Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Hvala svima vama što ste čitali i podelili još neka iskustva sa mnom.
By Manboy
Uzasno iskustvo, hvala ti sto si ga podelio sa nam :jumphug:

Ali pitam ja sad vas: Kako da nadjem decka kad su sudari na slepo tako zajebani? :(
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Manboy

Ali pitam ja sad vas: Kako da nadjem decka kad su sudari na slepo tako zajebani? :(
nadjete se na veoma otvorenom mestu sa puno ljudi i ne ides tek tako kod njega, nit ga zoves kod sebe? :wundy:
Korisnikov avatar
By V25
Samo treba dobro proveriti situaciju, i da, otvorena mesta su svakako bezbednija. Mada, ni to nije garancija. Ne treba paranoisati, ali ipak je ovo Srbija.
Korisnikov avatar
By V25
Btw, zašto bi tražio dečka, pade mi sada na pamet. Moja teorija je da ne treba posezati za vrstom ili ti imenovanjem odnosa. Upoznaš nekoga, pa kroz neki dalji kontakt, druženje, prosudiš u kom smeru ide, osim ako ne želiš samo kres varijantu. No, to nije tema, ali hajde, morao sam da napišem.
Korisnikov avatar
By gossip
Hvala ti sto si podelio sa nama ovako nesto...prica je veoma potresna a i poucna at the same time...i zao mi je sto si morao da se vracas na sve to iznova...

i jos jedna stvar...moj ti je savet da sto manje diskutujes o tome...jer sto se vise prisecas toga...to ces teze da zaboravis i predjes preko toga...tako da zbog tebe licno savetujem ti da izbegavas diskusije o tome...
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by RACABG

ako ti je za utehu ,jedan od njih je nahvatan i popio je dobre batine .
decko kojeg sam upoznao je doziveo nesto slicno tada je imao 16 godina , pretili su mu da ce prijaviti roditeljima drzali su ga u strahu pricom da se kresao sa nekim tipom koji je bolestan od neke retke bolesti i da takvi bolesnici budu zatvoreni u bolnisama do kraja zivota. dolazili su mu u gajbu nenajavljeni donosili neki lap top na kome je bila nalepnica policijska ( kao na lap topu se nalazi program koji otkriva po glasu kada laze inace obican neki program audio vox ili slicno ) vadili mu krv iz prsta , terali ga da drka da bi uzeli spermu za ispitivanje i tako dalje, uzimali mu pare da bi kao uradili analize na privatnoj klinici jer ako urade u drzavnoj morace da ga uhapse i smeste u bolnicu odmah .
a onda je klinac jednoga dana rekao meni sta mu se desava pa sam ja pozvao dva svoja drugara pandura pa su tog jednog sacekali u stanu kod klinca i ubili boga u njemu ..... nisu nista radili sluzbeno jer klinac nije smeo da kaze svojima iz razloga da ne saznaju da je gay.

decka su upoznali i navatali preko chata takodje
wow, svaki element ove price je tako depresivan. :shrug:
policija koja po privatnom nahodjenju premlacuje ljude, neprijavljivanje kriminalnih radnji zbog ormara, decko koji je prihvatio i podnosio tako ponizavajuce i sistematicno zlostavljanje...
Korisnikov avatar
By Srklet
znam da to naoko zvuci arogantno reci, ali ja se nikada ne bih nasao u takvoj situaciji. :shrug: jednostavno nema sanse da bih prihvatio takvo kontinuirano zlostavljanje (vadjenje krvi, jebote?!) od strane najgoreg ljudskog ološa iz straha da oni ne kazu mojim roditeljima da sam gay.

ali eto, hipotetski, da se nadjem u takvoj situaciji, ekao bih roditeljima i trazio s njima da idu sa mnom na policiju. to je jedini koliko-toliko normalan izlaz iz opisane situacije. sve ostalo je mnogo gore.
meni uopce nije kul opcija da preko nekih privatnih veza angaziram policiju da u tajnosti premlacuje ljude koji su kriminalci. to je samo dodatno hranjenje cijele poremecene situacije.
Korisnikov avatar
By spliff
16 godina
mozda ima homofobichne roditelje?
By Manboy
Originally posted by Beogradjanin18

