Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Muvanje na forumu:

1. Lezbejsko
muvana
muvaljka
muvana
muvaljka
muvana Nunc placerat libero quis quam sollicitudin ac fringilla mi porta. Etiam id urna et lectus lacinia varius id vel orci. Ut libero odio, sodales in rhoncus eget, vestibulum in turpis. Donec commodo sapien sed ante cursus in consectetur justo cursus. Duis est mauris, convallis nec lobortis eu, porta vitae enim. Vivamus vitae risus ante. Aenean bibendum ornare dui, at dictum odio accumsan bibendum. Pellentesque lacus neque, dignissim vel vulputate vel, sodales vel quam. Suspendisse non arcu urna, et interdum libero. Quisque erat enim, hendrerit ac dictum id, lacinia eget nisl. Curabitur mattis adipiscing vehicula. Suspendisse imperdiet massa in nulla venenatis et tempus enim ultricies.
Proin ut ante eget diam fringilla hendrerit id vitae eros. Integer ultrices, neque nec iaculis pellentesque, justo leo malesuada nibh, at placerat justo tellus nec metus. Nullam vel metus quam. Vivamus a laoreet tellus. Nullam odio purus, tempus at luctus sit amet, pellentesque at velit. Nunc urna ipsum, sollicitudin consectetur fermentum eu, lobortis et neque. Etiam vitae sem justo, vitae hendrerit urna. Maecenas velit purus, faucibus non fermentum eu, sollicitudin a libero. Nam dignissim, nunc vitae dictum pretium, diam justo fringilla lacus, a facilisis sapien dolor bibendum mauris. Quisque aliquam, sapien eu consectetur consequat, felis eros dapibus enim, a blandit justo lacus ac felis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Etiam velit eros, accumsan dictum tempus placerat, imperdiet id nunc. Curabitur a nisi in lacus commodo lacinia. Aenean vitae felis dui.
Praesent consequat nunc eget nibh lacinia id sagittis elit eleifend. Phasellus leo felis, rhoncus sed convallis vel, molestie ut nulla. Fusce auctor mollis velit, non pharetra lectus scelerisque non. Quisque lectus leo, tincidunt pulvinar pretium vitae, porta vel tellus. Nulla quis ligula ante. Curabitur a tortor in est molestie ornare vitae at felis. In convallis dignissim lorem eu interdum.
Sed nec ipsum vulputate libero ultrices venenatis in ac lorem. Fusce gravida consectetur mauris sed sodales. In hac habitasse platea dictumst. Etiam libero lorem, porta quis mollis quis, suscipit nec sem. Aenean venenatis nulla nec lectus laoreet sit amet pellentesque mauris rutrum. Fusce cursus aliquam ante, nec tristique arcu hendrerit in. Vivamus tincidunt libero a diam dapibus cursus. Sed eu erat augue, non iaculis leo. Quisque sed dignissim lectus. Ut sollicitudin blandit ante vitae consectetur.
Proin vel odio eget neque convallis hendrerit congue at elit. Morbi consequat egestas dui quis gravida. Nunc convallis, mi nec porttitor tincidunt, dui urna interdum ipsum, sed sodales orci odio sit amet mi. Sed vitae purus ullamcorper sem aliquam consectetur. Donec pharetra, nunc a commodo iaculis, nibh lorem malesuada libero, vitae egestas ligula est quis mi. Integer elementum aliquet neque quis fermentum. Vivamus luctus bibendum neque, ut sollicitudin tortor porta et. Mauris eu magna sed neque porta laoreet id ut justo.
:lezkiss:
2. Pedersko

muvani
muvatelj
muvani
muvatelj
:pervert:
:blush:
:pervert: :pervert:
:fuck:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
mowbid - jer ga smaraju tetke i jer se plasi kurca
By Kragi
Heartkiller: Fuckin' perfect batak! :awesome:
By Kragi
constantine:ultra, vidi pile.
Korisnikov avatar
By Sunce
horus.: Pile na japanskom: 鶏肉
barni011: kako to mislite zašto?!

MDNA: VRATIĆE SE, ZNAM, KAD TADA, JOŠ U MENI TINJA NADA ♩ ♪ ♫ ♬

constantine: Zašto bi pile bilo nasred puta, ja sam mislio da pilići žive u moru
:( HEHEH...ne, čekajte, nisam to hteo da kažem, ZBOG DA JEDEŠ GOVNA hehe

tasa: zašto? zato što je [cenzura] Hrvat, eto zašto. Hrvati misle da mogu [cenzura] tek tako da prelaze ulicu. Hrvati su krivi za sve ratove. JESI LI TI HRVAT?! MESOOOO

bern: ja uopšte nisam rekao da je pile prešlo ulicu, ne znam zašto to kažete. u prirodi je pilića pre svega da prelaze ulicu i većina pilića zaista prelazi ulicu. ja sam prvi put prešao ulicu sa 11 godina, ali u tome nije poenta. not gay.

Simor (sociološko-aksiološki): To je bila istorijska neminovnost.

spliff: omg

Popeye: Bolje vi meni recite što je pile prešlo ulicu. Pilići imaju krila i mogli bi da lete, samo kad bi htjeli. To znači da pilići i ne žele da prelaze ulicu, pa im i ne treba pomoći. što nas dovodi do institucionalnog okvira. mene uostalom uopće ne zanima da sam prelazim ulicu. ^^

blenta: pile je
prešlo
put.

nsc: :pervert: ja tako tebe zamisljam

kartografija: Jer ga je Vlada prevarila da pomisli kako prelazi put svojevoljno, a zapravo služi njihovim interesima. Taj put, inače, predstavlja Srbina, a pile "prelazi put" kako bi ga uništilo i sputalo.

Blady: pičko
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2486307#p2486307]Dante napisao:[/url]
spliff: omg

Popeye: Bolje vi meni recite što je pile prešlo ulicu. Pilići imaju krila i mogli bi da lete, samo kad bi htjeli. To znači da pilići uopšte i ne žele da prelaze ulicu, pa im i ne treba pomoći. što nas dovodi do institucionalnog okvira. mene uostalom uopće ne zanima da sam prelazim ulicu. ^^

blenta: pile je
prešlo
put.

nsc: :pervert: ja tako tebe zamisljam

Blady: pičko
:radosnice: :radosnice:
Korisnikov avatar
By acid drop
ultra: zato što je izašlo iz kese.

interna, fuck.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
evo da probam

mOwbid: da umre, znaš kako. sve najgore
ja: zato što je čulo da sam kul pa je emigriralo

nešto mi palo na pamet i za ostale sa skajpa, no zaboravih dok sam pisala
By Kragi
Mage: za razliku od ostalih autohomofobicnih ormarusa u Smrdiji pile bar ima muda da bude zuto za razliku od svih onih crnih uklopljenih u steteotipiju heteronormativa maco alfa pilica! Prema svim zakonima verovatnoce indikativno je da ce stradati od strane pravoslavne patriotske gamadi dok ce patrijarhalni narod od toga praviti sprdacinu!
U Svedskoj toga nema.

gossipboy: Noctis kaze da je pile ok xD
Korisnikov avatar
By blenta
mage polako ali sigurno izrasta u novog MM&I -ja
doduse vise inteligentan
Korisnikov avatar
By acid drop
AbortiraniTerorista: Ne znam, ali MI SE VOLIMO! :placko:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!