Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
-Ne skupljati rukom mrvice sa stola nego krpom - da ne budes siromasan
-A na letovanju u CG naucih da se djubre izbacuje iskljucivo rano ujutru ili kasno uvece i to je isto neka borba protiv siromastva
- ko ima puno mladeza bice bogat
- kada stucas neko te ogovara
:uplasen:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
je l' bilo ono sa kišobranom, da se ne sme otvarati u zatvorenim prostorijama, jer će najstariji koji je trenutno u prostoriji umreti?
bruah
a najcrnje od svega je što, ne znam kako, mene sve to i dan danas cima i nekako me to sujeverje ubi. lolovoz i kolovoz.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by erkondisn
- nikad sjediti na hladnim plocicama da ne sjebes bubrege i mjehur
Ja se ovoga najreligioznije na svetu pridrzavam. Usadili, nema sta. :hypno:
Nema veze sto se opijam, vodu zaobilazim, i radim jos bar pet stvari po bubrege vrlo pogubnih - na 'ladan beton nikad! :zid:

A sto se torbe tice, i meni je malo gadno da se drzi na podu kad je bar sest puta dnevno prepipas celu...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Li
- ko ima puno mladeza bice bogat
Kada na noktima imaš poprečne bele crtice koje se pomeraju na gore kako nokat raste, stižu ti pare. Kad crtica stigne do vrha nokta, moraš pažljivo da je odsečeš (a ne da odgrickaš) i onda otprilike sedneš i čekaš pare (tj. zaboraviš na sve to).

Posle sam pročitao da su te crtice simptom trovanja nekim metalima (koji inače izazivaju autizam).
A kao mali sam imao puno tih crtica:hypno:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa ja imam i mladeze i pege,pa za takve kazu da ce biti jaaako sretni:evilwait:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by mirth
A zasto ne valja citati dok jedes? Mene je baba uvek grdila kad pricam/pevam ('imaces ludog muza') ili citam dok jedem (dobijala je nervne slomove od toga), a nikako ne mogu da se setim sta je za citanje bila ta strasna prestrasna kazna...
pojedes 3x vise. ja se prosto ugojim cetvrtkom kad stigne vreme, jes da brzo citam, al jedem citavih 5 strana (doduse i brzo jedem). za neke vazi isto za tv, medjutim, ja bih uz tv pojela 2 kasike necega.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Tungi
ja imam cele galaksije i konstelacije, imam kasiopeju, i velikog medveda (samo na podlaktici leve ruke 22 komada) i ko zna sta jos, cak imam simetricne setove na rukama i grudima (verovatno i na ledjima, al ne mogu bas da ih vidim), zapravo bi trebalo da budem donald tramp, posto mi kad god me vidi sunce izadje bar po 2 mladeza.

e da, ima neka fora da ne treba brojati mladeze, e sad dal je nesreca ili ces da geknes, ne znam. mozda mi otpadne ruka. :lol:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by m..
Originally posted by mirth
A zasto ne valja citati dok jedes? Mene je baba uvek grdila kad pricam/pevam ('imaces ludog muza') ili citam dok jedem (dobijala je nervne slomove od toga), a nikako ne mogu da se setim sta je za citanje bila ta strasna prestrasna kazna...
pojedes 3x vise. ja se prosto ugojim cetvrtkom kad stigne vreme, jes da brzo citam, al jedem citavih 5 strana (doduse i brzo jedem). za neke vazi isto za tv, medjutim, ja bih uz tv pojela 2 kasike necega.
Pa nije ni to. :sigh: U mom slucaju je jesti 5x vise nego inace bilo (i ostalo) jako pozeljno.

A istina je to. :yes: I za jedenje, a za cigarete jos i vise. :zid:

on: Ima i ono da ako umru dva clana porodice u kracem vremenskom roku, ubrzo ce umreti i treci. :roll:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Meni nikada niko nije rekao nista na ovu temu (pretpostavljam da nisam upoznala sujeverne ljude) ali sam cula iz price, da ako ti neko da upaljac, da ako mu ne das pare (tipa 2 din ili tako neki sitnis..), da ces se posvadjati sa tom osobom.
Nisam nikome poklanjala upaljace, pa opet, ljudi me ne podnose :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by unic0rn

...da poslednji zalogaj ide djavolu!

uh kako me je to nerviralo :lol:

i dan danas obozavam da ostavim nesto u tanjiru, verovatno bash zbog toga :smeh:
Aaa!! :klap:
Za ovo nikad nisam čuo.
Čuo sam samo sva snaga je u poslenjem zalogaju

