Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by bigirl
A ono "češkanje" na sred uliceeeeeee... Kako me to izludi!

Strašno...

Grozni ste.

:povez:
To redovno radim. Narocito kad nosim trenerke. :lol:

jedna od mojih asocijacija ...:
pekar mesi hleb , iju sto me nesto zasvrbe .... i nastavi da mesi hleb
Korisnikov avatar
By gari
Pa ko vas tera da ČUPATE obrve? Možete i da ih obrijete /kao gješe u Japanu/, da nacrtate nove na vrh čela, zube da obojite u crno /to je u Japanu šik/, da ne pravite koraje duže od 22,34 cm /i to je u Japanu šik/, da stopala stavite u kalupe /to je u Kini šik, mala stopala/. More ne znaš ti sestro šta su ženske muke!

A da budeš žena-žirafa kao u Africi, da ti svakog meseca dodaju po jedan obruč bakarne žice dok ti vrat ne bude pola metra? Tamo kad ženu ufate da vara muža samo joj skinu "kragnu" od one žice i "kvrc" gotova je /slomi joj se vrat jer nema podlogu/.

A kako bi bilo da te obrežu kao u nekim arapskim plemenima naoštrenom školjkom ti otfikare klitoris i zbogom orgazmu, samo muž sme da uživa, žena jok.

Budi srećna što si u Srbije gde najgore što može da te snađe je da te muž taba jednom nedeljno.

:uplasen: :srbin: :offtopic:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Ra
Originally posted by ZvezdasBG
A ti znas ko i koliko dize noge? Ti znas sta je utakmica? Ti znas sta je macho muskarac? Da nisi zalutao u pogresan resor?
Hahahahah.... :smeh: :smeh: :smeh: ....e ajde sad ja se napravim pametan pa kao nemam pojma....pa kao pitam tebe jednog maco frajera/navijaca ( :whatever: ) da nam das odgovore na ta tvoje visoko umna pitanja koja ce mi sigurno odgovoriti na sve zivotne dileme...

dakle...I'm all ear...

:smeh: :kosach: :smeh:
Nek si ti inteligentan. Uverio sam se x puta. Da bar oce neko da te izjebe pa de smiris vise, ali ne....i dalje se najvise obradujes Dushkinim postovima. :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
:osama: sta offtopicarite po ovoj temi ja sad imam cetiri strane za citanje :doh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by gari
Joj, Mina, pa zar JA treba da ti objašnjavam GDE treba da staviš dildo? Tamo gde ga stavljaju i muškići, kad nemaju volvu.
U :cul: nekog gaya?

Off: Znam jednu ludacu koja ima gacice na koje je prikacen sort of dildo od gume od koje se prave oni pojasevi i misici za klince koji ne znaju da plivaju, ima cak i mali ventil na vrhu, i pise 'give me a blowjob'. Plakala sam od smeha kad sam videla....
Korisnikov avatar
By svejedno
Mina, 'kastracioni sindrom' je Frojdov trip, to znas.

No, moram da ti pomenem, ja mislim Morganovu, recenicu, upucenu @bigirl, koja me je odusevila.

''Da si musko, bila bi sovinista."
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by svejedno
Mina, 'kastracioni sindrom' je Frojdov trip, to znas.
Da, znam, ali mislim da je gari malo pobrkao lonchice. Ne radi se o tome da bih ja volela/htela/zelela da imam penis, vec da se ne bih nikako snasla sa istim. To ne znaci da sam ja ljubomorna na one koji ga imaju (imaju, pa imaju, sta ja sad tu mogu?) vec opet, ja ga ne bih podnela na svom telu.
No, moram da ti pomenem, ja mislim Morganovu, recenicu, upucenu @bigirl, koja me je odusevila.

''Da si musko, bila bi sovinista."
Hah, ali nisam, nije ni bigirl. S'tim da su nasa misljenja prilicno suprotna, po pitanju ove teme. I ne vidim sta je to tako 'zenko-sovinisticko' u mom stavu na zadatu temu.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ma nista na ovoj temi, ok je.

& I agree

Svako treba da bude zadovoljan sobom.

Ako nekome smeta da cupa obrve, neka to ne radi.

Ali, u svakom slucaju, nekako mi se dojmis 'feministicki nastrojeno'.

Mozda gresim. ;)
Korisnikov avatar
By Tot
Ju, ju, ju kakve eriupcije muškosti na ovoj temi! Neki korisnici podivljaju od osusevljenja kad treba da virtuelno elaborijaju svoj testosteon. Ovde se javljam samo zbog mog dragog prijatelja Ra koji dakako nema problema sa svojim identitetom da bi non stop pricao o "muskarcima koji cupaju obrve".

No da je ovaj forum poligon za izivljavanje wannabe strejtera koji ne čupaju obrve svi znamo.

