Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Mr Dee
Zasto bi ti to nasledio? zato sto si muz? Da li te to izjednacava sa tvojom zenom? Ukoliko ti imas prava na to, tj. ukoliko zakon tebi omogucava takve opcije, zasto ne bi omogucio i nekom homoseksualnom paru?
Pa hajde, ako je sve tako, zasto onda nije zakonom odobreno? Zasto!? :cul: Chak ni u Americi, gde je gejstvo normalno!
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Super Mario
Za gorana, citati iz Novosti:

"Da je Bog hteo da decu raðaju muškarci, on ne bi stvorio ženu, niti bi na Nojevu barku stavio muško i žensko od svake vrste, da se množe i napune svet - kaže profesor Kalezi?. Uostalom, sve je u prirodi tako postavljeno: ne oprašuju se cvetovi iste vrste, niti se razmnožavaju životinje istog pola. "

http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest=17143&rubrika=Društvo
GREH
- Da je Bog hteo da decu raðaju muškarci, on ne bi stvorio ženu, niti bi na Nojevu barku stavio muško i žensko od svake vrste, da se množe i napune svet - kaže profesor Kalezi?. Uostalom, sve je u prirodi tako postavljeno: ne oprašuju se cvetovi iste vrste, niti se razmnožavaju životinje istog pola. U kanonskim pravilima jasno je re?eno da ne može da bude sveštenik lice koje pokazuje sli?ne sklonosti (odbija se od rukopoloženja) kao što se diskvalifikuje svešteno lice koje sklopi skaradni (homoseksualni) brak. Homoseksualizam sam po sebi za crkvu je veliki greh. Podse?aju?i da su ovakve veze osuðene još u Bibliji (poznate su Mojsijeve re?i "a ?ovjek koji obleža ?ovjeka, gadno djelo u?ini pred Gospodom"), profesor Kalezi? komentariše ?injenicu da se u nekim zemljama Zapada sa izvesnim simpatijama gleda na zahteve homoseksualaca u vezi sa legalizacijom njihovih brakova: - Grupacije koje to traže su dosta glasne, smatraju to znakom svoje demokrati?nosti i savremenog gledanja na stvari. Nekakvih pri?a u vezi s tim ima ?ak meðu protestantima i anglikancima, ali ništa oficijelno. Naša pravoslavna crkva dosledna je izvornom predanju, i ovakve stvari smatra neumesnim.
Pa Sveto Pismo se može tuma?iti na milion na?ina, kao što ja, ti i netko treci... i svi ?emo imati druk?ije mišljenje na poruku koje nam Biblija i pisac texta žele re?i.

Kao što i unic0rn, kad napise neki link ili text sa nekog gay sajta; to se uvek može osporiti da dolazi sa gay sajta.

...tako i svaki stru?njak, novinar može imati i napisati svoje mišljenje o gay populaciji i imati drugu sliku onoga sto nam Bibilija i sam Bog koji je to pisao zeli reci...
Korisnikov avatar
By Super Mario

A ja sam mislio da tebe zapravo ne interesuje gde, ko i sa kim ima sex, sve dok je to daleko od tvojih ociju?
Dokle god je daleko od ochiju javnosti. U sobi, molicu lepo. Sta da je mog sina, da prostite, poteralo u wc, i da je bio primoran da vidi taj seksualan chin?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Zasto bi ti to nasledio? zato sto si muz? Da li te to izjednacava sa tvojom zenom? Ukoliko ti imas prava na to, tj. ukoliko zakon tebi omogucava takve opcije, zasto ne bi omogucio i nekom homoseksualnom paru?
Pa hajde, ako je sve tako, zasto onda nije zakonom odobreno? Zasto!? :cul:
Pa vrlo jednostavno. Nisu nastali svi zakoni odjednom. zakoni kakve imamo danas su se razvijali vremenom. Zene nekad nisu imale pravo glasa, zar ne? Zasto sada imaju? Polako, docicemo i do toga. Zakoni se stalno menaju. i ne moze se reci da to nije zakonom odobreno, jer nije zakonom ni zabranjeno. Zapravo, treba reci da to nije zakonom regulisano. A zakon regulise stvari kad se za njih ukaze potreba i kad jednostavno nekome padne na pamet da uvede nesto novo.
Korisnikov avatar
By Mr Dee

