Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Director
sa medijima se ne treba igrati. Ne moze bilo ko tek tako da posalje informaciju/pricu. To mora da bude zvanicno, tj. od strane neke NVO.
pa da to i jeste i poenta .
valjda od silnih NVO-ova koja poidrzavaju lgbt prava
ce se nacji jedna ....
Korisnikov avatar
By Egon
I taj decko se jos uvek nije javio? Cemu onda sve ovo?

a i to shto kazhesh....
Korisnikov avatar
By Delete
Decko se javio na onoj drugoj temi o Floydu.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Adenim
Koliko znam slusni aparat se dobija preko socijalnog.
Kao i sto je karakteristicno za nas mentalitet, sada cemo mesecima pisati postove o jednom decku i njegovom slusnom aparatu (kojeg mi je jako jako jako zao jer je jedan u nizu povredjenih tamo ili negde drugo), ali se necemo opsteorganizovati za borbu za normalnu egzistenciju gay populacije. Ovo me podseca na pricu o Kosovu, gde se bavimo njime kao kljucnim pitanjem - pitanjem par hiljada ljudi dok 5 miliona Srba skapava od nemastine i o tome niko ne brine.

Prica dakako podseca na to.
Pa tema je 'pokazimo se sada', kapiras.

Ali pitanje je drugo.

Da li je decku potrebna pomoc i da li cete mu je pruziti.

Zbog cega mu je pruzate, zbog zajednice, zbog njega, zbog sebe, nije bitno.

U svakom slucaju lepo bi bilo uraditi nesto. Pitati bar.

Verujem da on cak ni ne ocekuje pomoc.
Ali mozda mu je zaista potrebna?

Mozda i nije.
Korisnikov avatar
By gari
Jebeš takvu pomoć. Ja mislim da mu je već presela ako je pročitao sve ovo ovde.

:slinavko: :peace: :mazi:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by svejedno
Kao i sto je karakteristicno za nas mentalitet, sada cemo mesecima pisati postove o jednom decku i njegovom slusnom aparatu (kojeg mi je jako jako jako zao jer je jedan u nizu povredjenih tamo ili negde drugo), ali se necemo opsteorganizovati za borbu za normalnu egzistenciju gay populacije. Ovo me podseca na pricu o Kosovu, gde se bavimo njime kao kljucnim pitanjem - pitanjem par hiljada ljudi dok 5 miliona Srba skapava od nemastine i o tome niko ne brine.

Ali pitanje je drugo.

Mozda i nije.
Procitaj i post koji sam napisao taurusu. I, eto, odgovora i tebi.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ma samo sam hteo da sskrenem paznju na decka & slusni aparat, i da je bolje uraditi bar nesto umesto nista, nisam mislio na tebe licno.
:peace:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Delete
Decko se javio na onoj drugoj temi o Floydu.
Korisnikov avatar
By taurus

Ali pitanje je drugo.

Mozda i nije.
Procitaj i post koji sam napisao taurusu. I, eto, odgovora i tebi.
Coveku nije potreban peceni zlatni fazan za veceru vec aparat da bi cuo,alo.Taj tvoj post ne pije vodu,postujem misljenje ali se ne slazem sa tim,moje pravo.
Korisnikov avatar
By svejedno
Decko treba da se javi i na ovoj, ovde se prica samo o njemu, a tamo sam procitao nesto i oko advokata?
Korisnikov avatar
By taurus
Decko treba da se javi i na ovoj, ovde se prica samo o njemu, a tamo sam procitao nesto i oko advokata?
Kako advokati deru moze i tu da mu koristi nasa pomoc,neka odluci sam.I otvarajte taj racun skupio sam kes.
Korisnikov avatar
By Adenim
dobicu frustraciju!
TAURUSE procitaj post ispod ovog koji vec drugi put citiras....

Dakle ovako!

