Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by foolishNikad ne reci nikad...
nego, nazad na pitanje sa pocetka ovo teme...
ne , ne placem... poslednji put sam plakao pre 11 godina i to kad sma gledao "zemlju pre vremena" i od tada mi suze krenu kad zevam, kijam i secem luk...
letos sam imao zelju da zaplacem ali sam onda skontao da vise ni ne znam da placem...
Originally posted by sleepingsunPlakao sam na Bambija kad su ga odvojili od majke i kad je ostao sam
i na Lion Kinga:gotika:
Originally posted by BellyButton
Sve po malo...
Ovo poslednje narochito...
Originally posted by Dirrty19gOvo je vec blaga patologija
Ne racunamo sada crtane filmove...
Plakao sam bre i na jednu scenu iz Kasandre!
Kada je neki klovn bolestan!
Ustvari je bio samo prehladjen valjda... ali je lezao u krevetu i lupetao neke dirljive rechi...
ALi to je sve bilo kada sam bio klinac. A sada nisam!
Originally posted by sleepingsunTaj klovn mi je nocna mora
p.s.hvala za avatar
a za Kasandru
naopako:luda:
btw ja se tripujem klovnova od onog horora Stivena Kinga IT:smiling:
Originally posted by sleepingsunKad pre?! Znaci, doslo vreme da se pije
POST PREGNANT:rotflmao:
A ko te oplodio
belly??????????///
Originally posted by sleepingsunretko kad placem, stavise ne secam se poslednjeg puta kada se to desilo, ali emocije kontrolisem pred drugim ljudima.. niko, a narocito nepoznati mi ne sluzi za emotivno praznjenje, a nekontrolisano besnjenje ili izrazavanje bilo kakvih emocija smatram razmazenoscu...
pa..da li placete pred prijateljima ili tugujete sami u sebi
Kako svoje te najgore emocije izrazavate-ignoring..u sebi..ili delite s drugima...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!