Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by Tungi

A odgovor na samu temu ..Ne spletkarim, nemam duple naloge, niti cu ih imati (to sa sigurnoscu mogu da tvrdim) i ovaj mi je suvisan. Nikome ne podmecem nogu ni forumski, ni privatno.
:up:
Extacly!
Korisnikov avatar
By Kittrie
^moja dusa je VEC u paklu. :wundy:

htela sam i ja to Tungijevo da citiram, jer je tacno.
ali bih smatrala malo nepostenim jer
ipak bitcharim ponekad, kad me neko bas smori (niko tu mene ne nervira, mada mogu da zvucim tako, ne pogadja me, nego volim fejk dramu :drama: )

znam da to nije podmetanje noge, NIKAKO, niti lose namere, ali nije ni da sam sad andjeo.
umem izraziti i lose misljenje, i ruzne stvari, i biti sebicna nekad i svasta.
ali me to forumski realno ne zanima, jedino me zanima nekoliko LJUDI iza svojih cyber identiteta.

a ovde.. hbg.. odredjen okolis koji postavlja osnove slobode istim doprinosi i najrazlicitijim manifestacijama.
velikom broju ljudi ovo cesto dodje i kao mesto za praznjenje, i ja to kapiram, i meni se desavalo, i sad kenjam kao niko ali onako uopste pa zvucim debilana; ali nekima je to praznjanje rafalno vredjanje i napadi na druge..
i nije da nemam razmirice , imam, ali nikad to nisam radila drugima ako necim nisam isprovocirana ili najdirekt prozvana.
ne volim drkose, ne volim ni dusebriznike, ni one koji su kao potpuno iznad svega. svakoga neka sranja forumska pogade bar malo, minimum nekih bednih 5-10%, da se ne lazemo..

i dogadja i dozivljaj nisu isto. svi smo razliciti, a opet imamo ista prava.
izrazavanje misljenja nije atak na licnost.
a to sve opet vazi i u real life svetu. ko se ne snalazi tamo, nece ni ovde.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Heartkiller
Originally posted by Tungi

A odgovor na samu temu ..Ne spletkarim, nemam duple naloge, niti cu ih imati (to sa sigurnoscu mogu da tvrdim).Nikome ne podmecem nogu ni forumski, ni privatno.

Extacly!
Takodje. medju njima (foliranti)
Napisala sam sta ne podnosim, a toga ima.. bas bas ima.
Ne mogu dalje, ne moram da se ponavljam :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nemam nista protiv "laznog" predstavljanja na forumu
( ne pricam o duplim nickovima, to mi je neinteresantno),
pokazati svoje "praaavo lice" je precenjena stvar i bitno za malogradjanstinu, ne uzimajuci u obzir to sto ljudi nemaju samo jedno pravo lice.
Ali, biti ono sto nisi ne moze predugo da traje, tako da tu ne vidim nikakav problem.

Evo ja priznajem da sam drugaciji na forumu nego u real life-u u kom np. jako malo pricam i nemam puno sta da kazem na razlicite teme. Nekom delujem povrsno.
Tako da je mozda real me more real - written then spoken.
A onom ko pokusa da mi podmetne neku zvrcku onda cu i ja njemu jos vecu.

+ sto je tungi rekao.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Kittrie
Originally posted by bas bleu
Originally posted by Hys.

A sta je sa Normom Djin?
ma kako ne znas, she lived her life like a candle in the wind...
zar to nije lejdi di? :retard:

aha, ovo je joke, right? :retard: :retard: :retard:
on you, so it turns out. ;)

OT> mene su uvijek najvise i bez konkurencije najvise uzasavali oni ljudi koji proteklih dvadeset godina zive na prostoru bivse jugoslavije i - nisu frustrirani!
uvijek se pitam sto nije s njima u redu, zasto su tako poremeceni, jesu li opasni... :hmm:
jer, zasto puk zivi u uvjerenju da je najgora stvar na svijetu biti frustriran? cesto je mnogo gore ono sto te frustrira od frustracije same, koja mi se cini kao najnormalnija reakcija na sva sranja na koja je nemoguce utjecati odmah i direktno. stvaranje loseg glasa frustraciji se otvara put tiraniji pozitivnog razmisljanja odvojenog od realnosti. 'ah, taj osiromašeni uran, baš je super stvar ako želiš dobiti rak! :yay: '

ovo s laznim predstavljanjem i patoloskim laganjem nisam povezao, to je ocito neka beogradska drama. :D
By alexandermagic
ZabolE me ćošak za bilo čije frustracije, mada mogu biti i jako zabavne. Sve je do kuta posmatranja.

