Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Swanheart
:hmm: Deletushina, da su je muvale buchice... A ona fem ko Svarceneger....
ta izjava :blenta:

Sjajnoooooooo!!!!

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Oh, jos jedan "fancy" peder...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Swanheart
:hmm: Deletushina, da su je muvale buchice... A ona fem ko Svarceneger....
ta izjava :blenta:
Kokosko, nisi trazila autorska prava na to!
Korisnikov avatar
By radoznala
Lotos, pre skoro tacno godinu dana....
Korisnikov avatar
By deželaš
Prvi put u gej-klubu bio sam pre godinu dana, u X-u, sa pratnjom tri drugarice... u stvari, bili smo u gradu i one su zahtevale da svrnemo do X-a jer su kao čule da je to veče za dž pa što da ne... Sećam se da mi je to bio dvostruki šok, što zbog vriskanja uz narodnjake (jer u klubu sa takvom muzikom nisam bio godinama, i nisam znao da ih uopšte ima po centru bg-a) što zbog opšteg vatanja....ostali smo pola sata.

I kad je taj afektivni šok prošao, znam da sam posle u toku te večeri bio jako tužan, jer sam imao utisak da je ceo podrum X-a samo privid oslobođenja, jedna savršena heterotopija, mesto koje će ljude iz različitih grupacija i sa različitim interesovanjima okupiti pod isti podrumski krov samo zato što dele svoje seksualne ukuse - izgledalo mi je kao da je Beograd napravio Podrum u kome će se radost bukvalno fabrikovati na po jednu noć, a onda krenuti kući slušati sasvim druge vrste muzike ne pozdravljati ne delati do sledećeg vikenda...privid subverzije i/ili emancipacije a u stvari i gore tlačenje...

U to vreme sam i previše čitao Fukoa.

Life moved on, ja sam i dalje bio siguran da nisam strejt ali i da me scena kao ne zanima...I onda, krajem leta, kada sam u Dubrovniku shvatio da sam iz svoje maršrute izbacio Berlin zbog Barselone a Barselonu zbog Dubrovnika, dakle, u tom istom Dubrovniku, u povratku, kad naiđoh na potpuni strah kod tipa sa kojim sam se mesecima dopisivao (potpuno predivno, potpuno slučajno, preko nekog za gej-populaciju nevezanog sajta upoznao), tad shvatih da u stvari radim isto što i on samo sa manjim intenzitetom te da je i najstereotipnija tetkarenje u X-u bolja životna opcija od klozetiranosti doveka...

Na početku jeseni, septembra, kad u telu sazrevaju sva od leta zaostala pomeranja, dođoh na Forum. Posle mesec dana sa par ljudi sa tog istog foruma odoh na neko kućno okupljanje, a pre odlazak u Can-Can. To mi je bilo prvo veče da sedim pijan i naduvan 1) isključivo na engleskom 2) isključivo u muškom gej društvu. (Koincidentno, te večeri je započela paranoja moje zagrebačke drugarice, koja mi je preko telefona izvela pravi performans lezbo-tragike - nekoliko dana kasnije njena sestra mi je javila da je hospitalizovana pod dijagnozom psihoze.) Pošto bi me trava valjda opustila i pred zmajevima, sećam se da mi je sve bilo užasno zanimljivo, ali da sam bio previše stondiran da bih mnoge konverzacije vodio...I baš na podijumu tog jebenog Can-Cana, između jednog i drugog udisanja popersa, potpuno stondiran, potpuno smlavljen, kad sam već bio na vratima uverenja da ću možda sledećih meseci biti potpuno - aseksualan, sretoh gospodina Xxxx, zbog koga mi linija emotivnog života sve do danas nalikuje stepenicama, kao kod Borhesa, tako da nikad ne znaš kamo ideš, ka potkrovljima, ili podzemljima....
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, ja nekako nisam ni imala prvu gej zurku, sa 17 sam sedela u X-u jednom preko dana (necija pametna ideja), onda sam blejala po kinicu, bila u Pulp-u u Parizu, na Prajdu u Gibusu 1999. I onda sam otisla na neku Borisovu zurku, pre koju godinu. Nisam nesto bila nervozna, al sam bila razocarana ponudom devojaka, lol.
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Moja prva gay zurka je bila u Inexu. Delete me je pokupila na Kalemegdanu, a zatim smo se sreli sa Tikerbell, u medjuvremenu smo chistili zube od pechenog kukuruza. Zatim smo harali gradom u potrazi za dobrim pivom. Trafikantkinje nisu bile raspolozene da nam ugadjaju.
E, sad, tu imam malu rupu u secanju. Hmmm, mislim da je zatim dosao Mr. Ja, pa smo otishli u park i sreli se sa gomilom drugih ljudi. Elem, zurka je bila potpuno fascinantna, jer sam se prvi put nasao medju toliko gay ljudi. Bilo mi malo glupavo, jer sam bio sam. No, i to se dalo nadoknaditi ;)
Tu zurku delim na dve , posto se jedna zurka odigravala u hodniku (VIP), a druga on the dance flor. Ne zna se koja je bila bolja. Da, da... svi su poceli da se ljube u jednom trenutku uz neku sumanuto tuznu pesmu u tom trenutku, te sam s toga i ja, po pravilu sluzbe, uhvato prvog koji mi se dopao i tako nekako usput shvatio da ja vec imam decka, pa sam se posle malo smorio, ali brzo se to popravilo. Mislim da me je neko castio pivom, pa sam se dodatno preparirao i nastavio da igram. Sve u svemu, odlichna zurka...
Moja prva gay zurka.... ;)

