Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Neve
Opca povijest knjizevnosti vol. boga pitaj koji
Postmoderna
Knjizevne teorije & kriticke pozicije

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Danas imam prvi, i to pismeni deo ispita, u junskom roku. telefoni su se usijali od silnih epifanija koje su nam se javile u trenucima epifanije, a sve vezane za neke STATISTICKE :grom: principe. :)
Korisnikov avatar
By Herald
Idem u 12h na usmeni. Nadam se da sam prosao pismeni :B
Korisnikov avatar
By Dina
Srecno na ispitima :fige: :fige:
Korisnikov avatar
By Herald
E nja, odlozise mi u ponedeljak. Sto volim kad tako premestaju, pa jos ubace na dan nekog drugog ispita :cupakosu:

Hvala Dina. Srecno i tebi :)
By Swanheart
ah...pismeni deo marketinga prosla...sad jos i usmeni (mada se uopste nadala nisam da cu to proci )
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Swanheart
ah...pismeni deo marketinga prosla...sad jos i usmeni (mada se uopste nadala nisam da cu to proci )
Ti imas marketing u prvoj godini?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uh....pukla generativnu sintaksu i sad spremam americku knjizevnost 20v za cetiri dana.....e jebiga
Korisnikov avatar
By Delete
Upravo gledam bodovanje, polozila engleski, nemacki i upravljanje finansijama, jos samo da se pojavim na ispitu da mi upisu ocene...pa jedan zadacic me deli od osmice iz racunovodstva i da se onda prepustim "carima" bankarskog menadzmenta pred kraj meseca :)
By Swanheart
bankarski menadzment je zanimljiv...
aaaaaaaa jedva cekam drugu godinu da konachno uchim neshto sto je zanimljivo...
racunovodstvo :bljak: ( iz istog imam ispit 22 :drama: )
Korisnikov avatar
By vanillapuff
...Ja 11-tog polazem etnomuzikologiju, a 25. etnokoreologiju - oba glavna predmeta i oba zavrsna, na petoj godini - znaci, rekapitulacija uz "testiranje" logickog razmisljanja iz obe oblasti, pa vi zamislite.... :rida:

A posle toga (kad polozim!!! :fige: ) mi ostaju jos tri ispita & diplomski :teg:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Adagio
E nja, odlozise mi u ponedeljak. Sto volim kad tako premestaju, pa jos ubace na dan nekog drugog ispita :cupakosu:

Hvala Dina. Srecno i tebi :)
Hvala :)

Ja imam jos vremena... ali ne previse... :uplasen:

Ja nikad nisam sigurna u sebe i odlazem koliko moze da se odlaze, sto je bezveze ali sve mi se cini - da procitam jos malo. Poslednji ispit sam imala ujutru pismeni i u pauzi od nekoliko sati do usmenog sam sve vreme citala u citaonici. I polozila sam, ali nakon ispita sam bila mrtva umorna.

:hypno:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ja imam obicaj da dan pred ispit ne pogledam u knjigu... Cini mi se da mi se tako bolje posloze informacije... Ponekad vec i par dana pred ispit ne znam sta cu sa sobom - da li da ucim, koliko ili ne... Znate onaj osecaj - premalo je vremena da se sve opet detaljno prelazi, a previse je vremena da se do ispita nista ne uci... :puzzle:
Korisnikov avatar
By Dina
Vanillapuff,
to je dobro - ne uciti dan pred ispit. Ali mene unisti ta nesigurnost u sebe a s druge strane ambicioznost da ako sam spremala moram da dam ispit :sigh: Ja sam ranije i poslednjeg dana ucila do kasno, bez obzira sto je ujutru ispit dok mi jednom Tot nije sugerisao da ne ucim kasnije od osam. Poslusala sam, nesto nisam bila spremna za taj ispit a ispostavilo se da sam super prosla. Tako da u principu nakon toga - ako je ispit ujutru, ne ucim to poslednje vece. Ja obicno izvlacim ono bitno dok prelazim, ili imam neke skripte koje su neki studenti napravili ili beleske sa predavanja. Tako da tih poslednjih dana kad ostane malo vremena ponavljam odatle.
Korisnikov avatar
By Delete
Otisla da mi upise ocenu iz upravljanja finansijama :trep: :yay:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Swanheart
bankarski menadzment je zanimljiv...
aaaaaaaa jedva cekam drugu godinu da konachno uchim neshto sto je zanimljivo...