Slažem se sa dElom posta korisnice Đelirane, a kako mi je virtualno mrska bilo bi suviše još i da ga citiram. :kafa:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Popeye

A sta je sa Normom Djin?

OT> mene su uvijek najvise i bez konkurencije najvise uzasavali oni ljudi koji proteklih dvadeset godina zive na prostoru bivse jugoslavije i - nisu frustrirani!
uvijek se pitam sto nije s njima u redu, zasto su tako poremeceni, jesu li opasni... :hmm:
jer, zasto puk zivi u uvjerenju da je najgora stvar na svijetu biti frustriran? cesto je mnogo gore ono sto te frustrira od frustracije same, koja mi se cini kao najnormalnija reakcija na sva sranja na koja je nemoguce utjecati odmah i direktno. stvaranje loseg glasa frustraciji se otvara put tiraniji pozitivnog razmisljanja odvojenog od realnosti. 'ah, taj osiromašeni uran, baš je super stvar ako želiš dobiti rak! :yay: '

ovo s laznim predstavljanjem i patoloskim laganjem nisam povezao, to je ocito neka beogradska drama. :D
koju ti nikada neces razumeti. :trustme:
Korisnikov avatar
By Kittrie

A sta je sa Normom Djin?

tako se ja saplicem i padam na kurac.
redovito. :blentavi:

OT:
Originally posted by Drakche
.. ne uzimajuci u obzir to sto ljudi nemaju samo jedno pravo lice.
rajt on.

kittrie je samo jedna od manifestacija katarine (da, zovem se katarina). a bo'me traje dugo, dugo, evoluira, evo sad joj je losija faza, po katarininim, a mislim i forumskim kriterijumima. i hajde, razumite, oprostite.

{i sad bi katarina u real life-u isla i masovno trazila oprostaj (osim nekima), za BILO kakvu insinuaciju neceg loseg, a kittrie.. pa evo je gore}.
jerbo ljudi, OVO JE FAKIN FORUM. ko jos to tako ozbiljno shvata, i porke??}

doduse, potpuna je istina da je previse nekulture, nekvalitetne komunikacije, bljak energije, losih namera, ZLA. :exorcist: kako udjem na pola tema ,da imam reakcije na forumska pisanija , prevrnuo bi mi se zeludac. ovako samo gledam belo i vrtim glavom no-no.
{a onda se i ja proserem ruzno, ali MENI je to moje naravno opravdano nekim stvarima i medjuljudskim relacijama koje zaista ne zelim da objavljujem, mada ih neki br. ljudi sigurno vec zna}

ali ipak ne razumem taj ponos pri izjavama: "JA SAM ISTI/A KAO I NA FORUMU."
hun, mozda ti mislis da si isti/ista, ali te ljudi razlicito percipiraju na forumu, kao i u real life. nema ISTOG.

edit:eto, upoznavali mene neki ljudi pre npr. pola god-god. i najhit koment, pored onih da me nisu "tako mirnu i bla bla" ocekivali je bio: "pa ti si SUPROTNA od kittrie !!". :lol:
naravno , kasnije su uvideli da nisam TOLIKO drugacija. ipak sam egocentric bastard, talkative, and a slut. :wundy:
Korisnikov avatar
By Kittrie
duvaj ga mala. :P

samo ja mogu biti suprotna od sebe. :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by Drakche

Nemam nista protiv "laznog" predstavljanja na forumu
( ne pricam o duplim nickovima, to mi je neinteresantno)... ljudi nemaju samo jedno pravo lice.
tačno. to i nije lažno predstavljanje. i nema tu nikakve frustracije (s tim u vezi).
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ to ja zovem "RAZLICITE MANIFESTACIJE BICA".
Korisnikov avatar
By Misfit

u ime Oca, Sina i Svetoga duha. :D
Korisnikov avatar
By Srklet
ok ok, ali nije ista stvar patoloski lagati i predstavlljati razlicite manifestacije bica. cak bih rekao da je susta suprotnost. :D
Korisnikov avatar
By Misfit

ok ok, ali nije ista stvar patoloski lagati i predstavlljati razlicite manifestacije bica. cak bih rekao da je susta suprotnost. :D
čemu opozicija? niko nije rekao da jeste ista stvar. odnosno, barem tako nisam razumeo Drakčev post.
Korisnikov avatar
By Kittrie

a ko je to rekao?

