Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Originally posted by simarrgL*
Originally posted by Black Lady
Originally posted by HARP

Bila je sreda, još jedan dan u školi, neka kriza, mama jedva skupila materijal za tortu. Gledao sam kroz prozor kako pada sneg i zamišljao kako mi dolaze gosti... To je bilo vreme kada smo naučili da se radujemo sitnicama, ali i obećali sebi da ćemo nekako uspeti u životu...

Kasnije sam slavio rođendane :D
Jaoooo :placko:
i mene je baš nekako.. ganula HARPova priča
same here :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne pamtim kada sam poslednji put slavio rođendan, niti kada sam počeo da mrzim takve zvaničnosti.
Korisnikov avatar
By Tungi

Bila je sreda, još jedan dan u školi, neka kriza, mama jedva skupila materijal za tortu. Gledao sam kroz prozor kako pada sneg i zamišljao kako mi dolaze gosti... To je bilo vreme kada smo naučili da se radujemo sitnicama, ali i obećali sebi da ćemo nekako uspeti u životu...

Goxy,teraj se u persun:(
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam se za moj 18. extra provela.

slavila sam ga tri dana ranije, jer je tad, jelte, bio vikend. sve sam do detalja organizovala sama. našla prostor, nabavila piće, klopu, dovela DJa koji je puštao samo muziku po redosledu koji sam mu ja napisala (da li treba da kažem da sam muziku danima pripremala)... to je bila ubedljivo najbolja žurka te generacije... a ja sam se dragovala, nešto slično kao hlevdija :D
obukla sam tatino odelo, sa sve prslukom :sesir:

a baš na taj datum kad mi je bio pravi 18. rodj. nemam pojma šta sam radila. sećam se samo da sam bila u školi taj dan i da sam imala foto aparat sa sobom, jer imam te fotke... a pre i posle škole crna rupa. meni je žurka očito bila dovoljna. :dance:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by IriS

slavila sam ga tri dana ranije, jer je tad, jelte, bio vikend. sve sam do detalja organizovala sama. našla prostor, nabavila piće, klopu, dovela DJa koji je puštao samo muziku po redosledu koji sam mu ja napisala (da li treba da kažem da sam muziku danima pripremala)... to je bila ubedljivo najbolja žurka te generacije... a ja sam se dragovala, nešto slično kao hlevdija :D

a baš na taj datum kad mi je bio pravi 18. rodj. nemam pojma šta sam radila. sećam se samo da sam bila u školi taj dan i da sam imala foto aparat sa sobom, jer imam te fotke... a pre i posle škole crna rupa. meni je žurka očito bila dovoljna. :dance:
like :up:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by constantine
Originally posted by IriS

like :up:
Me2
Korisnikov avatar
By Loni
Od kako je Srbija ukinula obaveznu vojsku (zapravo zvanično će ukinuti u januaru 2011. ali već i danas niko je ne ferma niti iko ide u nju), kod srpskih seljana nastao je prazan prostor u proslavama.

Oni su navikli da slave svadbe (neko i veridbe) i ispraćaje u vojsku.

Pošto ispraćaja više nema, a oni su ostali željni slavlja i pokazivanja, moda je postala slaviti 18.rođendan.
I to je jako dobro.

Ispraćaji su bili patrijarhalniji. Slavili su se samo sinovi. Slavio se patriotizam, borbenost i muškost.
Punoletstva se slave i za sinove i za kćerke, što je znak da Srbija od patrijarhata polako ide ka nekom dobu ravnopravnosti.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige

a ne...izgledala sam kao gospodin covek!
:bale:
vala bas ^^ !

OT:

Nisam sigurna da li je to bio 17 ili 18, mislim da je 17-odvela drustvance u piceriju, gde je gospodja konobarica svaki put meni govorila pricajuci meni koliko sta kosta (a ja govorim ok je ok je)-vreme krize a mi mladi pa se valjda pitala dal' imam da platim :kesa:
Posle toga smo otisli na kalis i svirali gitaru.