A ja sam mislio da tebe zapravo ne interesuje gde, ko i sa kim ima sex, sve dok je to daleko od tvojih ociju?
Dokle god je daleko od ochiju javnosti. U sobi, molicu lepo. Sta da je mog sina, da prostite, poteralo u wc, i da je bio primoran da vidi taj seksualan chin?
A sto je tvoj sin usao u kabinu u kojoj su dvojica muskaraca imala sex? :) Da im se pridruzi? :P
Korisnikov avatar
By Super Mario
Pa mislio je da je kabina prazna, pa ushao da obavi nuzhdu.
:hvala:
Korisnikov avatar
By HARP
Ja kad bi zatekao dvojicu da se trpaju u WC-u,ja bi to izbacio onom babaserinom metlom,platiš da pišaš,još treba da gledaš takve stvari.
Sem toga treba da navu?eš neku boleštiju.
Što kažeš danas dete ne smeš da pošalješ ni u WC pošteno!
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by gox
Ja kad bi zatekao dvojicu da se trpaju u WC-u,ja bi to izbacio onom babaserinom metlom,platiš da pišaš,još treba da gledaš takve stvari.
Sem toga treba da navu?eš neku boleštiju.
Što kažeš danas dete ne smeš da pošalješ ni u WC pošteno!
Kakvu bolestinu mozes da navuces? U wc-ima se misteriozno pojavljuje nova smrtonosna bolest samim prisustvom gay ljudi?

Pa ti i nisi platio da gledas takve stvari. Ali ako si vec poceo da gledas, onda racunam da bi bilo razumno naplacivati ti 100 eura po minutu.
Korisnikov avatar
By HARP

Pa ti i nisi platio da gledas takve stvari. Ali ako si vec poceo da gledas, onda racunam da bi bilo razumno naplacivati ti 100 eura po minutu.
Ma platio bih da ih izbace!!!
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Za unicorna:
Tek ispred pisoara po?inje njihova igra. Javni toaleti omiljeno su mesto beogradskih homoseksualaca. Dok vrše nuždu gledaju jedan drugog ispod pojasa. Namiguju, prilaze, gurkaju se, pipaju, ljube, pa odlaze u kabinu.

prochitaj i ispovest babasere u istom tekstu
VIKENDOM ih je manje. Najve?a gužva je preko nedelje, oko 11 ujutru i nagrnu kad se posle radnog vremena vra?aju sa posla. Ve?ina njih ima žene i porodice. Jednog doktora koji redovno dolazi ovde zbog "onih stvari", srela sam sa ženom i decom u parku i prepoznala ga. Pokazivao mi je o?ima da ?utim - ispri?ala nam je radnica u toaletu iz prolaza u Nuši?evoj ulici, koja na tom mestu radi 19 godina. - Homoseksualci su veoma agresivni. Deset puta su me napdali, pa se više ne svaðam sa njima.
http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest=34763&rubrika=Beograd.

i vama je to normlano? Ljubav u klozetu? :wcsolja:
Od kada je hriš?anstvo zavladalo Europom od 4 veka nove ere, u?enje je bilo da je SEX, nešto taboo, nešto o ?emu se ne prica, masturbacija, oralni sex, sex izmedju osoba istog spola, ... uop?e sve što ima veze sa sexom je bilo zabranjeno spominjati i na sve se gledalo kroz zatvorena vrata.

Pa da je postojao zdrav stan o homosexualnosti i sexu, uop?e... ne bi bilo toliko ljudi koji se zavla?e po javnom WCima.

