Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Mars
PEZ. Ni manje ni bezveznije bombone....ni više fascinantne. Tvrda, oštrih ivica, ostavlja rane po ustima...a opet prvi izbor.

Figurice. Razne. Glava koja se pomeri unazad da bi ispala bombona. ŠOK koji se doživi kada se umesto bombonice vidi prazan, plastičan jezik ... može da razume samo onaj koji je to doživeo. Reči tu nisu od pomoći.

Bila je da se kupi i kombinacija: dva pakovanja bombonica, između parčence stiropora i na njemu značka nekog od likova.

SlikaSlika
Jaooooo PEZ :D
Korisnikov avatar
By Mars
Bila je i ona sličica - šaka sa raširenim prstima i na svaki nataknut omot od jednog PEZ-a.
Al ne može da se skine.

:)

Jel da da je shock kad nestanu bombonice unutra, a?

A pazi Dart Vejdera na početku smotre, to nisam video uživo nikad.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by castor
Originally posted by olga_diktator
E da, i trilogija Ostrvo, Zamak i More avanture. Enid Blajton :D
aaaaaaa
kako sam ovo mogao da zaboravim :)

+ sve knjige iz serijala 5 prijatelja
Ovo ne znam šta je. Ništa od toga.

Jel čitao neko "Harijetu Uhodu"?

:D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Linda Hamilton kao Sara Konor u T2
Secam se da sam isla u bioskop i da mi se ceo film vrteo oko ove zene. Ma kakvi roboti i Shvarceneger. Mislim da je tu ujedno i rodjena moja prva feministicka misao, da zena moze i mora da se sama postara o sebi i svom detetu, umesto da ceka da to ya nju uradi muskarac i bla bla... Inace, onaj serijal koji je napravljen kao spin-off filma (The Sarah Connor Chronicles) mi je cista blasfemija.

Slika
Axl Rose i GNR

Ako se ne varam, Treci kanal je pustao satelitski program nemacke vive u prepodnevnim casovima. Secam se da sam radila neki domaci ili piskarala nesto za sebe kada sam cula Welcome to the jungle i videla, oh, spoznala chudo sa maramom oko glave i kosuljom oko struka kako skakuce u gacama... Moja sreca je bila potpuna kada sam iz nekog tin casopisa izvukla njegov poster i to face closeup, sa sve maramchetom! I danas volim da cujem Appetite for Destruction.

Slika
Munchmallow
Hah, imala sam presovane one aluminijumske omote ovih kolacica, jer sam htela da ih cuvam ako ih ikada povuku iz prodaje. Zapravo, moje omiljene cokoladice su bile Zivotinjsko Carstvo, ali su sa pocetkom rata nestale iz nasih prodavnica, a kako detetu od 8-9 godina nije bilo bas najjasnije kako, resila sam da sacuvam ove omote, za svaki slucaj.

Horor i misterije in general
Za ovo ne znam kada je pocelo, ni zasto. Verovatno je opet povezano sa cinjenicom da u masi horora imamo zene za glavne junakinje, koje uspevaju da jedine prezive i srede glavnog negativca.
Korisnikov avatar
By Hys.
I ja sam se lozila najstrasnije na Axel-a. Ali bas bas bas bas...Imala sam dve sveske njihovih intervjua i slika i nebrojeno postera :blush:

Nisam to pominjala kao i brojne druge stvari, jer se ne lozim i dalje. A AFD je po meni jedan od top klasicnih rock albuma :up:

Mislim da se malo omasila tema :giggle: Mislila sam ISKLJUCIVO na one stvari koje su vas jednako fascinirale tada kao i sada.

Ali nema veze, bas su lepi odgovori :meda:
Korisnikov avatar
By elektron84
Rocky kamene bombone (mislim da je bila neka reklama Paracinka Paracin)
I sad se obradujem kad ih vidim negde u prodavnici :love:
Korisnikov avatar
By Blady
Bila je i ona sličica - šaka sa raširenim prstima i na svaki nataknut omot od jednog PEZ-a.
Al ne može da se skine.

