu I policajcima sam procitala na sajtu B92. Procitala sam I komentare I reakcije onih koji su, dok se sve to dogadjalo, bili zaglavljeni na mostu u autobusima I automobilima.
Onda sam videla I procitala I tvoj post I sve tvoje komentare I komentare ostalih clanova naseg (nemalog) drustva na forumu. Jeste, ja sam od onih koji mogu da citaju I mogu da cekaju.
Obecala sam sebi da necu komentarisati ni tvoj post ni tvoje komentare, a time ni komentare onih koji sa tobom dele misljenje.
I to zato sto sam jedna od strasno velikog broja ljudi kome se neko drag ubio.
Ali, evo moram.
Zao mi je sto si kasnila na posao I sto si dobila ‘ribanje’ od urednika. Ali stigla si na posao, je l’ da? To novinsko izdanje je izaslo iz stampe, je l’ da?
Vidis, oni koji se ubiju (glupa statistika kaze da vecina onih koji jednom pokusaju da se ubiju to rade dok im, da parafraziram, ne uspe) nikad vise ne stignu na posao.
Mi drugi, zivi, nikad vise ne stignemo da im kazemo koliko ih volimo, koliko nam nedostaju, koliko je vredno I vazno biti ziv.
Neke potencijalne I neke uspesne samoubice prave ‘haos’. Neko to uradi tiho I daleko od sveta. I jedan I drugi nacin je intimni (licni) cin. Samoubistvo je odluka. Mi mozemo da polemisemo da li je dobra, losa, hrabra ili kukavicka – odluka.
Da li su samoubice sebicni ljudi? Da li prave ‘haos’ da time skrenu paznju na sebe? Da li su ucenjivaci I manipulatori (‘ako me ostavis ubicu se’)?
Da. Jesu. Ali su I mnogo vise od toga.
Samoubice (I oni koji se samopovredjuju) su bolesne osobe. Ne postoji samoubica koji se probudio I tog trenutka odlucio da se ubije. Samoubistvu prethodi depresija, manija… I (Dina u pravu si) svaki pokusaj samoubistva je poziv u pomoc.
Tom mladicu (‘oprosteno mu je zato sto je mlad’ – sta li mu je to oprosteno?) od pre neki dan su spasili zivot. Dina je I ovde u pravu – u policiji svake zemlje postoje ljudi koji se bave samoubistvima I koje pozovu u takvim situacijama. Obaska sto je u ovom slucaju samoubica imao i pistolj te je lako mogao da postane samo ubica.
Zasto je pusten iz bolnice u koju su ga sad vratili znace oni koji su to uradili.
Kakav je nivo I uspesnos lecenja I pedupredjenja samoubistava u Srbiji – devedesetih, za vreme balkanskih ratova, je nivo bio nikakav, a uspesnost jos gora. Nadala sam se da se nesto, u medjuvremenu, promenilo ali me je ovaj dogadjaj razuverio.
Kako vecina ljudi dozivljava samoubice I one koji samoubistvo pokusaju? To lepo pise u tvom postu I u komentarima koji mu slede.
Ja kazem: saosecanje - DA.
Pomoc, razumevanje, rame za jadanje I plakanje - DA.
Ulaganje u skolstvo, medicinu, psihologiju, psihijatriju, bolnice I sanatorijume -DA.
Predrasude, neznanje I neobavestenost (koji nisu nikad nikoga u ljudskom rodu sprecili da komentarise), mrznja I nedostatak saosecanja – NE.
By Sixto
Lako se cesati tamo gde te svrbi, al tesko je tudji svrab zamisliti!
Kad bude neko od ovih imao bliskog ukucana ili licno pokusao isto to onda ce znati kakvo je pomracenje uma u pitanju tako da je svaka dalja diskusija nesvrsishodna!
By J...
Zanimljivo kako nema tog kolektivnog "saosecanja" prema pomracenim umovima koji izvrse najsvirepija ubistva a ustvari su isto tako bolesni, napaceni i nesrecni kao i ovaj momak.
Korisnikov avatar
By Delete
- Reakcija Begrađana je bila krajnje neprimerena i svakako da nije pomogla da se on oseti bolje. Ipak, nama je važno da je on zbrinut i da je njegovo stanje stabilno. Moram da napomenem da on nije duševno oboleo, već se radi o momku koji je izrazito asocijalan, delikventnog ponašanja i koji je uz to odrastao u porodici sa dosta problema – kaže Dragiša Ranđelović, direktor bolnice “Dr Laza Lazarević”.