A to da dolaze mlaði ljudi, to je žalostno... to samo pokazuje stav današnjeg društva prema mladim i rešavanja problema homosexualnosti. Svi misle da toga nema, jer se ljudi zavla?e po rupama.
Ljudi su društvene osobe, koliko god se mi trudili da ignoriramo uticaj društva.. svakom ?oveku je teško kada ga društvo ne prihvata i kada ga osuðuje i ne poštuje ga kao osobu. ..Zato i treba doci drustvo kako bi osobama pomoglo da se ne osecaju odbacenim od drustva, da ih nau?e da zive normalnim zivotom, kao homoseksualci, a ne da se zavlace po rupama grada.
Manijaka ce uvek biti, moje drugarice je nekoliko puta manijak u parku pokazao kurac, .. manijaci su svuda...

A ne predlažem ti da svoju decu, rodjenu ili nerodjenu dovodis po takvim WCima, ne samo zbog pedera, vec zato sto su WC prave rupe, i mozes pokupiti samo neku bolestinu.
A te tetkice bi trebale biti zahvalne što im pederi dolaze u WC, inace ne bi imale ti tolike plate kolike imaju ...
By Çâðê_DUP
Gorane D i ostali gresnici:

:invalid:

Ja sam po profesiji instruktor voznje. Zavrsila sam bogosloviju, ali nije bilo posla. Zasto? Zato sto bi gresni radije da se voze djavoljim kochijama nego da idu u crkvu, poste i mole se.
Ci pre svega ne znate da razlikujete zelju i greh. Zelja da se ucini bezakonje (kao sto vi to radite, sodomizacijom i zenoloznistvom) jos nije greh. Nije greh, ali odluka da se to bezakonje ostvari proizvodi greh. Ne moze se zabraniti zudnja, koju ne mozemo izbeci (ostavila sam cigarete pre nekoliko godina, pa i dan danas zelim da propushim) kojom sagreshimo, nego treba zabraniti pristanak na nju. Ta zelja, iskusenje je sklonost gresnika da se nesto moralno nedopusteno cini (a sto vi radite). Djavo se javlja na 3 nacina: nagovorom, nasladom i pristankom. Kad se sklope ovi cinioci, nastaje greh. Djavo je tako isto nagovarao Adama i Evu, obecavao im besmrtnost i nasladu, a vama obecava durex kondome. A sida? Pitam se da li cete ovako govoriti kada se zarazite! U iskusenja spada svaka putena pozuda, kao i zelja za jelom.
Razlikujte greh od izvrsenja greha! Jer vasi sugradjani ne mogu suditi o necemu sto je skriveno, vec samo sto je ocigledno, a onda im je gadno na vas. To vam je prijateljski savet. Bar to radite krisom, crveneci. Inace ...:obesen:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Angelina777

