Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Svasta nesto. :zvizdi: :smeh:

:wundy:

Inace, imam problem da se zamislim i neretko setim neceg sto mi je smesno. U nekom trenutku samo uhvatim kez od uva do uva, i prekrijem brzo usta, kao kasljem, zevam... :blush: A redje, jedva se izborim sa sobom da ne pocnem da se kikocem... :kesa:

:blenta:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Drkam u sebi, piskim u kozicu, kenjam na suprotnu stranu.. :alien:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Retko se vozim autobusom ovde ali kad se vozim uživam da gledam "obične" ljude, ono što Amerikanci prezrivo zovu "bus class".

U metrou obično zevam, nekad čitam knjigu, čekam kad ću preći most da vidim skyline.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pređem pogledom preko svih lica koja su mi u vidokrugu.
To sam oduvek radio, bez nekog posebnog razloga.
Ne znam zašto imam tu praksu.
Korisnikov avatar
By 2kune
Zato jer imaš nečistu savjest! :smug:
Korisnikov avatar
By *deni*
Misliš, pazim da ne naletim na nekog ko će da me klepi ?
Ne, nego imam naviku da gledam ljude u lice.
Ne da se upiljim, nego samo onako na blic i onda nastavim da lutam pogledom.
Imam jako radoznale i nemirne oči.
Korisnikov avatar
By Stripi
Uglavnom pratim tinejdžere šta rade, kako se ponašaju i slušam njihove fore. Beskrajno su mi zabavni.
Korisnikov avatar
By Mars
A ja se sećam - penzioneri. Stariji, seniori...tinejdzeri ne.

Jednom prilikom je tako nas dvoje produžilo vožnju nekoliko stanica - samo da bismo čuli šta je bilo na kraju...Uključili smo se na "I dete se žalilo, žalilo....boli, boli...i oni joj nisu verovali..." i nije bilo šanse da se odlepimo od stollica dok ne čujemo do kraja šta je bilo sa detetom (preživela, ali se napatila).

Pri svemu tome se niko uopšte nije pretvarao da ne sluša već su se svi u okolini okrenuli tako da čuju što bolje šta to jedna žena priča drugoj...a i ona je vremenom počela onako u priči redom da gleda u sve nas...
Korisnikov avatar
By Tungi
^
off.
Potreba da se nekom izjadas,da sa nekim razgovaras..Nije samo slucaj u prevozima,sad sam se cekajuci u redu u posti,naslusao svakakvih prica...Jedna zena drugoj(dok ova druga pusi cigaretu i neprestano klima glavom)Jeste...Drazi mi je muz,nego baba..Samo smo cekali da je se resimo.Sad mi se i cerka vratila,pobegla od kuce...Druga,sa kraja reda koja urla kako majka ne moze da dodje da podigne penziju,te ona mora da ceka(a u medjuvremenu juri macku,koja se provlaci medju okolnim ruzicnjakom).Alijenacija medju ljudima i cini se kao da se samo u tim danima kad je penzija(a penzija je svaki dan) mogu porazgovarati s nekim.I to vise ne moram da cekam da predjem ulicu,a da se ne pitam "Kuda idu divlje svinje."
Korisnikov avatar
By Mars
Nemoj da mi kažeš da opet nisu otvorili jednu poštu samo za tebe...ili makar poseban šalter....ts, ts, ts...

Stvarno...kuda ide ovaj svet...

:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma citava "gerijatrija" se okupila
:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Odakle im tolika drskost, samo mi to nije jasno...

Pretpostavljam da će posle poželeti i gradski prevoz da koriste.
Korisnikov avatar
By Tungi
Mogu...Sve dok me popreko ne gledaju i ne ocekuju da cu da ustanem sa svog mesta zato sto nekoj bakuti smeta da sedi sa leve strane ili naspram mene...:freddy:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemoj tako, Mars...
Te diskusije i prizori na mestima gde je mnogo ljudi prinuđeno da iz nekog razloga obitava zajedno umeju da budu i neizdrživi.
I za gledati i za slušati.
Sećam se nekog antipatičnog dede u redu u banci, koji kad je došao na red i uhvatio se šaltera, nije se od njega odlepio 45 minuta. Stalno je onim njegovim prozuklim glasom nešto imao novo da pita i traži, te da mu službenica proveri ovo, te da mu proveri ono, neprestano brišući bale sa uglova usana.
A bio je nizak i imao je najneobičniji oblik lobanje koji sam ikad video u životu.
Nekako, kao da mu je falio deo glave, teme mu je bilo zavaljeno i skoro ravno i baš mu se na toj ravnini prostirala ćela, koja je ličila na manji okrugli poslužavnik i bila je idealna da se na nju stavi, recimo, čaša.
Došlo mi je onako zajedljivo da ga pitam da li mogu da mu stavim čašu na ćelu, da vidimo da li može stabilno da stoji na njoj.
Korisnikov avatar
By Mars
Eto. Da je ispred tebe bio Brad Pit i balavio na uglovima usana - pa da se pitaš "U! Kad pre prođe 45 minuta".

