Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Zna?i on je morao da se testira da vidi šta je,pa onda stavio na razmatranje.Zna?i ono što kaže SuperMario da se upleli pa rekli da je homoseksualizam stvar izbora ponovo se javlja ista teza.

Nisu to dva kola?a,pa kada ih probamo kažemo koji nam se više svidja,to je stvar ukusa,homoseksualizam je stvar nagona,znate kakvu potrebu ose?ate!!!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nisam rekao da je izabrao.
Opet stavljate rechi u tudja usta.

Naprotiv nije pokazao da je nesto zacrtao i da je zadrt nego je pokusao da vidi da li se vara u svojim osecajima ili ne.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Može jedna molba, kada diskutujete, ako možete citirati osobu sa cijim stavovima se ne slazete, da se laske snaðemo ;)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Super Mario
Originally posted by Mr Dee
Nije na pojednicu da odredjuje namenu svih bica koje postoje na ovoj planeti. U zivotu postoji toliko drugih stvari pored ostavljanja potomstva.
Nije na pojedincu da izvrce prirodne zakone! Muskarac+Zhena=dete
Prvo, nisam komentarisao da li dva muskarca mogu da zacnu i rode dete bez pomoci zene, vec sam izneo svoj stav da covek nema nikakvu unapred predvidjenu ulogu, svrhu ili smisao u zivotu. Osoba ne mora da rodi dete, ne mora da se ozeni ili uda, sve su to izbori pojedinca a ne nesto sto je unapred zacrtano kao a must.

Vestacko zacece je danas moguce i bez sexualnih aktivnosti izmedju muskarca i zene. U ovom trenutku je prakticno dovoljno imati zenu i banku sperme da bi se zacelo i rodilo dete. U buducnosti ce mozda bit dovoljno imati samo genetski materijal ljudskog bica, ili cak samo informaciju o njemu. No to je vec stvar buducnosti. Ma koliko cudno zvucalo, nista od toga nije izvrtanje prirodnih zakona-prirodni zakoni su takvi da se ne mogu 'izvrnuti'. Druga je stvar sto covek stvari na koje nije naviknut zove neprirodnim. Nisam bas siguran na sta se ciljalo sa parolom "muskarac+zena=dete". Pretpostavimo da se radilo o zacecu i rodjenju, sa jedne strane, i odgoju dece u "standardnoj" porodici, sa druge. Jos samo jedna primedba: u ovom kontekstu, covek predstavlja najneprirodnije bice na citavoj planeti, i iz cas u cas postaje sve neprirodnije i neprirodnije. Sve sto je covek izmislio i stvorio je veoma "neprirodno" pa, zacudo, ne smeta zagovornicima "neprirodnosti" homoseksualnosti. Da li to znaci da treba da se vratimo u doba kada smo jeli sirovo meso ubijenih zivotinja zato sto je vatra, kuvanje, posudje.. neprirodno? I don't think so.
]Originally posted by Super Mario
Diskutabilno je da linormalna porodica mora da sesastoji od oca i majke. Sta je sa onim koji imaju samo oca ili majku. Il samo staratelja. da li su oni manje normalni od ostalih ljudi
Poznato je da su deca iz razdvojenih brakova, podloznija uticajima jer im roditelji nisu pokazali sta je ljubavna zajednica. Takodje, smatra se je da su sinovi sa autoritativnim majkama potencijalno homoseksualni, ali da se psiholoskim savetovanjima mogu izbeci sramotni ishodi.
Ako roditelji nisu potrebni, zasto se deca stvaraju u seksualnom odnosu MUSKARAC-ZHENA?
zASTO deca uvek tezhe da pronadju svoje BIOLOSKE roditelje ?
Da je priroda smatrala ispravnim homoseksualizam, zar ne bi reprodukciju omogucila i muji i hasi?
O kakvim uticajima ovde govorimo? Nisam siguran da je ovo tacno. Da li postoji neko istrazivnje o tome koje uporedjuje koliko homosexualnih osoba potice iz nekonvencijalnih poorodica naspram udelu kod heterosexualnih osoba? Roditelji deci obicno ne pokazuju sta je ljubavna zajednica. Cini mi se da se u Srbiji pokazivanje deci od strane roditelja sta je ljubavna zajednica svodi na "decu su donela roda, nemojte drkati jer ce vam otpasti ruke". Ne cini mi se da u porodicama postoji adekvatna podrska, odgovarajuci nacin i kolicina iskazivanja ljubavi, te razgovora o emocijama i o sexualnosti.

