Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Ne mogu, bre, da se setim.
Imam ja izlive tipa - bolje da me vozi zgodni taxista nego neki ruzni :smeh: al' to nije neuracunjljivost vec izbor da u tom, malom, prostoru, izvesno vreme, meni bude prijatnije.

a da bih kupio animal print majicu zato sto u radnji radi simpa momak i ne bih.
banalizujem
hm...jedino sto je kod mene izazivalo da se pogubim jeste kada vidim butch devojku a da nije na "sceni" vec u svakodnevnom zivotu - to je ranije bilo mnogo redje nego sada, poslednjih godina imam utisak da ih je vise, valjda nove generacije...lm, ranije bih se sva zbunila, nemalo puta sam upala u rupu, tresnula, lupila se o onaj krc metalni sto sprecava kola da se parkiraju, krenula da prelazim ulicu kad ne treba, jednom sam odrala kolena kad sam dzogirala jer mi je butchica koja mi je isla u susret namignula ...

Sada kad ih vidim, potpuno drugacije se ponasam, ocigledno sam se promenila - ako mi se dopada gledam je najbezobraznijim mogucim pogledom, a nije me blam ni da se smeskam i da ih bahato odmeravam.

Moram da priznam da mi posebno zadovoljstvo pricinjavaju njihove reakcije- zbun, crvenjenje, stidljivi pogledi i opsta :deer in the headlights: aura.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387154#p2387154]alexandermagic napisao:[/url]

A zašto ne bi doživio starost i zašto bi ostao sam (osim ukoliko se ne bude radilo o tvom izboru), boga ti ?
Život je nepredvidiv.

Pritom, moja asocijalnost van interneta već je prerasla u naviku.
Ne umem da funkcionišem drugačije, tako da ne bih rekao da je više samo stvar izbora.
Korisnikov avatar
By Kiborg
To se leči sinko.
Idi kod nekog psihića, malo da piješ lekiće i sve će biti lepše :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jedine tabletice na koje pristajem zvanično ne spadaju pod lekove :lol:

Što se tiče psihijatara, proučavali smo njihovu nauku na faxu, nisu me oduševili, ne bih im poverio sopstveno zdravlje ni u ludilu.

Odgovorio sam iz pristojnosti, jer si uspeo da postaviš pitanje na učtiv način. Oprosti, neću više.
Korisnikov avatar
By scout_finch
kad vidim stariju zenu, mislim na one koje imaju preko 70 godina ili tako nesto, sta god da prodaje ja to kupim. cvece, zacini, kalendari, sta god, ako baba nudi ja kupujem.
Korisnikov avatar
By Kiborg
@Dirrty

Ne bih ja donosio zaključak na osnovu toga šta sam čuo na tvom faksu :lol: Ni u vezi toga što vam je predmet proučavanja, a kamoli nešto iz oblasti medicine :P :P :P

No dobro, kako hoćeš :) Znaš kako kažu: "Sama pala, sama se ubila" ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čitao sam psihijatrijsku literaturu.
Odaje utisak da ni sami ne znaju u potpunosti šta rade.
Sva oboljenja i tretmani skoro se svode na isto... uznemirujuće je.

U inostranstvu bih se možda odlučio na taj korak, u Srbiji ne.
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387238#p2387238]~ Le Saint X ~ napisao:[/url]ja prvi put cujem za tu krilaticu
sama ...sama
:)
U, to ti je moja omiljena :D
Jer me iskustvo naučilo da ko ne ode kod lekara na svojim nogama, često dođe na nosilima :)))
A i narod je prilično nedokazan oko nekih stvari i odavno sam prestao da se ubeđujem s ljudima šta i kako da rade, jedino penim kad je familija u pitanju, njih ne smem da pustim da se zajebavaju kad se razbole, ali ovim ostalima kažem šta i kako, pa ako hoće hoće, ako ne ne. I kad se skrkaju na kraju, jedini zaključak je: "Sama pala, sama se ubila :D" Računam da bi "I told you dance" bio neprikladan u tim situacijama.
By ~ Le Saint X ~
Ja znam za neku Pala Mara pala Sara
valjda su Mara i Sara neke devojke

mada ne znam sta znaci ta umotvorina
:)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Znači u slobodnom prevodu: Qrac me zabole :)))
Ravnodušnost, svejedno, pala mara, pala sara, pa šta?
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam pre neki dan dosla kuci sa 3 veze majcine dusice ili tako neceg. u stvari, Hys. mi je rekla da nije majcina dusica, a sigurno znam da nije ni persun, a ni bosiljak. tako da, ne znam tacno sta je, al' zeleno je sto znaci da je verovatno zdravo.
Korisnikov avatar
By mirth
@scout, a je l' ne racunas ono kad smo se onomad zabuljile u tvoju zenu dok smo prolazile pored nje kolima, pa se ti umalo zakucala u automobil parkiran sa strane? :lol: :njanja:
Korisnikov avatar
By mirth
ont: meni se to stalno desava sa zenama koje trepcu. Sta god da mi traze. :zid:

A uopste mi se takve zene ne svidjaju inace. :lood:
Korisnikov avatar
By TauCeti
Ja sam jednom bacio prljav veš u wc šolju umesto u korpu za veš.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Priđem ja tako jednom nekoj koja mi se užasno dopala (fantastično izgleda) i u opčinjenosti kažem:"Predivna si. Ja sam oduševljena."
Kresnule smo se, ali mi je slomila srce.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ona mislila da hoću samo seks, a ja se zaljubila...
Korisnikov avatar
By gossip
deshavalo se ranije...vise se ne deshava :)
Korisnikov avatar
By gnossienne
Požurila ja do najbližeg kioska da kupim cigarete i zasretne me jedna da pita za neke biste, hoće da ih fotografiše, i ja skrenem sa svog puta i komotno pođem sa njom da je odvedem iako je lako objasniti, još se tako smetem da, kad sam joj pokazala, onako zbunjena nastavim dalje u tom pravcu i završim vrteći se po Maksiju i pokušavajući da shvatim po šta sam ono pošla. Pijem sad zbog toga hladnu kafu jer me mrzi da kuvam ponovo i bez cigarete jer sam ih zaboravila kupiti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!