Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Jukie, nemoj da me brukaš! "Mali restoran?i?" je pleonazam. Kh...KH..

:cobanica: :jerry: :maca:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Vajfert na svadbi :up: Gde li samo pokupise onog lika!!
By Lemur
Nova reklama za Coca-colu je fenomenalna.

Odlicna animacija!!! :hail2:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Weifert (sve nove), Intesa (Snezana je vrh!)...
Ne svidja mi se nova za Coca-Cola-u, suvise mi je napucana.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
foru koja se mesecima ranije pushtala na animal planetu i
Neke verzije su bile malo nategnute (ono kad od vuka prave lava je bilo skoro neo?ekivano jer su ina?e sve prešvrljavali dok su došli do slede?e slike) ali ova nova varijanta sa kozom, bubom, pticom i delfinom je mnogo bolja, jer samo menjaju po par stvari
Korisnikov avatar
By Insorcer
...za Mjenjachnicu...na nekoj od Hrvatskih televizija ...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Lemur

Ako je to ona sa desavanjem u automatu....da, fenomenalna. Danas sam je prvi put video. Magija otrovnog pica.
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Adenim

Ako je to ona sa desavanjem u automatu....da, fenomenalna. Danas sam je prvi put video. Magija otrovnog pica.
uvek i uvek volim samo reklame za coca-colu
By Lemur
Da li ste primetili reklamu za Knjaz Milos?

Vec neko vreme se vrti na tv-u. Ne znam zasto, ali svaki put kada je vidim, najezim se. Muzika, kadrovi... jednostavno je odlicna!
Korisnikov avatar
By Adenim

Vec neko vreme se vrti na tv-u. Ne znam zasto, ali svaki put kada je vidim, najezim se. Muzika, kadrovi... jednostavno je odlicna!
ja nisam, o cemu se radi, sigurno su neki macho tipovi :lol:
By Lemur

Pa sad..... :D

Tip jeste extra, ali nije on u pitanju. Reklama je nekako dirljiva!
Korisnikov avatar
By Adenim

nije, nije do njega, reklama ima dusu....:astral2:
By Lemur

nije, nije do njega, reklama ima dusu.... :astral2:
:lol:

Eeee, Adenimka, ti neces odustati dok ne priznam da mi se svidja zbog tipa! :P

Molim vas, neka se neko javi da kaze kakva je reklama! :wink2:
Korisnikov avatar
By Adenim
Evo ja se javljam sa utiscima...
Reklama je takva da ce kompletna umetnicka elita ostati uzavrele krvi, bez daha, ponizni. Mrtvi filozofi ce se okretati u grobu, dok ce zivi otkriti novu ideologiju. Svi kriticari ovog sveta ce ostati nemi. Na noci reklamozdera ce se vrteti samo ona, i to ne 2, vec 20 dana...ali ne zbog sjajnog tipa u njoj, vec sto je jaaaaaaako dirljiva. :lol: :kiss:
Korisnikov avatar
By Deksi
Zadnja reklama koju sam gledao a da je bas ostavila utisak na mene...posebno zbog muzike bila je reklama za Lacoste....neki japanac i japanka bili u njoj,secam se ko kroz maglu
Korisnikov avatar
By Kitee
"Vrati se vrati, muzicu moj, oprosticu ti svaki tiket tvoj.... Otvori kad ti kazem... Otvori!!!" - obozavam ovu reklamu :)

Od stranih: Reklama za neki skotski whiskey: Sharon Stone, na izlasku iz lifta, srece extra tipa koji na sebi ima samo kilt i cizme, seda u holu hotela, on joj se pridruzuje, seda i prekrsta noge kao ona u Niskim strastima... Tako je cool!
Korisnikov avatar
By ^goxy^
Mrzi me da sada citam sve sto ste pisali, tako da cu mozda i ponoviti nesto sto je neko vec rekao.

Reklama koja je mene posle duzeg vremena stvarno odusevila je reklama za coca-colu, i to samo zbog jednog dela... Videli ste sigurno...

