Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by FireGoxPa ono jeste...Nemam ja nista protiv ni ovih od 191 ako su definisano gradjeni sa pokojim misicima na pravom mestu...Originally posted by gorilicaHAHAH!!!Originally posted by FireGoxZnači hvala što si se javio. Već počeli da me hvataju kompleksi.
177
Pa bolje da budem 177 i definisano građen, nego visok i motkasto mršav
Originally posted by blentaOriginally posted by Renoir
I am 172 ili 173...
i volim one decake koji su do 178...
ok...if someone is super cute...181
u potpunosti se slazem
nekako su mi mnogo bolje gradjeni
izmedju ostalog
Originally posted by KupperNe 190,7 nego 197.Originally posted by MarvinNe verujem??? Ne, ne:) Ali u milimetar, ravno 190.7cm sam i ja. A to sam izmerio u Domu zdravlja u Knez Danilovoj, imaju neko precizno cudo.
190 i 7
Ili si visociji? 197? Ako je tako al' ste veliki vas nekolicina.....ne svidja mi se to, navikao sam da sam najvisi:)
Originally posted by B.U.http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... #pid602937Originally posted by blentaOriginally posted by Renoir
I am 172 ili 173...
i volim one decake koji su do 178...
ok...if someone is super cute...181
u potpunosti se slazem
nekako su mi mnogo bolje gradjeni
izmedju ostalog
Originally posted by coloradokao tripodi iz rata svetova ?
sto devetedeset i jedan/dva/tri. tu negde. davno se nisam merio. obozavam kad setam s hlaefdige po novom sadu. medju njima tako sitnima i usporenima jako lako je uociti nas dvoje vitkih i krakatih kako ih obilazimo, pa nam tako uzivamo u centru paznje.
blink blink
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!