Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by starsailorspremaj se
Originally posted by castorsamo ako ti dodjes
Originally posted by Kid_AA Lollobrigide????
Originally posted by ns.happyi ja nesto slicno
verujem da kako se udje u novu, da ce takva biti cela. ja cu je docekati sa deckom, klopom, alkoholom, i gomilom dureksa :-)
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Tungi
Originally posted by Azdaja
sa zenom u zagrebu
Vodi i mene:D
trojka
Originally posted by KgCS3kazes: "sigurno je da nikada ne bih mogao da cekam novu godinu sa gomilom ljudi koje cak i ne poznajem (ili uglavnom ne poznajem)." zasto se onda nova godina razlikuje od bilo kog drugog dana u kojima ostvarujes socijalne kontakte, a razlikuje se cim si podvukao novu godinu.
so?
to sto meni nista ne znaci,ne znaci da se ne solidarisem sa onima koji su mi bliski i kad se njih cetvorica dogovore ja necu biti asocijalan, ali necu ni na trg sa 50,000 nekih nepoznatih lica .... A da mi nova znaci nesto, ne znaci zaista
Originally posted by KgCS3Evo upravo sam slao mejlove-čestitke ljudima iz inboxa i usput ih poredio sa prošlogodišnjom listom. Neverovatno je da ima 4-5 ljudi od kojih mi je poslednja poruka u inboxu u stvari zahvalnica na čestitki od prošle nove godine. Čudno mi je da mi, posle svih onih iskrenih lepih želja, celih godinu dana nisu poslali ni jedno pismo.
uz nekoliko poruka koje uzvratis posle ponoci u fazonu "hvala srecna i tebi",
Originally posted by OrionNemoj sam.Dodji kod mene:)
Ja kako sam krenuo, sve više mislim da ću na kraju ostati sam kući.
Originally posted by Tungi
Originally posted by OrionNemoj sam.Dodji kod mene:)
Ja kako sam krenuo, sve više mislim da ću na kraju ostati sam kući.
Originally posted by antibioticPričaj mi o tome.
Uh sto ste dosadni sa tom kucnom atmosferom!
Originally posted by antibioticJa već sutra putujem u Tuzlu. Tamo ću definitivno da čekam Novu godinu.
Uh sto ste dosadni sa tom kucnom atmosferom!
Izgleda da ovde jedino Deni zna sta je dobar provod!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!