Nekada se smatralo da psiholoska savetovanja, razni agresivni psiho-fizicki metodi 'uslovljavanja', sok terapije, nehumano postupanje sa "pacijentima" i sl. mogu da ih "izlece". Dugogodisnja praksa se, medjutim, pokazala neuspesnom-nije postizala ono sto se od nje ocekivalo, a sasvim verovatno je stvarala traume i psiho-fizicke poremecaje kod osoba na kojima je primenjivana. U Srbiji je homosekualnost zvanicno skinuta sa liste bolesti.

Zasto se ljudi stvaraju iz seksualnih odnosa muskarca iz ene? Pa to je vec pitanje za biologe. Muskarac kakav je sada ne moze da rodi dete, nema reproduktivne organe za tako nesto. Niti mi tvrdimo da on ima takve moci. Treba razdvojiti pojmove reprodukcije i seksualnosti. Jednom prilikom je pisac Artur Klark izneo procenu da samo 1% svih seksualnih aktivnosti otpada na stvaranje dece. I sasvim je jasno da kada 2 osobe, ma kakvi bili njihovi pol i seksualnost, stupaju u seksualne osobe, njihovi motivi su veoma cesto usmereni samo na uzivanje a ne na reprodukciju. Seksualnost je jedan od produkata ljudskog mozga, do danasnjeg oblika se razvijao kroz istoriju, i nije nezavitan od drugih aspekata razvoja drustva i pojednica, od kulture, nauke, politike... Raznovrsnost seksualnih praksi sirom sveta i kroz citavu istoriju samo moze da potkrepi tvdnju da je seksualnost slabo ili nikako vezana za reprodukciju. Reprodukcija je tek nusproizvod seksualnih aktivnosti.

Ovo je ujedno i odgovor na pitanje o Muji i Hasi. Priroda nije covek i ne treba je previse personifikovati i davati joj odlike poput "smatranja" tako olako. Kako je seksualnost i razmnozavanje nisu jedno te isto, pitanje ne stoji. Ne treba mesati babe i zabe.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by gox
Dajte ljudi parlamentarno da rešimo pitanje pedera,ne?emo da stvaramo od toga naoružani sukob.
Molim vas ne morate vaditi gomilu oružja ako vam neko kaže da ste peder.
Pa vi to i jeste,zar ne?
PEDER
je karakterna osobina.Ja sam gay ili homosexualac.:cool:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Da li je ovo nachin da se prikazhete normalnima? Nasminkani muskarci u zenskoj odeci setaju gradom i perverzno se ponashaju. A sta ja da kazem kada me sin pita :Tata, a zasto se one chike ljube i drzhe za ruke. Sta reci, a ispasti kulturan?
Kao sto Margit Savovic jednom prilikom odgovori na slicnu opasku Tonija Montana "a sta reci deci sta cike rade zajedno", deci se ne objasnjava mnogo toga pa ni sta "cika i teta" rade zajedno. Sex i seksualnost su dve od mnostva tabu tema u nasem drustvu.

Sta reci, a ispasti kulturan. Reci: cike se vole, slicno kao mam i tata, pa se zato drze za ruke i ljube.

