Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by J...Ti si srećna onda.Originally posted by MarsCuti ne teraj je, mnogo je zabavna, prvi put sam se danas nasmejala citajuci njene odvale.
Pusti je da ide da gleda utakmicu - razbiću monitor.
Originally posted by DinaDina, tada nam je vreme išlo na ruku. Sa svakom godinom, sa svakim izborima, stasavala je nova generacija glasača koja je donela prevagu (dok su paralelno odlazili oni koji recimo nikad nisu oprostili Vuku izjavu da će lično da im kupi sanduke kad umru, pričajući o ponižavajućem životu penzionera). Vreme je tada išlo na ruku pozitivnim promenama.
Mada se trudim da razmisljam pozitivno i nesto da povezem sa prosloscu, ovde sve ide sporije nego sto treba... Na primer koliko smo puta demonstrirali protiv Milosevica dok je na kraju pao, ali ipak ode... Tako i ovo, sve ide tesko i puno je bandoglavih i glupih i agresivnih i primitivnih ljudi ali na kraju sve opet dodje nekako na svoje, samo mnogo teze i sporije nego na drugim mestima.
Originally posted by sleepingsunja dolazim. Ova godina iz kukavičkih razloga nisam htela da dođem, ni u Budimpeštu, pa nisam došla. Ali sledeći prajd svakako dolazim i u Budimpeštu i u Beograd, jer je ovo važno.
ljudi ja se nadam i verujem d ovoliko sranja mora izneti nesto dobro...Zaista verujem da sledece godine bice veeeeeeelika g pride u srbiji pa da im svima j.........kevu
Originally posted by analitikaDobrodošli.
Kao prvo da se predstavim..
1) Nisam gay , mada i nesto nemam protiv vase organizacije
Originally posted by MarsJa nekako mislim da se to moze resiti, prvo neko ko ima sesnaest godina jos nije izgradjena licnost, daleko je od toga. Ja nisam nikad menjala drasticno svoje stavove, samo sam ih prosirivala i uoblicavala, ali znam za slucajeve da su bili homofobi i fasisti kao tinejdzeri a kao odrasle osobe su antifasisti i gay friendly. Znaci, nekim ljudima ima spasa... Nekima nema, ali bar se vremenom razvija svest bar toliko da ne smes da napadnes drugog coveka inace ces biti kaznjen, da prava koja uzimas sebi imaju i drugi itd. Sem toga dosta godina je bio rat, izolacija, neke sumanute poruke i to ljudima udje u usi... Sa otvaranjem zemlje prema Evropi neki ljudi ce uociti koliko to sve nema veze sa zivotom...Originally posted by DinaDina, tada nam je vreme išlo na ruku. Sa svakom godinom, sa svakim izborima, stasavala je nova generacija glasača koja je donela prevagu (dok su paralelno odlazili oni koji recimo nikad nisu oprostili Vuku izjavu da će lično da im kupi sanduke kad umru, pričajući o ponižavajućem životu penzionera). Vreme je tada išlo na ruku pozitivnim promenama.
Mada se trudim da razmisljam pozitivno i nesto da povezem sa prosloscu, ovde sve ide sporije nego sto treba... Na primer koliko smo puta demonstrirali protiv Milosevica dok je na kraju pao, ali ipak ode... Tako i ovo, sve ide tesko i puno je bandoglavih i glupih i agresivnih i primitivnih ljudi ali na kraju sve opet dodje nekako na svoje, samo mnogo teze i sporije nego na drugim mestima.
A danas stasavaju takve generacije koje će da učestvuju u određivanju sudbine ove zemlje - od kojiih samo može sve nas da uhvati panika.
Originally posted by Mars
Shvatite da iako se radi o (za siromašnu Srbiju) velikim parama, ostvarivanje ciljeva koji se predstavljaju ovom manifestacijom - dovodi do kompletnog pomeranja društva napred, na mnogo indirektnih načina.
Originally posted by DinaAli radi se o celim generacijama.
Ja nekako mislim da se to moze resiti
Originally posted by DinaBravo Dina, odlicno receno. Kao da sam ja pisala...
Tuzna sam i razocarana...
Sem toga parada moze da se odrzi za manje od godinu dana... Da li se u drugim zemljama odrzavaju negde u junu? Pa eto moze tada, to bi bilo za devet meseci. Sto bi znacilo da odmah pocnu da se organizuju. I nesto se od ovih sila Zla moze nauciti a to je da se mora dobro organizovati. Prema tome lepo bi bilo kad se ovaj put ne bi isposvadjali. Meni je Boris bio mnogo vise za organizaciju parade u ovim uslovima, navijam da se on vrati u organizaciju, nekako je jak, direktan, borben (bar tako deluje). Draganicu bas volim, ona uvek kaze sta treba u emisijama ali i ona i ovi drugi mi deluju vise za organizaciju parade u nekim lepim uslovima. Ovde se mora izgleda boriti i sa navijacima i sa vlascu... Policija je grozno postupila, kao sve u redu, svi ih tapsu po ramenu i dan pred paradu ih premeste tamo negde i parada propadne... Nadam se da ce se u medjuvremenu mnogi navijaci naci u zatvoru, ali u svakom slucaju ovu energiju i podrsku mislim da treba iskoristiti i organizovati paradu sledece godine, a u medjuvremenu stalno je pripremati...
Ono sto bi bilo jako lepo, ali nece da se desi, je kada bi sada na paradu izasli malo RODITELJI. Porodica. Mame i tate. Bake i deke. I kao kad je onaj penzos glasao za Slobu pa umro, tako bi mogla sad da se pokaze generacijska podrska svojoj deci.
Ako to nekog uzasava, onda znate sta treba da radite sledecih dvanaest meseci. Svako od nas i vas ima porodicu - edukujte ih. Jednog po jednog. Ljudska prava u Srbiji nece stititi ni EU ni gay for pay gostujuce trupe, nego mi sami. Hajde sad lepo baku za ruku, pa u setnju. Na razgovor o ljudskim pravima.
Originally posted by Winter
nisam rekla da mi smeta....svi vi dobo znate kakav je stav nase sredine prema svemu razlicitom, neka sad tamo baba i neki deda koji su gledali taj Dnevnik....logicno je da su prokometarisali nesto tipa 'vid' ovu lezbacetinu....i lice je nagrdila....vidis Milune da je to sve ludo...jasta da im sve treba zabraniti''......
Originally posted by agent-fisherMene majka danas obavestava da je gay parada otkazana pa da ne odlazim a ja rekla da nisam ni mislila da idem iako podrzavam. Ona pita sto, ja kazem zbog straha od batina, a ona kaze kad se nesto podrzava onda se ide, pa neka dobijem batine... Onda ja rekla da u SAD idu majke i cerke pa kad krenem na sledecu paradu povescu i nju... Ona kaze da nece, nije iz Amerike pa ona ne mora da ide, ali ja da idem...
ja cu samo da citiram ovo sto je neko napisao na facebooku
Ono sto bi bilo jako lepo, ali nece da se desi, je kada bi sada na paradu izasli malo RODITELJI. Porodica. Mame i tate. Bake i deke. I kao kad je onaj penzos glasao za Slobu pa umro, tako bi mogla sad da se pokaze generacijska podrska svojoj deci.
Ako to nekog uzasava, onda znate sta treba da radite sledecih dvanaest meseci. Svako od nas i vas ima porodicu - edukujte ih. Jednog po jednog. Ljudska prava u Srbiji nece stititi ni EU ni gay for pay gostujuce trupe, nego mi sami. Hajde sad lepo baku za ruku, pa u setnju. Na razgovor o ljudskim pravima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!