Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Dali je Hrvatski narod...

1.da
11
37%
2.ne
15
50%
3.bio je vise nije
4
13%
4.nije bio sada je
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
the show must go on.... :saksofon:

znam da nisu imale pravo, al' ponovo je glupo da samo pola drzave odlucuje :uljenavatru:

i ne kritiziraj nas prvi samostalni nastup bas je bio super :hail:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by jukie
Originally posted by Morgan Le Faye
Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.
Uf. Ne bi ti dugo preživeo medju zverima u savani... tamo je svako svakom neprijatelj. Jesi li gledao onu epizodu sa malom gazelom?
eh jukie ispred i iza mene su iskakali, panetri, lavovi, tigrovi i hijene i svi do jednog su postali umiljati machici....
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by DijeteSrece
znam da nisu imale pravo, al' ponovo je glupo da samo pola drzave odlucuje :uljenavatru:
Pa to pola države je nastavilo bit Jugoslavija, dok su se ove tri odlu?ile da ne bi bile više u istoj. Prili?no jednostavno, zar ne? :D
i ne kritiziraj nas prvi samostalni nastup bas je bio super :hail:
Dooooooooooon't ever craaaaaaay, don't eeeeeeeeeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeer cryyyyyyyyyyyyyyyy, never saaaaaaaaaay gooooodbyyyyyyyyyyyye, never saaaaaaaaaaaaaay goooooooooodbyyyyyyyyyyye?

te Bosna

Sva bol svijeta-je no?as u meni,
ostajem, da bolu prkosim!
?

Ajd, još Fazla i nije bio tako loš, ali naše....ili je stvar što pljuckam po Putokazima? :lukavi:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Da nastavili su bit Jugoslavija a ne SFRJ... u tome je razlika i posto nisu jos bile medjunarodno priznate drzave nije SCG imala pravo koristiti ovo ime :avalon:

a i ako hocemo biti iskreni do kraja, juga nije nikad imala tako los plasman kao sto je imala s bejbi dol, 1 bod i 21 mjesto :sesir:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne, SRJ su postali tek kasnije, ako se ne varam.
SFRJ je postojala još i 92e godine. Kratko ali je postojala.
Kao što si mogao pro?itati, Jugoslavija je tada ve? imala sankcije, no mogli su nastupiti pod tim imenom, predstavljaju?i tu državu ali nisu smjeli koristit zastavu. Ovo potnje jest jedan apsurd ali sve ostalo je legitimno.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja da...preskacem odgovor na prvo pitanje dal su prijateljski narod ili nisu,
jebo se jesam, i opet cu, ako bude srece :evilkiss:
Najvece ljubavi (otrpilike) su mi bile Hrvati, i zato mi je svaki put u Zagrebu super.
Smeta mi kod njih ono sto i kod Srba...suvise je tu slicnosti.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Sure thing, eto me krajem decembra :pickme:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja sam za kavu kad doðeš :yes:
Korisnikov avatar
By sakis
Definitvo nisu prijateljski narod. Zao mi je sto to moram da kazem jer stvarno ne mrzim nikoga, ali takav iskompleksiran i sujetan narod jos nigde nisam video.
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dancingfever:
svi su dobrodosli i kuham kavu (ali ne tursku nego nasu, u moki) svima... ostalo ( :kuvar: ) po dogovoru...

:pionir:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by sakis
Definitvo nisu prijateljski narod. Zao mi je sto to moram da kazem jer stvarno ne mrzim nikoga, ali takav iskompleksiran i sujetan narod jos nigde nisam video.
Pa hrvati su tek deveti... A zna se ko je prvi... :giggle:
Korisnikov avatar
By shumadinac
U svakom slu?aju ?uvajte automobile pa ?ak i ako ste samo u prolazu kroz Hrvatsku...jer možete put da nastavite peške:bye:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
istina danas su u ZG nekom srbinu zapalili mercedes... poor thing :potapsava:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja cu sa austrijskim tablicama :lukavi:

Btw mein U2U je otvoren za kafe :nokti: :kafa:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja to ne bih nazvao slu?ajnoš?u.
Prošli put su na tom istom parkirailštu tog istog hotela spalili komvi SiCG vaterposlke reprezentacije. Nisam paranoi?an ali meni to ne izgleda kao slu?ajnost.
Ili nek malo pripsitaju ko im je með osobljem ili nek ve? jednom stave zaštitara i kamere na parkiralište :mad:
Stvarno sramota :mad:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by SouthSide
Ja cu sa austrijskim tablicama :lukavi:

Btw mein U2U je otvoren za kafe :nokti: :kafa:
Ma i da si sa srpskim našo bi ja tebi uto?ište :yes: :D
Evo, šaljem poruku :D
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by Stripi
Ja to ne bih nazvao slu?ajnoš?u.
Prošli put su na tom istom parkirailštu tog istog hotela spalili komvi SiCG vaterposlke reprezentacije. Nisam paranoi?an ali meni to ne izgleda kao slu?ajnost.
Ili nek malo pripsitaju ko im je með osobljem ili nek ve? jednom stave zaštitara i kamere na parkiralište :mad:
Stvarno sramota :mad:
ajd ajd sve je ok sigurno je neki mafijas bio :uljenavatru:
By LeDeNa_
DA!

Imam dosta prijatelja....Devojka mi je iz Zagreba i nikada nisam imala problema gde god sam izasla....Naravno da moze neki pojedinac da sve unisti ali tako moze da prodje Hrvat u Srbiji...

Ne znam zasto stavljate ove teme...ali ok...

ZNACI VELIKO DA za mene....
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by LeDeNa_

DA!

Imam dosta prijatelja....Devojka mi je iz Zagreba i nikada nisam imala problema gde god sam izasla....Naravno da moze neki pojedinac da sve unisti ali tako moze da prodje Hrvat u Srbiji...

Ne znam zasto stavljate ove teme...ali ok...

ZNACI VELIKO DA za mene....
da ti nisi marija serifovic :smeh: ?
By LeDeNa_
hahahhahahaahha Boze me sacuvaj i sakloni :lol:

jok ja :lol:

:D
By LeDeNa_
Al ozbiljno i pre toga sam imala divna iskustva i na netu sa Hrvatima...Dosta sam ih upoznala i putem toga....

:zvezda:

Znaci Hrvatska DA....i, da, Hrvatice su mmmm....to da ne zaboravim slucajno :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nisam glasao jer mi je malo debilno pitanje.

Licno smatram da nesto kao "hrvatski narod" zapravo ne postoji, postoje gradjani drzave Hrvatske , postoje katolici, ali tolika razlika kao np. izmedju dalmatinaca i slavonaca tesko se moze naci u jednoj drzavi ex-yu, pa i sire.

Zapravo, veliki deo hr naroda pronalazi svoj identitet u odnosu na srbe, al ajde sad...
Originally posted by sakis

Vidis, to si ti naleteo na pojedince, sto me potsetilo na par slucajeva koji si se desili meni i jos par mojih prijatelja iz Srbije - sa ljudima iz Hr.

U svim slucajevima slicni scenario:
Hrvat je pacifista, ali bas zbog toga ( ili ko zna kog razloga) daje sebi slobodu da malo provocira na nacionalnom nivou, pa kad vidi da je srbin liberalan ili neutralan, onda pocne da provocira jos vise i navodi srbina na medjunacionalni izazov, sto ovom nikad ne bi palo na pamet da hrvat nije u startu tako postavio stvari... Posto srbin i dalje ne staje u odbranu svog nacionalnog, vec ume da saslusa (sto je njegova najveca greska, nazalost), onda hrvat pocne da preteruje, jer mu se ocigledno moze. E tu srbinu konacno prekipi i onda uvredi hrvata na osnovu neceg licnog - sto nema veze sa politikom, sto hrvata shokira i onda... ode kod drugog i proglasi srbina za najveceg nacionalistu. Eto.

Dakle, provokacija.
To je jedna od najprimitivnijih odlika civilizacijski najnazadnijih umova mentola.

Ovi koji javno nastupaju kao nacionalisti su OK! Barem se kod njih zna sta se moze ocekivati.
Najgori su oni licemeri koji sebe predstavljaju kao liberalne, cak su neki politicki aktivni, a tajno propagiraju i lobiraju protiv drugog samo zato jer je druge rase ili nacionalnosti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!