Izlozba, belo platno na kome je crna geometrijska figura, i naravno grupa ljudi oko nje koja se folira i kao nalazi neki dubok smisao u tome. Prolazi riba sa limenkom coca-cole, i cuje se glas dobro nam poznatog Dekija Pantelica:
"Aplauz za devojku koja se ne folira pred slikom - DA, UKAPIRALA SAM. CRNI KVADRAT!!!"

Potpuno originalno...
Korisnikov avatar
By KiWi
Jako sviđa: Nivea Visage Sensitive Linija ... i ona isto za niveu kada riba pliva po sobi :)

Ne sviđa: Očajna reklama za Jacobs kada klinac miris kafe tura u teglu, pa ga odnese na balkon.. pa ga Deda Mraz oseti i sleti kod njega .. daj molim te! U to ni deca ne bi poverovala!
Korisnikov avatar
By Dirrty
jaooooooooj za neke tiganje, ne znam koje!
kad se neko muci u kuhinji, kuca neka sa nekom zenom sedi za klavirom, i valjda se otkine drska tiganja i zabode se u dupe kuci na slici. i onda taj mali kuca pored klavira se zacudi i pogleda u svoje dupe!!! kako je cakan! :meda:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Dirrty18g
kad se neko muci u kuhinji, kuca neka sa nekom zenom sedi za klavirom, i valjda se otkine drska tiganja i zabode se u dupe kuci na slici. i onda taj mali kuca pored klavira se zacudi i pogleda u svoje dupe!!! kako je cakan! :meda:
joj znam tu reklamu extra je! to je za one tiganje kojima moze da se skida drska da manje mesta zauzima al bas si uspesno opisao reklamu ubilo se :tos:
Korisnikov avatar
By Dirrty
ex pa ne znam, kada se setim one kuce, jaoj kakoi je cakan!!!!
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Dirrty18g
Hehe i meni se ta svidela. :)

A svidela mi se jedna sa discoveryja skoro, kao porodica se vozi u autu, mama, tata i cerka pozadi, i ide neka lagana muzika, cerka se igra sa nechim, mama je u slow-motion miluje po obrazu, i odjednom, chuje se glasno shkripanje kochnica i udar i klinka glavom izlece kroz shofershajbnu i cipelica joj ostaje na haubi :lol: reklama za neko osiguranje valjda, mnogo dobra :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Kada vidim ono "zadnja" naježim se...
By ~ Le Saint X ~
za koka kolu....
onaj decko sto nudi devojci flasu koju je 'radio' kao telefon
Korisnikov avatar
By novy
Mene uvek oduseve reklame za HSBC (Hong Kong Shanghai Bank). To su one na foru "in HSBC we never underestimate the importance of local knowledge" i prikazuju obicaje vezane za odredjenu priliku u raznim krajevima sveta. Skroz su u fazonu "think globally, act locally". Ako je neko gledao zna o cemu govorim. Uvek mi izmame osmeh i ucine srecnim sto zivim u ovom svetu, tog trenutka na neko vreme padaju u zaborav ratovi, gladna deca Afrike i izrabljivani radnici u Indoneziji. Genijalne su!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Renoir
za koka kolu....
Juuuu
Mene iritira do neverovanja.
Tako bih ga utukao sa tom flašicicom!
:elektro:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Marvin
Originally posted by Renoir
za koka kolu....
Juuuu
Mene iritira do neverovanja.
Tako bih ga utukao sa tom flašicicom!
:elektro:

Mene ne iritira do granice utukavanja, ali mi se više ne dopada. Prvi put je bila zanimljiva, sada više ne. Bolje bi bilo CocaColi da se vrati svojim fenomenalnim animiranim reklamama (One bele mede nikako da zaboravim) :D
Korisnikov avatar
By andjela
za pezo 207 kada se jebu dve bubamare :)
Originally posted by Kiwi

Mene ne iritira do granice utukavanja, ali mi se više ne dopada. Prvi put je bila zanimljiva, sada više ne. Bolje bi bilo CocaColi da se vrati svojim fenomenalnim animiranim reklamama (One bele mede nikako da zaboravim) :D
ide sada nova reklama animirana, nesto na GTA fazon samo make love...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni je dobra ona za coca colu...kad kao njemu zvoni :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!