Izvor: Blic
By Sixto
Zanimljivo kako nema tog kolektivnog "saosecanja" prema pomracenim umovima koji izvrse najsvirepija ubistva a ustvari su isto tako bolesni, napaceni i nesrecni kao i ovaj momak.
Ali ono sto je bitna razlika je da je on najvecim delom opasan samo za sebe, oni i za sebe i za okolinu!
Uostalom ko pravi razliku medju njima, i poremeceni umovi pre zatvora idu na psihijatrijsko vestacenje i dobiju pomoc!
By J...

Ali ono sto je bitna razlika je da je on najvecim delom opasan samo za sebe, oni i za sebe i za okolinu!

S takvim ljudima se nikada ne zna sta mogu uraditi.

Uostalom ko pravi razliku medju njima, i poremeceni umovi pre zatvora idu na psihijatrijsko vestacenje i dobiju pomoc!
I on treba da ide na lecenje, dobio je pomoc i to je sve uredu. Ne opravdavam one koji su glasno vikali da ga treba gurnuti s mosta, to je stvar njihovog vaspitanja ali mi je malo preko glave moralisanje onih koji skoro da govore kako je trebalo kolektivno plakati na mostu zbog njegovih problema.
By Sixto
Nije trebalo plakati vec pustiti da policija obavi svoj posao kako treba! Niti se slikati, niti pizdeti zbog kasnjenja! Da lose je po nas, ali nije nam ni izbliza lose koliko je njemu!

Upravo ovi detalji nas cine okrutnima i neosetljivima za bilo sta, da sutra ako vam zatreba pomoc ili ste u neprilici ljudi ce samo da prodju pored vas i u najmanju ruku odmahnu da ih pustite na miru!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Upravo ovi detalji nas cine okrutnima i neosetljivima za bilo sta, da sutra ako vam zatreba pomoc ili ste u neprilici ljudi ce samo da prodju pored vas i u najmanju ruku odmahnu da ih pustite na miru!
Što me seti na jezivu činjenicu da je celi dan na Terazijama ležao mrtav čovek a da niko nije prišao da vidi o čemu se radi... Čovek dobio srčani udar, umro i niko nije našao za shodno da vidi zbog čega taj čovek tu leži...

Postali smo mnogo okrutni... Možda okrutni i nije baš prava reč. Da li nam je nametnut tempo života koji ne možemo da podnesemo, konstantan stres zbog kojeg nemamo razumevanja više ni za koga sem za nas same...

Bila je jedna zanimljiva emisija, valjda sam je gledao na b92, merili su koliko je vremena potrebno da ljudi priđu nepoznatnom čoveku koji se sruši na njihove oči. To su radili u selu i gradu. U selu su maltene pritrčali čoveku u momentu padanja, dok je u gradu prošlo nekoliko minuta da tom čoveku neko priđe.

Pa me zanima, šta biste vi uradili?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
........................................
.......................................
.........................................

forumski chistunci ne bi sebi dozvolili ideju da ne misle ispravno:jbg:
:up:

:klap:
Korisnikov avatar
By Hys.
ali mi je malo preko glave moralisanje onih koji skoro da govore kako je trebalo kolektivno plakati na mostu zbog njegovih problema.
Niko nije rekao da treba kolektivno plakati. Preterujes. Samo da je iznenadjujuc totalan nedostatak empatije.
Tog dana na mostu Beogradjani su izvrsili moralno samoubistvo.

a.....ta zena...sto je slikala-Poskok koji je zeleo da slika skok.
Korisnikov avatar
By bakalar
Treba da reaguje racionalno i efikasno. Uvek se pitam zasto u takvim situacijama ne koriste neke uspavljujuce metke kojima bi ga onesposobili i tako ne bi bilo nepotrebnog zastoja. A ukoliko bi pao ili skocio u vodu, dole da ga saceka camac sa spasiocima koji bi ga opet pokupili i sve bi proslo bez nepotrebne drame.
VRISTIM OD SMEHA, PROBUDICU UKUCANE
Korisnikov avatar
By stotinka_dogvila
Draga Smaug,

i ja, baš kao i ti, na žalost, imam slično iskustvo, samoubistvo u porodici. Moj brat nikada nije dramio, niti bilo čim pokazivao da će to uraditi. Pa je ipak uradio. Nije bilo pokušaja. Nije bilo pregovora. Nije bilo razgovora.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!