Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by makaHAHAHAAAA
Da uvek ugasim bojler kad idem da se kupam
Originally posted by TungiI mene je drmalo ali to je bio samo privremeni strah, vec posle mesec, dva sam prestao da iskljucujem. ni dan danas to ne radim.
Originally posted by Ulix
Originally posted by makaE vidiš i mene su to uzalud učili, ja nisam slušao, i onda mi se jednom dogodilo da je bojler eksplodirao dok sam se kupao.
Takodje...Pa se nesto nisam obazirao ranije na to,sve dok nije pocela da me "drma" pod tushem,u stvari da pecka,sto sam ja pripisao gelu za tusiranje:retard:
Od sada,redovno gasim bojler:elektro:
Originally posted by Witch PrincessDa kad negde idem sa drugima, da dobro pazim da me ne ostave negde odakle ne znam da se vratim i ne odu jer sve njih baš briga za mene
da ne mogu nikom da verujem, da kada izlazim pazim da mi neko nešto ne sipa u piće, da mi niko nije prijatelj,
Originally posted by makajaoj, mene je električar kaj nam je nedavno popravljao bojler terao da napravim "note to myself" sa naredbom da uvek isključim bojler pre tuširanja, a onda da je zalepim ispod prekidača za svetlo, tako da je obavezno vidim kad ulazim u kupatilo. ja sam mu rekla da mi se to ne čini baš najnormalnijim ponašanjem, al' sam na kraju popustila i obećala da ću to napraviti, jerbo se ispostavilo da u suprotnom neće prestati da me smara o opasnostima uključenog bojlera prilikom tuširanja (nije čovek 'teo da me nosi na duši).
Originally posted by Anhedonie
Sve vise pocinjem da mislim da me zapravo nisu nicemu naucili.
Originally posted by 2kunemajsentimentsigzaktli iliti istislucajsamnom
ma odučio sam se ja već od svega toga...
Originally posted by m..To. S tim sto ja kupujem markicu. Ali da se ne svercujem u GSP-u.
Joj stosta su me ucili. Tako sad kucam karte u prevozi u 11 uvece jer bih crkla od blama da me nadju bez karte, iako znam da nema kontole. Nacisto su me upropastili.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!