Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SunceTakodje.
Ne razumem opstu kulturu. Nisam odusevljen tipovima koji su samo informisani.
Vise volim kad je neko posvecen nekim stvarima kvalitetno.
Originally posted by AngraMaina
.. da bi oni "opšte informisani" mogli da se zgražavaju nad opšteneinformisanima. ... Ako mene pitate, to je čista malograđanština.
Originally posted by TungiTakodje.
Originally posted by SunceTakodje.
Originally posted by SunceRecimo da.
Originally posted by AngraMainaJok i neću da se zgrozim kad me kelnerica u (recimo) PARAĆINU pita gde je JAGODINA, kad kažem odakle sam (imena promenjena). Samo da se zgrozim.
.. da bi oni "opšte informisani" mogli da se zgražavaju nad opšteneinformisanima. ... Ako mene pitate, to je čista malograđanština.
Originally posted by Mars
Originally posted by AngraMainaJok i neću da se zgrozim kad me kelnerica u (recimo) PARAĆINU pita gde je JAGODINA, kad kažem odakle sam (imena promenjena). Samo da se zgrozim.
Originally posted by MarsMeni tek sad nije jasno sta je opsta kultura
Da li je opsta kultura isto sto i opsta informisanost?
...
Ovo je sve strogo indiuvidualno, sto neko ne zna geografiju i slicno, nimalo ne ugrozava mene licno ALI opsta kultura je i da ne bacas djubre po ulici - pa sve na dalje sto i sami znate u vezi ovoga... Pljuvanje, higijena i slicno.
Originally posted by ErrorBez brige, sigurno nije dzabe to sto je neko pun informacija ( hvala bogu, pa sam nas komunisti vospitavali da moramo sve da znamo - i sto ce nam trebati u zivotu i sto nam nece trebati, a uglavnom nam nece trebati), ali mislim da je krajnje nekulturno (!) biti tako drzak i potcenjivati drugog, misliti da si pametniji ili bolji, jer neko np. ne zna koji je glavni grad Svedske i sl.
Opsta kultura je moje drugo ime.
ALI!
Jedna snajka iz mog razreda u IV godini gimnazije ne zna KO JE PAPA (po njenom predanju, papa je premijer POLISA Atine), ne zna sta znaci rec "empirijski", misli da je Iranska visorava negde u Juznoj Americi, da su Zlocin i kazna dve knjige, da je Cajkovski napisao operu Pikova dRama... I sve to samo ona....
Originally posted by SUNNY B
najveci poraz sam dozivela svadjajuci se sa jednim pandurom pre par godina ispred can-cana negde oko pola noci. njegov posao je bio da odrzava red i mir oko kluba ali je on sebi dao za pravo da mi dobaci kako bi nas najradije spalio. e sad sve bi to bilo ok da ja nisam bila pijana a on imao onu tipicnu ruralnu facu sa sirokom glavurdom bez vrata i rumenim obrazima pa sam se i ja drznula da mu odbrusim. rasprava se zahuktavala i na kraju me je dirnuo u - obrazovanje, vaspitanje i roditelje. e tu sam vec popizdela i - upitala ga da li ga je mozda , onako mi je cisto dunulo da lupim, nekada pozdravio faust.... usledilo je poluironicno pitanje "sto, jel to neki peder ko ti?"
...ostala sam bez teksta....
Originally posted by MarsVala bas.
Originally posted by KiborgOvo jednostavno nije istina.
Bitno je da se čovek razume u ono čime se bavi i da to dobro radi, sve ostalo je nevažno.
Naravno da očekujem od učitelja da zna da nauči decu, lekara da leči, majstora da napravi ili popravi nešto, ali kad sednem da pričam s ljudima upravo mi je sve drugo bitno osim da li je on ekspert na svom poslu ili nije.
Originally posted by nscBog ne postoji.
ne postoji ni bog, zemlja se ne vrti oko sunca ...
hajde sad sve da negiramo
Originally posted by MarsNe zbunjuj dete. Ne daj Boze da mu sutra zivot zavisi od toga da li zna glavni grad Kanade i lupi Sidnej i cap... ode glava.
Ne, ne, ne. Sidnej.
Ali što zato lepo i stručno radim svoj posao, da me vidiš samo!!!
Originally posted by smaugkad mi budes rekla u kojoj to kulturi je cackanje nosa i upadanje u rec starijima pozitivna i pozeljna navika, slozicu se sa tobom
Originally posted by nscBog ne postoji.
ne postoji ni bog, zemlja se ne vrti oko sunca ...
hajde sad sve da negiramo
Ovo za zemlju nisam znala, jebote...
Stvarno? Vau!!!
Rekoh da opsta kultura i opste znanje ne postoje jer nema ama bas nista opste i uopsteno kada su te dve stvari u pitanju.
Knowledge is either very specific or it does not exist.
Kultura takodje.
Si?
Originally posted by smaugNo
Rekoh da opsta kultura i opste znanje ne postoje jer nema ama bas nista opste i uopsteno kada su te dve stvari u pitanju.
Knowledge is either very specific or it does not exist.
Kultura takodje.
Si?
Originally posted by smaugzbog cega svoje stavove ne umes da izrazis na jednom jeziku vec kombinujes 2? da li zato sto nemas general knowledge potreban za to ni u jednom?
Ne postoji opsta kultura i ne postoji general knowledge.
Originally posted by nscNe znam. Verovatno.
Originally posted by smaugzbog cega svoje stavove ne umes da izrazis na jednom jeziku vec kombinujes 2? da li zato sto nemas general knowledge potreban za to ni u jednom?
Ne postoji opsta kultura i ne postoji general knowledge.
Originally posted by svejednoPa to onda nije ni opsta kultura ni opsta informisanost.
Jok, postoji i opsta kultura i opsta informisanost.
Za boga vec ne znam, nisam religiozan ,)
..
Opste je nesto sto jedinka prihvati ili ne kako bi funkcionisala sa drugim jedinkama u nekom...'prihvatljivom' maniru.
..
Druga je stvar sto se opste stvari prihvataju ili ne na iskljucivo licnom nivou.
Al sluze radi opstenja sa drugima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!