:)

Jel da da je shock kad nestanu bombonice unutra, a?

A pazi Dart Vejdera na početku smotre, to nisam video uživo nikad.
aham... jeste... nisam ni ja.. bas je strava :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Lepa Krepa
i obe pipi-knjige koje je mars pomenuo. nju sam najvolela zato što je najjača devojčica na svetu i zato što je izmislila reč "spunk". :)
"Pipi u vodama Južnog mora" me podseća na jednu devojčicu koju sam upoznala u bolnici. Pozajmila sam joj tu knjigu i dobila sam je nazad tek posle mnogo, mnogo godina, jer je umrla, a medicinska sestra (btw, mamina drugarica) nije imala srca da mi to kaže i svaki put kad bih je pitala kako se devojčici svidela Pipi, rekla bi mi da još nije stigla da je pročita. U međuvremenu se knjiga, naravno, zagubila negde u bolnici i pronađena je tek kad sam ja odrasla.

Sećam se kako je Pipi nadmudrila nekog tipa forom koja je išla otprilike ovako:
"Je l' znaš koja je sličnost između mene i tebe? Oboje imamo velike njuške. Osim mene." :D

Inače, imam one komplete knjiga čiju si sličicu okačila tj. za plavi komplet sam sto posto sigurna da ga imam, a za ovaj drugi moram da proverim. :)

Omiljen mi je komplet Andersenovih bajki sa nekim koricama boje peska i strašnim ilustracijama.

A nikad neću prežaliti što mi mama i tata nisu kupili "Devojčicu u plavoj haljini".
Korisnikov avatar
By Mars
Samo ja nisam te komplete slikovnica. :durenje: Imao sam svakakve druge, ali ne te.

Oko Rocky bombona...kad su se pojavile, slepci u komšiluku su imali foru, kao "Jao, pogledaj koliki kamen sam izbacio/la iz bubrega!!" Onda kad se sagovornik zaprepasti i kad prođe prvi šok, slepac kaže, kao "A čuo sam da je dobro da se to POJEDE da se više ne bi POJAVLJIVAO u organizmu". I onda dok još ovaj jadnik ne može da veruje šta je čuo - slepac stavi "kamen" u usta i krene da ga krcka zubima i guta. Pa se onda smeje.

Slepac.

Posle su te bombone bila obavezna dekoracija za popločavanje staze ka zamkovima i ostalim zidanim objektima na rođendanskim tortama. Ja i tad preferirao klasiku.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Wilhelmina
Slika
Tek pre nekih 5 godina sam prestala da glođem sloj po sloj.
Sad uživam u svim delovima istovremeno.
Ista fora i sa Jaffom.

Elem, četinari...
Ljubav na prvi pogled i njuš. :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Prva 2-3 idu obavezno sloj po sloj. Ostali istovremeno, a poslednji tako što ga celog gurnem u usta.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Hys.
Mislim da se malo omasila tema :giggle: Mislila sam ISKLJUCIVO na one stvari koje su vas jednako fascinirale tada kao i sada.
Bogami ja se držao zadate teme. Sve to još uvek volim i jednako sam fasciniram.
Zato ne pomenuh Lepu Brenu npr. koja je bila potpuna fascinacija (jednom je i ugledah i skamenih se lol) I dalje volim njene pesme ali mi ona kao ona više nije interesantna ni najmanje. Mislim da to važi i za sve ostale celeb ličnosti iz detinjstva, nekako su svi izgubili na sjaju sa mojim odrastanjem i brojem pročitanih intervjua i podataka iz biografije. U stvari ne, Tina Tarner i dalje prolazi! A ostale koji me sada fasciniraju da li intelektom da li javnim delovanjem nisam susreo u detinjstvu pa ih nećem ni pominjati ovde :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Prva 2-3 idu obavezno sloj po sloj. Ostali istovremeno, a poslednji tako što ga celog gurnem u usta.
:lol: :pucaodsmeha:

Debeljko:meda:
By Ulix
Originally posted by Lepa Krepa
omg, otvorila mi se nostaldizna...

