Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li ste čitali ispovest Žarka Lauševića ?

1. Život će da prođe, to čitati neću
9
43%
2. Jesam, ništa posebno
2
10%
3. Nisam , ali hoću - čim prije
9
43%
4. Jesam, to je literarno čudo, oplemenilo me je
1
5%
Korisnikov avatar
By nsc
nije fer sto ne moze da se menja
hocu da moj glas iz opcije 3 predje u opciju 2
Ne bi me čudilo da uskoro krene poplava sličnih ispovesti.
Velika je to zarada, jebi ga.
Ceca verovatno već pregovara sa nekom personom od pera, koja bi umesto nje mogla da sroči jednu pitku i komercijalnu ispovest u njeno ime.
Tipujem da bi Isidora Bjel'ca to super odradila.
Korisnikov avatar
By Mars
Taj je projekat bio u planu, pre nekoliko godina, i onda se više o tome nije čulo ni reči.

Svakako bih se radilo o besceleru.
Korisnikov avatar
By Mars
Realno, Deni, više je Bjel'ca pominjala Cecu i isticala njihovo navodno prijateljstvo nego obrnuto.
'' Svijet voli pobjednike, voli zlatno znamenje... '' :peva: Sad je ulogu Cecine čankolize preuzela opskurna Aleksandra Janković.. :lizguz:
Iskreno, jako mi je zabavno da gledam kako godinama, jedna za drugom, razne '' intelektualne, urbane veličine '' padaju pred noge jedne '' seljančice iz Žitorađe '', kako oponenti vole da nazivaju prvu srpsku divu Cecu i utrkuju se koja će dublje da joj se uvuče u bulju, dok se Ceki po običaju samo smeška i ispaljuje svoje uobičajene fraze iz svog skromnog vokabulara.
^^

Slika
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337895#p2337895]*deni* napisao:[/url]A primetio sam i da Bjel'ca i Ceca nešto ne spominju više jedna drugu poslednjih godina. A nekoć behu k'o nokat i prst.
:njuska:

kad smo vec kod toga , Isidora i Luna Lu su nekada pisale pisma jedna drugoj, pa pretocile u knjigu-dnevnik koji sam imala prilike da procitam i nije me nesto dojmilo. Vise sam citala Lunine dozivljaje a Isidoru kao spisateljicu ne mogu da svarim. I nejasna mi je. I ne trudim se da razumem.

Luna Lu takodje ima jednu svoju knjigu gde je opisivala svoj zivot devedesetih i to je bilo zanimljivo za citanje. Mada mi se sada nesto ofucala. Pratim je na fejsu i ni nalik na nekadasnju pop-idol-gradsku facu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337005#p2337005]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334518#p2334518]Azdaja napisao:[/url]dosla do polovine, oket procitasmo jos na pocetku sta se desilo - ko ne bi tako odreagovao u toj situaciji?! svi bi :)
Ako dobro razumem šta pričaš: da, svi bi - od onih koji ne izlaze iz stana a da se ne zadenu nekim vatrenim oružjem...tek onako, da se nađe.

I u tome je razlika između "svi" i njega.

ne misleh na njega licno, nego na situaciju...

(btw mnogo je bolja "sahranite mi srce kraj ranjenog kolena" )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!