Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402240#p2402240]...Sitnicava... napisao:[/url]Ne volim ni hipstere, ni emo-vce, ni rokere, ni dedmatalce, ni ostale modele - nekako su mi infantilne te identifikacije sa muzičkim pravcem ili bilo kojom supkulturom sa kojom se pojedinac poistovećuje. Takve prikaze su mi okej, ali u fazi neke tranzicije, puberteta i dr. Mada, potpuno mi je svejedno, neka radi svako ono što mu prija. :nokti:
:up:

Ja sam za individualnost. Pa ako neko tu individualnost uspe da spakuje u šablon i izrazi je iz te pozicije onda ok. :eureka:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402579#p2402579]Galateja napisao:[/url]
Ja sam za individualnost. Pa ako neko tu individualnost uspe da spakuje u šablon i izrazi je iz te pozicije onda ok. :eureka:
Slažem se, ni ja ne bih bolje to sročio.
Meni su se hipsteri u početku svideli, baš zato što su bili drugačiji... U početku, kada si mogao dvoje-troje da sretneš kroz grad, i jedva da ih primetiš na fejsu.
A onda su odjednom preplavili društvo. Svi imaju iste naočare, svi tetoviraju iste tetovažice, svi imaju iste sandale, iste frizure, iste torbice, i svi isto krive glavu ulevo, i svi isto čučeći sede na betonu... :sigh:
A kad sam video pojedine primerke sa užasno masnom kosom, i štrokavim nogama u sandalama, kako se prenemažu u gradu, a njima je to taaaaaaaaako sporedno, i uživaju - bilo mi je odvratno.

Dakle, bzvz.
To što se tiče tvojih godina si već negdje napisao, a kako meni malo što promiče, jasno je da sam te tim pitanjem testirao. Barni.

Meni su 33, ali taj idealističan i neiskvaren pogled na svEt, poput tvog, sam si odstranio iz 'sistema' koncem puberteta.
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Ne srećem takve ljude. Mada, razgovarala sam sa jednom ima tome nekoliko godina. Zasula me nekim nazivima bendova za koje nikad nisam čula i ispraznim izrazima kao da mi ne znam ti šta značajno kaže. Ona otišla smorena čini mi se, a ja zbunjena. Posle mi to sve bilo komično.
Hipsteri,za njih nisam znao da ih ima ovde uBeogradu,dok nisam video devojku koja se obukla tako cak je imala i cvike.Licno ne volim nikakav vid podkulture ili kulture koja cini ljude da se osecaju kao komformisti tj da tripuju da su drugaciji od ostalih i to "Ja sam drugaciji i to zelim da svima natrljam na nos" mi ide na zivce,relano svi smo mi povezani i u svima nama struji jedna te ista krv.Svi oni sada nose naocare da bi sta? Izgledali kao neki kvazi intelektualci???? Naocare sluze da bi ti popravile vid,da bi video bolje!!! Debili!!!
I ja sma nekada bio tinejdz i kao tripujem neki grandz fazon i kao Nirvana je grandz i kasnije sam saznao da je Kurt u jednom intervju-u pitao sma sta je to grandz? I Ja to nisam izmislio,i to nije jednia stavr koja me je vratila u normalu ali da ne gnjavim...
Pa dobro,i oni su ljudi,sve je to deo vremena,ne kaze se dzaba "svako vreme ima svoje breme",elem svi ti mainstream modni detalji ili vec sabloni ponasanja ce se menjati dok je sveta i veka,ja se nadam jos uvek da nam buducnosy ne bude kao u filmu Idiocracy :uplasen:
https://www.facebook.com/leya.keller/po ... 6102641321" target="_blank

"Ovo je klasičan primer neokolonijalne rasističke prakse izvesnog Yaëla Ossowskog, USA državljanina, koji se, na svom blogu, predstavlja kao novinar, retor, "liberty entrepeneur and penseur cosmopolite". U ovom mučnom videu možete videti Ossowskog kako ponižava i maltretira policajce na autoputu u blizini Subotice, optužujući ih za korupciju, podsmevajući im se što ne znaju njegov jezik (iako on ne govori ni jedan drugi), zatim odbija da plati kaznu u zvaničnoj valuti zemlje ("euri nisu dobri za vas?"), odbija da izadje iz vozila na nekoliko puta ponovljen zahtev policije, smatra da, zato što je potrošio "dosta novca na hotele i hranu u vašoj zemlji" ima pravo da ne plati kaznu za prebrzu vožnju, a sve ovo glumatajući za kameru koju je bespravno postavio da snima policajce zemlje u kojoj se nalazi. Dno je ipak dotaknuto na nekom šestom minutu videa, kada traži da šef patrole dodje njemu na noge, a zatim shvati da je šef žena, što grubo, ironično i mizogino prokomentariše na najbanalniji mogući način. Šefica patrole, koja ima funkcionalno znanje engleskog je, krajnje profesionalno, pokušala da objasni kako treba da postupi, jer je prekršio zakon, jedino je pogrešila što istog momenta nije pozvala interventnu da na primeru očigledne nastave podsete "kosmopolitskog mislioca i retora" kako izgledaju policijska pravila u zemlji u kojoj ima prirodno stanište. Ukratko, da je pokušao jedan delić ovog svog sranja u Majamiju, odavno bi za hipstersku bradu bio izvučen kroz zuher kamere koju je postavio, priveden i ostavljen da svoje slobodarsko preduzetništvo praktikuje u lokalnom zatvoru sa ostalim prestupnicima.
Rasizam u svom najuobičajenijem i najbanalnijem neokolonijalnom obliku. Fuj."

http://www.youtube.com/watch?v=IPhYl81--fY#t=1028" target="_blank
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!