Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Winter
jesam...sta je problem.....pirsing, mindjusa..isti qrac...... :roll:
ma i da ga zoves ukrasno dugme na licu, nie u tom problem, nego: sto ti to smeta?
Korisnikov avatar
By Mars
Pusti je da ide da gleda utakmicu - razbiću monitor.
By J...
Originally posted by Mars
Cuti ne teraj je, mnogo je zabavna, prvi put sam se danas nasmejala citajuci njene odvale.

:smiling:
Korisnikov avatar
By m..
aman, nemoj ko onaj cobanin sam sebi da .... jer si se naljutio na selo. ne radi se to tako. (bolje zalepi neki post it, lmao)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jebote, Winter. :iskolacen:
Da citiram fantasticni line nase drage i, nazalost zaboravljene Modesty: "A sad mozes gurnuti glavu nazad u rernu." :retard:
By Simor
postovanja spram drzave i njenih organa
Pa ja imam erotsku naklonost prema, da citiram oca Gavrilovića, maestralnim organima naše države!

:geisha:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by J...
Cuti ne teraj je, mnogo je zabavna, prvi put sam se danas nasmejala citajuci njene odvale.

:smiling:
Ti si srećna onda.

Ja zblanuto gledam svoje sopstveno stopalo ispod stolice (desno, na levom) koje se trese i ne mogu da ga zaustavim.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
u ponedeljak idem na pirsing, keve mi nevenke! zna neko nekog dobrog majstora?
Korisnikov avatar
By Mars
U stvari....osećam se kao moji roditelji koji su patili što dete mora da im odrasta pod Miloševićem i u njegovoj državi.

Mora da su se tačno ovako i oni osećali sve te godine.

Sad mi je to palo...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ljudi ja se nadam i verujem d ovoliko sranja mora izneti nesto dobro...Zaista verujem da sledece godine bice veeeeeeelika g pride u srbiji pa da im svima j.........kevu :happysmoke: :happysmoke: :fige:
Korisnikov avatar
By Dina
Tuzna sam i razocarana...

Mada se trudim da razmisljam pozitivno i nesto da povezem sa prosloscu, ovde sve ide sporije nego sto treba... Na primer koliko smo puta demonstrirali protiv Milosevica dok je na kraju pao, ali ipak ode... Tako i ovo, sve ide tesko i puno je bandoglavih i glupih i agresivnih i primitivnih ljudi ali na kraju sve opet dodje nekako na svoje, samo mnogo teze i sporije nego na drugim mestima.

Sem toga parada moze da se odrzi za manje od godinu dana... Da li se u drugim zemljama odrzavaju negde u junu? Pa eto moze tada, to bi bilo za devet meseci. Sto bi znacilo da odmah pocnu da se organizuju. I nesto se od ovih sila Zla moze nauciti a to je da se mora dobro organizovati. Prema tome lepo bi bilo kad se ovaj put ne bi isposvadjali. Meni je Boris bio mnogo vise za organizaciju parade u ovim uslovima, navijam da se on vrati u organizaciju, nekako je jak, direktan, borben (bar tako deluje). Draganicu bas volim, ona uvek kaze sta treba u emisijama ali i ona i ovi drugi mi deluju vise za organizaciju parade u nekim lepim uslovima. Ovde se mora izgleda boriti i sa navijacima i sa vlascu... Policija je grozno postupila, kao sve u redu, svi ih tapsu po ramenu i dan pred paradu ih premeste tamo negde i parada propadne... Nadam se da ce se u medjuvremenu mnogi navijaci naci u zatvoru, ali u svakom slucaju ovu energiju i podrsku mislim da treba iskoristiti i organizovati paradu sledece godine, a u medjuvremenu stalno je pripremati...
By analitika
Kao prvo da se predstavim..
1) Nisam gay , mada i nesto nemam protiv vase organizacije
2) Visoko sam obrazovan
3) Bio sam protiv gay parade , zbog sledeceg:
Mislim da je sramno ponasanje vasih organizatora, da dok je zemlja u siromastvu ,odvaja se 300 000 eura na obezbedjenje.( vase). Dok ljudi zbog gladi seku prste po Beogradu , vi trosite novac i to moj i drugih . Sa kojim pravom? Ogorcen sam sebicnoscu vase prema drugima, pa zato mislim da ne treba da trazite nista suprotno.
Mislim da ova zemlja koja tone i crkava , ima mnogo precih problema. A vi i ako ste skupili 300 000 eura, mozete na 100 nacina pametno uloziti i pomoci ljudima oko sebe. Ova zemlja nema vise snage za ponovo polomljene izloge po Beogradu, koje opet ja moram da platim.
I vi i ovi huligani ste danas opet obrukali zemlju, i gurate je zajedno u blato.
Sramota
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dina
Mada se trudim da razmisljam pozitivno i nesto da povezem sa prosloscu, ovde sve ide sporije nego sto treba... Na primer koliko smo puta demonstrirali protiv Milosevica dok je na kraju pao, ali ipak ode... Tako i ovo, sve ide tesko i puno je bandoglavih i glupih i agresivnih i primitivnih ljudi ali na kraju sve opet dodje nekako na svoje, samo mnogo teze i sporije nego na drugim mestima.
Dina, tada nam je vreme išlo na ruku. Sa svakom godinom, sa svakim izborima, stasavala je nova generacija glasača koja je donela prevagu (dok su paralelno odlazili oni koji recimo nikad nisu oprostili Vuku izjavu da će lično da im kupi sanduke kad umru, pričajući o ponižavajućem životu penzionera). Vreme je tada išlo na ruku pozitivnim promenama.

