Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Vratio bih naravno.Vec jesam...Ne toliku sumu,ali svejedno.
Korisnikov avatar
By jukie
Da nađete novčanik bez ikakve izbegličke ili neke druge legitimacije a pun para, da li biste ih potrošili istim tempom i na iste stvari kao da ste istu količinu para dobili na igrama na sreću?
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by jukie

Da nađete novčanik bez ikakve izbegličke ili neke druge legitimacije a pun para, da li biste ih potrošili istim tempom i na iste stvari kao da ste istu količinu para dobili na igrama na sreću?
da. mislim ili bih uzela auto, ili bih promenila parket na gajbi, i tako neke stvari.

mozda bih emigrirala kad bi kesha bilo dovoljno.
Korisnikov avatar
By m..
btw to sa fejsbuk prijateljima, dodaju me neki koji su mi vec bili na listi frendova, mora da su me izbrisali pa ponovo dodaju, pojma nemam, nisam ni primetila. ne znam sto ljudi taj facebook tako ozbiljno shvataju.
By Dee
Kupila bih sebi auto za 12000 e ... :lol: to mi manka. :lol:
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
ne bih vratio 100%
samo bih se zahvalio kosmosu
a neko ko u novcaniku ima 12000e U KESHU sigurno ima bar jos toliko u banci pa nece umreti od gladi
By dukkehjem
Originally posted by -duki-

ne bih vratio 100%
samo bih se zahvalio kosmosu
a neko ko u novcaniku ima 12000e U KESHU sigurno ima bar jos toliko u banci pa nece umreti od gladi
ma glupa pretpostavka... sta ako je siromasni covek koji je prodao bubreg da bi platio cerci operaciju? :lol: mi je primer, ali sve je moguce...
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
e pa jbg :jbg:
verujem da se sve desava s razlogom, pa i te pare idu onome ko ih najvise zasluzuje

-mozda njoj ustvari uopste nije potrebna operacija, pa bi joj ista samo ugrozila zivot
-meni su portebne pare da malo stanem na noge, da nedelju dana zivim ko madonna i bar godinu dana nemam nikakve dugove
kosmos samo prebaci pare i ubije dve muve jednim udarcem :hvala:
Korisnikov avatar
By .L O S T
mrzeo bih sebe ali bih vratio jer... kako meni stvari stoje u zivotu sve sto posteno ne zaradim mi se obije u glavu......
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vratio bih sigurno, ali više u nadi da je osoba kojoj vraćam neki stariji, privlačni gospodin, koji bi takvo delo nagradio (makar) jednim kresom.

Ukoliko ne bih u tom trenutku bio egzistencijalno ugrožen, ili neko do koga mi je stalo, vratio bih bez žaljenja.
Nije vredno razmišljanja čije su i za šta su namenjene... što ne bih mogao da izbegnem.
By LeDeNa_
Otisla u kupovinu ODMAH....

Sto ne pazi :lol:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Kada je ova tema postavjlena ja sam se bas zapitala sta bi uradila.
I nikako nisam bila sigurna. Prvo sam pomislila kako mi se nikad nesto slicno ne moze dogoditi.
I.. nedavno se dogodilo :lol:
Nisam razmisljala ni sekund sta treba da uradim.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Da su neke manje pare u pitanju (nekoliko stotina evra npr.) mozda i ne bih vratio ili bih vratio prazan novcanik sa dokumentima. Ovako se covek zapita kakva je to osoba koja u zemlji Srbiji moze da seta po ulici sa 12.000 evra :uplasen: ... To ako bih pokupio, sigurno bih vratio mada postoji mogucnost da bih se, posle duzeg premisljanja, samo okrenuo i otisao...
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Mars
Hm...Locirao tog što je pare izgubio...snimio situaciju, kvadraturu, vozni park, škole u koje mu idu deca, žena gde mu šopinguje - ustanovio kompletnu imovinsku kartu... i onda odlučio šta bih.

:D
By Glasnik
Da s parama nađem i lična dokumenta vratio bih.

Da nema ničeg osim para, vrrrrrlo verovatno se ne bi trudio da nosim u policiju il gde već...

Al ovo sve spada u ŠBB-KBB...
Korisnikov avatar
By Hys.
Vratila bih, bez razmisljanja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!