Originally posted by Super Mario
Za unicorna:
Tek ispred pisoara po?inje njihova igra. Javni toaleti omiljeno su mesto beogradskih homoseksualaca. Dok vrše nuždu gledaju jedan drugog ispod pojasa. Namiguju, prilaze, gurkaju se, pipaju, ljube, pa odlaze u kabinu.
prochitaj i ispovest babasere u istom tekstu
VIKENDOM ih je manje. Najve?a gužva je preko nedelje, oko 11 ujutru i nagrnu kad se posle radnog vremena vra?aju sa posla. Ve?ina njih ima žene i porodice. Jednog doktora koji redovno dolazi ovde zbog "onih stvari", srela sam sa ženom i decom u parku i prepoznala ga. Pokazivao mi je o?ima da ?utim - ispri?ala nam je radnica u toaletu iz prolaza u Nuši?evoj ulici, koja na tom mestu radi 19 godina. - Homoseksualci su veoma agresivni. Deset puta su me napdali, pa se više ne svaðam sa njima.
http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest=34763&rubrika=Beograd.
i vama je to normlano? Ljubav u klozetu?
Od kada je hriš?anstvo zavladalo Europom od 4 veka nove ere, u?enje je bilo da je SEX, nešto taboo, nešto o ?emu se ne prica, masturbacija, oralni sex, sex izmedju osoba istog spola, ... uop?e sve što ima veze sa sexom je bilo zabranjeno spominjati i na sve se gledalo kroz zatvorena vrata.
Pa da je postojao zdrav stan o homosexualnosti i sexu, uop?e... ne bi bilo toliko ljudi koji se zavla?e po javnom WCima.
A to da dolaze mlaði ljudi, to je žalostno... to samo pokazuje stav današnjeg društva prema mladim i rešavanja problema homosexualnosti. Svi misle da toga nema, jer se ljudi zavla?e po rupama.
Ljudi su društvene osobe, koliko god se mi trudili da ignoriramo uticaj društva.. svakom ?oveku je teško kada ga društvo ne prihvata i kada ga osuðuje i ne poštuje ga kao osobu. ..Zato i treba doci drustvo kako bi osobama pomoglo da se ne osecaju odbacenim od drustva, da ih nau?e da zive normalnim zivotom, kao homoseksualci, a ne da se zavlace po rupama grada.
i vama je to normlano? Ljubav u klozetu?
Manijaka ce uvek biti, moje drugarice je nekoliko puta manijak u parku pokazao kurac, .. manijaci su svuda...
A ne predlažem ti da svoju decu, rodjenu ili nerodjenu dovodis po takvim WCima, ne samo zbog pedera, vec zato sto su WC prave rupe, i mozes pokupiti samo neku bolestinu.
A te tetkice bi trebale biti zahvalne što im pederi dolaze u WC, inace ne bi imale ti tolike plate kolike imaju ...