Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by E. M. O.Eeeeeeeeee, Vix se registrovao pre nekoliko godina...Originally posted by fazzaJa sam probao tako da se registrujem, ali nije isl, pa sam pokusao s gomilom drugih, takodje vec postojecih nickova, dok mi na kraju nije dojadilo, pa sam stavio E. M. O.
Da, da, Vix... Uz to i fin momak.
Originally posted by fazzaZnam.Originally posted by E. M. O.Eeeeeeeeee, Vix se registrovao pre nekoliko godina...Originally posted by fazzaJa sam probao tako da se registrujem, ali nije isl, pa sam pokusao s gomilom drugih, takodje vec postojecih nickova, dok mi na kraju nije dojadilo, pa sam stavio E. M. O.
Da, da, Vix... Uz to i fin momak.
Originally posted by ReiAhahahaha, super je poredjenje, super... nesto ne gledam tv, pa mi prelepa Vanessa nije padala na pamet.
Wilhelmina mi je lep nick, pitam se po kome ga je uzela, Wilhelmina of the Netherlands, Wilhelmina Cooper, ili Wilhelmina Slater iz Ugly Betty
Da mi se ne uvredi Mina ali je nekako asociram sa ovom trecom, zlobnicom
Originally posted by WilhelminaPa ja sam od pocetka mislio da je inspiracija bila Bram Stokerova Mina.Originally posted by ReiAhahahaha, super je poredjenje, super... nesto ne gledam tv, pa mi prelepa Vanessa nije padala na pamet.
Wilhelmina mi je lep nick, pitam se po kome ga je uzela, Wilhelmina of the Netherlands, Wilhelmina Cooper, ili Wilhelmina Slater iz Ugly Betty
Da mi se ne uvredi Mina ali je nekako asociram sa ovom trecom, zlobnicom
Wilhelmina je jednostavno samo duze ime Mine Harker, cije sam ime i prezime 'pozajmila' jos pri registrovanju na forum:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mina_Harker
Ovako mi je delovalo otmenije, duze i manje ocigledno:lol:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!