Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by devokICA
Originally posted by Swanheart
ili bolje da pustimo :shmi: i par femmica ...mada mislim da bi se onda i zgrada sruzila :smeh:
to sam se i ja smetila, al necu da me :shmi: grdi :giggle:

:sw: :novine:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Swanheart
bracni par koji se krese svako`ebeno veche...
Imao sam i ja jedan takav par za komshije u jednoj od brojnih zgrada u kojima smo ziveli. Fora je bila u tome shto su bili jako mladi a pritom i vrlo orni za krevetne aktivnosti, ona grlata do zla boga a zgrada uzasno tankih zidova. Problem je bio u tome shto kad god ona krene da stenje u ekstazi moja baba pita - a shta se to chuje? nashta ja odgovaram - pa sa televizora baba. Sve je bilo ok dok se nije desilo da je tv bio iskljuchen pa sam morao da objasnim babi shta se i zashto chuje. Babina reakcija - Uh sram je bilo, shta se dere ko kobila :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
Komsiluk mi je nekreativan :ribica:
By Sixto
Zivim u kuci sto daje neku slobodu ali i dalje imam komsiluk za medalju!
S jedne strane kuca nedovrsena, vlasnik gastarbajter sa mokasinama i belim carapama sa zenom sa ladnom trajnom na nogama, nema nikad nameru da se vrati i dovrsi je pa se u njoj igraju komsijska deca!
S druge strane, sredovecni ljudi koji su se uzeli prosle godine, oboma drugi brak. Deca nenormalna, neradnici, masine za trosenje para a komsija stipsa da bi govno pojeo da reciklira i ustedi!
Prekoputa rodjeni stric tih istih neradnika, sa zenom koja ispusta vodu iz ves masine na ulicu da ne napuni septicku jamu, gase svetlo posle dnevnika da ne potrose struju, snajka se na ocigled celog naselja svalera sa covekom koji moze da joj bude otac, dovozi je odvozi s posla, a muz drnda kombi u Matijevicu. Deca kao monstrumi, urlaju, vicu, placu, ne spavaju popodne, stetocine obaraju, lome i kidaju sve sto na ogradu lici, uzas!
Malo ukoso prekoputa komsije koje su se jedva kurtalisali trudne polupismene cerke, baba umrla, sad jos samo sina da ozene pa mogu da zavrse drugi i treci sprat kuce. Komsinica domacica, komsija redovan gost neuropsihjatrijskih ordinacija u klinickom centru sa recenicom 'Boli me, ne znam sta i ne znam gde', manijakalan vozac, hronicni pusac od 4kutije dnevno! Ujutro ga u letnjem periodu izvedu na terasu i kad se smrkne samo ga ubace u kucu bez da se pomerio i milimetar!
Jedna mala napomena, sve komsije su Licani, tako da to nosi specifican melos i decibelazu u letnjim mesecima kad se drustvo skupi na rostilju! Svi imamo po komplet pampura za usi!
A s ove nase strane plota, moja jedna baba spijunira sve koga stigne, druga baba ima fobije od lopova pa ne izlazi, keva zaposlena do guse, cale sa fetisom setanja u gacama po terasi, a ja i sestra napanjimo muziku do daske, omiljeni mi je TE DEUM koji prouzrokuje popreke poglede ka mom prozoru sa izrazitim klerikalnim stresom pojedinca!
Ukratko, NACIONALNI PARK SRBIJA!
By RACABG
zivim u kuci komshiluk jedva da znam pored mene je kafana od koje ludim posebno kada krenu nocu da zivom muzikom ispracaju goste po ulici. sada su napravili i bashtu cekam da vidim sta ce se deshavati pa da reagujem ( ako neko ima neki predlog samo recite jer mi ponestaje ideja ) od komshiluka jedino mi e simpa jedna riba koja zivi pored malo je ekscentricna i ima gomilu gay drugova. redovno se ispricamo dok shetamo kucice . e da za malo da zaboravim dve kuce odmene onaj fazon ranc prokletih zivi neka stoka koja se lema skoro svaki dan pa kad se izlemaju ona sedne na sred tog ranca i krene da se dere sad cu da zovem policiju pa kad dodju nek me JEBU ( ali ovo JEBU je sa ciganskim naglaskom )
ima i ono kad baba doziva unuku od 5 godina recima "vesna kurvo vuci se kuci da veceras rucak " ( opet onaj naglasak )
Korisnikov avatar
By decko
Sad sam promenio komsiluk i placeeee mi se jer vise nemam onog decka za komsiju :lol:

