Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarsPa, većina tako i jeste jer je zima, svi sede u kući...
Pa mislim na ono da sam samo jesen i zimu na forumu.
Originally posted by JazzvaStrava
Evo jedan zanimljiv tekst, koji je veoma tačan. Enjoy ...
Charles' Rules of Online Forums
Nadam se da neko već nije postavio link. Ako jeste izvinjavam se na ponavljanju.
Originally posted by ancheili mozhda da ljudi na forumu shvate da je forum onakav kakvi su njegovi korisnici i da moderatori ne sluze kao animir dame niti neko ko ce da kreira forum dalje od tehnichkih detalja.
mozda bi rukovodstvo trebalo da se zapita i stavi prs' na chelo?
Originally posted by tinkerbellSlazem se totalno...
Tesko da ce se vratiti stara generacija. Tj. nova - stara!
Bice sve vise "cokinih nogu, ruku" , "drtijevih guzova". "persinih obrva" itd!
Blagi uzas i katastrofa!
i to ce se ispraviti samo od sebe, sledecom smenom generacija, te je forum dugorochno u ravnotezhiPo meni bigbrotherizacija foruma če se samo nastaviti, jer od generacije koje će izrastati samo uz reality šovove (što sa dosadašnjima nije bio slučaj), stvarno ne mogu očekivati neki kvalitet. No to nije problem foruma, nego problem zagljupljivanja modernog društva kao takvog.
Originally posted by kal zakath"Bigbrotherizacija" je stvarno jedan od ključnih pojmova za razumevanje i foruma i sveta oko nas.
Po meni bigbrotherizacija foruma če se samo nastaviti, jer od generacije koje će izrastati samo uz reality šovove (što sa dosadašnjima nije bio slučaj), stvarno ne mogu očekivati neki kvalitet. No to nije problem foruma, nego problem zagljupljivanja modernog društva kao takvog.
Originally posted by unic0rnizvinjavam se,posto sam nov na forumu,tj ovakvoj vrsti konverzacije,sta to znaci spam???:neznam:Originally posted by ancheili mozhda da ljudi na forumu shvate da je forum onakav kakvi su njegovi korisnici i da moderatori ne sluze kao animir dame niti neko ko ce da kreira forum dalje od tehnichkih detalja.
mozda bi rukovodstvo trebalo da se zapita i stavi prs' na chelo?
forum je vec duze vreme jedan veliki shit, a razlog su upravo korisnici koji su na ovoj temi bili i najglasniji.
da se razumemo, neko je lepo rekao, da forum nije bio nikada savrshen niti je postojalo neshto shto bi se nazvalo zlatnim dobom.
da li su se svadjali dusan maljkovic i tot i ra, ili ulix simor i angelina, ili bananica i ray, fencysmurf i pauli - sve se svodi na isto - gomila spama, opomena i nikakvog interesantnog sadrzaja.
jedina razlika, zashto je forum veci smor nego ranije je u novoj turi korisnika, tj falichnoj iliti postchernobilskoj generaciji koja je banula i sve vecoj povezanosti ljudi na forumu.
da se razumemo, to potonje nije nista loshe, naprotiv. ali na forumu, to nije druzenje radi druzenja, nego druzenje da bi svi drugi znali da se druzimo.
tako se izlasci, ruckovi i raznorazne vannastavne aktivnosti dogovaraju svaki u posebnoj temi.
dok prva kategorija ljudi nas zasipa njihovim dupetom, sisama, problemima u kurvanju te svojim sezonskim migracijama kako iz grada u grad tako i iz kreveta u krevet.
forum ima kvalitetnih tema, ali su u manjini.
a u manjini su zbog opste nekulture korisnika, a ne moderatora.
da ilustrujem primerima, jedan RAY ne bi uspeo da uzjebe nashe kulturne i diskusiji posvecene forumase sa par glupih komentara koji ionako zavrshe u DYR toliko da se spamuje X puta.
Ne, diskusiji posveceni korisnici bi izignorisali kreaturu dok moderator ne pochisti za istom, te ne samo sto bi ohva shvatila da nema publiku, nego joj sledeci put ne bi ni bilo interesantno da izigrava primadonu.
e pa, obzirom da nashi forumsko-kulturni korisnici radije postavljaju, POSECUJU I CHITAJU, teme o tudjem dupetu, tudjim izlascima i ljubavno/kurvinskim patnjama, te radije spamuju nego odgovaraju i/ili postavljaju teme, zato je forum tu gde je.
i to ce se ispraviti samo od sebe, sledecom smenom generacija, te je forum dugorochno u ravnotezhi.
Originally posted by aldlfrthat means "NOT TRUE"
izvinjavam se,posto sam nov na forumu,tj ovakvoj vrsti konverzacije,sta to znaci spam???
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!