Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By luckyone
Kad tako srocis,imam osecaj kao da bi trebalo da budem prostitutka :D
Pa sad, ne znam kako izgledaš te da li imaš potencijal da budeš recimo ekskluzivna kamenjarka, jer oni koji imaju pravi novac zahtijevaju specifične usluge i pojavnost. U tvom slučaju više sam mislio na kopanje, utovar-istovar, postavljanje kablova, brigu o starim i nemoćnim licima, šetanje tuđih ljubimaca, pranje tuđih automobila i još koješta. Ništa sa onu stranu zakona, ma nema govora o tome. Ili ono što zahtijeva i izvjestan intelektualni napor, tipa prevođenja, podučavanja klinaca, knjigovodstvene usluge etc. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bothways
cene: pančevo bolje od beograda
blizina beogradu: beograd bolji od pančeva
izvagaj, pa vidi. meni je ovo drugo bilo preče
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2659850#p2659850]alexandermagic napisao:[/url]Pa sad, ne znam kako izgledaš te da li imaš potencijal da budeš recimo ekskluzivna kamenjarka, jer oni koji imaju pravi novac zahtijevaju specifične usluge i pojavnost. U tvom slučaju više sam mislio na kopanje, utovar-istovar, postavljanje kablova, brigu o starim i nemoćnim licima, šetanje tuđih ljubimaca, pranje tuđih automobila i još koješta. Ništa sa onu stranu zakona, ma nema govora o tome. Ili ono što zahtijeva i izvjestan intelektualni napor, tipa prevođenja, podučavanja klinaca, knjigovodstvene usluge etc. :ozbiljan:
Jeste. Posebno ta '' briga o starima i nemoćnima '' u Srbiji odavno jeste najunosnija uslužna delatnost, jer stari i nemoćni zahtevaju najširi spektar brižnosti, a spadaju u red građana sa najizvesnijim i najredovnijim primanjima - penzijama. Starosne, ili invalidske, devizne, ili domaće, prave, ili prevarom stečene, tek penzije se punom parom primaju i samo treba ponuditi odgovarajuću uslugu i te odurne drtine će odrešiti kesu. Osim klasične brižnosti iz domena socijalne zaštite, nije mali broj ni onih koji, iako su stari i nemoćni, i dalje imaju potrebu i želju za telesnom bliskošću sa mlađim ljudima i masažom koja će im ogrejati stare kosti, žablje hladnu i sparušenu kožurinu, telesinu i stara muda, pa su spremni da za takvu vrstu usluga i brige plate par hiljada dinara od svoje penzije, '' koju su pošteno stekli ''.
Što se prehranjivanja tiče, pomaže ako za partnera odaberete kuvara, jer on redovito sa radnog mesta može kriomice da ugrabi kesu kakvih gljiva, zatim što pretekne sa nekih većih slavlja i gozbi ( suhomesnati proizvodi, masline, lepo pečenje.. ) i sve to donese u vaš frižider.
I nemojte sad pitati '' Ali kako da nađem kuvara ? '', pošto je poznato da su kuvari danas najtraženiji na tržištu rada u Srbiji i najlakše nađu posao, jer živčani narod samo ždere na nervnoj bazi, pa sve roštiljare, sendvičare, kafane i restauranti svakodnevno ističu oglase da se traže glavni, pomoćni, sporedni kuvari sa iskustvom i svaki kuvar nađe posao u roku od odmah. Znači, ima ih. :kuvar:
Sjajno ste to elaborirali, uistinu. Glede kuvara, otvaraču topic-a toplo preporučam da pronađe nekog koji radi u malom restoranu nacionalne kuhinje i da , uz to, pati od kleptomanije. U tom slučaju, dok dotični od strane ostalog osoblja ne bude uočen i prijavljen gazdi, a u smislu dobijanja šut-karte, sakupit će se zavidna kolekcija salveta, ubrusa, tanjura, stolnjaka, pepeljara, setova vilica, žlica svih veličina, noževa, poprilično dugotrajne zalihe deterĐenta (uglavnom jeftinog, ali dobro), a o hrani koju je klepao i donosio dok nije ulovljen da i ne trošimo riječi. To sve košta. Da. :ozbiljan:

Im'o sam takvog poodavno. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Pa treba da vidiš moj aktuelni pansion u Novom Sadu. Naime, ja imam takvog sada. :kuvar: :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!