Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By niotkuda
Meni je to prvo skroz OK.

Decko je ispao slepac na kvadrat zbog svojih strahova/trauma/ubedjenja, ti si ispao alpha bitch u drustvu, verovatno je zagrebacka scena to prepricavala par dana, poredili su te sa Samantom ili Karen Voker, mozda ti je i neki uzbudjeni novootkriveni gej u naletu strahopostovanja poblajvao... A jos si se i uroljao!

Ja bih to nazvao jednom uspesnom veceri!
Korisnikov avatar
By Srklet
:lol:

zagrebacka gej scena je ipak malo napredovala od samanthe ili karen walker, fala kurcu. ;)

a i na partyju na kojem je 500 ljudi bas i nije vijest noci sta je neka pederska pizda rekla nekoj pederskoj pickici u drustvu od desetak ljudi. :D
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by niotkuda
verovatno je zagrebacka scena to prepricavala par dana, poredili su te sa Samantom ili Karen Voker, mozda ti je i neki uzbudjeni novootkriveni gej u naletu strahopostovanja poblajvao... A jos si se i uroljao!

Ja bih to nazvao jednom uspesnom veceri!
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Popeye

vrijeme je da osvjezim ovaj topic :D

so anyway... neku vecer sam se nasao u drustvu s jednim benignim homofobom... koji mi je, ne znajuci da sam peder, krenuo pricati o tome da je homoseksualnost neprirodna... zapravo je tema pokrenuta tako sto se pilo pivo staropramen, na sto sam ja komentirao (kao zakleti antipivopija) da sam cuo da je to pivo sad in, jer znam da ga piju sve lezbe :D

so anyway... prica ti taj tip meni kako je sve to neprirodno, a u drustvu je jos jedan peder, a ovaj homofobić se prethodno neprestano zalio kako bi mu super sad dosao joint, ali nema itd... a i ja i taj drugi peder imamo nesto kod sebe za pusiti... i vidi taj peder da ja slusam ovoga homofobića s e-sad-cu-ti-jebat-mater izrazom lica, te da bi kao opustio situaciju predlozi da on i ja, koji imamo trave, doniramo svaki malo i srolamo joint... sto je fakat doslo kao kec na desetku :D

pa ja kazem: zao mi je, ali bilo bi protiv svih mojih uvjerenja da dam svoju travu za nekoga tko ne voli pedere i lezbe.

odjednom mrtva tisina. a ovaj homofobić se jadan toliko zbunio, uopce nije ocekivao da bi mu se nesto tako moglo desiti... pa krene on pomirljivo objasnjavati da nema on nista protiv, ali... standardno homofobno izvlacenje :D
ja onda kazem: pa nemam ni ja nista protiv tebe, ali moju travu neces pusiti :D
ovom drugom pederu totalno neugodno, jer sam zajebao i njegov pomirljiv ton :party:
a onda mi veli homofob: pa zasto si takva pizda?
ja: sta mogu, kad sam peder. to je prirodno tako.

malo mi je falilo da srolam joint tu pred njim i popusim mu ga u facu a da mu ne dam ni jedan jedini dim... ipak, otisao sam, uz objasnjenje da to nije drustvo u kojem zelim biti... :)
:joint:
kao da slusam
:maljkovic:
Korisnikov avatar
By niotkuda
Originally posted by Popeye

:lol:

zagrebacka gej scena je ipak malo napredovala od samanthe ili karen walker, fala kurcu. ;)

a i na partyju na kojem je 500 ljudi bas i nije vijest noci sta je neka pederska pizda rekla nekoj pederskoj pickici u drustvu od desetak ljudi. :D
Ma daj, ne budi tako skroman. Mora da je bar deo njih pricao o tome.

A vidim za blajv si se ipak ogrebao, cim ga ne pominjes :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!