plus MANIFESTACIJE LICNOSTI se MANIFESTUJU , a ne PREDSTAVLJAJU .
(u najuzem smislu, osim ako svaku manifestaciju bilo cega na svetu shvatimo kao predstavljanje)

zato su MANIFESTACIJE, a ne KREACIJE ENTITETA. to je vec nesto malo drugacije, i proces osmisljavanja i stvaranja LIKA, kroz koji cisto manifestovanje i insistiranje na odredjenim osobinama svojih razlicitih "delova" licnosti dodje kao spontana stvar.

a mozda neko u sebi ima deo patoloskog lazova, pa i to MANIFESTUJE kroz.. dakle, nije suprotno. teorijski.
{mada ne mogu da zamislim klasicnog patoloskog lazova kako ima bitno MANIFESTACIJE licnosti a da su bez patoloskog laganje. :nesiguran: }
Korisnikov avatar
By Mage
Meni je sasvim logično da na forumu ima dosta svađa. Ipak se ovde diskutuje o svemu i svačemu, a ljudi su različiti i drugačije percipraju stvari. A i da nije tako, na forumu ima dosta ljudi koji bi samo da se zezaju, kao što i ja nekad odem na chat gay-serbia i lažno se predstavljam kako bi tovario ljude (there I said it :awesome: ). Nemam nikakvih loših namera, samo su mi ti likovi smešni: mislim, realno ko moze da shvati lika sa nickom "guza ko meduza" ozbiljno? :lol: E sada, ima i dosta ozbiljnih likova koji ne mogu/neće da skontaju da se ovi neozbiljni sprdaju i to ih iritira i eto: krvi na sve strane! :lol:

A ovo frustracija stvarno postaje matoro i iritirajuće. Svi smo mi frustrirani, što su eya i popaj rekli, samom činjenicom da smo rođeni i da živimo u ovom šugavom svetu :lol:

Mislim da sam veoma sličan i u real-lajfu kao i na forumu... ali verovatno postoji razlika, I don't care anyway.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Mage
ima i dosta ozbiljnih likova koji ne mogu/neće da skontaju da se ovi neozbiljni sprdaju i to ih iritira i eto: krvi na sve strane! :lol:
igzekli.
Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by Mage

E sada, ima i dosta ozbiljnih likova koji ne mogu/neće da skontaju da se ovi neozbiljni sprdaju i to ih iritira i eto: krvi na sve strane! :lol:
e, ovo si mnogo dobro rekao.

EDIT: Kittrie me preduhitrila.
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ :snob:
;)

mislim da je ovo jedna od opservacija koja ulazi u srz problematike forumske krvi prolivene.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ma nije to nista, moj bivsi se lazno predstavlja na zurkama, par dana nisam znao koje mu je pravo ime :shrug:
Korisnikov avatar
By *deni*
Čekajte, jedno je ako se neko predstavlja samo lažnim imenom, a drugo ako sistematski laže o sebi - daje lažne podatke o svojim godinama, zanimanju, opštim životnim prilikama, društvenom statusu, bračnom stanju.....
Bitni su i ciljevi i motivi tog laganja.
Ako se tim radnjama drugi ugrožavaju, dovode u zabludu i varaju, onda u tome vidim problem.
Ako se neki peder koji se zove Mika na nekoj žurki predstavi tipu s kojim bi samo da se kresne kao Žika, to lažno predstavljanje nije ni od kakvog značaja, jer je tom tipu verovatno sasvim svejedno da li se tip koga će samo jednom da nategne zove Žika, ili Mika.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jedino ako lažni Žika neopaženo mazne tipu posle seksa farmerice, duks, ili možda i lovu ( što se često dešava ), onda posle može biti problem kako nahvatati lopužu i naterati je da ispašta zbog lepljivih prstiju. :spank:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!