Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bu
da pravim probleme
Korisnikov avatar
By Sunce
Da se nikad ne bavim politikom.
Korisnikov avatar
By Mage
Učili su me da uvek držim glavu visoko bez obzira koliki teret vukao na leđima.

Da praštam i pokušam uvek da se stavim u situaciju druge osobe.

Da se ne žalim i ne zanovetam, već podnosim sve stoički.

Da se borim za svoje mesto pod suncem jer je život borba za opstanak.

Da uvek održim reč i budem dosledan.

Da budem pošten i vredan

Da koristim silu samo u samoodbrani i da ne diram slabije od sebe.

I jedna stvar koju nikad neću zaboraviti i koja mi je ostala urezana za sva vremena od ćaleta je: U životu svi smo gubitnici i sve što imaš ćeš izgubiti. Potrudi se da sačuvaš čast, jer to je jedino što je zapravo tvoje, a bez toga nismo ljudi.
By Speculum Columbae
Da pred drugima sedim kao da imam metlu u leđima.
Da se držim ponosito i dostojanstveno.
Budem odmeren, ne govorim sve što znam i sve što mi padne na pamet, ne pokazujem sve što mogu, pazim šta kažem i kome kažem, a pre svega da ne iznosim svoje mišljenje i stavove kada ne treba, gde ne treba i ljudima kojih se to ne tiče i koje to ne zanima, što je većina sveta (osim one malobrojne grupe ljudi sa kojima se družim i koje možda intresuje).
Takođe, naučili su me da je na ljudima i na meni ovo glavno:
Nije bitno da iz glave raste lepa plava kosa, već da u njoj bude mozak.
Nije bitno da na grudima bude skupa košulja, već neprocenjivo srce.
Korisnikov avatar
By Hys.
"Potrudi se da sačuvaš čast, jer to je jedino što je zapravo tvoje, a bez toga nismo ljudi."

Ovo me je potreslo.
By Kragi
Originally posted by Tungi
Originally posted by Ulix
Originally posted by maka

Da uvek ugasim bojler kad idem da se kupam :lol:
E vidiš i mene su to uzalud učili, ja nisam slušao, i onda mi se jednom dogodilo da je bojler eksplodirao dok sam se kupao.

:kosa:

Takodje...Pa se nesto nisam obazirao ranije na to,sve dok nije pocela da me "drma" pod tushem,u stvari da pecka,sto sam ja pripisao gelu za tusiranje:retard:

:roflmao:

Od sada,redovno gasim bojler:elektro:
I mene je drmalo :smeh: ali to je bio samo privremeni strah, vec posle mesec, dva sam prestao da iskljucujem. ni dan danas to ne radim.

Ont. uvek je postojao samo jedan imperativ 'necu sranja, narkomaniju, kradje i probleme tog tipa, ostalo radi kako ti volja'
u principu je tako i bilo, nikakve limite nisam imao ali sam za uzvrat bio primereno dete, neproblematican i odlican djak of kors. Cesto sam se u svoj toj slobodi osecao privilegovano u odnosu na drugu decu, koje roditelji nisu pustali da npr. igraju fudbal, ostanu duze od 23.00 u gradu i sl.
ono sto nosim iz porodice i cemu su me naucili je:
- budi posten
- ne lazi
- uzdaj se u sebe i svojih 10 prstiju

otud i moja potreba da vecito ispravljam krive drine :drama: a sve ostalo sto sam ja je naknadno steceno kroz odrastanje i formiranje moje licnosti :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
da budem pazljiva prema starijim osobama. ono, dobar dan, kako ste, jel vam treba nesto iz radnje,tako te stvari. ili sto se tice baba mile, dal joj treba vinjak. ili cigare. zato sam uvek bila omiljeno dete u komsiluku. :D
da vise vodim racuna o tudjim nego od svojim stvarima. u stvari, da se uopste ne sluzim tudjim stvarima ako bas ne moram.
da ne budem sebicna.
da treba da izbegavam konflikte dok god je to moguce. mislim da je ovo los savet, al' jebiga, primio se.
da ne nasedam da provokacije. imam starijeg brata kome je svasta padalo na pamet, pa su morali tako da me zastite od njega. al' jebiga, nasedam. :lol:
da ne odgovaram sa sad cu kad mi kazu da nesto uradim.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa svašta su me učili, i to se u mlađim godinama uglavnom lepilo, ali kasnije je došao period kada su mi uglavnom zvocali kako NAMERNO radim stvari kako ne treba iako znam bolje (čak i kad nisam znao ništa o tome)
Ja na grdnje nikada ne reagujem popravljanjem nego povlačenjem u sebe, tako da je tu verovatno bilo nenaučenih korisnih lekcija

recimo bila je dobra stvar biti Ribić Mlađi
stalno slušaj svoju majku
i u školu idi samo
jer ti nisi krupna riba
nego sitna, sitna, sitna
Što mi je bio veliki problem kada je posle trebalo biti krupna riba jer imaš obrazovanje srednje klase a ne radničke kao tvoji preci

idi u školu, radi domaći, uči, da završiš školu sa dobrim ocenama, da ideš na fakultet i završiš ga, da se zaposliš i dobiješ dobru platu, i da onda staroj majci doturaš pare
:doh:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Witch Princess
da ne mogu nikom da verujem, da kada izlazim pazim da mi neko nešto ne sipa u piće, da mi niko nije prijatelj,
Da kad negde idem sa drugima, da dobro pazim da me ne ostave negde odakle ne znam da se vratim i ne odu jer sve njih baš briga za mene
I kada sam se jednom opustio, to mi se i desilo
Sva sreća što sam naišao na neke druge ljude koje sam poznavao
Korisnikov avatar
By badu
"Nikad nemoj lagati makar ti život zaaaaavisio od toga."
"Poštenje će ti se jednom vratiti... Pusti njih, dobro im je sad ali vratiće se njima to, Jeco, sve se vraća."
"Osušiće ti se ruka ako je dižeš na starije!"
Korisnikov avatar
By Heartkiller
...mali svakodnevni događaji čine život spektakularnim.
...da zrelost ne zavisi od broja rođendana, nego od iskustva.
...da imam pravo biti ljut, ali da nemam prava biti okrutan.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by maka