(i to sam čuo od devojke o 26 godina... mrtva ozbiljna ona to :zid: )
Korisnikov avatar
By Marvin
Nego, pitanje (zbog kog sam tražio ovu temu) je- zašto se ono 'ne valja' piti iz okrnjene šolje?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
zato sto ces da se poseces. duuuh. :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by m..
Originally posted by Tungi
ja imam cele galaksije i konstelacije, imam kasiopeju, i velikog medveda (samo na podlaktici leve ruke 22 komada) i ko zna sta jos, cak imam simetricne setove na rukama i grudima (verovatno i na ledjima, al ne mogu bas da ih vidim), zapravo bi trebalo da budem donald tramp, posto mi kad god me vidi sunce izadje bar po 2 mladeza.

e da, ima neka fora da ne treba brojati mladeze, e sad dal je nesreca ili ces da geknes, ne znam. mozda mi otpadne ruka. :lol:

:lol: :rotflmao:

Da ne cuje zlo,pu,pu... :D

Ne bih ja to brojao,hahahaha..
Korisnikov avatar
By Mars
Jel sam ja pisao ovde?

Par stvari onako na sitno je bilo (ovde se ušokirah kad sam video repertoar)...ali ono što je mene dugo držalo: ako te preskoči neko ostaćeš mali....I držalo me to i u onim tinejdz godinama kada živiš na podu praktično, i kad god neko ustane da ode do vecea ili kuhinja - ja sam se panično bacao i izmicao da me ne preskoči...

wako
Korisnikov avatar
By Mars
Hehe. Eto, nije lokalizam znaci.

Bilo je i ono: ako pijes kafu, porašće ti rep. Al to mi je oduvek bilo smešno.

Oko one torbe i para end blagostanja s tim u vezi...Ja sam imajo jednu osobu, drugarica....JA ne obraćam pažnju na to - TI obraćaš, molim lepo. Tvoja torba, tvoj život, stavljaj je gde i kako hoćeš. Al ona se osećala prozvanom da ide za SVIMA NAMA i diže nam torbe sa podova i kači na stolice, fotelje, dvosede, trosede, kvake itd. Znači NAPOR.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ili recimo pare,novcanik...Nikako ne stavljati na sto=Besparica=Nemastina=Beda.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa kako sad?
Ne na sto, ne na pod...

Pa gde da ih stavim?!?
Korisnikov avatar
By Tungi
U dzep,bilo gde,samo ne na sto:D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
-kad te svrbi levi dlan (dobices pare), kad te svrbi desni dlan (davaces pare)
-ne ostavljaj zalogaj u tanjiru
-gledaj u oci sagovornika
-kad te svrbi nos, neko ce te naljutiti ili ces se posvadjati

:roll: :drama: :sigh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
"Ne diraj pišu! Otpašće ti!" :smeh: :smeh: :smeh:

Zezam se, naravno, nisu mi to govorili... :njanja:
Korisnikov avatar
By Mars
Moj drug, oličenje racionalnosti....pitam ga ja "Svrbi me levi dlan, šta to znači", a on me gleda pa kaže "Mora da nisi lepo isprao sapun...."
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ja prvi put čujem to za zviždanje i miševe. Ja nikad nisam znao da nešto posebno zviždim a znam da su devojčicama govorili da ne zvižde jer će im sise ostati male :lol:

Pff pa ne merem se setim ničega, osim da se pomeriš s mesta kad čuješ nešto loše (onda ti dodje neka komšinica koja stalno ima neke crne priče pa se osećaš ko valjak na pisaćoj mašini), da ne smeš na sebi da pokazuješ ako govoriš o tudjim bolestima...
Ako te neka urokljiva baba puno zagleda (jer sam bio jako lepo dete) treba da napraviš pesnicu sa izbačenim kažiprstom i malim prstom i da njim mašeš prema zemlji i da tri puta kažeš "dok mi dlake prebrojila dotle mi se učudila" jer je nemoguće nekom prebrojati dlake u doglednom vremenu pa onda ne mogu ni da ti se ureknu.
Hit! :lol:
Jel to treba da se izgovori njoj u lice ili onako da te dotična ne čuje?
Moram da naučim klince, samo da nerviraju babe iz komšiluka - da im recituju kad god ih vide :lol:

E da, ko ima mladež na licu taj je djavolji podanik/veštac/veštica. I to mi žena sroči u facu a ja imam mladež na licu :/
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by SeoskiLola

Ja prvi put čujem to za zviždanje i miševe. Ja nikad nisam znao da nešto posebno zviždim a znam da su devojčicama govorili da ne zvižde jer će im sise ostati male :lol:
E da. Sad si me podsetio.

Ja dugo kao mali nisam umeo da zviždim, a onda su mi pričali da je to zato što neću da pijem mleko.

Upleli su i komšiluk u svoju mrežu laži i manipulacija, da mi to isto priča, ali mleko propio nisam.
Korisnikov avatar
By Nexus
Znam one tipa ako te svrbi levi ili desni dlan dobices/izgubices pare...:2c:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne valja kao da sedis na ivici stola, neces se udati, ja se onda jos bolje namestim, da ivice bude tacno ispred mene, ne valja se zezati sa time.. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!