A danas stasavaju takve generacije koje će da učestvuju u određivanju sudbine ove zemlje - od kojiih samo može sve nas da uhvati panika.
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by sleepingsun
ljudi ja se nadam i verujem d ovoliko sranja mora izneti nesto dobro...Zaista verujem da sledece godine bice veeeeeeelika g pride u srbiji pa da im svima j.........kevu :happysmoke: :happysmoke: :fige:
ja dolazim. Ova godina iz kukavičkih razloga nisam htela da dođem, ni u Budimpeštu, pa nisam došla. Ali sledeći prajd svakako dolazim i u Budimpeštu i u Beograd, jer je ovo važno.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by analitika
Kao prvo da se predstavim..
1) Nisam gay , mada i nesto nemam protiv vase organizacije
Dobrodošli.

Niste se predstavili. Seksualna orjentacija i stepen stručne spreme nisu predstavljanje (ili možda to stvarno radite kada se upoznajete s nekim "Nisam gay i završio sam fakultet - drago mi je")

Takođe, biti gay nije stvar organizacije i organizovanja.
Ja sam na primer gay i nemam veze ni sa jednom organizacijom.

Što se tiče ostalog....

Zašto ne biste usmerili svoje nezadovoljstvo situacijom u zemlji prema onima koji su za nju krivi?
Zašto zemlja tone i crkava? Hoće li organizovanje ove manifestacije stvarno da ubrza taj proces?

Da li ste se oglasili na sjtu Vlade ili nspm kada ste takođe svojim parama platili milion dolara za slobodu Miladina Kovačevića, poslali poruku deci Srbije da se huliganstvo isplati, da je dobra uključenost u političke centre moći preduslov za uspeh i rešavanje ličnih problema u Srbiji danas?

Sa kojim pravom trošimo taj novac? Tim pravom jer je to i naš novac. Jer i pripadnici gay populacije rade, privredjuju i uredno plaćaju porez ovoj državi.

Shvatite da iako se radi o (za siromašnu Srbiju) velikim parama, ostvarivanje ciljeva koji se predstavljaju ovom manifestacijom - dovodi do kompletnog pomeranja društva napred, na mnogo indirektnih načina.

Ono najbanalnije i najnebitnije: u svetu su te parade izvor zarade za grad, zemlju, ne trošak.

NB: i među samom gay populacijom ima ljudi koji su istog stava kao i vi.
Korisnikov avatar
By Madonna

2) Visoko sam obrazovan
:lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by shut

2) Visoko sam obrazovan
:lol:
Nemoj da se smeješ, ova stvar je ozbiljna. Gospodin nije edukovan o gay populaciji uopšte.

Što bi se narodski reklo otvorite mu oči... :nokti:
Korisnikov avatar
By Dina
Dina, tada nam je vreme išlo na ruku. Sa svakom godinom, sa svakim izborima, stasavala je nova generacija glasača koja je donela prevagu (dok su paralelno odlazili oni koji recimo nikad nisu oprostili Vuku izjavu da će lično da im kupi sanduke kad umru, pričajući o ponižavajućem životu penzionera). Vreme je tada išlo na ruku pozitivnim promenama.