Ja sam po profesiji instruktor voznje. Zavrsila sam bogosloviju, ali nije bilo posla. Zasto? Zato sto bi gresni radije da se voze djavoljim kochijama nego da idu u crkvu, poste i mole se.
Ne znam kako možeš studirati bogosloviju kada si žena, to je samo jedna od stvari koje ti tvoja pravoslavna crkva ne dozvoljava samo zato što si žena.
U mom gradu se u zadnje 3 godine sagradilo i gradi oko 5-6 crkava. Od demokratskih promena i otvaranje zemlje ka zapadu, Srbija je doživela veliku bum u gradnji crkava, posebno u ve?im industriskim gradovima. ... tako da ?e popovi imati posla, a ne popice :P
Vi pre svega ne znate da razlikujete zelju i greh. Zelja d
a se ucini bezakonje (kao sto vi to radite, sodomizacijom i zenoloznistvom) jos nije greh. Nije greh, ali odluka da se to bezakonje ostvari proizvodi greh. Ne moze se zabraniti zudnja, koju ne mozemo izbeci (ostavila sam cigarete pre nekoliko godina, pa i dan danas zelim da propushim) kojom sagreshimo, nego treba zabraniti pristanak na nju. Ta zelja, iskusenje je sklonost gresnika da se nesto moralno nedopusteno cini (a sto vi radite). Djavo se javlja na 3 nacina: nagovorom, nasladom i pristankom. Kad se sklope ovi cinioci, nastaje greh. Djavo je tako isto nagovarao Adama i Evu, obecavao im besmrtnost i nasladu, a vama obecava durex kondome. A sida? Pitam se da li cete ovako govoriti kada se zarazite! U iskusenja spada svaka putena pozuda, kao i zelja za jelom.
Razlikujte greh od izvrsenja greha! Jer vasi sugradjani ne mogu suditi o necemu sto je skriveno, vec samo sto je ocigledno, a onda im je gadno na vas. To vam je prijateljski savet. Bar to radite krisom, crveneci. Inace ... :obesen:
Pa zašto bi samo želeli jabuku i ceo život živeli u patnji zato što je ne možemo imati ... umesto da je uzmemo i uživamo.
Zašto bi bili uskra?eni da uživamo u jabuci samo zato sto ti kažeš tako ili netko ko ima svoje tuma?enje svetog pisma.
Dok je ?ovek sretan i zadovoljan u onome što radi, a pritom ne ?ini zlo nikome oko sebe... neka uživa
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by goranD
Zašto bi bili uskra?eni da uživamo u jabuci ....
O bože glupog li pitanja.
Evo još glupljeg odgovora:

Zato što ste pederi!!!!!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Ci pre svega ne znate da razlikujete zelju i greh. Zelja da se ucini bezakonje (kao sto vi to radite, sodomizacijom i zenoloznistvom) jos nije greh. Nije greh, ali odluka da se to bezakonje ostvari proizvodi greh. Ne moze se zabraniti zudnja, koju ne mozemo izbeci (ostavila sam cigarete pre nekoliko godina, pa i dan danas zelim da propushim) kojom sagreshimo, nego treba zabraniti pristanak na nju. Ta zelja, iskusenje je sklonost gresnika da se nesto moralno nedopusteno cini (a sto vi radite). Djavo se javlja na 3 nacina: nagovorom, nasladom i pristankom. Kad se sklope ovi cinioci, nastaje greh. Djavo je tako isto nagovarao Adama i Evu, obecavao im besmrtnost i nasladu, a vama obecava durex kondome. A sida? Pitam se da li cete ovako govoriti kada se zarazite! U iskusenja spada svaka putena pozuda, kao i zelja za jelom.
Razlikujte greh od izvrsenja greha! Jer vasi sugradjani ne mogu suditi o necemu sto je skriveno, vec samo sto je ocigledno, a onda im je gadno na vas. To vam je prijateljski savet. Bar to radite krisom, crveneci. Inace ... :obesen:
Draga teta Spasenija....
Obzirom da si zavrsila bogosloviju, trebala bi da si vec postala pedofil, da si svoje bijele grudi junacke vec pokazivala devojcicama u uzrastu 2-10 godina. To je posao za jednu casnu sestru, kaludjericu. A da bi se sto vise priblizila Gospodu najbolje bi bilo da svuces svoje kaludjerske krpice i gola trckaras po selu. Oprost za svoje gresne misli naci ces u podizanju suknje na javnom mestu. Tako rade ispravni popovi nasi.

Gresite skriveno! Nek vam uzori budu crkveni oci!
Korisnikov avatar
By Super Mario
Iz unicornove sveske:
Talking about finding a cause for homosexuality or bisexuality is about
as useful as wanting to find the cause of why some people will develop to be
innately artistic, or political, or hardworking
Kao sto se vidi, chovek se mozhe razviti u homoseksualca samo ako su socijalni faktori povoljnim jer ma koliko imao "urodjenog talenta" (preduslova) da postane umetnik, nece to i ostvariti dokle god se ne usavrasva , obrazuje i usmerava ka cilju.

