Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SwanheartImao sam i ja jedan takav par za komshije u jednoj od brojnih zgrada u kojima smo ziveli. Fora je bila u tome shto su bili jako mladi a pritom i vrlo orni za krevetne aktivnosti, ona grlata do zla boga a zgrada uzasno tankih zidova. Problem je bio u tome shto kad god ona krene da stenje u ekstazi moja baba pita - a shta se to chuje? nashta ja odgovaram - pa sa televizora baba. Sve je bilo ok dok se nije desilo da je tv bio iskljuchen pa sam morao da objasnim babi shta se i zashto chuje. Babina reakcija - Uh sram je bilo, shta se dere ko kobila
bracni par koji se krese svako`ebeno veche...
Originally posted by LeaJovanaOva naša je imala taktiku da ide do autobuske stanice, sve mirno ozbiljno kao da ide na posao, i tamo ižicka cigaretu od nekoga, sve se fino zahvali, i onda se vrati u naš ulaz i puši. Kad to lepo završi, onda krene na drugu autobusku stanicu (u suprotnom smeru od zgrade) i ponovi operaciju. Sledeći put se opet vraća na prvu stanicu.
ZENA ULAZ - Neprestano je stajala na svom ulazu puseci cigaru. Ponekad mi se cinilo da je ona samo prikaza jer mi je bilo nepojmljivo da kad god izadjem napolje ugledam nju na ulazu u istoj pozi sa obaveznom cigarom. Posle sam se navikla na tu pojavu.
Originally posted by deckoMozda joj se to samo prividja od alternativne muzike koju slusas (Hole i ostalo) a mozda stvarno nocu ispustas cudne zvuke iz kojih razloga u to necu da ulazim
Do sad su bili ok, ali kako vreme prolazi sve vise i vise me nervira jedna baba sto zivi iznad mene.
Ae i da joj oprostim sto govori okolo komsijama da ja pustam glasno muziku i sto se zalil da se nocu iz moje sobe cuju do kasno cudni zvuci i urlici ( )
Originally posted by decko
Do sad su bili ok, ali kako vreme prolazi sve vise i vise me nervira jedna baba sto zivi iznad mene.
Ae i da joj oprostim sto govori okolo komsijama da ja pustam glasno muziku i sto se zalil da se nocu iz moje sobe cuju do kasno cudni zvuci i urlici ( ) ali sto je pocela da prisluskuje...e pretera ga! Sinoc pricam, i u trenutku pogledam bzvz kroz prozor kad eto ti nje na terasi, pretvorila se u uvo i samo sto ne pocne da zapisuje. Enivej, dodje mu to kao da sam joj se sinoc outovao posto sam pricao malo glasnije
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!