A danas stasavaju takve generacije koje će da učestvuju u određivanju sudbine ove zemlje - od kojiih samo može sve nas da uhvati panika.
Ja nekako mislim da se to moze resiti, prvo neko ko ima sesnaest godina jos nije izgradjena licnost, daleko je od toga. Ja nisam nikad menjala drasticno svoje stavove, samo sam ih prosirivala i uoblicavala, ali znam za slucajeve da su bili homofobi i fasisti kao tinejdzeri a kao odrasle osobe su antifasisti i gay friendly. Znaci, nekim ljudima ima spasa... Nekima nema, ali bar se vremenom razvija svest bar toliko da ne smes da napadnes drugog coveka inace ces biti kaznjen, da prava koja uzimas sebi imaju i drugi itd. Sem toga dosta godina je bio rat, izolacija, neke sumanute poruke i to ljudima udje u usi... Sa otvaranjem zemlje prema Evropi neki ljudi ce uociti koliko to sve nema veze sa zivotom...
By J...

Shvatite da iako se radi o (za siromašnu Srbiju) velikim parama, ostvarivanje ciljeva koji se predstavljaju ovom manifestacijom - dovodi do kompletnog pomeranja društva napred, na mnogo indirektnih načina.

:up:

Jer ovo nije sebican hir homoseksualaca od koga niko drugi nece imati koristi vec nacin da ovo drustvo pocne da se uci toleranciji i prihvatanju razlicitosti. A to je nesto sto nam je zaista potrebno, zar ne?
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nekako mislim da se to moze resiti
Ali radi se o celim generacijama.

Pravda za Uroša? Baklja u autobusu (u poredjenju sa bakljom u usta još je i dobro). Devojčica pretukla devojčicu. Domet političkog horizonta: stari ili novi radikali?

Broj pristalica koji su za lečenje narkomanije - lopatom, vadeći iz etno fundusa jednu za drugom poslovice i umotvorine, jednu sve živopisniju od druge?

Sumnjam da će i to otvaranje granica da pomogne, iskreno.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Tuzna sam i razocarana...

Sem toga parada moze da se odrzi za manje od godinu dana... Da li se u drugim zemljama odrzavaju negde u junu? Pa eto moze tada, to bi bilo za devet meseci. Sto bi znacilo da odmah pocnu da se organizuju. I nesto se od ovih sila Zla moze nauciti a to je da se mora dobro organizovati. Prema tome lepo bi bilo kad se ovaj put ne bi isposvadjali. Meni je Boris bio mnogo vise za organizaciju parade u ovim uslovima, navijam da se on vrati u organizaciju, nekako je jak, direktan, borben (bar tako deluje). Draganicu bas volim, ona uvek kaze sta treba u emisijama ali i ona i ovi drugi mi deluju vise za organizaciju parade u nekim lepim uslovima. Ovde se mora izgleda boriti i sa navijacima i sa vlascu... Policija je grozno postupila, kao sve u redu, svi ih tapsu po ramenu i dan pred paradu ih premeste tamo negde i parada propadne... Nadam se da ce se u medjuvremenu mnogi navijaci naci u zatvoru, ali u svakom slucaju ovu energiju i podrsku mislim da treba iskoristiti i organizovati paradu sledece godine, a u medjuvremenu stalno je pripremati...
Bravo Dina, odlicno receno. Kao da sam ja pisala... :)
Korisnikov avatar
By Winter
Ne da mi se svakom od vas ponaosob odgovarati....prdite o diskriminaciji, o tome kako nemate ista prava kao drugi,bla,bla,bla....ja dodjem i kazem ono sto vi ne zelite da cujete, a vas deset grakne i napadne me.(i ne samo mene vec svakog ko se ne slaze sa vasim misljenjem i dozivljajem cega bilo, u ovom slucaju parade)...klinke koje se skoluju po EU, nek prospaju pamet tamo....imas ti mala jos plazme i mleka da poručkiš da bi sa mnom mogla da razgovaraš........marsovci kojekakvi , nek idu na Mars, pa tamo prosipaju pamet i lome monitore.....rodjendnask, ispirsaj se...ima toga koliko oces u gradu.....elem, odgovor onome ko me pitao zasto mi pirsing smeta, nisam rekla da mi smeta....svi vi dobo znate kakav je stav nase sredine prema svemu razlicitom, neka sad tamo baba i neki deda koji su gledali taj Dnevnik....logicno je da su prokometarisali nesto tipa 'vid' ovu lezbacetinu....i lice je nagrdila....vidis Milune da je to sve ludo...jasta da im sve treba zabraniti''......ali nazalost, vi isti koji sedite u nekim svojim sobama i citate ovo sa svojih monitora uopste ne vidite siru sliku, jerbo ste toliko zaludjeni idejom borbe i prava , da uopste ne razmisljate na koji nacin da ta prava ostvarite....nerado cu se ovde dohvatiti politike...da su Srbi u Hrvatskoj cutali 90 i 91....danas bi vec imali i vise od punudjene im autonomije......a da su siptari na Kosovu, vec 56-e krenuli u oruzani sukob, danas ne bi imalu drzavu (koju mi doduse ne priznajemo, ali cinjenice govore nesto drugo)....no da, ajmo sad me opet napadnite, jer je to jedino sto znate....samo tučete svoju izlizanu priču, koja nikako nije rešenje....
Korisnikov avatar
By agent-fisher
ja cu samo da citiram ovo sto je neko napisao na facebooku
Ono sto bi bilo jako lepo, ali nece da se desi, je kada bi sada na paradu izasli malo RODITELJI. Porodica. Mame i tate. Bake i deke. I kao kad je onaj penzos glasao za Slobu pa umro, tako bi mogla sad da se pokaze generacijska podrska svojoj deci.