Isto je i sa pederlukom- Sve i da postoje predisopozicije, one se mogu inhibirati u cilju dobrobiti drustva i nacije.

Unicorne, ako vec hoces da citiras, onda mi citraj rechenicu iz te "sveske" u kojoj se

1.jasno istiche neophodnost jednakosti homoseksualca i heteroseksualca :freddy:

2. ta?an datum odluke WHO-a o skidanju homoseksualnosti sa listep psihichkih bolesti
:hand: :freddy:

Ajde sad da te chujem
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Iz unicornove sveske:
Kao sto se vidi, chovek se mozhe razviti u homoseksualca samo ako su socijalni faktori povoljnim jer ma koliko imao "urodjenog talenta" (preduslova) da postane umetnik, nece to i ostvariti dokle god se ne usavrasva , obrazuje i usmerava ka cilju.

Isto je i sa pederlukom- Sve i da postoje predisopozicije, one se mogu inhibirati u cilju dobrobiti drustva i nacije.
Ovo je jednostavno pogresno citanje i nerazumevanje onoga sto pise. Ovde ni u jednoj reci nije izneseno misljenje da se "covek moze razviti u homoseksualca samo ako su socijalni uslovi povoljni..." blah, blah, blah Homoseksualnost nije sport, lepo pisanje, skok u dalj i slicno i nemojmo stvari pretrivijalizovati bez dobrog razloga. To nece pomoci razumevanju istih.

Ne mozes inhibirati ono sto covek oseca tek tako./ Mozes mu zabraniti da se izrazava, ali to je fasizam. Da li bi se tebi svidelo da te malo inhibiramo svaki put kad ti se digne na neku devojku?

Sta je to dobrobit drustva i nacije? Mozes li mi to objasniti? Licni stavovi ljudi koji imaju ekonomsku ili politicku moc? Da li je Hitler dobro procenio sta je dobro za svoju naciju kada je masovno istrebljivao ljude? Malo ih je inhibirao zato sto su Jevreji, Srbi, Romi...

Sta je sa onim sto je dobro za sve ljude? Valjda to prevazivali neke virtualne nacije koje su tek skorasnji istorijsko-politicki produkt ne stariji od 200 godina?

Niko tebi ne zabranjuje da se gadis, da javno negodujes, da sebi biras ljude s kojima ces se druziti i nacin na koji ces to raditi, da govoris i mislis sta ti je volja, da se bez bojazni setas ulicom, da volis i to pokazujes, da te zbog toga ne pretuku i ne izbace sa posla.... Ali ako si vec prihvatio takve slobode, dopusti iste takve slobode i ostalima.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Iz unicornove sveske:

Unicorne, ako vec hoces da citiras, onda mi citraj rechenicu iz te "sveske" u kojoj se jasno istiche neophodnost jednakosti homoseksualca i heteroseksualca :freddy:
:hand: :freddy:
Pa svi se mi razvijamo aman. Nashe lichnosti se razvijaju. Sa njima i sexualnost.

Poenta gorenjeg teksa, KONKRETNO GORNJEG !!! a ne svakog, je da homosexualnost nije bolest.

O jednakim pravima mogu da ti nadjem druge textove.
Ali pametnome bi bilo jasno da kad necija sexualnost nije bolest zasluzuje isti tretman kao i ostali. (ovde napominjem da pravi bolesnici imaju specijalan tretman, a ne prebijanja na ulici)

"Da je Bog hteo da decu raðaju muškarci, on ne bi stvorio ženu, niti bi na Nojevu barku stavio muško i žensko od svake vrste, da se množe i napune svet - kaže profesor Kalezi?. Uostalom, sve je u prirodi tako postavljeno: ne oprašuju se cvetovi iste vrste, niti se razmnožavaju životinje istog pola. "

http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest= ... ka=Društvo

Za unicorna:
Tek ispred pisoara po?inje njihova igra. Javni toaleti omiljeno su mesto beogradskih homoseksualaca. Dok vrše nuždu gledaju jedan drugog ispod pojasa. Namiguju, prilaze, gurkaju se, pipaju, ljube, pa odlaze u kabinu.

