Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja bre pojma nemam kako ti izgledaš :lol:
Mada nisam mislio fizički izgled, nego jednostavno mi nisi delovao ko tip koji voli to crtanje po telu.
Rasuđujem intuitivno i očigledno pogrešno :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa ono, zdrav život, konzervativan, neraspoložen za razne eksperimente, protiv skrnavljenja tela kao hrama svake individue :D
I tako to...
By Sixto
Da ne postoje nuspojave steroidnog ciklusa sta bi ja od sebe uradio. zju...
Ko zivotinja bi bio iscrtan, nagruvan, izbusen...
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608965#p2608965]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608707#p2608707]blenta napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608684#p2608684]Anhedonie napisao:[/url]sindjel N I K A K O. njihove tetovaze propadnu za tipa 2-3 godine, jako su nekvalitetni a cenu nabili jer imaju klijentelu koja misli da je fensi sto ide tamo.
a ok
nisam to znao...
a kako tetovaze propadnu?? izblede??

kakvi su za pirsanje?
mene nisu bas nesto fascinirali u sindjelu kada sam htela da kupim pirseve. za nipple piercings imaju samo jednu velicinu i sav nakit je od stainless/surgical steel - koji, koliko je meni objasnjeno ovde, treba izbegavati zbog nikla (nickel?) koji izaziva alergije.
a osim toga, mislim da je bolje odraditi pirseve (i tetovaze) tamo gde se zivi zbog aftercare-a. tipa za nipples ovde imaju tri kontrole, izmedju ostalog i da ti zamene te prve posle mesec dana kada splasne otok.
Ovde je fino objasnjeno za one sklone alergijama

http://en.wikipedia.org/wiki/Body_piercing_materials" target="_blank

Naravno da je bolje raditi tamo gde živiš; Ja Sindjel ipak preporucujem jer stejnles stil jeste u principu jedan od standarda, a mi odgovornije i ozbiljnije pirsere teško da imamo (iako sam ja drugi pirs radila ovde u zemunu i dalje preporučujem Sinđel) a aftercare im je odličan - prvo sve lepo ištampaju sa uputstvima, posle za neka bušenja obavezne kontrole za neka po potrebi.

BB - ako si voljna - i ako si uzimala za sebe - kakav je osećaj, aftercare, itd?

Inače, što se tiče tetoviranja i ja sam za Sindjel čula sve najgore.
Korisnikov avatar
By bas bleu
aftercare je prvih mesec dana dva puta dnevno ciscenje fizioloskim rastvorom, drugi mesec jednom dnevno i treci svakih par dana ako ima potrebe. isto tih prvih mesec dana bi trebalo da se nose flasteri pri tusiranju jer gelovi za tusiranje i sapuni znaju da iziritiraju. nonstop - i kad spavas - nosenje brusa jer sve zivo kacis - to je otprilike bilo najneprijatnije. dakle, nista strasno ili neizvodljivo. i da, dok ne zaraste nema da se dozvoljava tudja pljuvacka. ja nisam imala krvarenja ili otoka osim na dan busenja, bas sam ok prosla. osecaj - nije mnogo bolelo (ekvivalent taking off nipple clamps), obe sam odradila isti dan (na nekim mestima ovde rade drugu tek posle mesec dana, ne znam zasto). od kada je zaraslo, there have been the elusive nipple orgasams ;) samo hladnoca jebe nevidjeno, ja takav bol nikada pre nisam dozivela. eto.
Korisnikov avatar
By Hys.
E hvala :)

Mene taj momenat - nošenje brusa non-stop, što sam i sumnjala da je neophodno najviše odbija kod tog pirsa jer inače mi je nošenje brushaltera velika muka, imam smešno mala ramena a ogromne grudi i malo je reći da me leđa razbijaju i ramena kad moram duže da ga nosim (kad kažem duže, mislim više od nekoliko sati).