A ovde....uuuh...samo neke matorce (tipa Baka Spasa i ta generacija) sam video na spratu i vec su poceli da mi drze govor o tome kako je ovo ''MIRAN ULAZ'' i oni zele da to i ostane...sta god to im znacilo :giggle:
By Sixto
Raco lepo okrenes inspekciju, nisam siguran da li je komunalna zaduzena za baste, al generalno u stambenoj zoni se ne moze napraviti ugostiteljski objekat bez saglasnosti komsiluka pogotovo basta!
Korisnikov avatar
By LeaJovana
Hteli ne hteli, oni su tu oko nas (osim ako ne zivite u nekoj zescoj zabiti). Ajde sad malkice da ih komentarisemo hehe! Ja sam morala da otvorim ovu temu posto sam zivela okruzena veoma opicenim komsilukom i omiljena zabava sa drugaricom bila nam je smisljanje nadimaka za svakog pojedinacno i skrivanje osmeha kada nekoga od njih sretnemo. Tada smo bile klinke, ali meni je i dalje strasno smesno kada sretnem neke od tih ljudi!
:smeh:
Korisnikov avatar
By LeaJovana
BABA SOVA - zivi na przemlju tik uz ulaz i danonocno prati zbivanja i zivote osoba koje ulaze/izlaze iz zgrade. Koliko puta mi se samo dogodilo da svasta pricam i radim na tom nesrecnom ulazu, zaboravljajuci na budno oko nase Sove (zena se inace zove Sava, pa joj je nadimak u svakom smislu 'legao')

BELAC - Stariji Bosanac koji prodaje jaja na pijaci i za sobom ostavlja miris onih pokvarenih hehe. Cesto ga cujemo sa prozora kako psuje 'Jebla ga ti'. Ima veoma svetao ten upotpunjen strijama koje leti ponosno otkriva.

GOJKO PAUN - Covek za kog bi se moglo reci ono cuveno 'Lakse ga preskociti nego zaobici'. Cesto se setka nasom ulicom veoma izbacenog stomaka i glave zabacene malko unazad kocopereci se ne bi li privukao 'zenke' koje je tako nepristojno posmatrao da ti dodje da zazalis sto si imalo privlacna.

TETA BLJAKA - Znam da nije lepo ali moram reci da je to jedna poprilicno ruzna zena sa zbrckanom facom koja radi u radnji (bolje reci ispred radnje jer smo je stalno tu vidjale). Do dana danasnjeg ne znamo zasto ali u zivotu je nismo videle bez neceg belog na sebi (kad se samo setim onog bljak dupeta utegnutog u bele pantalone sa sve crvenim cipkastim tangama koje su se providele kroz taj jadan tanak materijal). I bome nije zaklapala nikad...

ZENA ULAZ - Neprestano je stajala na svom ulazu puseci cigaru. Ponekad mi se cinilo da je ona samo prikaza jer mi je bilo nepojmljivo da kad god izadjem napolje ugledam nju na ulazu u istoj pozi sa obaveznom cigarom. Posle sam se navikla na tu pojavu.