Nista specijalno :shrug:

Uvek sam vise volela zimske praznike, posebno kada sam bila dete, nego rodjendane.
Korisnikov avatar
By Galateja
Nikako ne volim te fešte koje 'moraju' da se obeleže, koje su 'obavezne', svadbe, sahrane, ispraćaji, punoletstva... Uznemirava me pomisao na veliki broj ljudi, kao i činjenica da se najčešće pretvori u kič paradu. :shrug:

No, ko voli samo napred...
Korisnikov avatar
By sofia
Proslava mog 18. nije se mnogo razlikovala od zurki i sedeljki koje priredjujem nekim drugim zgodama...izuzev po broju ljudi (preko 30 dusa) i velicini torte (gitara u prirodnoj velicini). I ja ga slavih u kriznim devedesetim, ali skarabudzismo nekako...
I da, slavilo se dva dana- jedan dan za moje drugare, drugi za porodicu, familiju, komsiluk itd
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam svoje prethodne rodjendane tako slavila... za porodicu i prijatelje.... :2c:
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by Galateja

Nikako ne volim te fešte koje 'moraju' da se obeleže, koje su 'obavezne', svadbe, sahrane, ispraćaji, punoletstva... Uznemirava me pomisao na veliki broj ljudi, kao i činjenica da se najčešće pretvori u kič paradu. :shrug:

No, ko voli samo napred...
Ovako nekako.
I mrzim još jednu stvar vezanu za rođendane: svi očekuju od slavljenice/ka da baš tog dana bude savršenog raspoloženja i izigrava glavnog pajaca.

Što se tiče mog 18. rođendana, preko volje sam izašla sa par ljudi u poslastičarnicu uveče, a dan sam provela sa majkom u bolnici i stvarno mi nije bilo ni do čega.
Dan kao i svaki drugi...
Korisnikov avatar
By Blady
^ saks....
Mislim ja u principu volim svoj rodjendan, i iskreno ne gledam ga kao svaki drugi, ali da se nesto nedajboze desi na taj dan.. nisam u tom tripu..
Korisnikov avatar
By mirth
Bilo bombardovanje, a moji se simbolicno po prvi put pokupili i ostavili mi praznu gajbu na ceo vikend, pritom pre toga snabdeli istu gomilom alkohola. To mi nekako bio highlight, a inace su bili svi&samo ljudi koji su mi tada bili bliski, napili se, uduvali, bilo mi lepo i opusteno.
By dukkehjem
ne znaci. samo broj. nisam slavio. inace ne slavim rodjendane...
ako neko slavi i ako nekome znaci, naravno da cestitam i sve to jer je to izraz paznje i postovanja prema toj osobi, ali licno ne slavim... nit mi je vazno. Kao ni godisnjice, drugi datumi i sl.
By loreenche
nesto kap harp, uz malo izmenjene finese...
Korisnikov avatar
By Blady
Ta harpova prica, mene bas rastuzila..
Kad ja pomislim na svoj... inace volim svoj rodjendan, ne moram ga slaviti, ali jednostavno volim taj dan, i svi oko mene to znaju, pogotovo ako mi jos cestitaju u vreme kada sam rodjena...
Iskreno, osecam se bas posebno, mozda je debilan razlog.. ali je u svaom slucaju pozitivan
By dukkehjem
Originally posted by gossipboy8989

Jaoooo :placko:
i mene je baš nekako.. ganula HARPova priča
same here :)
i mene :sigh:
Korisnikov avatar
By Suki
Originally posted by ultraviolet

sledeće godine ga slavim

meh, kao i svaki drugi - malo društvo, torta, pivo (ili nešto drugo, whatever) i narodnjaci (tu ne mogu ništa, u manjini sam :lol: )
čuj, ne možeš. kodnas toga nije bilo, odma' smo svima rekle, pa kome se ne sviđa ne mora ni svraćati. i svi su svratili.
i bilo je baš fino.
e, a'pravi' rođendan sam dočekala uz računar, dopisujući se sa divnom jednom gospojom kojoj su se razna čuda izdešavala neposredno pre toga, pa sam se rasplakala 10ak minuta pre ponoći. onda su se mama i sestra uhvatile telefona i pozvale me i pjevale mi, onda sam se opet rasplakala. navečer 'proslava' beše kod mame, 10ak ljudi, sjajno su me izradili za surprajs, pa sam se opet rasplakala. bio mi je pretraumatičan taj 18.
a raju smo 'izvele' drugarica i ja zajedno, to je ono gore anti-grand parti (mislim, bol'o bi nas klinac i da je bio grand parti, ionako je to postalo must, štagod, nego nam vlasnici prostora dozvolili folk. politika kuće, 'fala im).
ništa napucano.
Citam ovo i slusam od Guns n' Roses-Don't cry... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!