Ra, shvatas i sam da vredjas virtuelnu muskost( :smeh: :smeh: :smeh: ) pojedinih korisnika te se povuci jer su srecni i muskarci i zene koji nemaju posla sa budalama(ovo je moj odgovor na tematsko pitanje) :)
Korisnikov avatar
By gari
Ja nemam nikakvih problema sa svojim virtuelnim PENISOM.

:sise: :kralj: :grouphug:
Korisnikov avatar
By bigirl
Čitam ove debilne komentare tipa "pa ako ne želiš da čupaš obrve - ne moraš" i ne verujem...

Kao prvo, da li sam igde rekla da me mrzi da bilo šta od toga radim??? Jedino sam povlačila "paralele" sa onim stvarima koje vi MORATE da radite i sa onim koje mi MORAMO da radimo. Naših ima više. Naše su gore. I to je to. A vi serete, pa se rasturate. Najžešći su mi oni komentari analize moje ličnosti zbog postavljanja ovakve teme... :barf:

Kao drugo, ako ne moramo da čupamo obrve i da se depiliramo, zašto onda sve žene to rade? (I odmah da isključim neke zabiti na ovoj planeti, da se "genijalci" sa ovog foruma ne bi toga dosetili.)
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa zaista ne moras.

Sad, sto ti mozda mislis da tako izgledas lepse, da to 'moras' da radis jer to druge zene rade, sta mi tu mozemo.

Ja ti samo kazem, da ako ti se to ne svidja, ne moras, sto je jednostavno tacno.

Ne moras.

Ajde ovako: zasto ti cupas obrve?

Zbog sbe ili drugih?

Ako je zbog drugih, e to je vec debilno.

Ako je zbog sebe, onda nemas na sta da se zalis.

Nista se NE MORA.

Osim toga, bar ovde na ovom forumu ima muskaraca koji takodje cupaju obrve.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ovaj... Malo je debilno deliti stvari na "radim To zbog sebe, a Ovo zbog drugih".

Žene se uređuju da bi bile privlačnije, zar ne? Muškarci (neki) sređuju obrve jer kad im zarastu na sredini, pa se spoje, izgledaju katastrofa.

Tako da... Čupanje obrva radimo zbog sebe i zbog drugih. Jer, ako sam privlačnija, privući ću nekog ko mi se sviđa (znači, radim to zbog drugih), a kada privučem tog nekog biću srećna (znači, radim to i zbog sebe).

P.S. Ajde vidi "dalje" od čupanja obrva, majke ti...
Korisnikov avatar
By svejedno
Ma ok, bre, malo se salim.

Osim toga, rekao sam sta mislim o tome.

Samo sam zahvalan sto ne moram da prolazim kroz mesecne cikluse, i to je jedino sto je muskarcima zaista 'lakse'.

Ziveo sam sa devojkom godinu i nesto, i ona je bas imala heavy periode, i stvarno mogu da kazem da ne bih zeleo da saznam kako je to.

I to je JEDINO sto se NE BIRA.

SVE ostalo je stvar izbora.

P.S. Obrve su primer.
Sto se tice teme,ja je ne shvatam nesto ozbiljo, pa izvii ako sam te uvredio.

Ali moje misljenje je da se nista ne mora.

A kad sam vec dao taj primer, idemo:

Prvo. Neki muskarci potpuno cupaju obrve, znaci ne izmedju, onaj fazon - jedna obrva preko oba oka, nego ih 'friziraju' ja ih znam nekoliko, dakle oni svesno biraju da rade ono sto ti navodis kao mucu zensku obavezu.

Njima ocigledo nije mucna.

Drugo. Secam se eke profesorke iz osovne koja nije brijala noge, pa su je svi zajebavali, ali ona nije davala pet para na to. Njoj je to ocigledno bilo mucno, i odlucila je da to ne radi.

Kazem, sve je stvar izbora.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by svejedno
Ajde ovako: zasto ti cupas obrve?

Zbog sbe ili drugih?

Ako je zbog drugih, e to je vec debilno.

Ako je zbog sebe, onda nemas na sta da se zalis.

Nista se NE MORA.

Osim toga, bar ovde na ovom forumu ima muskaraca koji takodje cupaju obrve.
:up:
Korisnikov avatar
By gari
Ipak mislim da ne čupaju obrve nego dlačice iz obrva. Mada, kada bih ja to hteo da radim radije bih ih obrijao i onako nacrtao crtu onom olovkom.

:kissing: :trampolina: :cuddle:
Korisnikov avatar
By svejedno
Neke rade i to.

Pa svaki dan mogu da imaju drugaciji oblik 'obrva'.

