Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Predsednicki izbori - Forum 2008.

1. *deni*
4
7%
2. anche
Nema glasova
0%
3. Luda Kravica
Nema glasova
0%
4. Lakiboj_Ns
10
17%
6. Dina
8
14%
7. Zoe
3
5%
8. blenta
1
2%
9. Zaljubljena
3
5%
10. Le Male
1
2%
11. Duda Maljkovic
2
3%
12. Kittrie
1
2%
14. Swanheart
5
8%
15. emo haos
Nema glasova
0%
16. abcd
Nema glasova
0%
17. superfly
Nema glasova
0%
18. Ivana
16
27%
19. Afka OB
Nema glasova
0%
20. ruzicasto prasence
2
3%
21. Belly Button
1
2%
22. Dirrty
2
3%
Korisnikov avatar
By *deni*
Ivana, ti si pojedinacno najjaca na ovoj listi gore, tako da - krivo stoj, pravo govori, imas puno pravo da participiras u vlasti.
:yes:
No, to se dogovori sa predsednikom Lakijem oko detalja, ja sam preumoran od ovih iscrpljujucih izbora, idem da legnem.
:)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ti bi se Deni ugurao u koaliciju sa svakim samo da dobijes za guz prijatnu fotelju. Pravi politicar! :crta:

Jedino mi je zao sto sam propustio glasanje, ali tesi me sto je pobedio Lakiboy_ns za koga bih i glasao. Jeste mu fuckable avatar, kupio me je. :tornado:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by operativni kadar
Ti bi se Deni ugurao u koaliciju sa svakim samo da dobijes za guz prijatnu fotelju. Pravi politicar! :crta:

Jedino mi je zao sto sam propustio glasanje, ali tesi me sto je pobedio Lakiboy_ns za koga bih i glasao. Jeste mu fuckable avatar, kupio me je. :tornado:
Znao sam da ces se oglasiti, samo sam te cekao...
:smeh:

Za neupucene :
Prosle godine smo u Izboru za predsednika Foruma operativni kadar i ja formirali koaliciju, pobedili, proglasili pobedu i vec smo bili na putu u predsednicku palatu, kad nas je stigla forumska rulja i oterala nas sa tek osvojene vlasti. :oklagija:
:lol:
Bas cu sad pokusati da nadjem tu temu...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Srećom uspeli smo da se izbavimo predsedničkim helikopterom i ostavimo gladnu masu da nam se siti napljuju pod prozorom! :D
Čestitam na obnovljenoj političkoj karijeri! :skola:
Korisnikov avatar
By *deni*
Srećom uspeli smo da se izbavimo predsedničkim helikopterom i ostavimo gladnu masu da nam se siti napljuju pod prozor! :D
Čestitam na obnovljenoj političkoj karijeri! :skola:
:sweet:
Hodi ti kod tvog *denija*, saborche moj proslogodisnji. :mazi:
Nateracu Lakija da ti ustupi neku funkciju, ako treba izmislicemo jednu specijalno za tebe. :yes:

A evo da se podsetimo proslogodisnje vratolomne bitke za pobedu.
:smeh:

>>>>Predsednicki Izbori - Forum 2007.<<<
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:burner:
Nije gotofo dok debela ne otpeva!

A da Dina i Ivana naprave neku koaliciju? :jerry:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dajte nesto u privrednoj komori, da se oporavim :merlinka:
Sa Lakijem se dogovori, a ja cu mu narediti da ti da sve sto trazis.
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sad se vidi ko kosi a ko vodu nosi :tepih:
Pa moram da ga kontrolisem i usmeravam.
Za njegovo, a i za opste dobro.
Nece on meni na funkcije postavljati razne sumnjive i u najmanju ruku nepouzdane likove iz njegove macho ekipe, da nam Forum raskuce, nego cemo na kljucna mesta staviti proverene kadrove, kao sto si ti.
:alexis:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Sve nestranačke ličnosti, da ne kažem eksperti :roflmao:

Nego, da vidimo oko te koncesije za auto-put "Trač Arena-Do You recycle?"... :crveni:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
POBEDAAAAAA :cheer:

Moram ne skromno priznati da sam i ocekivao pobedu uzimajuci u obzir sve moje kvalifikacije i dugogodisnji staz na ovom skandaloznom forumu :D

Zahvaljujem se svima koji su glasali za mene a pogotovo mom koalicionom partneru Deniju Sovrlicu (ex-Brunclik) koji je smogao snage da predje preko nasih nesuglasica iz proslosti i predlozi ovu fabuloznu forumsku koaliciju :hvala:

Svecano se zaklinjem forumskom plebsu da cu duznost predsednika foruma obavljati casno i posteno i da u nijednom slucaju necu iskoristiti svoju moc kako bi muvao frajere i delio im funkcije u zamenu za seksualne usluge ali ako mi se ipak omakne nemojte mi zameriti :trampolina:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by LeMale
Alo brteee,misim....
Dogovoricemo se.....samo polako.
Prvo da vidimo sta nudis u odnosu na ostale kandidate ili ti po narodski:sta umes da radish malisha i koje su ti kvalifikacije? :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Deni....upravo sam doneo predsednicki dekret kojim te imenujem za zamenika predsednika foruma :vatroslava:

Znaci kada ja nisam na forum imas pravo da obavljas funkciju predsednika ali tako sto ces uvek da naglasis:s' obzirom da predsednik Lakiboy trenutno nije prisutan.....

Svako ne slaganje sa mnom se mora resiti privatno na u2u a nikako pred forumskim plebsom kako nesuglasice ne bi izlazile u javnost i kako bi nasa koalicija odavala utisak harmonije i zen-a :sweet: :zen:

Medjutim jos bi hteo da naglasim da sam ja istovremeno bio u tajnom pregovorima sa DINOM koja se takodje slozila da formira koaliciju sa mnom tako da znas da mozes biti lako zamenjen i da koalicionog partnera mogu naci i medju Dininim liberal-demokratima :carica:
By LeMale
Kvalifikacije CV:

Ja sam rodjen u cvecu livada
cuvah stada pokraj reke Gruze
bele ruke, a prsti k'o dirke
sa usnama k'o pupoljak ruze

Kvalifikacije:

Zanate sam mnoge
ja ucio, ja ucio
al' ih nisam dobro
izucio, izucio

Prebio sam nokte
na rukama, na rukama
muljajuci stalno
za kitama, za kitama

Nisam znao burad
da okivam, da okivam
al' sam znao muda
da obrijam, da obrijam
Korisnikov avatar
By Marvin
Sve čestitke predsednikovici Ivani... :sesir:

Ovi javašluci oko nemogućih kolacijia... nemam reči :mete:

Dino, ti mu ovde dođeš nešto najbliže izbornoj komisiji- delaj!
Korisnikov avatar
By Hys.
E, vas 13 koji ste glasali za mene, ne znadem cime sam to zasluzila, al sam zaista iznenadjena, ali ne i uvredjena :blush:

Skroz simpa :)

Iako sam ja vise mater'jal za nevladin sektor :ninja:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
@Deni....upravo sam doneo predsednicki dekret kojim te imenujem za zamenika predsednika foruma :vatroslava:

Znaci kada ja nisam na forum imas pravo da obavljas funkciju predsednika ali tako sto ces uvek da naglasis:s' obzirom da predsednik Lakiboy trenutno nije prisutan.....

Svako ne slaganje sa mnom se mora resiti privatno na u2u a nikako pred forumskim plebsom kako nesuglasice ne bi izlazile u javnost i kako bi nasa koalicija odavala utisak harmonije i zen-a :sweet: :zen:

Medjutim jos bi hteo da naglasim da sam ja istovremeno bio u tajnom pregovorima sa DINOM koja se takodje slozila da formira koaliciju sa mnom tako da znas da mozes biti lako zamenjen i da koalicionog partnera mogu naci i medju Dininim liberal-demokratima :carica:
Odgovaraju mi tvoji uslovi, pristajem.
Zelim sad da mi omogucis da osnujem svoju stranku, levo orijentisanu, skladnu i lepu. Neka se zove - KUL.
Koalicija Udruzenih levicara.
Moze ?
:crveni:
Korisnikov avatar
By *deni*
A ovog nedisciplinovanog druga Marvina pod hitno da privedemo na ispitivanje, saslusanje i prevaspitavanje, pa da ga tako preoblikovanog i prevaspitanog posaljemo u skromnu penziju.
Nekako mi u poslednje vreme deluje tunjavo i bespomocno zajedljivo, bas kao pravi domaci penzioner.
Korisnikov avatar
By Kittrie
faLA na nominaciji :sise: .

