Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Nexus
Sa drustvom u nekom klubu u bg cijeg imena trenutno ne mogu da se setim... Ne ide mi se ali sam brojcano nadjacan :predaja: :cut:
Korisnikov avatar
By IriS
ja ću se, kao i mnogih prethodnih godina, odlučiti 31. gde ću.
najradije bih se zabola kući sa ženom, da jedemo tortu u pauzama :fuck:

:vrcka:
Korisnikov avatar
By zachary85
Stan, gay doček 2010 :)
Prvi i nadam se nezaboravan :)
Korisnikov avatar
By Delete
Ako izbegnem sneg, gustu maglu i ine elementarne nepogode na surcinskom aerodromu, ako me ne uhapse u Nemackoj jer po mom pogledu i ponasanju ukapiraju koliko mrzim i Nemacku i Nemce, verovatno cu je docekati u USA, sa nekim str8 drustvom, muvajuci se sa pijanim decacima i cekajuci da se sve zavrsi i konacno budem sama sa mojom S.
Korisnikov avatar
By HARP
Uh, kada pomislim šta će se sve izdešavati u 2010.god. mislim da bi neka opuštena varijanta i te kako bila rešenje.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by KgCS3

so?
to sto meni nista ne znaci,ne znaci da se ne solidarisem sa onima koji su mi bliski :sweet: i kad se njih cetvorica dogovore ja necu biti asocijalan, ali necu ni na trg sa 50,000 nekih nepoznatih lica .... A da mi nova znaci nesto, ne znaci zaista :)
kazes: "sigurno je da nikada ne bih mogao da cekam novu godinu sa gomilom ljudi koje cak i ne poznajem (ili uglavnom ne poznajem)." zasto se onda nova godina razlikuje od bilo kog drugog dana u kojima ostvarujes socijalne kontakte, a razlikuje se cim si podvukao novu godinu.
By Kragi
:jutro:
My point is:
Ne razlikuje se zapravo. Ceo stav, vise, ima veze sa introvertnoscu i ne razumevanjem guzvi, buke i sl. stvari nego sa novom kao takvom. Neminovno je da se navedeno povezuje sa novom svake godine :)
Ne bih mogao bilo koji dan koji se u nas ili svetu obelezava masovno ili se pak ne obelezava uopste da provodim sa gomilom nepoznath ljudi ili uglavnom nepoznatih kao sto rekoh :D (samo je ovo tema nova godina pa .....
Svake godine dam sve od sebe da ne ispadnem kreten koji pokusava da sabotira planove nekih drugih ali i ne pravim kompromise u kojima ne vidim sebe :shmi: Recenica koji si citirao se vise odnosi na pristup koji drugi imaju generalno, sto ne znaci da imam nesto protiv - samo ne razumem (a to sta ce ko raditi samo je njegova stvar).
Nadam se da sam ovako pospan uspeo da objasnim sa sam hteo da kazem :zev: Srecna ti nova 2010. Sprinter, vidimo se :putnik:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja ću biti u NS za doček, a sa prvim danima Nove godine idem u Tuzlu na aktivan odmor.
:mackodlak:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel su kuglice spremne? Da vidim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nisu još....
A i premišljam se da li uopšte da ih kačim na rame, jerbo ću u najluđoj noći biti stalno u pokretu, pa strahujem da me neko ne nalupa i ne išamara zbog tog modnog detalja.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
gajba+dve drugarice+alkohol
ima da bude do jaja :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by KgCS3

uz nekoliko poruka koje uzvratis posle ponoci u fazonu "hvala srecna i tebi",
Evo upravo sam slao mejlove-čestitke ljudima iz inboxa i usput ih poredio sa prošlogodišnjom listom. Neverovatno je da ima 4-5 ljudi od kojih mi je poslednja poruka u inboxu u stvari zahvalnica na čestitki od prošle nove godine. Čudno mi je da mi, posle svih onih iskrenih lepih želja, celih godinu dana nisu poslali ni jedno pismo.

Ali jako mi se sviđa što sam već dobio hrpu grupnih mejl-čestitki od kolega iz struke, jer očigledno spadam u grupu omiljenijih osoba. Neki ljudi se nalaze na skoro svačijoj grupnoj listi, a ima ih kojima sam očigledno samo ja slao čestitku (ili su možda jedni drugima?).
Korisnikov avatar
By Mikili73
Najverovatnije kućna varijanta u dvoje....nemamo ništa u planu za sada.
Korisnikov avatar
By confinatti
Kucna varijanta uz 5 kg ruske salate,mada jos se nista ne zna jer ovaj moj je dosadan ko .....
Korisnikov avatar
By zozefin st
eto ja cu raditi 31.-og, sto malo komplikuje stvar.. zvali me da idem na trg u ns., ali ja bih vise kucnu varijantu, naravno odlucicu u poslednjem trenutku kao i uvek...
Korisnikov avatar
By Azdaja
gde god sutra bili, sta god radili...srecna vam 2010 :balerina:

bez previse njanjavosti u ovom postu.. :lol:

:kiss: i zdr :P
By Orion
Ja kako sam krenuo, sve više mislim da ću na kraju ostati sam kući.

:ubise:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Uh sto ste dosadni sa tom kucnom atmosferom!

Izgleda da ovde jedino Deni zna sta je dobar provod! :D

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by antibiotic

Uh sto ste dosadni sa tom kucnom atmosferom!

Izgleda da ovde jedino Deni zna sta je dobar provod! :D

:cvetduga:
Ja već sutra putujem u Tuzlu. Tamo ću definitivno da čekam Novu godinu.
A u pičku materinu, neću ja da trpim ničije prenemaganje, te " Ne ide mi se ovamo " , te " Ne bih ni onamo ", te ovo, te ono...
:pljuje:
A čuo sam da tamo ima i neki naški noćni bar, pa ću se bez dileme i tamo uputiti, baš da vidim da li će da me prime.
:jelka:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Deni, verujem da je s tobom zabava, gde god da se nalazis :dancing:
:bisou:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Klub, neki pozeraj, al' ajde (volim ja to, samo necu da priznam :P ) :kosa: Drug, dve drugarice i ja. I puno Absoluta. :kolo:
Korisnikov avatar
By maka
Sa devojkom kuci.
Kad zavrsimo sve obaveze oko hrane,gledamo filmove i :fuck: ceo dan. :love:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ipak ostajem ovde.

Privatna zurka, trg, klub ...a dalje gde nas sudbina odnese :dance:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!