:drama:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Beli Dečak
Moja prva gay zurka je bila u Inexu. Delete me je pokupila na Kalemegdanu, a zatim smo se sreli sa Tikerbell, u medjuvremenu smo chistili zube od pechenog kukuruza. Zatim smo harali gradom u potrazi za dobrim pivom. Trafikantkinje nisu bile raspolozene da nam ugadjaju.
E, sad, tu imam malu rupu u secanju. Hmmm, mislim da je zatim dosao Mr. Ja, pa smo otishli u park i sreli se sa gomilom drugih ljudi.
Jeste jeste. Tako je bilo :kiss:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by fazza
Originally posted by fazza
Pobrkao si lonchici. :hmm: To nije bila moja prva zurka, nego treca ili chetvrta. :)
Prva je bila u oktobru ili novembru 2003-e. :)
Originally posted by Zemunac
Pa tako sam i mislio, jer si ti rekao da si na svoju prvu zurku otisao u jesen/zimu 2004. god. Pogledaj boldovani text, gde sam te citirao. :)
Da, pa nisam mogao da se setim da li je bilo 2003-e ili 2004-e. :D

Tu sam ja da te podsetim. :P
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Sara_-_-
Krenuli smo kuci,izasli iz Lotosa i krenuli niz ulicu a za nama krenulo i 6-7 strejt likova (mislim da su skineri)
da bi u jednom momentu poceli da trce prema nama i tada je pocela tuca.

Tukli su moja dva druga nas tri nisu ni pipnuli, dok se ja naravno nisam nasla pametna da branim jednog koji je lezao pored mene i kog su sutirali.

Jedan je krenuo da hvata zalet da mu skoci na glavu ALI.........

Tu se umesao supermen (JA) ;) da sprecim katastrofu.

Sprecila sam katastrofu tako sto sam stala ispred druga i nisam htela da se pomerim da ga nebi dalje sutali po bubrezima i glavi
iiiiii naravno! Onda sam ja dobila u rebra i jos koji udarac,
dok nas nije spasila nasa milicija!
Koja je naravno bila samo prividjenje, jer je neko viknu milicija i svi su poceli da beze(osim nas pilica), da bi se ispostavilo da milicije nema i da je to bila samo taktika ,uplasiti protivnika :)

Ja sam narednih nedelju dana lezala sa podlivom ispod rebara i vrlo tesko se dizala iz kreveta
:shok: :placko: :placko: :placko:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Hmm..pre 2god u Subotici u VIP...a prosle god u Bg(Lotos)...
Korisnikov avatar
By Neca
U Kan-Kanu u oktobru proshle godine. Vodio me moj mali Beli dechak, secam se da sam bio najnervozniji chovek na svetu (pritom razvaljen od...necu da vam kazem chega :crta: )

Kasnije je vec bilo bolje, mada se nisam osecao bash najprijatnije...
Chudno iskustvo, skroz chudno...

VOLIM TE BELI! :jumphug:
By Snow_Crystal
Bese to davno pre 4 godine.Prva zurka,prvi susret sa gay ljudima. Vukla sam sa sobom drugaricu koju sam pre toga 100 godina pokusavala da zamolim da ide samnom jer nisam znala kako da joj kazem kakva je to zurka i ko je pravi... Fino se provela,videla komsiju (oduzela se) pa na kraju igrala sa njim...Sve u svemu nije bilo lose,prezivela sam. :minibounce:
Korisnikov avatar
By Insorcer
..je bila poseta klubu "K20", 23-eg septembra 2006-e !
I bilo mi je uzasno dosadno :down:

:kafa: :
Korisnikov avatar
By petra
Originally posted by Dominion
beshe to davne 2003 ili 2004 godine, organizovana druga po redu (privatna) zurka za upoznavanje forumasha tj. one prve ekipe, mesto - negde ispod brankovog mosta (nije kuca) - upoznao dosta forumasha, od tih prvobitnih, na forumu su sada samo super mario, xyz, povremeno dragonite....
...povremeno petra :kiss:

Moja prva gay zurka bila je 2001. valjda: Jednog dana skontala da sam gay, tek onako. Nakon 3 dana rekla tadasnjem decku (i raskinula sa njim :evil: ), a tri dana kasnije otisla sa njim u X. U tom periodu izgledala sam kao totalna str8erka, a moj bivsi "kao" gay :djavo: Naravno svi su mislili da je sam dosla tu samo njemu da pravim drustvo :sveca:
Sve u svemu, smorila sam se to vece :zev:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Mozda ce to biti nekom cudno....
Ali nikad nisam bio na gay zurci... okupljanju ni ma cemu... :farewell:
Ne znam sto, valjda nikad nisam imao kontakta sa tako necim...
Ni moja bolja polovina nikad nije isla...
Jbg:spank:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by L O S T
... nikad nisam bio na gay zurci... okupljanju ni ma cemu... :farewell:
Zar nije prosto logično da nisi imao kontakta sa "tako nečim" ako već nisi nikad otišao na "tako nešto"? :blenta: Mislim, kontakt sa "tako nečim" ćeš imati prvi put kad prvi put budeš otišao na "tako nešto"... :hypno:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Paki
Zar nije prosto logično da nisi imao kontakta sa "tako nečim" ako već nisi nikad otišao na "tako nešto"? :blenta: Mislim, kontakt sa "tako nečim" ćeš imati prvi put kad prvi put budeš otišao na "tako nešto"... :hypno:
Malo si ostar:grom:
Uzmi za primer da ja hocu sutra da dodjem u bg na zurku, kao videh na chatu poziv.
Gde da dodjem? kako i sa kim da udjem? Sa kim da budem u drustvu na toj zurci? najlakse je samo reci idi na zurku... :neznam: :neznam: :neznam:
Mozda zato sto smo van gay sveta...ali mi smo van i celog sveta...
ne znam, malo sam zbunjen:neznam: evo povlacim sve receno, ja sam kriv i :zakljucano:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa obično na tim pozivima stoji i mesto održavanja, ovde na forumu takođe... Ako ne znaš adresu kluba gde je žurka, pitaš nekoga na forumu gde se nalazi (tu su i u2u poruke)... I što ne biste ti i dečko došli tamo sami? ... Drugo, uvek bi neko bio raspoložen od nas koji idemo češće da vam bude društvo, tj. da sa nekim od nas uđete, naviknete se na prostor, ambijent, atmosferu, izbijete sebi tripove, predrasude i strahove iz glave... Mislim da bi vam najzgodnija varijanta za prvi izlazak bila Alijansa vikendom, ona stalno radi petkom i subotom, tako da ne morate da čekate sledeću L&Q ili koju god drugu žurkicu... A što je najvažnije, morate biti spremni da se suočite i borite sa sopstvenim svakako neopravdanim strahovima ni od čega. :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
i dalje mislim da si preostar u osudi. pametno, ali ja sam na forumu tek 15 dana i sad bih mogao nekog da pozovem, ali pre....
ne znam, mi nismo normalni i eto tako...
Hvala na ponudi za pomoc, divan si:blush:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Uzmi za primer da ja hocu sutra da dodjem u bg na zurku, kao videh na chatu poziv.
Gde da dodjem? kako i sa kim da udjem? Sa kim da budem u drustvu na toj zurci? najlakse je samo reci idi na zurku... :neznam: :neznam: :neznam:
Samo ti dodji u Bg, a za ostalo nemoj da se brinesh :P Izvidjachi ce te povesti u nezaboravan provod :)

:swan: :paki: :tetka: :icequeen: :drama:

:cigareta:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Paki
... nikad nisam bio na gay zurci... okupljanju ni ma cemu... :farewell:
Pakita, gejnijalno :drama: :up:
Korisnikov avatar
By Adenim
i dalje mislim da si preostar u osudi. pametno, ali ja sam na forumu tek 15 dana i sad bih mogao nekog da pozovem, ali pre....
ko to vi niste normalni?
Korisnikov avatar
By Paki
U osudi? E, jbg... Ne osuđujem te (vas), već pokušavam da ti objasnim da gajite neosnovane strahove i samo se dodatno autogetoizirate i asocijalizujete... Mislim, ok je to kao lični izbor, ali kapiram da vam baš i ne prija ta samoća (?)
Javnite se kad budete 'teli u provod po BGD-u pa ćemo da organizujemo nešto... :tehno: :dance: :paki:
By ~ Le Saint X ~
...
moja prva gey zurka je bila u
Kan Kanu....
novembra 2003 mislim...

ali, i dalje
zurke u X-u su mi najbolje bile :P
By ~ Le Saint X ~
LOST...
evo, ja se nudim da krenem iz Zajecara
ti iz Kg-a

i idemo na zurku!

:goran:

pa kod Pakija :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!