Btw, zašto bi tražio dečka, pade mi sada na pamet. Moja teorija je da ne treba posezati za vrstom ili ti imenovanjem odnosa. Upoznaš nekoga, pa kroz neki dalji kontakt, druženje, prosudiš u kom smeru ide, osim ako ne želiš samo kres varijantu. No, to nije tema, ali hajde, morao sam da napišem.
E, tu je problem, kako da uopste upoznam nekoga, a ne krecem se preterano u tim krugovima...tj ne krecem se uopste :blush:

ali idemo sad off topic...
By RACABG
Originally posted by Popeye

znam da to naoko zvuci arogantno reci, ali ja se nikada ne bih nasao u takvoj situaciji. :shrug: jednostavno nema sanse da bih prihvatio takvo kontinuirano zlostavljanje (vadjenje krvi, jebote?!) od strane najgoreg ljudskog ološa iz straha da oni ne kazu mojim roditeljima da sam gay.

ali eto, hipotetski, da se nadjem u takvoj situaciji, ekao bih roditeljima i trazio s njima da idu sa mnom na policiju. to je jedini koliko-toliko normalan izlaz iz opisane situacije. sve ostalo je mnogo gore.
meni uopce nije kul opcija da preko nekih privatnih veza angaziram policiju da u tajnosti premlacuje ljude koji su kriminalci. to je samo dodatno hranjenje cijele poremecene situacije.
samo jedna sitnica decko ima 15-16 godina kada se sve dogadja i nije finasijski nezavistan pri tom ima homofobne roditelje i iz male sredine je .

ono sto mi je vise od ovoga zasmetalo je popajevo stalno pominjanje ormara ili ti ormana a bogami i shifonjera .

e vidi ormar ili ne ormar ipak nije na tebi da odlucujes i nije na tebi da teras ljude na bilo sta svako mora da radi prema svom nahodjenju.

iz cele dosadasnje price od strane tebe to jes tvog piskaranja po forumu ja zakljucujem sledece.... ti si svojom odlukom i svojevoljno izashao iz shifonjera i samovoljno se javno deklarisao kao peder sto ti je donelo veliki broj neprilika koje cete pratiti do kraja zivota , jednostavnije receno sam si sebi zagorcao zivot , ali ni to sto si sam sebi uradio ne daje ti pravo da vredjas svakoga ko nemoze ili nece da javno na celu ispise pederka .
znam ja da bi tebi zivot bio laksi i bolji kada bi kompletn gay populacija napisala na celu ja sam peder ali to nikada nece uraditi ni 10% pedera , sam si sebi zakuhao corbu pa je sam kusaj i nemoj si biti zlocest prema tetama koje ne zele da izadju iz plakara jer niko nije duzan ispravljati i peglati tvoje greske i tvoj zivot ..... SAM PAO SAM SE UBIO

a ja odoh nazad u neki od mnogobrojnih mojih shifonjera u nekom od stanova ili ti kuca
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam na primer nakon nekog vremena, zapravo mesec dana nakon ovog dogažaja, rekao svojima sve. Sa 17. Da, bilo je grozno, bilo je teško ali sada je i više nego ok. Meni je lakše, njima takođe. Mada, da bi se došlo do stadijuma podnošljivog treba da prođe nekoliko meseci minimum, pa i do godinu, dve, koliko je u mom slučaju trebalo. Još jedno godinu da im se sve slegne, i evo tek od prošle godine dobih punu podršku svojih roditelja u svakom aspektu, na čemu sam im jako zahvalan. Upravo sam shvatio da je ovaj grozan događaj koji se pre pet godina desio možda i promenio tok mog života i pomogao mi da se outujem, ali je i to imalo cenu-trauma za vjek i vjekova.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by RACABG
svako mora da radi prema svom nahodjenju.
ono sto su ti policajci iz tvoje price uradili jeste krsenje zakona... kada bi svi radili prema svom nahodjenju i u svakoj prilici uzimali zakon u svoje ruke, odnosno bavili se licnom osvetom umesto da postuju i sprovode drzavne zakone, to bi bilo totalno rasulo...

a popeye ima pravo kad kaze da to nije nacin...

i ja takodje verujem da bi taj decko postedeo sebe svog tog maltretiranja da je otkrio roditeljima sta mu se desava i otisao na policiju da zvanicno prijavi to sve... cak i ako bi se suocio sa neshvatanjem roditelja, ne verujem da bi ga tako mucili i maltretirali kao oni monstrumi

u svakom slucaju, grozna prica ... jako mi je zao zbog tog decka, kao i mnogih drugih koji su doziveli takve i slicne stvari ...

