Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by elektron84meni to lakše nego duvan. a tek što posle opusti... eh.
A tek sto sam napeta kad treba travicu da povucem
Originally posted by *deni*
Za pravog pušača svaka pljuga je dobra.
Pušim sve, u zavisnosti od situacije, od mekog Fasta do tompusa.
Trenutno Palmal crveni, dugački.
Originally posted by bothwaysMožda... Ja misli ne čitam.
Originally posted by Glasnik88A mozda su mislili na pusenje nekih drugih stvari i stvarcica.
Ne podnosim nikakve! Iako mi se desilo da me ponude, pa kad sam odbio, sledilo: ''Čudno! Ti imaš usta pušača.''
Ja zaista ne vidim ništa posebno ''pušački'' u svojim ustima.
Originally posted by TungiE, dušo, u tome je caka.
...Ne mogu da kazem da mi je skupo,jer mi paklica traje 2.5-3 dana.
Originally posted by TungiI ja, i ja! Od kada sam ih otkrio, pre dosta vremena, manje razmišljam o ostavljanju cigareta.
Camel natural flavor (blue)
Originally posted by SimorPojavile su se negde polovinom januara 2008.Od tada ih ne menjam:)
Originally posted by TungiI ja, i ja! Od kada sam ih otkrio, pre dosta vremena, manje razmišljam o ostavljanju cigareta.
Camel natural flavor (blue)
al to je zato sto sam bio bolestan i pusenje mi je predstavljalo pain in the throatMeni bas bilo prijalo dok me grlo zezalo.
Originally posted by OrionJa isto :-) 2 godine i 1 mesec.
2 years clean and sober!
Originally posted by lostinspaceDosta je slabiji po deklaraciji na kutiji.. Neshto kao 0.4, 4... A realno je dosta slichan goldu.
@Zemunac: Je l' taj zlatni Sobranie jaci od Davidoff golda? Ja sam probao plave Sobranie i skroz su mi odgovarale, a pusim Davidoff Gold polovinu svog pusackog staza.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!