Informisanost i upoznavanje sa raznolikostima pomaze da se prevazidje strah od istih ili da se gadjenje pred istim prevazidje ili ublazi.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by goranD
Parada ponosa seksualno razlicitih osoba je drustveni dogadjaj sa politickom tezinom, koji treba da usmeri paznju javnosti na nejednak polozaj velike grupe osoba u Srbiji (7-10% graðana Srbije).
Dokle ljudi sa tom propagandom!? Odakle vam samo te cifre. Brojali ste sve pedere u Srbiji?
Priroda pravi greske ali u promilima.:wcsolja:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Sta reci, a ispasti kulturan. Reci: cike se vole, slicno kao mam i tata, pa se zato drze za ruke i ljube.
A kada mi sin kazhe: Ali tata ja tebe volim, da li moram da te ljubim u usta?
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by unic0rn
Dodao bih i sledecu zanimljivost:
LGBT-YU YahooGroup

Gej pingvini ne zele povratak u strejt odnose

[/b] Potvrdjeno je i da je jedan od parova "usvojio" kamen, koji su stitili kao jaje.
Iz zooloskog vrta saopsteno je da ce ponovo pokusati u prolece 2006, jer se pingvini nalaze na listi ugrozenih vrsta i potrebno im je ohrabrenje da bi se razmnozavali. Zooloski vrt uvezao je i dva pingvina muskog pola, tako da "dame" ne budu uskracene u odredjenim potrebama (Srna)
Shok za homofobe, zar ne?

Ukoliko zivotinje imaju tako jaka osecanja, onda ih sigurno ako ne jache, imaju na istom nivou i ljudi.
Ne postoji ta sila koja ce da razbije nesto ovakvo.
Shok? Shok za mene je sto koristis propagandne tekstove nazovi "organizacija za ljudska prava". A lista je naravno "samo za odabrane"

LGBT-YU YahooGroup
Jak mi izvor. Vrlo lako si sve izmislio, ili si kopirao izmisljen tekst
Korisnikov avatar
By Seaman
Pa ne ljubi ni mama cerku u usta, iako muz ljubi zenu.:boxer:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Da, ali vi govorite da je to ok i da treba da "proba". :meduza:
Korisnikov avatar
By Seaman
Zivi i pusti druge da zive. :)
Lako, zar ne?:ogledalce:
Korisnikov avatar
By HARP
Nisam rekao da je izabrao.
Opet stavljate rechi u tudja usta.

Naprotiv nije pokazao da je nesto zacrtao i da je zadrt nego je pokusao da vidi da li se vara u svojim osecajima ili ne.
Zna?i li to da je ose?aj neodredjen ili nedefinisan,pa se mora dovoditi u pitanje neuhvatljiva varljivost istih.
Ja kada nešto ose?am to je to,nema pomešanih vidova ose?anja.Sve drugo što bih probao pored toga bilo bi radoznalost ali ne u cilju moje krajnje potrebe.Na kraju krajeva zašto bi neko radio nešto za šta ne zna ni šta ose?a.To je poluprazna varijanta.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Znachi da je chovek probao obe stvari i shvatio koja je za njega.
to se svodi na vash stav: sve je za ljude!
Pa sto ne proba i seks sa kornjachom? Ili nekim detetom, mozda shvati nesto novo?

:machevi:
Korisnikov avatar
By unic0rn
(vec se vidi forsiranost :) )

Elem, chovek je open minded.
Kako ces znati da li ti nesto godi ako ne probash?
Naravno da ce u ovakvom drustvu homosexualci teziti ka str8 varijanti jer ih drustvo ne prihvata kao takve, imaju problem pred sobom i pre svega negiranje da li su to sto su, onda dolaze pitanje sta ce reci okolina i problem odbacivanja.

U takvim sluchajevima, gay ljudi ispituju svoju sexualnost (hej, mozda su bisexualni ?! ah, da, zadrti to ne priznaju takodje :nokti: ) pre nego shto su nachisto sa sobom.

Svoju sexualnost ispituju i str8 ljudi, a ne samo gay.
Nishta novo. Samo se o tome ne pricha.
Ziveo vam patrijarhat i balkanski tradicionalizam.

