Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Last_minutes
Ne mogu da izdvojim jedan razlog i situaciju, zato cu par- kada mi je drugarica poginula, kada me je prva devojka ostavila, kada sam imala problema sa majkom i caletom :lol: par... :tuc:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e pa razmišljala sam o ovoj temi, jer mi baš ništa nije padalo na pamet.

jedina situacija koje sam se setila da sam baš bila tužna bilo je kad sam skontala da je većina ljudi koje sam zavolela odavno izgubila svaku osobinu koja mi se svidela kod njih i zbog koje su mi toliko prirasli srcu, a još tužnija kad sam skontala da je verovatno nikada neće ni povratiti.
Korisnikov avatar
By Mage
I am saddest when I think about how seriously fucked up this world is.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580612#p2580612]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578773#p2578773]Markiza napisao:[/url]Slika
kjut :)

Ova tema me setila na devojku ti - baš je lezbijana tipika, kad je našla devojku nema je na forumu :P
Pokazala sam joj post. Otišla je smeškajući se do marketa, a bogami je i pocrvenela. Inače, ostala je bez teksta. Zamisli nju da nešto ne prokomentariše. To je tako sci-fi!
:P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!