Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarsDrago mi je da je tako. Ne dopada mi se uopste. A mislim da ga ni Dina ne praktikuje, zna ona da je njen Maza tu.
E, ja uopšte ne praktikujem taj stav, samo me podsetio na Dinin pa sam ga izneo ovde.
Mislim...imam ga ja negde u glavi i bilo bi lepo da živim po njemu...ali ne mogu nikako.
Originally posted by SeamanHvala Mazo
Originally posted by MarsDrago mi je da je tako. Ne dopada mi se uopste. A mislim da ga ni Dina ne praktikuje, zna ona da je njen Maza tu.
E, ja uopšte ne praktikujem taj stav, samo me podsetio na Dinin pa sam ga izneo ovde.
Mislim...imam ga ja negde u glavi i bilo bi lepo da živim po njemu...ali ne mogu nikako.
Ma necu da vjerujem u to.
Originally posted by AndjelikaOno lijepo cemo da prenesemo a tuga i bol
Najteza, najintrigantnija, najrazlicitija godina u mom zivotu ... ta 2009...
Bila je to godina veeeelikih promena.....
Na emotivnom, mentalnom, fizickom planu....
sigurno znam da se nece ponoviti, jer procesi koji su se desili
tokom 2009 ... su bili vrlo jednosmerni ... i taj dobitak,
koji nije materijalni vec duhovni nije moguce izgubiti...
Godina tuge, i godina srece, godina bola i godina velikog osmeha,
radosti duse...
Ostani tu gde jesi u beskonacnom kontinumu svemira ....
Originally posted by unic0rnoptimista do kraja, i ja ocekujem cudo.
bila, bila, bila
chujemo se 31. - ja imam josh nekolko ochekivanja od ove tekuce
Originally posted by unic0rnoptimista do kraja, i ja ocekujem cudo.
bila, bila, bila
chujemo se 31. - ja imam josh nekolko ochekivanja od ove tekuce
Originally posted by Superstar!promjena sredine prija, otvaraju se mnoga vrata
Jako bizarna godina...Definitivno bitna za moj zivot...Godina velikih promena.
Ostao sam bez deke koji mi je bio poput oca.
Napustio posao posle 4 godine.
Puno vremena provodio sa prijateljima, po zurkama, barovima, krchmama, sobama...
Preselio se za USA ostavljajuci sve za sobom...ali dobio stipendiju za americki univerzitet i savrsenu priliku za buducnost...
Bio u vezi koja mi nije nista znacila...
Izgubio najboljeg prijatelja, upoznao puno novih...
Velika godina. Puna promena.
Valjda je to dobro.
Originally posted by svejedno
Teska godina, meni.
..
No, life goes up, then it goes down, then it goes up again..
Nesto ko kilaza ,)
..
Ne uzbudjuje me to previse.
Originally posted by Marvinomg
Ako se uzme da mi je godina počela u bolnici, gde su mi ustanovili neizlečivu bolest (sa naaajgroznijim simptomima za zamisliti)... a sad me evo, živog i zdravog (malko su se biće zajebali ) dalje ne moram ni da pišem ni da je ocenjujem
Ustvari, ti prvi meseci su bili samo nastavak trogodišnjeg užasa... Od proleća je počelo pooolako da se menja... i sad se samo ubrzava i ubrzava
Originally posted by Dinaoff topic, vas moderator seaman
Originally posted by SeamanHvala Mazo
Ma necu da vjerujem u to.
Ja taj stav shvatam kao verziju one valjda indijanske izreke koja kaze otprilike da nikog ne mozemo upoznati dok tri dana ne hodamo u njegovim mokasinama. Empatija, saosecanje, podrska su po meni jako lepe i cenim ih kod prijatelja, poznanika, partnera... ali - one ostaju na povrsini, sustinski mi ne znamo nista o bolu drugog coveka/zene. Ne znamo ni o sreci i radosti, ali nije nam to toliko valjda ni vazno koliko da nas razumeju u teskocama. Ako su ljudi u slicnim situacijama donekle ce se bolje razumeti, mada opet "obrada" i znacaj situacija ostaje na svakoj licnosti. Taj neki dubinski nivo nas je nivo na kome smo sami. E sad meni bar je bilo vazno da to sve shvatim i prihvatim, kako od drugih ljudi (a ni od sebe) ne bih ocekivala nemoguce, kako bih bila zadovoljna sa onim sto oni mogu da pruze i kako bi nam odnosi bili veseliji...
Originally posted by MarsNije trebao ni da izlazi sa tom hladnom kuchkom.
Greši još kod prve sličice.
Originally posted by Seaman
Originally posted by MarsNije trebao ni da izlazi sa tom hladnom kuchkom.
Greši još kod prve sličice.
Originally posted by Marvin
Uz strip gore pustiti blower's daughter kao muzičku podlogu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!