JAGODA - Baba sa 'macolom', kako smo joj tepale. Zivela je u prizemlju sama i cesto je dovodila neke dekice (necu da zalazim u to zbog cega, valjda je trebalo nesto da joj se popravi haha). Volela je da pije pa onda da sa svojom 'macolom' (to je inace neki njen stap uvijen u krpe) ide u podrum i vija macke da ih ubije jer joj smeta njihovo povremeno mjaukanje. Mene i moju sestru je zvala 'Cero' i umela je da pocne da prica sa nama recnikom punim psovki (ne obaziruci se na to sto je moja seka tada jos bila malo nevino detence) i da nas ljubi (hvala Bogu cesce nju).

RIBACNI - Covek opsednut ribanjem svog autica koji i nije bio bas nesto. A i licio je na ribu zbog pomalo iskolacenih ociju, pa nam nije bilo tesko smisliti mu nadimak.

Imala sam jos mnogo zanimljivih komsija tamo, mozda cu uckoro i ostatak da opisem. Odakad sam se preslila u malo 'vazniji' deo grada svi su taaako dosadni i mirni. Zato smo tu moj dragi i ja da malo razrdmamo komsiluk haha! Da cujem sad nasto malo i o vasim komsijama! Procitala sam negde da neki decko ima komsinicu koja kada se napije tuce decka usisivacem pa mi je i on dao motivaciju za otvaranje ove teme!

:D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
By LeaJovana
QDF ne znam dal mislis sta sad sa temom ili... Uglavnom imas porukicu! ;)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
:lol: imam i ja jednu baba sovu u komsiluku samo sto je mi zovemo
R** Internet :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Videla sam, i odgovorila...
Hm... cekaj da se prisetim... ja zivim u kuci, i bas ne zagledam komsije...
Ali da, dajem razna imena, ako je to bilo pitanje... a jednom prilikom cu i napisati, kada se budem setila.. ;)
Korisnikov avatar
By LeaJovana
Ne mislim samo na imena, mislim uopste na opis komsija. Aj seti se pa pisi ;) Hehe 'internet'! Inace mislim da su Baba Sove redovna pojava svuda...
Korisnikov avatar
By Khons
komshije sa sprata su mi ochaj. seljaci koji se dovikuju po hodnicima.
a ovi direktno iznad mene su no comment. plus imaju 2-3 deteta (a kao da ih je 50) koji ako ne vriste, ne urlaju, ciche, plachu i dozivaju majku onda lupaju nogama o pod, skachu i redovno po toj buci 24 casa dnevno mogu da lociram na plafonu gde je ko od ukucana.
uzas zivi.
Korisnikov avatar
By Khons
a sto se nadimaka tice, u momentima krajnjeg besa koristim samo one najuvredljivije.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
s jedne strane konstantno pijana zena fotograf sa nesnosnom decom..."celo baste" neka gastarbajterska porodica...glasni, dosadni ali dobronamerni ljudi...sa druge strane.....stvarno ruzno reci...ali u toj kuci ljudi koji se dosele umiru takvom brzinom da uopste vise ne stizem da ih upoznam...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by hlaefdige
.ali u toj kuci ljudi koji se dosele umiru takvom brzinom da uopste vise ne stizem da ih upoznam...
IJU! :qqlele:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma da...crnjak...mada, ovi poslednji su se malo zadrzali....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jeste..ali stvarno je tako...meni jeste zao...ali cinjenice su cinjenice!...
Korisnikov avatar
By jukie
A da malo pišeš ekološkoj inspekciji
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by LeaJovana
ZENA ULAZ - Neprestano je stajala na svom ulazu puseci cigaru. Ponekad mi se cinilo da je ona samo prikaza jer mi je bilo nepojmljivo da kad god izadjem napolje ugledam nju na ulazu u istoj pozi sa obaveznom cigarom. Posle sam se navikla na tu pojavu.
Ova naša je imala taktiku da ide do autobuske stanice, sve mirno ozbiljno kao da ide na posao, i tamo ižicka cigaretu od nekoga, sve se fino zahvali, i onda se vrati u naš ulaz i puši. Kad to lepo završi, onda krene na drugu autobusku stanicu (u suprotnom smeru od zgrade) i ponovi operaciju. Sledeći put se opet vraća na prvu stanicu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Moja prijateljica i ja smo se sa komsilukom obracunavali na umetnicki nacin.
Pisali smo stihove i opevavali smo ih i sve to lepo snimali na audio kasete, koje i danas postoje, sa sve omotima sa nasim slikama.
:lol:
Korisnikov avatar
By fica
Au koliki silni problemi sa komsijama...
Srecom postedjen sam toga, cela moja zgrada se koristi kao poslovni prostor, samo ja zivim u njoj, ovi rade do 3, posle toga mogu da radim sta god hocu, niko nema da se buni :eya:
Korisnikov avatar
By decko
Do sad su bili ok, ali kako vreme prolazi sve vise i vise me nervira jedna baba sto zivi iznad mene.
Ae i da joj oprostim sto govori okolo komsijama da ja pustam glasno muziku i sto se zalil da se nocu iz moje sobe cuju do kasno cudni zvuci i urlici ( :ubise: ) ali sto je pocela da prisluskuje...e pretera ga! Sinoc pricam, i u trenutku pogledam bzvz kroz prozor kad eto ti nje na terasi, pretvorila se u uvo i samo sto ne pocne da zapisuje. Enivej, dodje mu to kao da sam joj se sinoc outovao posto sam pricao malo glasnije :nesiguran:

