Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by HPLC

E, da!

S obzirom da sam ja otvorio ovu temu, trazim 1% ako neko dobije nesto na lotu :D
Čisto da se ne zaboravi šta sam napisao pre :)

:saint:
Korisnikov avatar
By Blady
Kupila nekretninu
napravila neki biznis i sve ostalo spickala na provod, putovanja i humanost.
By Orion
update:
Kupio bih odma' novi laptop. -.-
Korisnikov avatar
By viktorce92
kupio bi sebi stancic neki mali (tu oko 50 kv),otpalatio dug koj su mi napravili roditelji,nastavio skolu i kasnije upisao fax :-)
i sa ostatkom para(poprilicnim) izdrzavao sebe dok ne zavrsim skolovanje,mozda bi poceo neki mali privatni biznis i to je to :-)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Pet miliona u nekretnine ili jos bolje obradivo zemljište, sa 15 bih se igrala, vrtela, dakleM u neki biznis.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie

Da li se nekad pitate kako bi potrošili pare koje osvojite na lotu? Recimo da se radi o 20 miliona evra.
Preselio bih se u Midsomer Parva ili kako se već zove to mesto, i sa prozora posmatrao dvogledom kako mi se komšije ubijaju a Barnaby trči okolo pokušavajući da otkrije ko je koga ubio.

Jako lepo mesto taj Midsomer... netaknuta priroda... biljke, životinje, otrovne pečurke svih vrsta, može da se kupi sveža divljač na lokalnoj pijaci, može da se peca, ima jazavaca i odgajivačnica retkih ptica grabljivica, stalno se organizuju zanimljivi vašari i takmičenja svih vrsta, samo što moraš stalno da preskačeš preko leševa kad kreneš u šetnju...
Evo upravo sam ustanovio da stari Barnabi ide u penziju a da će ga zameniti njegov netjak, Džon Barnabi

Slika
Korisnikov avatar
By mitrandir

Da li se nekad pitate kako bi potrošili pare koje osvojite na lotu? Recimo da se radi o 20 miliona evra.
Preselio bih se u Midsomer Parva ili kako se već zove to mesto, i sa prozora posmatrao dvogledom kako mi se komšije ubijaju a Barnaby trči okolo pokušavajući da otkrije ko je koga ubio.

Jako lepo mesto taj Midsomer... netaknuta priroda... biljke, životinje, otrovne pečurke svih vrsta, može da se kupi sveža divljač na lokalnoj pijaci, može da se peca, ima jazavaca i odgajivačnica retkih ptica grabljivica, stalno se organizuju zanimljivi vašari i takmičenja svih vrsta, samo što moraš stalno da preskačeš preko leševa kad kreneš u šetnju...
Evo upravo sam ustanovio da stari Barnabi ide u penziju a da će ga zameniti njegov netjak, Džon Barnabi

Slika

Aaaaaaaaa. Neću! :sekirica:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Kupila dva stana, porodičnu grobnicu, gomilu tehnike, obnovila kompletnu garderobu, dala otkaz na ovom usranom poslu, počela da uplaćujem sebi staž i krenula na put oko sveta...:happysmoke:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Ferdie
Originally posted by mitrandir
Aaaaaaaaa. Neću! :sekirica:
Možeš slobodno da zadržiš strikana
E, bezveze...Hoću pravog Barnabija!
Mrzim kad u sred serije menjaju glumce! Zamisli na šta bi Poaro ličio da su ga zamenili na pola. Pffffffff :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By mOwbid
prvo bih kupila mami plantažu limuna. kraj više s tim limunom.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
mustang cabrio
dominator fest
i da odem negde gde je vidljiva polarna svetlost
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
20 miliona? Uh. :D
Kupio bih neku lepu nekretninu, priuštio sebi tu i tamo neki luksuz, potom bih se kvalitetno doškolovao u insotranstvu, i započeo neki biznis.
Sa majkom bih putovao po svetu jer delimo ljubav ka putovanjima, a nažalost nismo imali prilike da putujemo puno do sad. Prva stanica - Barselona (njena destinacija snova), druga stanica - Amsterdam (moja), pa posle svuda okolo naokolo. :D
Ocu bih kupio novi auto, ako i to.
Milionče-dva u štednju i osiguranje i šta-god za crne dane... Nekim dobrim ljudima/prijateljima koji su u problemima bih pomogao... I ostatak u dobrotvorne svrhe.
By alexandermagic
alexandermagic napisao:
Interesantno, nikad nisam razmišljao o dobitku na loto-u.