Jedno je sex sa veprom, kornjachom, detetom, a drugo izmedju ljudi.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Vestacko zacece je danas moguce i bez sexualnih aktivnosti izmedju muskarca i zene.U ovom trenutku je prakticno dovoljno imati zenu i banku sperme da bi se zacelo i rodilo dete
Pa kada je sve tako bajno, sto svi parovi ne idu na te operacije? Chemu prirodno zachece?
Originally posted by Mr Dee. U buducnosti ce mozda bit dovoljno imati samo genetski materijal ljudskog bica, ili cak samo informaciju o njemu. .
Da li se ti to zalazhes za kloniranje i stancovanje ljudi po "posebnim kriterijumima"
No to je vec stvar buducnosti.
Da, a do tada ocete da dobijete pravo na vechanja pa da proizvodite decu iz kompjutera!?
Diskutabilno je da linormalna porodica mora da sesastoji od oca i majke. Sta je sa onim koji imaju samo oca ili majku. Il samo staratelja. da li su oni manje normalni od ostalih ljudi
Ne znas ti nista! :down: :down:
O kakvim uticajima ovde govorimo? Nisam siguran da je ovo tacno. Da li postoji neko istrazivnje o tome koje uporedjuje koliko homosexualnih osoba potice iz nekonvencijalnih poorodica naspram udelu kod heterosexualnih osoba?
Ne znam, ti si genije u ovoj prichi a ja sam "zatucan". :barf: prosvetli me
U Srbiji je homosekualnost zvanicno skinuta sa liste bolesti.
Jes, kako da ne!
Ovo je ujedno i odgovor na pitanje o Muji i Hasi. Priroda nije covek i ne treba je previse personifikovati i davati joj odlike poput "smatranja" tako olako. Kako je seksualnost i razmnozavanje nisu jedno te isto, pitanje ne stoji. Ne treba mesati babe i zabe.

Lepo sam ja tebe pitao, kako Muja i Hasa mogu da imaju dete. Chekam odgovor!

:elf:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Parada ponosa seksualno razlicitih osoba je drustveni dogadjaj sa politickom tezinom, koji treba da usmeri paznju javnosti na nejednak polozaj velike grupe osoba u Srbiji (7-10% graðana Srbije).
Dokle ljudi sa tom propagandom!? Odakle vam samo te cifre. Brojali ste sve pedere u Srbiji?
Priroda pravi greske ali u promilima. :wcsolja:
Source: Associated Press 9/10/94 "Same-sex attraction called high - up to 20% in US 'incidentally' gay"
The problem with prior surveys is they asked people if they considered themselves homosexual. Of course the percentages were very low, since few people in our homophobic society would admit to it -especially to a stranger

A study by Randall Sell, James Wells and David Wypij at Harvard School of Public Health, found that 6.2% to 20.8% of American men and 3.3% to 17.8% of women could be considered "incidentally homosexual". The higher percentages are based on admitted homosexual behavior or attraction since age 15. The lower percentages are admissions of actual same sex behavior in the last 5 years. Again the true % of actual same sex behavior is probably much higher, but the admission rate is greater than past studies.

The study also concludes that sexual orientation is often in a range rather than either at the extremes. In other words, many people are bisexual depending on the situation.

The best guess of actual homosexuality in the U.S. population is probably 10%, again since it is likely in all these studies many will not admit their homosexual activities in our society that falsely teaches there is something wrong with homosexuality, which is simply a natural sexual orientation God gave many people..

Regardless of whether the number is 2% or 20%, the issue is to end discrimination and the false religious teachings that there is anything wrong with someone simply because they have a natural homosexual or bisexual gender orientation.

Remember Jews are only 2% of the U.S. population, far less than the homosexual population. Yet no one is running around tying to make laws to discriminate against Jews. Homosexuals should likewise not be discriminated against, simply because God created them with a sexual orientation that is offensive to perhaps 80% of the population.
da li ima 3% (240.000), 10% (800.000) ili 20% (1.600.000) graðana Srbije ...brojke nisu male
Korisnikov avatar
By Super Mario
Zna se zasta sluzhi analni otvor. Sigurno ne za govor i seksualna izivljavanja!

usput, da li tvrdis da dete nije ludsko bice?

Bozhe spasi me! :nerd:
Korisnikov avatar
By EYA
sex je da se u njemu uziva... sta se koga tice da li ja to radim sa kornjacom ?
ne teram vas da vi to radite, vec da prestanete da razmisljate kako i sa kim ja to radim !

zaista ste mi se smucili sa vasim propovedima o ispravnosti i normalnosti :bljak:
Korisnikov avatar
By Super Mario

da li ima 3% (240.000), 10% (800.000) ili 20% (1.600.000) graðana Srbije ...brojke nisu male
.