Vidim ja da kad konačno skupim pare za redukciju grudi da ću tada raditi i pirs- ako to bude tek sa 40 who cares :D

Sto se tiče fiziološkog rastvora, (ili upotrebe samo njega za aftercare) meni je neverovatno koliko su mišljenja pirsera in vivo i online podeljena kada je korišćenje istog u pitanju.

Inače pirs obrve koji sam uradila pre više od 4 meseca je prva dva meseca bio odlično, a onda sam 3 puta imala reakcije - zacrveni se i krene limfa - i to zbog dlaka koje mi urastaju a odlučile su da to rade dva meseca posle bušenja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jesi sigurna da su dlake? ja sam imao slicno na tunelu. ispostavilo se da ciscenje alkoholom nije bilo dovoljno delotvorno (usmrdi se za dan) pa sam onda krenuo da posle ciscenja alkoholom namazem malo masti za oci. bukvalno sutradan nestane crvenilo i taj blagi otok i ne usmrdi se tako brzo.
Korisnikov avatar
By Hys.
meni nikad nije smrdelo - smrad je već indikovan za infekciju.

alkhol se inače ne preporučuje, već ili antibakterijski dečiji sapun ili octenisept (antiseptik sprej)

edit to add:

pirserka mi je prošli put OVOLIKU dlakurdu izvukla.
Korisnikov avatar
By bas bleu
@hys: i hear ya :( ali ta reduckija je nesto mnogo zajebano bre.

a u cemu je problem sa fizioloskim? meni je lik rekao da prokuvam so (kuhinjsku koja je jodirana a ne morsku a svuda na netu je pisalo mora morska, cista) i vodu i time cistim ali mi je vise imalo smisla da kupim ampule fizioloskog koje su sterilne i taman je jedna bila dovoljna za jedno ciscenje. samo je bitno da fizioloski bude bez ikakvih aditiva.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
alkohol za pirs. za rupu antibakterijski sapun, ali taj sapun nije apsolutno nista radio. mast za oci ftw :rock:
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609465#p2609465]Anhedonie napisao:[/url]jesi sigurna da su dlake? ja sam imao slicno na tunelu. ispostavilo se da ciscenje alkoholom nije bilo dovoljno delotvorno (usmrdi se za dan) pa sam onda krenuo da posle ciscenja alkoholom namazem malo masti za oci. bukvalno sutradan nestane crvenilo i taj blagi otok i ne usmrdi se tako brzo.

ja sam slusala razgovor dvoje sa tim tunelima i koliko sam shvatila to smrdi pa smrdi.:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jebemliga - uglavnom govore da to nije dovoljno, da je neophodan i antibakterijski sapun (jer fiziološki nije antiseptik) ili gorepomenuti antiseptik u spreju, a oni koji su skroz protiv tvrde da se kod fiziološkog skuplja so na nakitu - ovo 2 mogu da potvrdim kad je u pitanju pirs na obrvi, i odustala sam od njega jer mi je pravio skramice (isto sam koristila kao i ti sterilan i gotov).

Redukcija jeste zajebana, treba ti odličan hirurg jer je daleko komplikovanije od povećanja, treba čovek da bude pravi estetski hirurg - umetnik.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa da. osim kad stavis maaaalo masti za oci (chloramphenicol) posle ciscenja. usmrdi se i tad ako ga ne cistis dugo. al nema ni najmanjeg mirisa i po nedelju dana.
Korisnikov avatar
By bas bleu
@hys
hmmm. meni se nista nije pravilo - ne znam da li ima veze sa tim od kog metala je nakit. moj je sav titanijum. a covek mi je rekao za antiseptik koristim ako mi se zagadi a, na srecu, nije doslo do toga.
Korisnikov avatar
By Hys.
Prestalo je to da mi se pravi kad sam prestala sa fizioloskim - ostajalo je bukvalno kao kad se kupas u moru pa ona so po kozi. Moj je stejnles stil, mozda se ne bi pravilo na titanijumu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!