:(
Korisnikov avatar
By V25
Ne želim ni da zamišljam šta se desili sa onima koji nisu imali baš toliko sreće...
By RACABG
Originally posted by nsBeckie

ono sto su ti policajci iz tvoje price uradili jeste krsenje zakona... kada bi svi radili prema svom nahodjenju i u svakoj prilici uzimali zakon u svoje ruke, odnosno bavili se licnom osvetom umesto da postuju i sprovode drzavne zakone, to bi bilo totalno rasulo...
ja sam se obratio prijateljima koji su policajci jer sam mislio da mogu sluzbeno bez uplitanja roditelja , obzirom da je decko tada tek napunio 16 godina morali bi po sluzbenoj duznosti prvo roditelje da obaveste sto ej bilo u ovom slucaju nedopustivo

i ja takodje verujem da bi taj decko postedeo sebe svog tog maltretiranja da je otkrio roditeljima sta mu se desava i otisao na policiju da zvanicno prijavi to sve... cak i ako bi se suocio sa neshvatanjem roditelja, ne verujem da bi ga tako mucili i maltretirali kao oni monstrumi
e ovde se ne slazem nikako sa tobom , decko je vec doziveo zlostavljanje od strane dva pedera nenormalna , koji su na takav nacin egzistirali .
decko je u tom trenutku u beogradu sam bez roditelja i skoluje se ( te skole nema u njegovom gradu a on samo time zeli da se bavi u zivotu ) , roditelji kao roditelji iz male sredine zatucani verovatno mnogo usput i homofobicni od onih koji kazu da mi je sin peder ja bi mu presudio.

evo sta bi se dogodilo da je u tom trenutku rekao roditeljima sta mu se dogadja : ispisali bi ga iz skole i upisali u neku srednju metaloglodacku u varosici iz koje potice, znaci vraili bi ga kuci bez pitanja zeli li on to ili ne , klinac je bio u vezi sa deckom koji je imao 17 godina sto znaci da abi ga razdvojili i od decka sa kojim je u vezi ..... verovatno bi ga pokusali leciti od pederluka , zabranili bi mu da izlazi i slicno ( misleci da je sve to za njegovo dobro) .

e sad mi kazi da li je trebalo ili ne obavestiti roditelje , postavi se u polozaj ovog klinca, dali bi ti rekla roditeljima ako bi posledice bile ovakve po tebe?

znam ja takodje sta je ispravno a sta nije ali nekada neke stvari moras uraditi i na neispravan nacin kako bi se izbegle posledice.

a popaj moze da prica sta god hoce , on je i onako covek koji ce biti nezadovoljan uvek kada se nesto ne uradi bas onako kako on hoce , covek koji ne dozvoljava da se ima drugacije misljenje , covek koji nije u stanju da sagleda drugu stranu ...... on je vrlo zajedljiv i verovatno ogorcen na sopstveni zivot, sto se manifestuje njegovim konstantnim nezadovoljstvom i pljuvanjem po svima i svemu.

a recimo danas zivot tog klinca izgleda ovako .... bavi se svojim privatnim poslom koji obozava , ima lepu i uspesnu vezu sa tim istim deckom ... zive zajedno. zaradjuje jako lepo i totalno je nezavistan od roditelja i nije im rekao da je peder jer oni ni danas nebi mogli to da prihvate, a to saznanje bi samo pokvarilo odnos.

ja nikada nikome ne bih rekao niti kazi roditeljima niti nemoj da kazes , nikada nisam savetovao i nagovarao nekoga da uradi ovako ili onako , uvek postujem tudju odluku ma koliko smatrao da je ta odluka pogresna , ja imam samo prava da iznesem moje misljenje i da se ogradim u startu jer moje misljenje mozda nije dobro. svako od nas najbolje poznaje svoje roditelje i najbolje zna kako ce roditelji odreagovati , ovo je jako delikatna stvar u koju niko nema prava da se mesa .

@nsBeckie svestan sam ja da ti mene ne mirises i da se uvek trudis da me poklopis ali nekada to poklapanje mene i suprostavljanje sa mojim misljenjem (samo da bi bila protivna ) vise naskodi tebi kao licnosti jer drugi nisu ni bitni , nemoras ti nikada nekome koga nevolis ili ne simpatises reci da je u pravu ali jednostavno preskoci komentarisanje ako tvoj komentar kasnije ostavlja ruznu sliku o tebi.
Korisnikov avatar
By Srklet
well, rezultat ilegalno-nasilne policijske akcije je taj da je jedan od kriminalaca jednokratno pretucen i onda pusten, a drugi nije ni dirnut. da se islo legalnim putem djelovati, obojica bi zavrsili u zatvoru. meni se kao nedostatnom cini kazna koja ih je snasla za njihov(e) zlocine(e).
dakle, ormar je nesto sto pogoduje zlocinu. em su ljudi u prilici ucjenjivati te, em odvraca od projavljivanja zlocina policiji.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
hvala na ovom poslednjem savetu, raco, ali ja ne vidim kako je moj komentar gore izneo ruznu sliku o meni... tvoja hipoteticna situacija sta bi se desilo razlikuje se od moje hipoteticne situacije, i nema nikakvog nacina da te dve uporedimo i kazemo koja je tacnija, jer se nijedna nije dogodila... razlika je jedino u tome da sam ja napisala sta ja verujem da bi se dogodilo, a ti sta bi se sigurno dogodilo... ne vidim takodje zasto me napadas sto sam iznela svoje misljenje, nisam ni ja tebe napadala...