Da uvek ugasim bojler kad idem da se kupam :lol:
jaoj, mene je električar kaj nam je nedavno popravljao bojler terao da napravim "note to myself" sa naredbom da uvek isključim bojler pre tuširanja, a onda da je zalepim ispod prekidača za svetlo, tako da je obavezno vidim kad ulazim u kupatilo. :lol: ja sam mu rekla da mi se to ne čini baš najnormalnijim ponašanjem, al' sam na kraju popustila i obećala da ću to napraviti, jerbo se ispostavilo da u suprotnom neće prestati da me smara o opasnostima uključenog bojlera prilikom tuširanja (nije čovek 'teo da me nosi na duši). :lol:

i tako, budem li ga sledeći put zvala kad se nešto pokvari, moraću da zalepim fake warning reminder da bih izbegla još jedno slično peglanje. :luda:
Korisnikov avatar
By Sunce
Izvinite, ali meni su mnoge vase naucenosti - pateticne. Kad to :opatica: primeti, onda znas sta.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sve sto su me uchili dzabe su, jer ja radim sve to skroz suprotno...

Tipa: Uvek postuj starije. Mhm, bas svaki stariji zasluzuje postovanje.
Korisnikov avatar
By spliff
da imam svoj stav
i da ga branim
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Sve vise pocinjem da mislim da me zapravo nisu nicemu naucili.
Korisnikov avatar
By Myself
Da se uvek javim kada negde idem i da se javim kada stignem. Da ne brinu voljeni. :cekam:

Pocela sam to da praktikujem i sa partnerkama. Udavi' jadne zene. :roll:
Korisnikov avatar
By 2kune
ma odučio sam se ja već od svega toga... :odbij:
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Negativno- da se tripujem oko toga da li sam zavrnula plinsku bocu i iskljucila grejalicu,jer moze da explodira ili izgori -.- (imam obicaj da se vratim da proverim, cak i kada znam da sam uradila sve kako treba)
Pozitivno- da budem samostalna i odgovaram za svoje postupke
Korisnikov avatar
By pochi
Naucili su me da prdim i da se ponosim.
Salim se. Ja sam se naucena rodila.
Korisnikov avatar
By Mars
Ooo. Drakche :)

Pa...

To za bojler, da.

Sad nemam bojler u kuci, ali zanimljivo...ranije, pošto se strah od uključenog bojlera davno izgubio - ja sam ga svejedno isključivao. Slatko mi bilo da se toga setim.

:B
Korisnikov avatar
By hlaefdige
- ako sama sebi napravim sranje, sama cu se iz njega vaditi

- ja sam jedino merilo sta je ok, a sta nije

- ne moram nuzno da imam stav o bilo cemu i mogu da se predomislim ako odlucim tako

- ako prodjem kroz otvorena vrata, ne treba da ih zatvaram, a ako su bila zatvorena, treba da ih zatvorim

- da ne pitam nikada "gde ides?" i "kad ces doci" ukoliko to nije krajnje neophodno

- ako vec i pitam, da obrazlozim zasto to pitam

- kada odem da ne zivkam i ne mislim na kucu. kuca se zove kada imas problem.

- da su maniri lepi, ali da je igranje vaznije
Korisnikov avatar
By 2kune
ajd dobro... ima nešto što su me naučili a nisam zaboravio... :nokti: naučili su me pomorskim vještinama... porodična tradicija... :kesa:
Korisnikov avatar
By antibiotic
da kad zabrljam to bude bas zabrljano,
za robiju.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by m..

Joj stosta su me ucili. Tako sad kucam karte u prevozi u 11 uvece jer bih crkla od blama da me nadju bez karte, iako znam da nema kontole. Nacisto su me upropastili.
To. S tim sto ja kupujem markicu. Ali da se ne svercujem u GSP-u.
Da perem ruke kad udjem u kucu i pre jela. Da, kada izlazim iz kuce, proverim da li je sporet iskljucen, bez obzira na to kada sam poslednji put nesto radio sa njim.
Da ne kazem da cu nesto uraditi ako nisam 100% siguran da cu to zaista i uraditi.
Da kada nesto zelim, to ne smem zapravo i da kazem, niti da krenem direktno ka tome. (Nikad to nisu doslovno rekli, ali je lekcija bila sasvim jasna.)

I jos raznorazne druge stvari, od kojih su neke sasvim disfunkcionalne.
Korisnikov avatar
By Blady
Ја сам Господ Бог Твој; немој имати других богова осим мене.

Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.

Не узимај узалуд имена Господа Бога својега.

Сећај се дана одмора да га светкујеш; шест дана ради и сврши све своје
послове, а седми дан је одмор Господу Богу твојему.

Поштуј оца својега и мајку своју, да ти добро буде и да дуго поживиш на земљи.

Не убиј
.
Не чини прељубе.

Не кради.

Не сведочи лажно на ближњега својега.

Не пожели ништа што је туђе.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!