Ako to nekog uzasava, onda znate sta treba da radite sledecih dvanaest meseci. Svako od nas i vas ima porodicu - edukujte ih. Jednog po jednog. Ljudska prava u Srbiji nece stititi ni EU ni gay for pay gostujuce trupe, nego mi sami. Hajde sad lepo baku za ruku, pa u setnju. Na razgovor o ljudskim pravima.
Korisnikov avatar
By Mars
I onda me pitaju što ne idem na Face Book.
Korisnikov avatar
By blenta
samo se svakim udarom
a nevezano za glbt prava
neg za svaki prestup
svaki put sve manje srbinom osecam
:nerd:
By J...
nisam rekla da mi smeta....svi vi dobo znate kakav je stav nase sredine prema svemu razlicitom, neka sad tamo baba i neki deda koji su gledali taj Dnevnik....logicno je da su prokometarisali nesto tipa 'vid' ovu lezbacetinu....i lice je nagrdila....vidis Milune da je to sve ludo...jasta da im sve treba zabraniti''......

Isto tako oni mogu naci bilo sta drugo da joj zamere samo ako hoce, mogla je da izgleda i kao Ceca opet bi je isto gledali.

Povodom preporuke da se sutra u inat ode na prajd...

zar ti mislis da je ovde neko idiot? To sto si rekla nije misljenje vec zajebavanje ljudi koji su ionako izgubili zivce danas. Sta ocekujes? Aplauz?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jednostavno sam razočaran i krivo mi je, ali jbg, šta je tu je.
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala Ns Beckie :)

Mars,
pa moze se gledati i tako ali eto ja sam optimisticnija... Vreme ce pokazati ko je bio u pravu...
Originally posted by agent-fisher
ja cu samo da citiram ovo sto je neko napisao na facebooku
Ono sto bi bilo jako lepo, ali nece da se desi, je kada bi sada na paradu izasli malo RODITELJI. Porodica. Mame i tate. Bake i deke. I kao kad je onaj penzos glasao za Slobu pa umro, tako bi mogla sad da se pokaze generacijska podrska svojoj deci.

Ako to nekog uzasava, onda znate sta treba da radite sledecih dvanaest meseci. Svako od nas i vas ima porodicu - edukujte ih. Jednog po jednog. Ljudska prava u Srbiji nece stititi ni EU ni gay for pay gostujuce trupe, nego mi sami. Hajde sad lepo baku za ruku, pa u setnju. Na razgovor o ljudskim pravima.
Mene majka danas obavestava da je gay parada otkazana pa da ne odlazim a ja rekla da nisam ni mislila da idem iako podrzavam. Ona pita sto, ja kazem zbog straha od batina, a ona kaze kad se nesto podrzava onda se ide, pa neka dobijem batine... Onda ja rekla da u SAD idu majke i cerke pa kad krenem na sledecu paradu povescu i nju... Ona kaze da nece, nije iz Amerike pa ona ne mora da ide, ali ja da idem...
Korisnikov avatar
By Mars
... Onda ja rekla da u SAD idu majke i cerke pa kad krenem na sledecu paradu povescu i nju...
Hoćeš da ti nekad pričam o tome? Kako tri generacije (bilo str8 bilo gay bilo kombinovano) - svi idu na taj događaj?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!