ne kazem ja da tvoja situacija uopste nije moguca, ali nije ni moja nemoguca... nema niceg neverovatnog u tome sto ja verujem da bi roditelji (sta god mislili o homoseksualnosti) najpre hteli da zastite svoje dete od maltretiranja nekih kriminalaca... to je jedan sasvim prirodan zakljucak kada se procita tvoja pocetna prica... ti si sada dodao jos neke detalje koje ranije nisi izneo (to da se to sve nije desavalo u decakovom rodnom gradu, npr. nego je tada vec ziveo odvojeno od roditelja... pa onda njegove zelje da zavrsi u BG skolu i ostane sa tim deckom, itd.) - kako ocekujes od mene (ili bilo koga) da uzmemo u obzir sve te njegove motive i razloge - i da vidimo situaciju iz njegovog ugla - ako nam nisi izneo te motive i razloge?... rekao si samo da je decko iz male sredine i da su mu roditelji verovatno homofobicni - i ostavio nas da zakljucimo kako je to jedini razlog zasto se on plasio da kaze roditeljima.... cak i da to jeste bio jedini razlog, ja bih mogla da razumem, a razumem i sada kada si izneo ove nove detalje - nigde ja gore nisam napisala da ne shvatam zasto decko nije rekao svojim roditeljima... shvatila sam i tada, a shvatam i sada zasto, itekako mogu da ga razumem... ali ne smatram da tajnost po svaku cenu treba da bude pravi nacin resavanja ovakvih situacija, a to se moje misljenje jos uvek nije promenilo...
novi detalji koje si izneo o tom decku samo su pomogli da ga bolje razumemo, ali cinjenica ostaje da tvoja hipoteticka situacija o tome sta bi mu se desilo nije nista istinitija od moje (a ja sam samo rekla da verujem da bi sebe postedeo tog maltretiranja), jer ne mozemo nikada znati sta bi se stvarno dogodilo...

drago mi je sto cujem da je taj decko dobro sada i sto je srecan...

p.s. mozda ti to mislis, ali uopste me ne interesuje da ja dolazim na ovaj forum zato da bih se tebi suprotstavljala, ili bilo kome drugome... ti si taj koji odmah krece u nekakve napade - mogao si sve to gore isto reci i na malo lepsi nacin.. zar ne uvidjas da je tvoj ofanzivno-defanzivni stav cesto smetnja pri razgovoru/diskusiji i da time ti sebe stavljas u nepovoljniji polozaj ako ti druga osoba odgovori mirno i stalozeno?
By RACABG

p.s. mozda ti to mislis, ali uopste me ne interesuje da ja dolazim na ovaj forum zato da bih se tebi suprotstavljala, ili bilo kome drugome... ti si taj koji odmah krece u nekakve napade - mogao si sve to gore isto reci i na malo lepsi nacin.. zar ne uvidjas da je tvoj ofanzivno-defanzivni stav cesto smetnja pri razgovoru/diskusiji i da time ti sebe stavljas u nepovoljniji polozaj ako ti druga osoba odgovori mirno i stalozeno?
ajde se vrati na tamo neku temu o pradi pa procitaj sta si mi napisala mozda skapiras zbog cega sam napisao ovo sto sam napisao

a moj stav nije ofanzivno-defanzivni nego je moj stav provokativan i jeste stav koji smeta jednom delu gay populacije jer im direktno ugrozava egzistenciju i izbija novac iz dzepa ..... ali kada neko odluci da se bavi javnim poslom mora odmah biti spreman na kritiku javnosti.
ne vidim zasto si se tu umesala da branis necije interese i zasto je tebi bilo bitno da cuvas neciji neposteno zaradjen novac ?
By RACABG