:radosnice:no kaO kRAjnje neproduKtiVAn, deLikventSki naStrojen i neAktivan clan (missIm, samo poGLedajte aktivnost osTalih ominiranih u poSLednjih god dana.. i moju :rotflmao: ), :radosnice: o5 , sTOjim zacuDjena preD vama :iskolacen: (iLi je to od noWih lekova sto pijem ?? ) :radosnice: i zaHvaljujem BOgu, rezIseru koJi je.. reciMo samo ucinio da sEw 'tecHe glatko' :lol: , osTAloj eKipi ... :radosnice:
AHHHHHHHHH, da, mojoJ porodici, beZ vas me ne Bi biLoU.. :radosnice: i ... i... beZ reCi sam.. :radosnice:

/kiTTrie beZi sa O.P.K. ( oU Pi KEJ ) bine = Ogorceni PobeDjeni Kandidati sVojoJ suPPorting actreSSi u meDjuNOzje uSPut Radeci piLates sU jezikom
:kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kittrie
faLA na nominaciji :sise: ....
Ma, nema na cemu. Ti si nasha cura. :)
Ima Laki, sve trceci, da ti da neku fino placenu funkciju, uprkos krajnje nezavidnom rezultatu koji si zabelezila na ovim Izborima. ( O rezultatima Izbora, kao i o razlozima za ovakve rezultate, diskutovacemo posebno i opsirno na posebnom predsednickom kolegijumu :yes: )
Korisnikov avatar
By Kittrie
ma, loSHa saM u riMMingu, nije to nikakva tajna :no:
Korisnikov avatar
By Sunce
Tetka Dacu za kraljicu. Ona ostaje, a predsednici se menjaju! :tetka:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Sunce
Tetka Dacu za kraljicu. Ona ostaje, a predsednici se menjaju! :tetka:
Tu si u pravu, to da se predsednici menjaju i lako zglajznu sa funkcije, pa se posle ceshu i tamo gde ih ne svrbi.
Pa kad je jedan Nikson zbog " Votergejt " afere pao u Americi, sta dalje da pricamo mi ovde u Srbiji ?
To je dakle u redu, ali ta prica da sam ja za kraljicu... :blush:
Ma, idi molim te... Nisam plemenitog roda, mada licim na aktuelno u Beli dvor useljenu srspsku princezu Katarinu Karadjordjevic, kako malo u faci, tako posebno po stasu ( iako sam malo visochija od nje :) ), ali ne bih bas volela da prodjem kao pre nekoliko godina Zoran Djindjic ili pre jedan vek Draga Masin, omrazena kraljica.
Dovoljno sam se ja, ni kriva ni duzna, bola i muka najela kad me je unic0rn, pod pritiskom bivse forumske javnosti i vlasti, banovao i drzao zatocenu vise od 3 meseca.
No, ja sam mu jednako pevala Breninu numeru " Robinja " ( licim na Brenu sa pocetaka njene karijere), pa sam dobila milost i bejah rehabilitovana.
Dok sam bila utamnicena i banovana, bol i tugu sam blazila, a inspiraciju za trazenje i konacno dobijanje unic0rnove milosti trazila i dobila u ovoj numeri...
''
:vezan:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pobednicima u ovim izborima - Lakiboy i deniju - cestitam , naravno...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Super Mario
Glasao za Drtija.
Cekaj, sta ovo znaci ?
IZbori su zavrseni, ili ne ?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hvala na nominaciji, ali ne bih ja mogao da se snadjem sa tolikim forum odgovornostima, meni je lepo samo sto sam primeceni clan drustva i zahvaljujem se onima koji su za mene glasali :zvezda:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Superstar!
... i zahvaljujem se onima koji su za mene glasali :zvezda:
...kao i onima koji nisu za mene glasali, jer su mi sa duse skinuli teret odgovornosti....
:smeh: :smeh: :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!