Prvo što mi pada na pamet - potpomogao izgradnju i /ili ozbiljno renoviranje par džamija. Ostalo - nekretnine.
Isto mislim i sad. U dzamijama osEcam nestvaran unutarnji mir. Iznimku od tog jos ne otkrih.
Korisnikov avatar
By Berserker
10 miliona sebi, 10 miliona u humanitarne svrhe.
Od svojih 10 miliona, 3 za malo trošenje, 7 za investicije. Nekretnine npr.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
poričem sve što sam rekla. platila bih sve pare nekom da izmisli instrument kojim bi se uništili svi testovi opšte informisanosti i uopšte saznanje da su ikada postojali i ideja da se ikada osmisle

:grin:
Korisnikov avatar
By blenta
zanimljivo je kako imamo taj nacionalni pik sa nekretninama
jer se bojimo drzave i banaka

kupiti stan u beogradu i izdavati ga daje oko 3-3.5 % prinosa na ulozeno za godinu dana
- to je pod idealnim uslovima da se nadju stanari i stan je izdat cele godine
i nema se apsolutno nikakvih troskova niti opravki

malo manje od toga se dobije orocavanjem tih istih novaca u banci bez da se cimate sa bilo kime i bilo cime sa sve placenim svim porezima i dazbinama

elem da dobijem 20 miliona to bi mi bilo dovoljno da se penzionisem - ergo ne bi bilo potrebe ulagati novac u rizicne projekte zarad dodatne zarade
- nastavio bih da zivim svoj zivot i radim ono sto sam namerio kao i do sada
- isprojektovao koliko mi tacno od tih novaca treba do kraja zivota i stavio u par razlicitih institucija
- ostatak stavio u endowment investment fund i delio stipendije za mlade talente, i one koji nisu talentovani ali su jebeno motivisani da nesto urade i postanu produktivni clanovi svojih zajednica
- ako bih dobio dobar posao i poceo okej da zaradjujem to bi znacilo da vise sredstava moze da se oslobodi i da nekom detetu izdrzavanje da moze da uci bez da brine o tehnikalijama
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja ne znam ni sta znaci orociti :lol: bankarstvo mi je crna kutija
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ti daješ kredit banci. Samo što ti fizički ne vraća pare, nego na kraju perioda ti da novac koji si oročio na raspolaganje, pa ih možeš skinuti kad hoćeš. Kao i sa kreditima, dobijaš kamatu, a i kao sa kreditima imaš tu još raznih vrsta na osnovu uslova, načina, u vezi sa iznosom, vremenom, kamata itd, ali u biti je to.
prvi dan
napravio jednu dobru zurku za 100tinak ljudi da se osecaju kao bogovi obezbedio bih im sve sto im padne na pamet
drugi dan
mastao
treci dan
otputovao
i sve potrosio na sebe i druge do zadnje pare

ja ne umem sa parama, one su za mene prokletstvo i donose mi nesrecu i zato ih odmah udaljujem od sebe koje god kolicine da su u pitanju
najsrecniji sam kada imam taman dovoljno para da mogu ziveti kao covek
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645271#p2645271]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ti daješ kredit banci. Samo što ti fizički ne vraća pare, nego na kraju perioda ti da novac koji si oročio na raspolaganje, pa ih možeš skinuti kad hoćeš. Kao i sa kreditima, dobijaš kamatu, a i kao sa kreditima imaš tu još raznih vrsta na osnovu uslova, načina, u vezi sa iznosom, vremenom, kamata itd, ali u biti je to.
nista nisam skontao

das pare i onda mozes da ih uzimas na rate? (ako hoces da mi objasnis zamisli da pricas detetu od 3 godine)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!