Deni, ne možemo večno da ostanemo mladi i lepi. A neki lepi nikada i nisu bili...

Meni je samo nepodnošljivo kad je teško za disati i mirisati. I kad mi se zalepe pozadi pa im osećam dah na vratu....tad podivljam ("Vi ste jedan jako neprijatan mladić") i to ne odmah nego prvo pokušam da dam znake da se odlepi pa tek tad oslobodim zver u meni.

Inače za videti, čuti...stvarno nemam taj problem.

Neefikasnost šalterskih službenika je posebna problematika.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
....Meni je samo nepodnošljivo kad je teško za disati i mirisati. I kad mi se zalepe pozadi pa im osećam dah na vratu....tad podivljam ("Vi ste jedan jako neprijatan mladić") i to ne odmah nego prvo pokušam da dam znake da se odlepi pa tek tad oslobodim zver u meni.....
Tad se okreneš kao Rada Živković u jednoj sceni " Ulice lipa " i prodereš se besno :

" NEMOJ DA MI DAHĆEŠ ZA VRAT !!!! "
:mad:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars

Eto. Da je ispred tebe bio Brad Pit i balavio na uglovima usana - pa da se pitaš "U! Kad pre prođe 45 minuta".

Deni, ne možemo večno da ostanemo mladi i lepi.
To mi je jasno.
Zato i ne želim da živim duže od nekih 40-ak godina, jer sam oduvek sebe, a i druge teško podnosio, pa mogu misliti na šta bi to ličilo pod starost.
:bljak:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*

Tad se okreneš kao Rada Živković u jednoj sceni " Ulice lipa " i prodereš se besno :

" NEMOJ DA MI DAHĆEŠ ZA VRAT !!!! "
Tako je i bilo.

Prvo sam govorom svog tela hteo da mu stavim do znanja da se odmakne. Bezuspešno.

Onda je on pojačao pritisak na mene POŠTO je video da je ISPRED mene, do sledeće stranke, prostor od nekih korak ili dva (jer ja, kao što ne volim da se meni lepe, tako ne volim ni da se lepim drugima, mislim na javnim mestima i redovima, naravno)...tako da je on frktao, i coktao i i dalje se lepio...i sada SVOJIM govorom tela davao do znanja MENI da ja treba da se pomaknem NAPRED (to je već staro srpsko verovanje da će tim metodom nekako da se učini da štalterski radnik radi BRŽE i da će samim tim i red brže da odmiče). E tek kad je to postalo nepodnošljivo, onda sam prvo delić sekunde utošio na evaluaciju njegovog zdravstvenog stanja (da mi se ne šlogira tu ispred mene ili doživi infarkt) i tek posle te mere predostrožnosti počeo da urlam, dugo, dugo, dugo...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*

Zato i ne želim da živim duže od nekih 40-ak godina, jer sam oduvek sebe, a i druge teško podnosio, pa mogu misliti na šta bi to ličilo pod starost.
:bljak:
To što pričaš su gluposti i ja to ne želim da slušam!
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Stripi

Uglavnom pratim tinejdžere šta rade, kako se ponašaju i slušam njihove fore. Beskrajno su mi zabavni.
samo stoj! može li ta tvoja pič.. možda neko pomisli da si peda :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ignorisem okolinu koliko god je moguce. Ako imam slusam muziku, ako mogu citam knjigu... Ako sam bez sredstava blenem kroz prozor i razmisljam. Sve samo da ne gledam narogusene fizionomije okolo.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Ja chesto gledam narogushene fizionomije, razmishljam... Tu je muzika, naravno. Slusham pesmu i zamishljam kako bi izgledao spot da ga ja napravim. Kada su neke linije tj. voljeni delovi grada u pitanju, redovno gledam kroz prozor
Korisnikov avatar
By horus.
u poslednje vreme ucim... 20 min. dnevno, mnogo je... :hekla:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!