Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A imamo i skorasnji slucaj Djoleta 91 (lazni, ili pravi nalog, ne zelim da zalazim) koji je prvo stavio sliku, pa ga svi docekase s odusevljenjem.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Strix

A imamo i skorasnji slucaj Djoleta 91 (lazni, ili pravi nalog, ne zelim da zalazim) koji je prvo stavio sliku, pa ga svi docekase s odusevljenjem.
a zasto da ne zalazis? i zivotjeljut je isto prvo postavio sliku, svi su ga bacali u nesvest gledajuci mladica sa sekirom i tetovazom, i na kraju se ispostavilo da je to rajka.
Korisnikov avatar
By Mars
To sa duplikatima stoji, ali uvek ostaje mogućnost da se ne kaže ništa, nego da se udara đonom.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by ns.happy

a zasto da ne zalazis? i zivotjeljut je isto prvo postavio sliku, svi su ga bacali u nesvest gledajuci mladica sa sekirom i tetovazom, i na kraju se ispostavilo da je to rajka.
Pa to je i fora, cim neko stavi sliku odmah se svi napale.

A ja ubedjen da je taj isti Djole Status.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Kad smo vec ovde da pitam, posto nisam nacisto, da li je Combo bio dupli, i, ako jeste, ciji?

I kako to da aktivisti mogu imati duple naloge ( Pedjin Abortirani Terorista npr.), i niko nista.
By Ulix
Originally posted by Mars

To sa duplikatima stoji, ali uvek ostaje mogućnost da se ne kaže ništa, nego da se udara đonom.
E Marse, stvarno! Da ne kažu ništa? A kako bi onda mi znali da i oni imaju strašno važno mišljenje o tome? :trampolina:
By J...
Originally posted by Swanheart

nema to veze sa strpljenjem
vec sa njima koji misle da smo ovce i da mogu da se ponasaju kako im se digne i da za njih ne vaze ista pravila kao za nas.

Oni-mi, mi-oni. Da li samo meni ovo deluje paranoicno?
By J...

Kad smo vec ovde da pitam, posto nisam nacisto, da li je Combo bio dupli, i, ako jeste, ciji?

Jeste dupli nick a sad cemo videti da li ima hrabrosti i da se javi. :evilgiggle:
By fazza
Originally posted by Hys.

Odvratni su mi ljudi koji na bilo koji nacin zadirkuju ili omalovazavaju, napadaju one koji su slabiji, a novajlije se percipiraju kao "slabije" "manje vredne" ili whateva.

Nije mi jasno, kako ti ljudi zive sa sobom,ljudi kojima je tesko da kazu jednu ljubaznu rec, ili, jos gore, koji nalaze OCIGLEDNO neko zadovoljstvo u tome da kazu RUZNU rec, osobi koju ne poznaju, osobi koja vrlo verovatno zeli da bude prihvacena, ili barem- nedocekana na noz.

Gde vam je osnovno, kucno vaspitanje, da vas ja pitam?

Jel ste odrasli u dzungli ili ste imali nekog normalnog u kuci, da vas nauci da je lepo da se kaze "Dobar dan", i "kako ste", i "izvolite".
Ako vas jesu ucili, onda ljubazno i korektno ponasanje prema pridoslici bi trebalo da vam dodje po difoltu!

Ili cak ni to nije bilo dovoljno, te i pored kucnog vaspitanja, ste izrasli u nesigurne i zlobne osobe koje ne mogu sebe da podnesu i uzdignu nikako drugacije do da osete kako nekome nanose, neku, bilo kakvu bol.

Ili vas jednostavno boli kurac da budete disent hjuman biings, te ce te se prosrat, jer ste dovoljno lenji i nezainteresovani, ali ipak dovoljno interested, da barem malko pecnet nekog.
:klap:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by J...

Jeste dupli nick a sad cemo videti da li ima hrabrosti i da se javi. :evilgiggle:
Combo je imao na čelu napisano ko je. Plus kroz postove, nema ko nije video.
Korisnikov avatar
By Mars
Strix samo voli da piše.
Korisnikov avatar
By unic0rn

Apsolutno, sve recheno u jednom postu.

Shto se tiche onoga shto je rekao kal - kaznjavanja takvog ponashanja - verujem da skoro nijedna opomena nije dodeljena za takve postove jer po sadasnjim pravilima napadanje novajlija nije sankcionisano, a ono sto se deshava u takvim temama nije nuzhno vredjanje ili slichno. Nekako mi deluje bezveze da delimo opomene jer neko nije mogao da drzhi jezichinu za zubima, samo kao last resort.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Ulix

E Marse, stvarno! Da ne kažu ništa? A kako bi onda mi znali da i oni imaju strašno važno mišljenje o tome? :trampolina:
a zasto mislis da njihovo misljenje nije vaznije od recimo tvog strasno vaznog misljenja? ili mog? ili njegovog? svako ima prava da hejtuje novajlije, ako zeli, isto kao sto ima pravo i da im bude zastitnik i odbor za docek. novajlije ili ostanu ili odu kad dobiju informacije koje su zeleli i to je to.

cini mi se da tema pocinje gubiti smisao, jer bi onda svako mogao da pokrece teme o netrepeljivosti. zasto ovaj korisnik i grupa njegovih drugara hejtuje mene i moje drugare, i tako u nedogled.

ima ovde sasvim dovoljno nove dece koja je ostala, uprkos tim strasnim naletima forumaske rulje na njih...

hebote, kao da su ih tukli...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da, bas ste okrutni prema novajlijama.
Ovi klinci su mi bas super
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A pazi kad oni koji ostanu nabiju gomilu zvezdica za mesec-dva.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by unic0rn

Nekako mi deluje bezveze da delimo opomene jer neko nije mogao da drzhi jezichinu za zubima, samo kao last resort.
...uglavnom se zbog ovoga i dobijaju opomene :lol:

osim kad modd nema druga posla,pa ti prilepi neku,onako...reda radi...
:trustme:
Korisnikov avatar
By jukie
Izgleda da banovaše komba ?
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by unic0rn

Apsolutno, sve recheno u jednom postu.

Shto se tiche onoga shto je rekao kal - kaznjavanja takvog ponashanja - verujem da skoro nijedna opomena nije dodeljena za takve postove jer po sadasnjim pravilima napadanje novajlija nije sankcionisano, a ono sto se deshava u takvim temama nije nuzhno vredjanje ili slichno. Nekako mi deluje bezveze da delimo opomene jer neko nije mogao da drzhi jezichinu za zubima, samo kao last resort.

Znam da nije sankcionirano, jer nije postojala potreba.

Ali ovo je prevršilo svaku meru. Tamo se na ko zna koliko strana raspucavaju oko autovanja pedera, a ovde jebu u mozak nekog jadnog teenagera, koji se usudio napisati "zdravo ja sam nov". Kome bre da se autuje, ako od pedera doživi ovo.

I da, i ja mislim kao mnogi,, da je politika "neka cveta hiljadu baba" u mnogome doprinela ponašanju forumaša.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!