Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by operativni kadarZnao sam da ces se oglasiti, samo sam te cekao...
Ti bi se Deni ugurao u koaliciju sa svakim samo da dobijes za guz prijatnu fotelju. Pravi politicar!
Jedino mi je zao sto sam propustio glasanje, ali tesi me sto je pobedio Lakiboy_ns za koga bih i glasao. Jeste mu fuckable avatar, kupio me je.
Originally posted by operativni kadar
Srećom uspeli smo da se izbavimo predsedničkim helikopterom i ostavimo gladnu masu da nam se siti napljuju pod prozor!
Čestitam na obnovljenoj političkoj karijeri!
Originally posted by operativni kadarPa moram da ga kontrolisem i usmeravam.
Sad se vidi ko kosi a ko vodu nosi
Originally posted by LeMaleDogovoricemo se.....samo polako.
Alo brteee,misim....
Originally posted by Lakiboy_nsOdgovaraju mi tvoji uslovi, pristajem.
@Deni....upravo sam doneo predsednicki dekret kojim te imenujem za zamenika predsednika foruma
Znaci kada ja nisam na forum imas pravo da obavljas funkciju predsednika ali tako sto ces uvek da naglasis:s' obzirom da predsednik Lakiboy trenutno nije prisutan.....
Svako ne slaganje sa mnom se mora resiti privatno na u2u a nikako pred forumskim plebsom kako nesuglasice ne bi izlazile u javnost i kako bi nasa koalicija odavala utisak harmonije i zen-a
Medjutim jos bi hteo da naglasim da sam ja istovremeno bio u tajnom pregovorima sa DINOM koja se takodje slozila da formira koaliciju sa mnom tako da znas da mozes biti lako zamenjen i da koalicionog partnera mogu naci i medju Dininim liberal-demokratima
Originally posted by KittrieMa, nema na cemu. Ti si nasha cura.
faLA na nominaciji ....
Originally posted by SunceTu si u pravu, to da se predsednici menjaju i lako zglajznu sa funkcije, pa se posle ceshu i tamo gde ih ne svrbi.
Tetka Dacu za kraljicu. Ona ostaje, a predsednici se menjaju!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!