Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by .L O S TTekst jeste donekle gay, ali muzika i aranzman... nema nista sto ce da tangira pedere onako u srce, kao sto to rade pjesme: Crno i zlatno,Stoja - Bicu kucka prava, JK - Slatka mala ili Ko ti to baje itd... Pjesmi Gde sam ti ja nedostaju: stavljanje sebe u centar iznad ostalih, promiskuitet, osveta i vrcav ritam
ako smo vec na Seki onda je najgay Gde sam ti ja! Samo lepo saslusati:adiktusha:
Originally posted by .L O S TNe znam da li si ironican. Ali ja sam se sada setio da sam slusao ovu pesmu uvek kada sam tuzan.
Cujem da su uvrede pale
ili vise od toga
ne mozes s'njom kao sa mnom
ona je suvise stroga
pogledas li u drugu prstom ti pokaze vrata
kuci moras do 10
duze ni pola sata
pametna je
da te zadrzi je znala
nije ko ja
glupa ispala
......
Cujem da su letele stvari
ili vise od toga
sve u zivotu ti kvari
a kazu da nema Boga.......
Ma Sekica je lik
Originally posted by MachkodlakU potpunosti te razumem, skoro na njenom nastupu sam bio zatecen - nema vrat, nema kolena, svuda kipi ali je ona i tad fantasticno debela i svidja mi se jos vise (naravno ne u sexualnom smislu)Originally posted by .L O S TNe znam da li si ironican. Ali ja sam se sada setio da sam slusao ovu pesmu uvek kada sam tuzan.
Cujem da su uvrede pale
ili vise od toga
ne mozes s'njom kao sa mnom
ona je suvise stroga
pogledas li u drugu prstom ti pokaze vrata
kuci moras do 10
duze ni pola sata
pametna je
da te zadrzi je znala
nije ko ja
glupa ispala
......
Cujem da su letele stvari
ili vise od toga
sve u zivotu ti kvari
a kazu da nema Boga.......
Ma Sekica je lik
Bile njene pesme gay il ne bile ja je volim (bez obzira sto se "usalastila"). za nju!
Originally posted by burak-BLKako neobicno za pevacicu iz Granda, prosto sam frapiran.
Fuj, Sekica je lik od koga mi se povraca. Najzalosnije je upravo to sto je ta neobrazovana seljanka cudne spoljasnosti uzor mnogima, na zalost i djeci. A kako i ne bi - pa lansirala je modnu liniju za djevojcice koja se zove Rich bitch!!!!!! ALARMANTNO
E da, i drug mi dao neki CD na kom ona pjeva pjesme drugih pjevaca i pjevacica i moram da kazem da zvuci grozno. Sve u svemu odvratan glas, jos gori stas, prosti maniri i izjave - 0(NULA)
Originally posted by .L O S TOVDE je problem:panker:
dobro, de, burak, bitno da se stoja i ostale obozavane u srzi i svemu ostalom bitno razlikuju od Seke
Originally posted by burak-BL
E da sad se sjetih one proslogodisnje Sekicine izjave da nije Srpkinja tako da se onda njene vrci vrc pjesme i ne mogu bas okarakterisati kao srpske gay himne.
Originally posted by .L O S TSvet pre nekoliko godina:
emisija kod sanje marinkovic. i tu SM pita Stoju da li je istina da je ona bila homosexualna ikona (pa dosta izvestacenog smeha). Stoja je pogleda i mrtva hladna kaze I DALJE SAM
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!