KO ZNA TOG DECKA? NEKA SE JAVI OVDE ON ILI NEKO KO GA ZNA LICNO! NEKA MI POSALJE U2U SA BROJEM SVOG RACUNA , I OSTALIMA KOJI ZELE DA MU POMOGNU! NEKA GA NE BUDE NIKAKO SRAMOTA I NEKA NE SHVATA OVO KAO SOCIJALNU POMOC VEC KAO NASU RADOST DA MU KUPIMO TAJ APARAT, MENI, I, KOLIKO VIDIM, JOS NEKIMA TO PREDSTAVLJA APSOLUTNO ZADOVOLJSDTVO PA NEKA NAM DOZVOLI DA BUDEMO SRECNI...
UKOLIKO MISLI DA OVO NECE BITI URADJENO SA MAKSIMALNOM DISKRECIJOM NEKA PITA PERUNA, AVALONA, TWEETIJA, ULIXA, PAULIJA, DELETE, PAKIJA, FOREVER YOUNG-A, DINU, ANDJELA SLOBODE, DUSANA MALJKOVICA - LJUDE KOJE ZNAM LICNO DA MU KAZU DA NIJEDAN PODATAK NJEGOV, STO SE SA MOJE STRANE TICE, NECE BITI SPOMENUT NIKADA I NIGDE. DAJEM REC, A SVI KOJI ME POZNAJU ZNAJU DA JE MOJA REC JACA OD BILO KAKVOG PAPIRA...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Nikola : )
Mislim da je ipak red da se u ovu diskusiju ukljuci i osoba kojoj se sve to desilo,zar ne ? Poshto za vikend idem na more,sutra ili prekosutra cu objaviti text o tome shta se tacno i kako desilo...zahvaljujem se onima koji su mi ponudili da svi skupite pare za moj aparat :) hvala vam puno zaista :) Ali to nije stvar koju vi treba da radite vec odgovorni za taj dogadjaj... Ono shto mene zanima jeste da li neko zna nekog advokata ( ili je neko sam advokat) pa da mogu da se raspitam shta bih mogao i da li bih neshto postigao tuzbom doticnog mesta? inace shto se odlazaka tice ...tamo me vishe videti nece ( to mi je bio treci put da odem tamo ) .. mada bio sam i nekoliko puta u X ,koji isto ima cuvare,koji se nalazi u samom centru grada,a nikada mi se nishta nije desilo...zanimljiva jedna stvar.. no shto ne mogu vda dozvolim jeste da neka osoba leci svoje komplekse na meni,e pa sada je zaista izabrala pogreshnu osobu .. Toliko od mene za sada..
Nadam se da Nikoli : ) nece smetati sto sam mu prebacio post ovde.
Korisnikov avatar
By taurus
jos kad bi to zaista bio on!
Je l' znas da nije?
Korisnikov avatar
By svejedno
Mislis?

Pa i ako nije, ima ljudi koji ga poznaju, pa cemo znati da li je on to pisao, tj. moze se doci do njega, moze mu se ponuditi pomoc.

Mislim moze i da se odustane od svega, al ja sam za pomoc.

Ko ga poznaje?
Korisnikov avatar
By avalon
Mislis?

Pa i ako nije, ima ljudi koji ga poznaju, pa cemo znati da li je on to pisao, tj. moze se doci do njega, moze mu se ponuditi pomoc.

Mislim moze i da se odustane od svega, al ja sam za pomoc.

Ko ga poznaje?

Super Mario...koji je na moru... :bubbles:
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa, jbg, nista dalje dok neko ne kontaktira Super Maria, i onda znamo sve - da li je Nikola : ) stvarno taj lik, da li decku treba pomoc, da li je uz to i zeli, da li mozda hoce pravno da se razracuna i td.

Ali ko poznaje Super Maria, bilo bi lepo da ga pita za sve to.

Do tada, tema je 'on hold'.
By Director
mnogi poznaju SuperMarija, i cim se vrati, razresicemo misteriju prethodnog posta. Ako se otkrije da ono nije napisao doticni Nikola vec neko drugi, tog drugog cu licno da obesim za usi (ili jaja) ispred Floyda i da ga ponudim obezbedjenju da vezbaju na njemu!
By Simor
Sjajno je što ljudi hoće da prikupe pare, i sjajno je što konačno postajemo solidarni. I ovde je solidarnost važnija od para.