prochitaj i ispovest babasere u istom tekstu

Citat:

VIKENDOM ih je manje. Najve?a gužva je preko nedelje, oko 11 ujutru i nagrnu kad se posle radnog vremena vra?aju sa posla. Ve?ina njih ima žene i porodice. Jednog doktora koji redovno dolazi ovde zbog "onih stvari", srela sam sa ženom i decom u parku i prepoznala ga. Pokazivao mi je o?ima da ?utim - ispri?ala nam je radnica u toaletu iz prolaza u Nuši?evoj ulici, koja na tom mestu radi 19 godina. - Homoseksualci su veoma agresivni. Deset puta su me napdali, pa se više ne svaðam sa njima.

http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest= ... ka=Beograd.

Naime, ovo je tuzno, ali ljudi su saterani i naterani.
No, ajmo da isto citiramo dalje:
POLICIJA
PROBLEM sa homoseksualcima u javnim toaletima verovatno postoji, ali sigurno ne u tolikom obimu, kako pri?aju žene koje rade u njima - tvrdi kapetan Mom?ilo Jovi?, zamenik komandira policijske stanice Stari Grad. - Za poslednju godinu nije bilo nijedne prijave nepropisnih radnji u javnim toaletima. Ako takvih slu?ajeva ima, neophodno je da ga "Gradsko zelenilo", ili žene koje rade u ve-ceima prijave policiji.
Oce baba sere svojih 15 minuta, kao vi homofobi.

http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest= ... ka=Društvo
Bog promovishe pre svega ljubav, ma kakva bila.
Napadajuci ovako vi na sebe nabacujete greh, a ne mi.
O tome vec prichasmo.
Pa hajde, ako je sve tako, zasto onda nije zakonom odobreno? Zasto!? :cul: Chak ni u Americi, gde je gejstvo normalno!
Nije SVUGDE i POTPUNO odobreno zbog konzervi poput vas i velikog uticaja crkve i religije ...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by goranD
...tako i svaki stru?njak, novinar može imati i napisati svoje mišljenje o gay populaciji i imati drugu sliku onoga sto nam Bibilija i sam Bog koji je to pisao zeli reci...
I mali osvrt na religiju. Ono sto se ovde provlaci od pocetka, cini mi se, je to da je Bog napisao Bibliju, da crkva i svestenici znaju tacno sta Bog u koga veruju misli, oseca...

Reality check!!!

BIBLIJU su napisali ljudi! Helloooooo! Ljudi! Reci Boga interpretiraju ljudi vec vekovima, uvereni da bas oni znaju sta je Tvorcu na umu i u srcu. Nije ni cudo sto sto religije i njihova propagacija pate od toliko ljudskih mana, sto su tako emotivno obojene. One jesu ljudsko delo.

Hrist je bio veliki govornik i vest politicar, on je bio kontroverzni superstar svog doba. I ne verujem da bi on propagirao mrznju i gadjenje i nerazmisljanje kao nacin suprotstavljanja onome sa cim se ne slazete iz bilo kog razloga.

Uostalom, kako bese ono.. ko od vas nije gresan, nek prvi baci kamen.. Ljudi su nekako na sebe preuzeli osudu i sprovodjenje pravde u ime Boga, a da na to bas i nemaju prava (posmatramo sve ovo sa stanovista vernika).

I jos jednom, ukoliko ste toliko radi da propagirate neki ekstremni crkveni moral i da vam to bude glavni argument protiv homoseksualaca i protiv humanog ophodjenja premanjima, razmislite prvo da li ga se vi pridrzavate, u kojoj je meri taj crkveni moral primenjivan u drustvu u kome zivimo, i koliko ga primenjuju svi oni hetereoseksualci oko vas...

