Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Izađe i V deo "Bulevara sumraka". Pisac se malo žalio na nas koji mu ne verujemo da se to stvarno dogodilo /ja verujem/ i hvalio se da je dobio veliki broj e-mailova sa izrazima podrške njegovom književnom delu i radu. Pročitao sam nastavak i, čini se da je sve bolje i bolje. Glavni junak se napio u novogodišnjoj noći i završio u krevetu Mr Modnog Kuratora ali mu ništa nije dala /jer se probudila obučena/, međutim David /Big Dasa/ se ljuti in sumnja jer mu je telefon bio zauzet. Videćemo šta će biti dalje, ali naslućuje se početak tragedije sa sve skakanjem u mutno Dunavo, sečenjem vena i bešenjem o pertle.

Čitanje zabranjeno za decu ispod 18 godina zbog eksplicitnih opisa seksualnog nasilja.

:tuc: :fuck: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By gari
Šta, zar više niko neće da čita "Bulevar sumraka"? E pa, baš ste nezahvalni a čovek se toliko trudi da vas ZADOVOLJI. U svakom pogledu...Da i vi malo osetite qrac jet-seta.

:france: :smokin: :protest:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!