Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Vespertine

Prvo, ne chitash kako treba ono shto je napisano i odgovarash glupostima, drugo, svaki put kad nemash argumenata a ni kliker da odgovorish pribegavash merama kojima ni 13-ogodishnjaci danas ne pribegavaju..

pathetic... pathetic...

EDIT- I nikako da mi promakne kako ti je naglo status promenjen od "ozhenjena pederchina" u "WTF"

Pitam se zashto???
Sto se tice odgovaranja glupostima - pa pokusavam da odrzim nivo diskusije.

Sto se tice statusa - good catch. WTF = what the fuck.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by bern
Originally posted by Mage

@bern: šta trabunjaš ti majke ti? :smeh: uopšte ne razumem tvoje pozivanje na činjenicu da živim na balkanu.
Vidiš kako si nemoralan. Moj trud da objasnim otpisao si vrlo uvredljivo, nazivajući ga "trabunjanjem".

Nimalo empatično.

A tvoj smajli upućuje na želju da me ismiješ, što takođe nije lijepo.
Drago mi je da je jos neko primetio ovo Mageovo licemerje. Nimalo empaticno, uvredljivo i bez slusanja i razumevanja onog drugog.
By dukkehjem
Originally posted by Elena

Po meni je moralno ponašanje ono u kome poštujemo i uvažavamo druge a pritom smo iskreni prema sebi i radimo stvari koje nama prijaju. Sve važeće stereotipe i aksiome tipa "ovo treba, ovo ne treba raditi" ne priznajem.
:up:
-----

Sve zavisi iz kog se ugla gleda. Moze i nevaranje zene da bude nemoralno, ukoliko osoba ne vara zenu zarad sopstvene sujete ili zarad misljenja okolnih kasabalija.

Drugo, sasvim je glupo suditi o nekome na osnovu dva-tri posta (a da ne pominjem bezuslovno stavljanje sopstvenog suda na nivo jedinog ispravnog).

Trece, zapitajte se i koliko je moralno otvoriti temu koja ce podsticati linc osobe koja je istom stavljena na dnevni red. I to ne otvoriti iz ko zna kakvog, filozofskog razloga, vec iz sopstvene ogorcenosti... Koliko je moralno zbog tudjih "gresaka" (za koje nije ni potvrdjeno da su greske), opravdavati i naci razlog za pravljenje sopstvenih (sto svakako grupni progon jeste).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by svejedno

Pojma ja nemam sta je 'pravi moral'. I ne volim samu rec 'moral'.

Samoubistvo je npr. u Japanu ili starom Rimu bilo moralna odluka posle kakve licne sramote.
Samoubistvo danas niko ne smatra preterano moralnom odlukom, niti bi se neko ubio zbog 'morala'.

Ocu kazem - da, moral je promenjliva kategorija. Veoma. Samim tim - u sutini ne postoji 'pravi'; 'omnimoral', da tako kazem.

Prema tome, sav moral je 'lazan' - odn, svaki 'moral' je odluka vecine. Verovatno su i mnogi nacisti verovali da cine moralnu stvar ako ubiju par jevreja.

..

Ja volim rec - postovanje.

Jer postovanje nije promenljiva kategorija. I zna se sta ne bi uradio osobama koje postujes, i prema kojima se ODNOSIS SA POSTOVANJEM.

Sad, mnogi ljudi se tripuju da postuju razne ljude, pa ih opet prejebu na razne nacine.
To ipak znaci da ne postuju te ljude zaista, a posebno se ne odnose sa postovanjem prema njima.

Sto se tice one njuskalove teme, u koju bas nisam hteo se mesam -

- mene licno, boli rac sto vara zenu. Ne poznajem ga, ne poznajem ni nju, mozda i ona vara njega deset puta vise, sta znam, ne interesuje me.

Al da to nije izraz postovanja, nije.

pS. osim svega ovoga, stava sam i da nije svaka osoba ni zasluzila odnos sa postovanjam.
Opet, stava sam da onoga ko nije zaluzio odnos sa postovanjem treba izbaciti iz svog zivota i ne trositi vreme na njega, a ne 'pokazivati nepostovanje'.
Potpisaću se na ovaj post.
:cuddle:
Korisnikov avatar
By Mage
@bern: nasmejao sam se tvom postu jer zaista nisam znao kako drugačije da odgovorim na glupost koju si napisao :lol: Izvini ali stvarno tvoje poređenje morala sa homoseksualnosti nema smisla.

@Njuškalo: onaj ko nema poštovanja prema drugima, ni sam ne zaslužuje poštovanje ;)
Korisnikov avatar
By Njuskalo

@bern: nasmejao sam se tvom postu jer zaista nisam znao kako drugačije da odgovorim na glupost koju si napisao :lol: Izvini ali stvarno tvoje poređenje morala sa homoseksualnosti nema smisla.

@Njuškalo: onaj ko nema poštovanja prema drugima, ni sam ne zaslužuje poštovanje ;)
Primeni na sebe i neke stvari ti (mozda) postanu jasne.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Njuskalo

Likewise :kiss:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Njuskalo

Likewise :kiss:

Ne, ne, ne, nisi shvatio.

Primeni na sebe.
Korisnikov avatar
By Mage
Shvatio sam... Kažem ti da i ti isto to primeniš na sebe.
Korisnikov avatar
By Njuskalo

Shvatio sam... Kažem ti da i ti isto to primeniš na sebe.
Shvatio, je li?

Dobro videcemo...

FYI: ja dobijem dovoljno pozitivne energije i poshtovanja od ljudi koji me poznaju godinama na ovom forumu i kada se ne slazu sta ja radim u sopstvenom zivotu. To ce reci, da sto se mene tice, ne vidim preveliku potrebu da poslusam savet. :)
Korisnikov avatar
By bern
Zaista nebitno više.

It comes with some experience.

:skuter:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by gorilica

^
Onda si ti Vel-boye izrazito nemoralna osoba. :lol: Koliko primetih, svojim postovanjem si izazvao dushevnu bol brojnim forumashima, odnosno, na neki nachin im naneo zlo.
Shta cemo sad? :lol:
ah, jes' kad bi se lagalo (which is nemoralno, podsecam). :lol:
mojim postovanjem sam samo mozda uzvracao na prve napade i izazivanje mozda upravo meni dushevne boli i nanoshenje mozda upravo meni zla od strane tih "brojnih" forumasha (inache, poznata roughly desetorka). nikada nisam prvi to chinio tim "brojnim" forumashima shto su oni chinili meni prvi! shta, je li to neko ochekuje da ce moj jezik i moje ruke biti vezani lancem te da cu biti nechija bokserska vreca za izivljavanje?? :trep: pa, tek to i ochekivati i raditi meni je- nemoralno.
uz to, te "dushevne boli" i "nanoshenje zla" forumskih svadja su frivolne chestice koje samo mogu biti u slichnom (zapravo josh manjem) rangu tipa "dushevne boli" i "nanoshenja zla" zbog napushtanja partnera, dakle- smeshno i nedostatno da bi bili elementi materije prave dushevne i/ili fizichke boli koja se nanosi u istinski nemoralnim delima.
Korisnikov avatar
By WoWLover
Lazni moral je kad oces da se jebes a da ti ne udje. Pravi... pa, mozete da zakljucite :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!