Slika

imala sam samo jedan paket i patila za onim drugim...
Imao sam oba i posle sam ih poklonio bratu od strica. :love:

Voleo sam i Maju, imao sam par knjižica o njoj. Znate ono, Maja kuvarica, Maja na zimovanju, Maja kad vodi računa o svom psu, pa kad se razboli... :love:
By Ulix
Originally posted by Wilhelmina

Slika
Axl Rose i GNR
A u njega koliko sam bio zaljubljen, pa to nije normalno. :fuck: :rock:
Korisnikov avatar
By Tungi
Moja ljubav posle Johnnyja:D

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Morrison
Ma daj, šta je to kutija MM. To jedeš posle nečeg drugog slatkog, za kraj.

Originally posted by Ulix
Voleo sam i Maju, imao sam par knjižica o njoj. Znate ono, Maja kuvarica, Maja na zimovanju
Favoriti uvek vezani za putovanja: Maja na moru, Maja na brodu (destinacija NYC) i Maja u Rimu.

Jedan forumaš mi je obećao skenirane neke slikovnice, ali smo se u međuvremenu naljuti na mene pa do realizacije projekta nikad nije došlo...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Morrison
Ma daj, šta je to kutija MM. To jedeš posle nečeg drugog slatkog, za kraj.

Aha,da nadoknadis izgubljene kalorije:D
Korisnikov avatar
By Mars
Nemate pojma sa tim vašim smrdljivim čupavcima. Bljak!

SlikaSlika

:love:
Korisnikov avatar
By Tungi
Uh,kako njega nisam mogao da varim,joj...:tepih:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sta cu kad volim prljavog rockera u krevetu,vishe od maminog ushtirkanog sinchica:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne bi taj prišao mom krevetu ni okupan.
Korisnikov avatar
By Mars
:smeh:

A kakve ti veze molim te imaš sa njima?

Ja tebe ne doživljavam kao prljavog rokera.
Korisnikov avatar
By Tungi
:zvizdi: :zvizdi:

Ja sam najprljaviji:lol: Dobro, znas da su mi froncle,uvek na mestu i fino rasporedjene da ih chak i sanjam,bude me nocu:lol: Dotle doseze moj perfekcionizam,pa otud i ona "srecu ces oprati jednog dana":rotflmao:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Ulix
Voleo sam i Maju, imao sam par knjižica o njoj. Znate ono, Maja kuvarica, Maja na zimovanju, Maja kad vodi računa o svom psu, pa kad se razboli... :love:
dadadaadada!
ja sam sačuvala ili "maja mala mama" ili "maja kupuje", a možda i obe. highly gender incorrect, ali jako su mi se sviđale ilustracije.
Korisnikov avatar
By Mars
@Morrison, tako već može. Mislim...ono za krevet :D

@Krepo, samo jedna je ostala u životu: Maja u parku. Nju imam skeniranu, ako bi neko da se podseti.
Korisnikov avatar
By IriS
Slika

I svi ostali nastavci te knjige. Svuda sam ih vucarala sa sobom dok ih ne pročitam, pa onda opet i opet... Letnje raspuste sam uz njih provodila. :D

Slika

u njih sam i dan danas zaljubljena. :love:

Slika

hrvatsko primorje. najlepši miris koji sam ikad osetila. najlepše more na svetu. :love:
Korisnikov avatar
By castor
Hajduk na Dunavu, Hajduk protiv vetrnjaca, Hajduk sa druge strane pa Kopao sam dubok zdenac :love:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
E, ljudi, je l' ta "Maja ovamo - Maja onamo" ima nekog malog brata o kome brine, hrani ga, vodi u vrtić i tako to?

Kao da se prisećam nečeg, ali kroz maglu... a možda grešim. :nesiguran:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!