Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Izgleda da sam opet otupela...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nije ko već šta u ovom slučaju. nerviraju me dupli standardi po pitanju golotinje. žena je na svakom koraku obnažena, po katalozima, reklamama, (umetničkim) fotografijama... a muškarac? po mom mišljenju najilustrativniji primer stava u društvu prema golotinji je omraženi spot blurred lines. kažem omraženi jer MRZIM taj spot. muškarac full u odelu a pored gole maloletne devojke :puke:
By alexandermagic
Nervira me predmet: zenska torba sa resama koja postaje hit. Interesantno mi je to da se cini kako je najinteresantnija niskim djevojkama, a one kabaste i sa resama od pola metra.

I savrseni modeli istih, kao Valentinovi, samo idu uz visoku i tanku zenu. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ stvarno su take torbe sad hit? koliko nisam isla do grada i moda se promenila. bas cu da obratim paznju.
Korisnikov avatar
By gossip
ljudi koji ne umeju da kanalisu svoju negativnu energiju
Korisnikov avatar
By Blady
Danas me je iznervirao taj komsija od preko koji mi je lupao, ne razumem koliko mozes biti debil da neome lupas sa sipkom na prozor da bi mu rekao kako mu je busna guma,
ono, mani me jebote
Korisnikov avatar
By zozefin st
danas dosta njih,
a narocito jedna emo devojka jebemli jojsunce ugljenisano
nek se nosi tamo odakle je i dosla.......
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Moj organizam koji ide protiv mene.
I mozak koji ne zna da stane kada treba da stane.
:sigh:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Roditelji, atm.

Ne mozes im se ni pozaliti za nesto (zdravstveno), a da pola familije sutra ne zove i prica sa tobom kao da si na samrtnoj postelji (a zaista nije nesto tako strasno). :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
toliko sam chill poslednjih par dana tesko da bilo ko/sta moze da me iznervira

aggression 0%
Korisnikov avatar
By Markiza
Svi što se primaju na Napiši amin ako je Sveti ovaj ili onaj dobrodošao u tvoj dom, napiši amin za pokojnog, za bolesnog, za defektnog, za Isusa, za onog sa jednom nogom, za onog sa tri glave, dva penisa - kakve su to budalaštine i budale, izbeći se ne mogu!
Korisnikov avatar
By stardust81
+1
A realno... to religiozno smaranje na fejsu, a i oni sto mlate rukama po autobusu kad god prodjemo pored neke crkve.
Prosto vise neznam da li se krste ili jure stršljena koji je uleteo kroz prozor autobusa...
Korisnikov avatar
By Markiza
"Šteta što će ova slika imati manje lajkova nego neka golotinja!"
A na slici decak grli ovcu koja stoji na 2 noge.
Kakve veze sad ima ovca sa golotinjom.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nerviraju me one persone koje nonstop pisu sta ih sve nervira, prevrcu ocima na sve moguce pojave i trendove. zapravo kada ovo pisem mislim samo na jednu osobu :D tako da ocigledno me nervira ta jedna osoba. isle smo u istu osnovnu i nervira me :D ok.
Korisnikov avatar
By gossip
Trenutno vecina ljudi oko mene jer su fazon "umrli".
Kompletno bezvoljni i neorganizovani (cast izuzecima).
Korisnikov avatar
By stardust81
Cimer... definitivno... jedina osoba iz Češke koja mi uopšte neće nedostajati u životu.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!