- 09 Mar 2009, 19:55
rituali sahranjivanja/zakopavanja su prelepi, ali bih za sebe zheleo kremiranje. mada mozhe i neka sahrana ako ce na njoj biti milion ljudi
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by walt333Sta bre jeftinija! Znas ti koliko danas kosta kod Bajatovica gas!?
Kremacija jer je jeftinije (barem bi trebalo da bude), tako da ne moras puno da odvojis para na stranu za svoju sahranu.
Mada kada bolje razmislim necu placati svoju svadbu jer nam nisu dozvoljene, tako da mozda sebi umesto svadbe mogu priustiti dobru sahranu.
Bas sam nesto veceras morbidan
Originally posted by scout_finchMislim da je patentiran sistem sa kanapom koji povezuje unutrasnjost kovcega sa zvoncetom na nadgrobnom spomeniku, pa, kos ta voli...
sahrana,al' bi moralo da prodje bar 7-8 dana od smrti,jer se imam uzasan strah da ne budem ziva sahranjena,pa bi morali prvo dobro da se uvere da sam zapravo mrtva.
Originally posted by scout_finchDa, ali bi u tom slucaju morao pasti ponovljeni govor, u fazonu ,,vidite kako nas je sve zajebala... / isla je ispred svog vremena".
mada,onda bi bilo bas prakticno sto sam vec sahranjena:smeh:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!