Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Manboynadjete se na veoma otvorenom mestu sa puno ljudi i ne ides tek tako kod njega, nit ga zoves kod sebe?
Ali pitam ja sad vas: Kako da nadjem decka kad su sudari na slepo tako zajebani?
Originally posted by RACABGwow, svaki element ove price je tako depresivan.
ako ti je za utehu ,jedan od njih je nahvatan i popio je dobre batine .
decko kojeg sam upoznao je doziveo nesto slicno tada je imao 16 godina , pretili su mu da ce prijaviti roditeljima drzali su ga u strahu pricom da se kresao sa nekim tipom koji je bolestan od neke retke bolesti i da takvi bolesnici budu zatvoreni u bolnisama do kraja zivota. dolazili su mu u gajbu nenajavljeni donosili neki lap top na kome je bila nalepnica policijska ( kao na lap topu se nalazi program koji otkriva po glasu kada laze inace obican neki program audio vox ili slicno ) vadili mu krv iz prsta , terali ga da drka da bi uzeli spermu za ispitivanje i tako dalje, uzimali mu pare da bi kao uradili analize na privatnoj klinici jer ako urade u drzavnoj morace da ga uhapse i smeste u bolnicu odmah .
a onda je klinac jednoga dana rekao meni sta mu se desava pa sam ja pozvao dva svoja drugara pandura pa su tog jednog sacekali u stanu kod klinca i ubili boga u njemu ..... nisu nista radili sluzbeno jer klinac nije smeo da kaze svojima iz razloga da ne saznaju da je gay.
decka su upoznali i navatali preko chata takodje
Originally posted by Beogradjanin18E, tu je problem, kako da uopste upoznam nekoga, a ne krecem se preterano u tim krugovima...tj ne krecem se uopste
Btw, zašto bi tražio dečka, pade mi sada na pamet. Moja teorija je da ne treba posezati za vrstom ili ti imenovanjem odnosa. Upoznaš nekoga, pa kroz neki dalji kontakt, druženje, prosudiš u kom smeru ide, osim ako ne želiš samo kres varijantu. No, to nije tema, ali hajde, morao sam da napišem.
Originally posted by Popeyesamo jedna sitnica decko ima 15-16 godina kada se sve dogadja i nije finasijski nezavistan pri tom ima homofobne roditelje i iz male sredine je .
znam da to naoko zvuci arogantno reci, ali ja se nikada ne bih nasao u takvoj situaciji. jednostavno nema sanse da bih prihvatio takvo kontinuirano zlostavljanje (vadjenje krvi, jebote?!) od strane najgoreg ljudskog ološa iz straha da oni ne kazu mojim roditeljima da sam gay.
ali eto, hipotetski, da se nadjem u takvoj situaciji, ekao bih roditeljima i trazio s njima da idu sa mnom na policiju. to je jedini koliko-toliko normalan izlaz iz opisane situacije. sve ostalo je mnogo gore.
meni uopce nije kul opcija da preko nekih privatnih veza angaziram policiju da u tajnosti premlacuje ljude koji su kriminalci. to je samo dodatno hranjenje cijele poremecene situacije.
Originally posted by RACABGono sto su ti policajci iz tvoje price uradili jeste krsenje zakona... kada bi svi radili prema svom nahodjenju i u svakoj prilici uzimali zakon u svoje ruke, odnosno bavili se licnom osvetom umesto da postuju i sprovode drzavne zakone, to bi bilo totalno rasulo...
svako mora da radi prema svom nahodjenju.
Originally posted by nsBeckieja sam se obratio prijateljima koji su policajci jer sam mislio da mogu sluzbeno bez uplitanja roditelja , obzirom da je decko tada tek napunio 16 godina morali bi po sluzbenoj duznosti prvo roditelje da obaveste sto ej bilo u ovom slucaju nedopustivo
ono sto su ti policajci iz tvoje price uradili jeste krsenje zakona... kada bi svi radili prema svom nahodjenju i u svakoj prilici uzimali zakon u svoje ruke, odnosno bavili se licnom osvetom umesto da postuju i sprovode drzavne zakone, to bi bilo totalno rasulo...
Originally posted by nsBeckiee ovde se ne slazem nikako sa tobom , decko je vec doziveo zlostavljanje od strane dva pedera nenormalna , koji su na takav nacin egzistirali .
i ja takodje verujem da bi taj decko postedeo sebe svog tog maltretiranja da je otkrio roditeljima sta mu se desava i otisao na policiju da zvanicno prijavi to sve... cak i ako bi se suocio sa neshvatanjem roditelja, ne verujem da bi ga tako mucili i maltretirali kao oni monstrumi
Originally posted by nsBeckieajde se vrati na tamo neku temu o pradi pa procitaj sta si mi napisala mozda skapiras zbog cega sam napisao ovo sto sam napisao
p.s. mozda ti to mislis, ali uopste me ne interesuje da ja dolazim na ovaj forum zato da bih se tebi suprotstavljala, ili bilo kome drugome... ti si taj koji odmah krece u nekakve napade - mogao si sve to gore isto reci i na malo lepsi nacin.. zar ne uvidjas da je tvoj ofanzivno-defanzivni stav cesto smetnja pri razgovoru/diskusiji i da time ti sebe stavljas u nepovoljniji polozaj ako ti druga osoba odgovori mirno i stalozeno?
Originally posted by Popeyeznam ja da bi ti svim pederima istetovirao na celu PEDER ali to ni hitler nije radio nego je stavljao trake oko ruke koje su se skidale a na rukama je tetovirao brojeve koji nisu oznacavali da li je jevrejin ili peder .
well, rezultat ilegalno-nasilne policijske akcije je taj da je jedan od kriminalaca jednokratno pretucen i onda pusten, a drugi nije ni dirnut. da se islo legalnim putem djelovati, obojica bi zavrsili u zatvoru. meni se kao nedostatnom cini kazna koja ih je snasla za njihov(e) zlocine(e).
dakle, ormar je nesto sto pogoduje zlocinu. em su ljudi u prilici ucjenjivati te, em odvraca od projavljivanja zlocina policiji.
Originally posted by Popeyeduso normalno da si morala da izadjes iz tog shifonjera kada si se tako popunila da nemozes da stanes ni u americki plakar od zida do zida
ormar je nesto sto pogoduje zlocinu. em su ljudi u prilici ucjenjivati te, em odvraca od projavljivanja zlocina policiji.
Originally posted by spliffUpravo. Veliki problem. Da mi se nije desilo to što jeste, pitanje je kada bih se outovao roditeljima. U jednom momentu da, ali ne svojevoljno sa 17. Bilo je jako teško, prešli smo dug put do "liberalizacije" mnogih stavova, pogotovu što ja imam malo starije roditelje, ali je sada, što se tiče toga sve u najboljem redu. Znam, opet, i ljude koji nakon outovanja nisu mogli da danu dušom koliko su im problema porodični odnosi doneli. Sve je individualno, ali rizik je veliki kako god da okrenemo.
16 godina
mozda ima homofobichne roditelje?
Originally posted by Beogradjanin18lol recenica.
Sve je individualno, ali rizik je veliki kako god da okrenemo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!