Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by REINeke verzije su bile malo nategnute (ono kad od vuka prave lava je bilo skoro neo?ekivano jer su ina?e sve prešvrljavali dok su došli do slede?e slike) ali ova nova varijanta sa kozom, bubom, pticom i delfinom je mnogo bolja, jer samo menjaju po par stvari
foru koja se mesecima ranije pushtala na animal planetu i
Originally posted by Adenimuvek i uvek volim samo reklame za coca-coluOriginally posted by LemurAko je to ona sa desavanjem u automatu....da, fenomenalna. Danas sam je prvi put video. Magija otrovnog pica.
Nova reklama za Coca-colu je fenomenalna.
Odlicna animacija!!!
Originally posted by AdenimPa sad.....Originally posted by Lemurja nisam, o cemu se radi, sigurno su neki macho tipovi
Da li ste primetili reklamu za Knjaz Milos?
Vec neko vreme se vrti na tv-u. Ne znam zasto, ali svaki put kada je vidim, najezim se. Muzika, kadrovi... jednostavno je odlicna!
Originally posted by Lemurnije, nije do njega, reklama ima dusu....Originally posted by AdenimPa sad.....Originally posted by Lemurja nisam, o cemu se radi, sigurno su neki macho tipovi
Vec neko vreme se vrti na tv-u. Ne znam zasto, ali svaki put kada je vidim, najezim se. Muzika, kadrovi... jednostavno je odlicna!
Tip jeste extra, ali nije on u pitanju. Reklama je nekako dirljiva!
Originally posted by AdenimOriginally posted by Lemurnije, nije do njega, reklama ima dusu....Originally posted by AdenimPa sad.....Originally posted by Lemurja nisam, o cemu se radi, sigurno su neki macho tipovi
Tip jeste extra, ali nije on u pitanju. Reklama je nekako dirljiva!
Originally posted by Dirrty18gjoj znam tu reklamu extra je! to je za one tiganje kojima moze da se skida drska da manje mesta zauzima al bas si uspesno opisao reklamu ubilo se
jaooooooooj za neke tiganje, ne znam koje!
kad se neko muci u kuhinji, kuca neka sa nekom zenom sedi za klavirom, i valjda se otkine drska tiganja i zabode se u dupe kuci na slici. i onda taj mali kuca pored klavira se zacudi i pogleda u svoje dupe!!! kako je cakan!
Originally posted by Dirrty18gHehe i meni se ta svidela.
jaooooooooj za neke tiganje, ne znam koje!
kad se neko muci u kuhinji, kuca neka sa nekom zenom sedi za klavirom, i valjda se otkine drska tiganja i zabode se u dupe kuci na slici. i onda taj mali kuca pored klavira se zacudi i pogleda u svoje dupe!!! kako je cakan!
Originally posted by MarvinOriginally posted by RenoirJuuuu
za koka kolu....
onaj decko sto nudi devojci flasu koju je 'radio' kao telefon
Mene iritira do neverovanja.
Tako bih ga utukao sa tom flašicicom!
Originally posted by Kiwiide sada nova reklama animirana, nesto na GTA fazon samo make love...
Mene ne iritira do granice utukavanja, ali mi se više ne dopada. Prvi put je bila zanimljiva, sada više ne. Bolje bi bilo CocaColi da se vrati svojim fenomenalnim animiranim reklamama (One bele mede nikako da zaboravim)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!