A 70% bankarskog menadzmenta je u upravljanju finansijama, i nekih 20% u osnovima finansija (sto je zestoka smaracina), a nekih 30-ak % tog predmeta zanimljivo i u praksi upotrebljivo...
ja jedva cekam trecu godinu, jer je u drugoj sve nezanimljivo i malo ima konkretnih stvari.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
I ja jedva cekam drugu godinu, jer je na njoj samo ono vezano za struku. Ovo u prvoj je uglavnom bila smarachina. Mada, treba napisati jos 1 seminarski i poloziti jos 2 ispita, pa onda razmisljati o drugoj godini. :cupakosu:
By Swanheart
:shok: tek sad pocinje da me drma onaj glupi osecaj :predispitnoludilo: jedan ispit sam vec dala preko kolokvijuma,seminarskih radova,praktikuma ( mozda mi eventualno postavi jedno pitanje za 10 )...drugo sam dala preko vezbi,seminarskog rada...ostala mi je jos kritika da napisem i to je to....sto znaci uslov za drugu je tu...marketing ima da padnem ( mislila sam da cu to najlakse poloziti a za ova dva sam se uzentala najstrasnije...kad ono bi sta bi )
onda ostaju jos dva ispita...matematika... :drama: i racunovodstvo :lol: (to ako polozim ima da skaceem od srece...a zasto tako mislim... :lol: keva me sprema za ispit...bice to najludjih 7 dana pripreme za ispit :smeh: )
Korisnikov avatar
By HARP
@Swan ucimo i ucimo i ucimo aaaaaaaaaaaaaa :drama:

Ubicu se...

Samo jos 5 ispita :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Polozila pismeni deo teorije knjizevnosti, polozila usmeni iz engleskog.
Sreda- Uvod u proucavanje srpske knjizevnosti;
cetvrtak- Teotija knjizevnosti- usmeni;
petak- Narodna knjizevnost- usmeni (da, vazi...).
I tako...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Cestitam!!! :shake:
Samo napred - drzim ti palceve iz sve snage (i ostalim drugarima, naravno!)!!! :fige:

Ja se spremam da krenem na ispit iz etnomuzikologije V .... :sigh:
Ne mogu da zamislim sta sve moze da nas pita..... :doh:

Etnokoreologija je oko 25-tog - isto tako zavrsna diskusija o svemu i svacemu u okviru makroskopskih pitanja i centriranja na mikroskopske detalje.... :psiholog:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by vanillapuff
Etnokoreologija je oko 25-tog - isto tako zavrsna diskusija o svemu i svacemu u okviru makroskopskih pitanja i centriranja na mikroskopske detalje.... :psiholog:
Bog s tobom, dete moje. I srecno. :fige: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Sveta Sila, Perun i ostala kompanija bejase uz mene danas :hail2: - dobila sam 10 na ovom prvom ispitu u ovom roku!... :yay:

Svima zelim ovako lepe postispitne trenutke!! :sunce:

Sad mi zao - zvanicno nemam vise etnomuzikologiju kao predmet... :placko:

No, cekaju me jos par ispita i diplomski :love: , pa cemo videti za dalje!! :yes:

Ne rastajem se od primarne discipline tako lako!! :durenje: ;)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:dancingfever: Cestitam!

I evo me, na pauzi izmedju jednog i drugog knjizevnog kriticara...
izmedju kritike Ignjatovica i glorifikovanja Ignjatovica.
"I dalje se molimo za spasenje duse raba Bozjeg tvojego Jeleneeeeeeee
(Aaaaaaaaaaaaaaamin...)"
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by vanillapuff
Perun i ostala kompanija
Prema meni su cudno blagonakloni, inace. Uvek su tu negde, gore, dole, ili iza ugla... Ali nekako provaljujem da su bas u fazonu ispomoci. Sveta Sila ne, doduse. Ime mi je skroz bezvezno. "Perun"- to treba izgovoriti.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
@the1whowished:
U pravu si - jesu blagonakloni - posebno kada ne odbijamo povezanost sa njima!.. Saradnja - to je prava rec za odnos Ovostranog i Onostranog koji se gradi i otvaruje (ne, ne nedostaje nijedno slovo u prethodnoj reci) u meni i svuda oko mene... :astral2:

A Sv. Sila je bila navedena samo kao opcija koja bi u sebe primila sve one koji se ne druze sa Perunom i kompanijom, te da se isti ne bi osecali diskriminisanima, uvredjenima ili omalovazenima usled mog prethodnog poklonjenja Perunu... :hail2:

Dragi Perune, cuvaj nas i u buducim ispitnim izazovima... ;)
Korisnikov avatar
By Delete
I danas mi upisase jos 2 osene u indeks, tako da slobodno mogu smatrati ovaj ispitni rok uspesnim, ako polozim samo jos 1 ispit smatracu ga izuzetno uspesnim, a jos 2...izvanredno uspesnim i samoprozvacu se herojem junskog roka :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Danas mi je usmeni... Zasto nikada nisam mogla da spavam pred ispit/ kolokvij?! :cupakosu:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!