Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by pthaloMeni to nikada nije pošlo za rukom.
učinila sam to već nekoliko puta! (preobraćanje strejterke u lezbejku)
ima nešto... zapaljivo u tome što neko uglavnom ne pali na žene ali za mene... može i sa ženom
Originally posted by pthalo
bánat kao mađarska reč za tugu ili banat kao srpska reč koju još nisam srela?
zar nisi video moje fotke u kome izgledam kao muškarac? anyway, više ne misle da sam muškarac, sada je očigledno da sam žena. kosa mi je porasla malo, i farbala sam je (sada je tamna ljubičasta ali ne vidi se u ovom tamnom snimku.) ali glasić mi je uvek bilo ovako ženski. ne znam dokle ću da trpim ovu ženskost. strah mi je od nje. napravila sam snimak u kome govorim na jezikom znakova ali nisam ga uploadila i neću pošto se na meni vidi da imam sise
Szent István je juče, 20. avgusta. tog datuma u 1083 godina je proglašen svecem od strane katoličke crkve.
Mislim da su mađarski imendani drugačije od srpski imendani, ali ne znam. Ja nemam imendan
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!