:backstab: :backstab: :backstab: :backstab:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by decko
Do sad su bili ok, ali kako vreme prolazi sve vise i vise me nervira jedna baba sto zivi iznad mene.
Ae i da joj oprostim sto govori okolo komsijama da ja pustam glasno muziku i sto se zalil da se nocu iz moje sobe cuju do kasno cudni zvuci i urlici ( :ubise: )
Mozda joj se to samo prividja od alternativne muzike koju slusas (Hole i ostalo) a mozda stvarno nocu ispustas cudne zvuke :lukavi: iz kojih razloga u to necu da ulazim :lol:

ON-topic ja zivim na zadnjem 4 spratu iznad mene je krov i nema nikoga da mi skace po glavi...komsiluk mi je generalno ok ali mislim da jedan decko sa mog sprata koji zivi sam u stanu diluje gandzu ili mozda i nesto gore jer mu stalno dolaze gosti posle ponoci zadrze se par minuta i odu i tako stalno neko ulazi i izlazi a jednom sam cuo nekoga kako smrce dok je odlazio iz njegovog stana kasno uvece :uplasen:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by decko
Ae i da joj oprostim sto govori okolo komsijama da ja pustam glasno muziku i sto se zalil da se nocu iz moje sobe cuju do kasno cudni zvuci i urlici ( :ubise: ) ali sto je pocela da prisluskuje...e pretera ga! Sinoc pricam, i u trenutku pogledam bzvz kroz prozor kad eto ti nje na terasi, pretvorila se u uvo i samo sto ne pocne da zapisuje. Enivej, dodje mu to kao da sam joj se sinoc outovao posto sam pricao malo glasnije :nesiguran:

:backstab: :backstab: :backstab: :backstab:

ja sam taj problem imala u prvom stanu, babe iz komsiluka samo sto ti ne udju u kesu iz C marketa, ma moraju da znaju sta jedem i koliko para trosim.
pocelo je po zgradi da se prica i koji me od "one dvojice jebe", posto sam zivela sa 2 gay druga. da ne pricam da nam se komsinica do nas svakog bogovetnog dana najavljivala na kafu, a sve onako ispitivacki te gleda i posmatra stan.... ta je toliko drskosti imala da je mogla u moju bi sobu ulazila.
e kad mi je cimer to rekao (poenta je bila da sam pozvala devojku da noc uoci uskrsa prenoci kod mene) "pa *** ce ujutro da dodje" na sta sam mu ja rekla "pa sta, necemo ni izlaziti iz sobe" "da, ali sta ako krene u tvoju sobu?"
e tad sam popizdela i rekla "neka udje, ja cu je sa sekirom cekati da joj ruku kojom se za kvaku mashila otkinem!"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!