Mislite o tome...
By Çâðê_DUP
Lezbejke<! Svakog meseca Bog vas podseca pustajuci na vas krvavu kishu da budete zene i majke. Da je normalno da budete lezbejke, ne bi imale kratku kosu! A vi se podsisavate dok vam na temenu raste samo jedna pukotina u koju dahcuci uranjate svoje prste ovlazene od sladostrasca gresne zenske ljubavi, jedna rasprslina kojom sarate po ogledalu, bludeci bez nade i ljubavi muske prave, kao muva koja sara obojeni vazduh. To je vasa kazna!

I osvanu krvava kisa i Bog s jedne strane teritorije neba, a vi Jevine kceri bludne s druge strane igrate s jedne noge na drugu, klateci se u laktovima, ljutita pogleda ruseci sve moralno, cestito, zensko, Sarino koju pohodi Javram i koja sisu svoju za porod davase, a vi vase sise upashate da bi bile muzeloznice. A onda popadose s neba oslepljene ptice i popase krvavu kisu i uzme vam jajnike i bese to kazna njihova!

:jbg:

Primite dar Adamov, rebro njegovo dok vam je vreme i kad vas Adam pozna da mu decu izrodite i sazivite se kroz svetu tajnu braka, molitvu i pokajanje. Tampona ionako nema vise u slobodnoj prodaji. To je znak!

p.s Ja bih radije bila s najruznijim muskarcem nego sa zenom, sa lopovom, ubicom i kriminalcem (ako je mushko), jer je MUSHKO, pa bih se navikla! Tako razmislja svaka cestita Srpkinja!!!!!!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Lezbejke<! Svakog meseca Bog vas podseca pustajuci na vas krvavu kishu da budete zene i majke. Da je normalno da budete lezbejke, ne bi imale kratku kosu! A vi se podsisavate dok vam na temenu raste samo jedna pukotina u koju dahcuci uranjate svoje prste ovlazene od sladostrasca gresne zenske ljubavi, jedna rasprslina kojom sarate po ogledalu, bludeci bez nade i ljubavi muske prave, kao muva koja sara obojeni vazduh. To je vasa kazna!

I osvanu krvava kisa i Bog s jedne strane teritorije neba, a vi Jevine kceri bludne s druge strane igrate s jedne noge na drugu, klateci se u laktovima, ljutita pogleda ruseci sve moralno, cestito, zensko, Sarino koju pohodi Javram i koja sisu svoju za porod davase, a vi vase sise upashate da bi bile muzeloznice. A onda popadose s neba oslepljene ptice i popase krvavu kisu i uzme vam jajnike i bese to kazna njihova!

Primite dar Adamov, rebro njegovo dok vam je vreme i kad vas Adam pozna da mu decu izrodite i sazivite se kroz svetu tajnu braka, molitvu i pokajanje. Tampona ionako nema vise u slobodnoj prodaji. To je znak!

p.s Ja bih radije bila s najruznijim muskarcem nego sa zenom, sa lopovom, ubicom i kriminalcem (ako je mushko), jer je MUSHKO, pa bih se navikla! Tako razmislja svaka cestita Srpkinja!!!!!!
Osoba je mnogo vishe od svog pola.
Zar crkva ne bi trebala da uchi o tome? Ili sve sto vidi u svojim vernicima su njihove genitalije?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
:lood:

Nemoj, Andjelina dusho. Poh(k)arace te, ukrasce ti Sveto Pismo, krvlju ce uprljati tvoju cestitu srpsku pravovernu dushu... I zapamti: on te bije, jer te voli!

:boxer:

:lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith

Uloga žene nije da raða decu 24/7, a lezbejke mogu da imaju decu i za to im ne treba muški kurac.
Pa ako bi se udala za tipa koji je kriminalac i ti bi bila žrtva društvene izolazija, kao i tvoja buduca deca ...
...jer bi i tebe i tvoj muža smatrali kao bolesne, kriminalce koje mogu da ugroze druge ljude ...

