Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Strasno je iskustvo i to sto neki forumasi sa mnom pricaju preko u2u ponekad, a na forumu me ne poznaju.

Bivsi decko od mog bivseg decka - uvek me je pitao uz podsmeh: "Kako si?" i onda sam shvatio da me tako preduhitri, jer posle mog odgovora posalje jos jedno pitaje, pa jos jedno. I tako ostanem kao retardirano dete na ulici koje samo odgovara. A znam da je lazno sa njegove strane, i znam da odradjuje, i znam da mi je bilo uzasno neprijatno. Posto mi je to dokurcilo - resio sam da sve to srusim. Izblamirao sam ga na ulici toliko da sada skrece pogled kada me vidi.
Korisnikov avatar
By Sunce
U strasna iskustva ubrajam i druzenje sa forumasima u Smajliju (jednom mi je gadno gatano u dlan :smeh: , drugi put vikano jer volim srpske manastire :opatica: itd.), kao i neke zurke, posebno u periodu kada sam raskinuo sa jednim deckom. "Gde si Suncice, kako si picko, sto mu se ne javis? A to radis zato sto ga volis?"
Korisnikov avatar
By badu
Trenutak kad su mi keva i očuh rekli da su tog dana imali saobraćajnu nesreću (šleper u auto) i da je čudo i misterija kako su uopšte preživeli, a kamoli prošli sa manjim povredama.

Ponovno uspostavljanje kontakta sa pravim ocem, "izlečenim" šizofreničarem (pod izlečenim mislim na to da je omatorio i izbledelo je nekako, delimično) koji je priređivao nezamislive scene mojoj kevi (između ostalog, i pištolj uperen u moju šestomesečnu glavu i tapkanjem te moje glave istim).

Situacija u autu, kad je moj bivši dečko hteo da nas ubije, uletanjem u šleper (šleperi me vole, očigledno). Izmakao je za 2 metra (pod izmakao čitaj: moje vrištanje, deranje i povlačenje volana).

Nadrogirana raznoraznim lekovima (taj period je trajao cirka 6 meseci, možda i godinu dana, nisam više sigurna), dok neko raskida sa mnom preko Mesenždera ( :lol: I know. ) istripovala sam trola ispod pisaćeg stola.(Zvuči smešno, ali ja sam se us*ala) Usput, istripovala sam da sam na tadašnjem radnom mestu (part-time job preko leta), koje je okupljalište ovdašnjih Grobara, #1 mesto za dilovanje, kurvanje i igranje Dote, iiiiiiii da mi se svi oni smeju jer sam šutnuta preko MSN-a.

Isto to mesto, morala sam raditi drugu smenu (samo 4 sata ali i to je previše za TU smenu), iako sma radila ivek prvu jer niko nije želeo da me izloži TOME. Eh, ta 4 sata sam strepela da će me neko izbosti, silovati, ubaciti u vuklan, štasvene. I trpljenje tih pogleda. 4 najduža sata mog života.
(a 22 najduža dana gledajući moj celokupni radni period na tom mestu.)

Iiiiii punk svirka pre 2 godine, kada je pjevač nekog punk benda šaketirao mog drugara u vrat ( sa ciljem da ga ubije, mis'im, ne udara se u vrat zabadava) i potom bežanje sa sa mesta jer je nas bilo petoro, a njih 10ak. Naše "najveće oružje" je biJo moj lanac i mohawk, što nije preterano pomagalo :lol:

Eto.
Korisnikov avatar
By Madonna
strašno.

ont: kad sam zaspao sa jedom osobom a probudio se pored druge očekujuću prvu :sarana:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Sunce

Strasno je iskustvo i to sto neki forumasi sa mnom pricaju preko u2u ponekad, a na forumu me ne poznaju.

Bivsi decko od mog bivseg decka - uvek me je pitao uz podsmeh: "Kako si?" i onda sam shvatio da me tako preduhitri, jer posle mog odgovora posalje jos jedno pitaje, pa jos jedno. I tako ostanem kao retardirano dete na ulici koje samo odgovara. A znam da je lazno sa njegove strane, i znam da odradjuje, i znam da mi je bilo uzasno neprijatno. Posto mi je to dokurcilo - resio sam da sve to srusim. Izblamirao sam ga na ulici toliko da sada skrece pogled kada me vidi.
zlo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!