Aman choveche, sta mi navodish Ameriku, te zlikovce koji su nam rushili rodnu grudu! Zar su oni ogledalo ispravnosti i normalnog drushtva?

Ponavljam, promili su u pitanju, ali brojka svakako raste zbog vashe propagande
Korisnikov avatar
By Seaman
A sta je sa str8 parovima koji imaju analni sex? I to je onda sexualno izivljavanje?
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Znachi da je chovek probao obe stvari i shvatio koja je za njega.
to se svodi na vash stav: sve je za ljude!
Pa sto ne proba i seks sa kornjachom? Ili nekim detetom, mozda shvati nesto novo?

:machevi:
Pa sex sa životinjom, detetom (mlaðe od 14/16/18.god,sve ovisi o zakonodavstvu države), ?ak ni sa mrtvim ?ovekom... nije sex sa pristankom oba u?esnika u sexualnom op?enju (koitusu)...

Sve te vrste radnje zivotinjama, decom i mrtvim ljudima/zivotinjama.. se smatra napastvovanjem, jer druga strana nije dala pristanak za op?enje. :hand:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by EYA
ne teram vas da vi to radite, vec da prestanete da razmisljate kako i sa kim ja to radim !
Pa sto onda na savk glas govorite o vashem gejstvu i nabijate nam to svakog dana? Radite medju chetri zida sta vam volja, ali na ulici nikako o tome!
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by seaman

A sta je sa str8 parovima koji imaju analni sex? I to je onda sexualno izivljavanje?
Pa mozda im se desi dau mraku promashe!
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by seaman

Pa mozda im se desi dau mraku promashe!
Nisi odgovorio na pitanje tj odgovor je neadekvatan.
Poen za homosexualce. :)
Korisnikov avatar
By unic0rn

usput, da li tvrdis da dete nije ludsko bice?

Bozhe spasi me! :nerd:
nisam rekao ljudkih bica...opet guranje rechi u usta...
obzirom da deca nisu sexualno zrela, zato sam rekao ljudi....

nece te on spasiti dok samog sebe ne spasis predrasuda, laznog morala.....
Korisnikov avatar
By EYA
propaganda nikako ne moze uticati na sexualno opredeljenje !
tom logikom bi u Srbiji trebalo da nas bude sve manje zbog vase homofobne propagandne razvikanosti... evo cak nas i na nasem forumu napadate :P
niti cete vi postati gay , niti mi mozemo postati str8 !
zasto ne bi smo ziveli u koegzistenciji?
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by EYA
propaganda nikako ne moze uticati na sexualno opredeljenje !
Mozhe, dete je nevino i ne zna sta je dobro a sta ne valja,
Originally posted by EYAtom logikom bi u Srbiji trebalo da nas bude sve manje zbog vase homofobne propagandne razvikanosti... evo cak nas i na nasem forumu napadate :P
Kakva homofobija sada?
Originally posted by EYAniti cete vi postati gay , niti mi mozemo postati str8 !
zasto ne bi smo ziveli u koegzistenciji?
Pa vec zhivimo, samo sto vi ocete da javno propagirate ono sto radite u sobama.Da li bi trebalo organizovati HETERO parade da to reklamiamo!?
I te GEJ zurke. Svuda ta rech GEJ!
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Pa onda mu objasniti par stvari o sexu i sexualnosti.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by EYA
Pa sto onda na sav glas govorite o vashem gejstvu i nabijate nam to svakog dana? Radite medju chetri zida sta vam volja, ali na ulici nikako o tome!
upravo to i zelimo... da vi prestanete da gurate nos u nase spavace sobe !
na ulici se ne jebemo... niti bi to bilo kulturno, niti to trazimo.

sva medijska sredstva drze strejteri.
kad god upalim televizor naletim na neki film sa str8 sexom.
i niko me ne pita koliko je to meni zanimljivo ili ogavno da gledam !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!