Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By inga
Tuširanje, plivanje, šetnja obalom mora ili vožnja bajsa uz istu, bacanje kamenčića u nekakvu vodu (ako je morska super, a ako ne onda može i neka žabokrečina), veslanje. Uglavnom sve ima veze sa vodom.

Potpuno se ozarim i na sve zaboravim kad vidim dugu, ali to nije tako česta pojava.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
provalila još jednu stvar. ležanje i bacanje loptice u vis, iz zgloba tako da se felš menja. uf.
Korisnikov avatar
By Saraaa
Slušanje muzike, gledanje filmova, šetnja, ispijanje kafica sa drugaricama...
Korisnikov avatar
By Li
Dodir zenske ruke :awesome:
Korisnikov avatar
By mirth
Reka, masaza, kafana, voznja... kanda to ponajvise.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
I mene. :kesa:

Najzad sam se naterala da odgledam tu 6. sezonu.

I Feist. Vrti mi se bez prestanka.
Korisnikov avatar
By starsailor
^ videla sam danas da slusas, pa mi doslo da like,pa se setim da nije ovo fb, a mrzelo me da napisem da sam juce i ja pustila posle dosta vremena
Korisnikov avatar
By Sunce
Miisli, masta, setanje, dugo koracanje, planina, svezina...
Korisnikov avatar
By Tungi
Spavanje,samo tad bezim od misli:tornado:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
dva do tri andola isto tako. oke, oke.
skopčah koliko? 4-5 stvari. dosta.
Korisnikov avatar
By horus.
tusiranje, muzika, spartanje po gradu... samo, ako se previse opustim, mogu da odem pravo u depresiju... :psiholog:
Korisnikov avatar
By unic0rn
morski pejzaz, al` full 6d (more+sunce+palmichci+miris slane vode) :camac:

slusalice na usi i muzika pojacana do kraja (gluv do 50te) :dj:

uzletanje i let avionom :avion:

vreo tush :barenje:
Korisnikov avatar
By Hys.
Seks.

Muzika.

Masaza.

Voda.

Dobar film.

:astral2:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Retko sta me opusti ovih dana... :tuc: :sigh:
Muzika, ajde, ona me uvek opusti... Opustim se i kad sedim u dvoristu, zveram okolo, ne mislim na gluposti... :)
Korisnikov avatar
By Khons
kad sam ludacki besna mogu samo da cekam da prodje i nista vise.

kad sam nervoznjikava, brza setnja (jbg mogu da potrcim za autobusom i tu sam povukla crtu)

i kad se ushushkam u krevet, izvalim na ledja, zatvorim oci...jos ako kisha dobuje po prozoru a ja ne moram narednih xy sati napolje...ma milina
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Khons
i kad se ushushkam u krevet, izvalim na ledja, zatvorim oci...jos ako kisha dobuje po prozoru a ja ne moram narednih xy sati napolje...ma milina
oću i ja :sigh: ima li išta lepše. safe. peace. nothing on my mind. :zev:
By Speculum Columbae
Zanimljiva tema i jako zanimljivi odgovori.
Dosta stvari me opušta u različitim situacijama, ali me ne opušta sve uvek i isto.
Imam nekih stereotipnih opuštanja, a imam nekih koja nisu.

Voda uopšteno - bilo šetnja pored reke, more, kiša, česmovača, puna kada, baštensko crevo. Mnogo vode.
Ali najviše mi odgovara moja soba, tj. potpuni mir, tišina i samoća svoje sobe. Volim da pogledam kroz prozor i da znam da imam sebe i svoju sobu i ništa više. Mogu da skuvam topao čaj. otvorim vino, upalim džoint. Mogu da ostanem u njoj koliko god hoću dugo budan, da posmatram nebo, zvezde, svetla grada, prevrćem se po krevetu, čitam knjigu, radim apsolutno šta želim. Posle teškog dana, soba je tu i moja tišina.

Volim i da sedim u svom dvorištu koje je izolovano od svega. Često je vrlo pastoralno, kao kakva barokna slika i prija mi okruženje biljaka. Volim i da brinem o njima, jer su tako nežne.
Korisnikov avatar
By Fuko
Najviše me opusti činjenica koju zateknem u sobi nakon burnih predavanja na faksu. Prazna soba bez cimera. Ima li što divnije?a! :zeka:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
posmatranje neba. sto dnevnog sto nocnog. :)

zelenilo. priroda uopste.

voda. setnje, i sam miris (smrad-kako kome) me prebacuje u neka bolje vremena, bezbrizne godine...

volim kad su oko mene ljudi koje volim, i oni me opustaju, pa makar samo cutali i blejkali u nebo.

ali od svega, najvise me opusta muzika. ^^
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Oduševio sam se sa setom CD-a "Echoes of Nature". Ima svega: rominjanje kiše, letnji pljusak, grmljavina, žubor potoka, okeanski talasi, zrikavci, zvuci džungle itd. Neverovatno je koliko opušta a nema nasnimljene muzike da kvari te divne zvuke. :)

Slika

Slika
By VickyN2815
Kad se s posla vratim kući, opustim se tako što se "opustim" obučen kao žena uz neke "odgovarajuće" slike ili filmove. Ah, tu su još i filmovi, muzika. Veoma su me zaintrigirali ovi diskovi iz prethodnog posta, "Echoes of Nature". Volim da se tmurnim danima zležavam u krevetu slušajući rominjanje kiše. Vikendom kad ugrabim vreme idem na rekreaciju u prirodu, što dalje od ljudi, da koliko-toliko vratim telo u formu jer me kancelarija ubija.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!