well, rezultat ilegalno-nasilne policijske akcije je taj da je jedan od kriminalaca jednokratno pretucen i onda pusten, a drugi nije ni dirnut. da se islo legalnim putem djelovati, obojica bi zavrsili u zatvoru. meni se kao nedostatnom cini kazna koja ih je snasla za njihov(e) zlocine(e).
dakle, ormar je nesto sto pogoduje zlocinu. em su ljudi u prilici ucjenjivati te, em odvraca od projavljivanja zlocina policiji.
znam ja da bi ti svim pederima istetovirao na celu PEDER ali to ni hitler nije radio nego je stavljao trake oko ruke koje su se skidale a na rukama je tetovirao brojeve koji nisu oznacavali da li je jevrejin ili peder .
ali opet ti i kada bi svima uspeo da istetoviras ti nikako nebi bio srecniji u zivotu , ti bi i dalje bio eksponirani peder koji u hrvatskoj nece moci da dobije posao zbog toga sto je javni peder, ali ne brini se tako je i u srbiji i nista u srbiji nije bolje nego u hrvatskoj.

mozda je malo veci problem ovde i kod vas te zle tetkinske krvi koja bi najvise volela da se svi ostali pederi muce, pa ni jedan peder preduzetnik nece zaposliti pedera ili lezbejku u svojoj firmi ne zbog toga sto su peder i lezbejka nego zbog toga sto su zle tetke i zle lezbe koje zele i vole da gledaju druge pedere i lezbe kako se muce. generalno smo los narod u srzi i generalno volimo da zajebemo i rod rodjeni a rodjenu majku bi prodali dva puta . i

a ti si popaje jedan od njih jako zao covek koji zbog nezadovoljstva na licnom planu namerno savetujes ljude pogresno kako bi doziveli tvoju sudbinu ............ to sto se tebi obilo o glavu izlazenje iz shifonjera u velikom stilu aleksis kolbi je nesto sto je samo tvoj problem i niko od nas nije kriv da bi se ti nama sada svetio na ovakav nacin , nagovarajuci nas da navucemo sebi bedu na vrat .
ne ja ne zelim da da budem javna tetka koju razvlace po televizij kao pajaca a zarad zabave sirokih narodnih masa.

malo izmenjeno ali prikladno trenutku .

Ne brate pederu ,ne zovi me da paradiram, ne mami me da zalud prosetamo pederskim poljem,
moj grešni pederski brate poturi nekog drugog dobrovoljca na branike svoje neprilagođenosti i nesposobnosti...okaći neku drugu metu na svoje
dugom obojene bedeme...nema mojih...u ovom ratu nasih...znam, ne može to tek tako...
Čičak izdaje... kači se ove jeseni na sve strane...i meni će ga neka tetka
već priljepiti na leđa...onako u prolazu, sve tapšući me po ramenu prijateljski...razmisljao sam o tome koga izdati kad mi ostane da biram samo izmedju nas dvoje...
žalim...ali prestar sam da bih izdao sebe još jednom...odjebi TETKERAJU ...dosta je bilo...
Korisnikov avatar
By V25
Vas dvojica baš odoste naširoko o svemu i svačemu.
Korisnikov avatar
By Srklet
ormar je nesto sto pogoduje zlocinu. em su ljudi u prilici ucjenjivati te, em odvraca od projavljivanja zlocina policiji.
By RACABG

ormar je nesto sto pogoduje zlocinu. em su ljudi u prilici ucjenjivati te, em odvraca od projavljivanja zlocina policiji.
duso normalno da si morala da izadjes iz tog shifonjera kada si se tako popunila da nemozes da stanes ni u americki plakar od zida do zida
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by spliff

16 godina
mozda ima homofobichne roditelje?
Upravo. Veliki problem. Da mi se nije desilo to što jeste, pitanje je kada bih se outovao roditeljima. U jednom momentu da, ali ne svojevoljno sa 17. Bilo je jako teško, prešli smo dug put do "liberalizacije" mnogih stavova, pogotovu što ja imam malo starije roditelje, ali je sada, što se tiče toga sve u najboljem redu. Znam, opet, i ljude koji nakon outovanja nisu mogli da danu dušom koliko su im problema porodični odnosi doneli. Sve je individualno, ali rizik je veliki kako god da okrenemo.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Beogradjanin18

Sve je individualno, ali rizik je veliki kako god da okrenemo.
lol recenica.

ispade da problem nije toliko u opisanoj situaciji nego u tome tko se u njoj nasao. dakle, osoba A se nadje pred sljedecim izborom:
a) da je kontinuirano, pod prijetnjom oruzja, ponizavaju i zlostavljaju psihicki i fizicki (mozda i seksualno) potpuno poremecene i kriminalne osobe, te da im jos placa novac za ucjenu
b) da kaze roditeljima da je gay

nema nekakve velike dvojbe. pitanje je cistog oportunizma izabrati opciju b, bez obzira sto je to ujedno i eticki ispravno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!