Ali smehoteka je ujutru, bez sminke. :Lol:
Korisnikov avatar
By gari
Jutro u Srbiji je smehoteka sa obrvama ili bez njih. Svi onako veseli, orni, lep život, zanimacija, restorani, izlasci, izleti, putovanja, velike plate...Da zaplačeš od radosti! Idem da obrijem obrve, bar da imam zašto da se smejem ujutro kad se pogledam u ogledalo /Gleda majmun sebe u zrcalo/.

:komp: :party: :whatever:
Korisnikov avatar
By gari
Ax, te žene! Nikada neće postati muškarci, pa da vide kako je to stalno nositi doručak u gatjama /dva jajeta i kobasicu/.

:trampolina: :kasalj: :eu:
Korisnikov avatar
By Galadriel
:lol:sad se setih izbora za najiritantnijeg forumasha

@bigirl tema ti je hit, nisam znala da mos biti takav nadrkander :lol: :hail2:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by baby_girl
:lol:sad se setih izbora za najiritantnijeg forumasha

@bigirl tema ti je hit, nisam znala da mos biti takav nadrkander :lol: :hail2:
:lol:

Baby girl, to su joj bili ONI dani :giggle:

Posle je bila fina :lizalica:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ax, te žene! Nikada neće postati muškarci, pa da vide kako je to stalno nositi doručak u gatjama /dva jajeta i kobasicu/.

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By blenta
kakva trash tema
svako zheli da bude lep(valjda)
i radi ono shto misli da ga chini privlachnijim
a pritom naravno nishta od toga NE mora
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ja mislim da je najteze biti Drag Quen:bananica:

da znas koliko se ja spremam samo za jedan photo-session, a kamoli kad budem spremao nastup...

i brijanje, i sminkanje, i oblacenje, i pakovanje (ko razumije - shvatice! :giggle: ) i jos ko zna sta...
ali me niko ne tjera, nego mi je super:D

a isto bih mogao da hejtujem zene, jer ne moraju da prave "fake" sise!:domino:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by bananica
a isto bih mogao da hejtujem zene, jer ne moraju da prave "fake" sise! :domino:
kako koja :lol:
Korisnikov avatar
By wet towel wipes
Originally posted by KissQueen

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ijaooooooooooooooo

Moja hejterska tema!!! :smilegrin:

Coko, taman da pročitaš! :kiss:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by bigirl
Čitam ove debilne komentare tipa "pa ako ne želiš da čupaš obrve - ne moraš" i ne verujem...

Kao prvo, da li sam igde rekla da me mrzi da bilo šta od toga radim??? Jedino sam povlačila "paralele" sa onim stvarima koje vi MORATE da radite i sa onim koje mi MORAMO da radimo. Naših ima više. Naše su gore. I to je to. A vi serete, pa se rasturate. Najžešći su mi oni komentari analize moje ličnosti zbog postavljanja ovakve teme... :barf:

Kao drugo, ako ne moramo da čupamo obrve i da se depiliramo, zašto onda sve žene to rade? (I odmah da isključim neke zabiti na ovoj planeti, da se "genijalci" sa ovog foruma ne bi toga dosetili.)

znači, nešto se mora ako "sve žene to rade", a sve žene to rade zato jer se to mora? to se, verujem, zove cirkularni argument i nema nikakvu argumentativnu vrednost.
uostalom, sve žene to i ne rade. niti se to zbilja MORA. to je, kao što reče svejedno, isključivo stvar tvog izbora. svakako na njega utiču naučene predstave o tome šta je lepo, ženstveno i slično, ali ti svejedno imaš izbor da li ćeš ih se pridržavati ili ne.
dalje, ne znam šta tačno podrazumevaš pod "zabitima na ovoj planeti", ali pretpostavljam da misliš na društva koja imaju drugačija shvatanja o lepoti i o tome kako muškarci i žene treba da izgledaju? i odmah si ih diskvalifikovala tim atributom, ne bi li ono što si ti navikla da posmatraš kao jedini mogući model ženstvenosti predstavila kao univerzalni obrazac - opet argument bez argumenta.
sve u svemu, ako se već priča o tome šta društvo nameće ženama a šta muškarcima, dobro bi bilo da se to ne svodi na tu priču "ijao ja moram da se depiliram, ali ne bih ni za šta na svetu prestala to da radim, a vi bi bar mogli da idete u vojsku da mi nadoknadite muke moje".
Korisnikov avatar
By tramp
hm ... u ovoj mojoj zabiti od njujorka dosta zena ne cupa obrve, ne depilira se itd. ja imam mesece kad me mrzi i ne cupam ih, isto tako znam i da se ne depiliram kad mi se ne da ali zato kad to odradim imam osecaj da je to bila moja odluka i ne kukam jer me niko ne bije da to uradim nego jos platim nekom da me malo izmuci ...

dakle Lepa Krepa :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!