Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Hys.nestalo posle n-tog denijevog i angelininog naloga
Gde vam je osnovno, kucno vaspitanje, da vas ja pitam?
Originally posted by Strixa zasto da ne zalazis? i zivotjeljut je isto prvo postavio sliku, svi su ga bacali u nesvest gledajuci mladica sa sekirom i tetovazom, i na kraju se ispostavilo da je to rajka.
A imamo i skorasnji slucaj Djoleta 91 (lazni, ili pravi nalog, ne zelim da zalazim) koji je prvo stavio sliku, pa ga svi docekase s odusevljenjem.
Originally posted by SwanheartZasto?
Originally posted by ns.happyPa to je i fora, cim neko stavi sliku odmah se svi napale.
Originally posted by Strixa zasto da ne zalazis? i zivotjeljut je isto prvo postavio sliku, svi su ga bacali u nesvest gledajuci mladica sa sekirom i tetovazom, i na kraju se ispostavilo da je to rajka.
A imamo i skorasnji slucaj Djoleta 91 (lazni, ili pravi nalog, ne zelim da zalazim) koji je prvo stavio sliku, pa ga svi docekase s odusevljenjem.
Originally posted by Hys.nema to veze sa strpljenjem
Originally posted by SwanheartZasto?
Ocigledno kako kome, Swan. Jel to manjak strpljenja? Ok.
Originally posted by MarsE Marse, stvarno! Da ne kažu ništa? A kako bi onda mi znali da i oni imaju strašno važno mišljenje o tome?
To sa duplikatima stoji, ali uvek ostaje mogućnost da se ne kaže ništa, nego da se udara đonom.
Originally posted by Swanheart
nema to veze sa strpljenjem
vec sa njima koji misle da smo ovce i da mogu da se ponasaju kako im se digne i da za njih ne vaze ista pravila kao za nas.
Originally posted by Strix
Kad smo vec ovde da pitam, posto nisam nacisto, da li je Combo bio dupli, i, ako jeste, ciji?
Originally posted by Hys.
Odvratni su mi ljudi koji na bilo koji nacin zadirkuju ili omalovazavaju, napadaju one koji su slabiji, a novajlije se percipiraju kao "slabije" "manje vredne" ili whateva.
Nije mi jasno, kako ti ljudi zive sa sobom,ljudi kojima je tesko da kazu jednu ljubaznu rec, ili, jos gore, koji nalaze OCIGLEDNO neko zadovoljstvo u tome da kazu RUZNU rec, osobi koju ne poznaju, osobi koja vrlo verovatno zeli da bude prihvacena, ili barem- nedocekana na noz.
Jel ste odrasli u dzungli ili ste imali nekog normalnog u kuci, da vas nauci da je lepo da se kaze "Dobar dan", i "kako ste", i "izvolite".
Ako vas jesu ucili, onda ljubazno i korektno ponasanje prema pridoslici bi trebalo da vam dodje po difoltu!
Ili cak ni to nije bilo dovoljno, te i pored kucnog vaspitanja, ste izrasli u nesigurne i zlobne osobe koje ne mogu sebe da podnesu i uzdignu nikako drugacije do da osete kako nekome nanose, neku, bilo kakvu bol.
Ili vas jednostavno boli kurac da budete disent hjuman biings, te ce te se prosrat, jer ste dovoljno lenji i nezainteresovani, ali ipak dovoljno interested, da barem malko pecnet nekog.
Originally posted by J...Combo je imao na čelu napisano ko je. Plus kroz postove, nema ko nije video.
Jeste dupli nick a sad cemo videti da li ima hrabrosti i da se javi.
Originally posted by Combo
Combo je imao na čelu napisano ko je. Plus kroz postove, nema ko nije video.
Originally posted by Mars
To sa duplikatima stoji, ali uvek ostaje mogućnost da se ne kaže ništa, nego da se udara đonom.
Originally posted by J...Strixa mrzi da cita.
Originally posted by Combo
Combo je imao na čelu napisano ko je. Plus kroz postove, nema ko nije video.
Strix ocigledno da nije video.
Originally posted by Mars
Originally posted by J...ne .to jeste paranoichno .
Originally posted by Swanheart
nema to veze sa strpljenjem
vec sa njima koji misle da smo ovce i da mogu da se ponasaju kako im se digne i da za njih ne vaze ista pravila kao za nas.
Oni-mi, mi-oni. Da li samo meni ovo deluje paranoicno?
Originally posted by Ulixa zasto mislis da njihovo misljenje nije vaznije od recimo tvog strasno vaznog misljenja? ili mog? ili njegovog? svako ima prava da hejtuje novajlije, ako zeli, isto kao sto ima pravo i da im bude zastitnik i odbor za docek. novajlije ili ostanu ili odu kad dobiju informacije koje su zeleli i to je to.
Originally posted by MarsE Marse, stvarno! Da ne kažu ništa? A kako bi onda mi znali da i oni imaju strašno važno mišljenje o tome?
Originally posted by unic0rn...uglavnom se zbog ovoga i dobijaju opomene
Nekako mi deluje bezveze da delimo opomene jer neko nije mogao da drzhi jezichinu za zubima, samo kao last resort.
Originally posted by Strixda! za samo sedam/osam meseci nabiju svih 6 zvezdica
A pazi kad oni koji ostanu nabiju gomilu zvezdica za mesec-dva.
Originally posted by antibioticI got mine in 4.
Originally posted by Strixda! za samo sedam/osam meseci nabiju svih 6 zvezdica
A pazi kad oni koji ostanu nabiju gomilu zvezdica za mesec-dva.
Originally posted by unic0rn
Apsolutno, sve recheno u jednom postu.
Shto se tiche onoga shto je rekao kal - kaznjavanja takvog ponashanja - verujem da skoro nijedna opomena nije dodeljena za takve postove jer po sadasnjim pravilima napadanje novajlija nije sankcionisano, a ono sto se deshava u takvim temama nije nuzhno vredjanje ili slichno. Nekako mi deluje bezveze da delimo opomene jer neko nije mogao da drzhi jezichinu za zubima, samo kao last resort.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!