Međutim, slažem se sa momkom koji je pretrpeo štetu – štetu mora da nadoknadi onaj koji ju je napravio. Znači, barabetina mora da odgovara zbog nanošenja fizičkih povreda i da plati za nanešenu štetu, i tu treba da uskoči Gejten ili neka druga pravnička NVO (tu su Fond za humanitarno pravo ili YUCOM, gde rade sjajni stručnjaci, koji nude besplatnu pravnu pomoć i zastupanje ljudi koji su žrtve. Poznajem ljude koji su pretrpeli nasilje i dobili su odštetu, a počinioci su kažnjeni) i da ponudi pomoć.

Identitet žrtve može da ostane zaštićen. Identitet nasilnika, naravno, ne sme da ostane zaštićen. Ološ je ološ, i kao takav treba da bude stavljen na stub srama, a potom bačen na društvenu marginu, gde mu je i mesto.

Krug nasilja treba razbiti. I to je apsolutno moguće. Počinioci nasilja moraju biti optuženi. Niko nema prava da narušava nečiji fizički i psihički integritet. Svako ko to radi mora da odgovara. I to je moguće. Čak i u ovom našem pravnom sistemu.

Svi smo ovde za uspostavljanje demokratskih standarda. U demokratskom civilizovanom društvu nema mesta nasilju, i nasilje se sankcioniše. Ono se sankcioniše i kod nas. Samo žrtva mora da izađe iz bespomoćne uloge i da se koristi pravnim sredstvima (nikako nasiljem! pravo omogućuje da nasilnik bude temeljnije kažnjen!). Jer, ne treba zaboraviti - nije žrtva ta koja je bespomoćna. Nasilnici su, zapravo, bespomoćni. Treba im pomoći da to shvate.

:zastava:
Komitet pravnika za ljudska prava
Adresa: Svetogorska 15/VIII, 11000 Beograd;
Tel: 011 334 51 72; 334 42 35; 334 44 25; 303 59 82;
Fax: 011 334 51 72;
E-mail: yulaw@eunet.yu

Fond za humanitarno pravo
Adresa: Makenzijeva 67, 11110 Beograd
Tel/Fax: 011 344 43 48, 344 34 23, 344 43 13, 344 43 14
E-mail: office@hlc.org.yu

Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji
Adresa: Zmaj Jovina 7, 11000 Beograd
Tel: 011 637 542; 011-637 116; 011-637 294
Fax: 011 636 429

Beogradski centar za ljudska prava
Adresa: Beogradska ulica 54/7, 11000 Beograd
Tel: 011 3447 121, 308 5328
Fax: 011 3447 120
E- mail: bgcentar@bgcentar.org.yu
Korisnikov avatar
By Draco
Ne bih da budem party pooper ali me jako zanima model tog aparata. Imam ortakinju koja radi u firmi koja se bavi upravo slusnim aparatima i koliko znam najskuplji model kod nas je oko 700 jura.
Korisnikov avatar
By gari
Kuku, što su pederi komplikovana bića?! Ovo je samo da čovek šune.

:indijanac: :fuckbed: :grom:
Korisnikov avatar
By Adenim
Mislim da smo se dovoljno pokazali, gorilica nudi sto dinara, neko je ponudio evro, neko i vise, sve u svemu skupili smo nista za nekog koga ne znamo. YUHU, BRAVO ZA NAS!!!
Korisnikov avatar
By Escobar

:up: HOCE LI NEKO VISE OTVORITI JEBENI ZIRO RACUN A NE RASPREDATI PRICU U NEDOGLED?
Korisnikov avatar
By svejedno
Ajde, neko koga dosta vas poznaje, neka otvori racun, pa cekamo Super Maria.

Ja cu dati koliko mogu.

A ako decko ne zeli pomoc, zezajte se sa tim parama posle, slobodno.

Ali neka neko otvori racun, neko koga znate.
Korisnikov avatar
By Adenim
bilo bi dobro da to uradi neko od moderatora.
Korisnikov avatar
By gari
Svi muderatori su otišli na mora i ko zna kada se vraćaju i da li će se uopšte vratiti, jer tamo mogu da sretnu neku ljubav svog života i ostanu na tim toplim morima zauvek. I šta sad da radimo?

:lood: :astral2: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Boshko
Pa jel otisli svi u isto vreme, preko sindikata GS?

Ima valjda neko ko je ostao...
Korisnikov avatar
By Adenim
unicorn i avalon su tu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!