Korisnikov avatar
By Super Mario
Sto puta sam pitao, ali ne dobih odgovor (mora da je zato sto i ne postoj?), KADA KAKO I GDE (Datum, registarski broj odluke) je ta vasha Svetska Zdravstvena Organizacija (navodno) skinula homoseksualnost sa liste bolesti!? :opatica:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Za sada ovoliko:

"In 1975, the American Psychological Association (APA) adopted a resolution stating that "Homosexuality per se implies no impairment in judgment, stability, reliability, or general social or vocational capabilities" (Conger, 1975, p. 633) following a rigorous discussion of the 1973 decision of the American Psychiatric Association to remove homosexuality from its list of mental disorders (American Psychiatric Association, 1974). "

Preuzeto APAinog sajta
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Evo jos podataka:

"At its January 1975 meeting, the Council of Representative (the governing body of the American Psychological Association) adopted a statement of policy regarding homosexuals. . . ., adapted from a statement adopted by the Association of Gay Psychologists Caucus Meeting in. . . September, 1974. Further, Council voted that the Association's Statement of Policy regarding Equal Employment Opportunity be amended to include sexual orientation among the prohibited discriminations listed in the statement. Following is the Policy Statement regarding Discrimination against Homosexuals:

"1. The American Psychological Association supports the action taken on December 15, 1973, by the American Psychiatric Association, removing homosexuality from that Association's official list of mental disorders. The American Psychological Association therefore adopts the following resolution:

Homosexuality per se implies no impairment in judgement, stability, reliability, or general social and vocational capabilities: Further, the American Psychological Association urges all mental health professionals to take the lead in removing the stigma of mental illness that has long been associated with homosexual orientations."

An additional statement was published on January 26, 1990, by Bryant Welch, JD, Ph.D., Executive Director for Professional Practice with the APA.

"The research on homosexuality is very clear. Homosexuality is neither mental illness nor moral depravity. It is simply the way a minority of our population expresses human love and sexuality. Study after study documents the mental health of gay men and lesbians. Studies of judgment, stability, reliability, and social and vocational adaptiveness all show that gay men and lesbians function every bit as well as heterosexuals."

Preuzeto sa http://www.bsu.edu/students/cpsc/articl ... %2C00.html
Korisnikov avatar
By Super Mario
I jos slicnog na:

http://www.apa.org/pi/statemen.html

Ovo me vec mrzi da citiram... pogledajte sami...
To sto ti uporno citiras se ondosi na APA (Amerika). Ko hoce da gejstvuje neka ide u ameriku. :apprentice:
Srbija nije Amerika (Hvala Bogu :maljkovic: ).
Ja chekam! (odgovor na postavljeno pitanje )
:die:

Da ponovim :
KADA KAKO I GDE (Datum, registarski broj odluke) je ta vasha Svetska Zdravstvena Organizacija (navodno) skinula homoseksualnost sa liste bolesti!?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
A tebe bih zamolio dok cekas (cisto da imas sta da radis, posto ce to biti duugo cekanje), da isto tako nadjes, ukoliko smatras da takav podatak postoji, gde to WHO drzi homoseksualnost na listi bolesti...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ti umri cekajuci. A ja odoh da zivim svoj zivot....
Samo, pre nego sto odes, priznaj da nema te odluke SZO-a. Ne postoji!
:gitara:

Istina uvek pobedjuje :oskar:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Nemam pojma, iskreno. Ali verujem da one odluke koje sam linkovao postoje.. It's good enough for me.

Ajd' sad ti lepo priznaj da ne znas li takve odluke ne postoje. :P

Uostalom, zar mislis da je moguce pristupiti svakom podatku koji zelis preko interneta!!!:ves:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!