Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Combo

Lična karta ne postoji, neki od dokumenata sa slikom koji bi poslužio identifikaciji - nisi u obavezi da nosiš i to je to.

Dakle,ipak postoji dokument sa slikom...i pandur nikad nikog nije zaustavio iz razloga ovog ili onog:panker:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Sprinter
e sad si me razocarao
Jao nemoj tako sad da mi pričaš! Viša sila je u pitanju, šta da se radi.
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by deran
Dakle,ipak postoji dokument sa slikom...i pandur nikad nikog nije zaustavio iz razloga ovog ili onog:panker:
Dokumenta sa slikom su ti vozačka i pasoš. Za obavljanje nekih poslova ti pri identifikaciji traže jedan ili oba. Za neke manje. Nekad ide i kombinacija vozačke i credit card (pasoš ionako malo ljudi ima) ili samo kartica.

Zaustavljanja pandura iz razloga ovog ili onog nema. Saobraćajne policije isto. Kod mene je tako.

A ako negde i ima...sa mojom facom i fizionomijom me sigurno ne bi legitimisali onoliko često kao u Srbiji što su.
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa sad zavisi u kom si kraju u americi, sigurno postoje problematicni krajevi gde bi te legitimisali tako cesto, a posto je ovamo cela srbija problematicna da se zakljuciti da je legitimacija kao rutinska kontrola sasvim opravdana.
Korisnikov avatar
By Combo
Da se ti ne ložiš malo na uniformisane, a?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
retko kada nosim lk.... kada nosim novchanik.... a isti nosim samo kada putujem ili imam puno para .... a poshto su to retke prilike, onda nishta :lol:

i niko mi nikada nije trazio lk.... ?!? osim par puta kontrole..... :shtap:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
nosim uvjek mada je u katastrofalnom stanju...sva je izbucana a nemam vremena da odem i novu izvadim.. zadnji put kada sam isla za Bg na aerodromu su me jedva pustili :D ali su rekli da je moram promjeniti sto prije :D
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Nosim je uvek u novcaniku mada na srecu do sad nisam morao da pokazujem.
Jednom me uhvatila kontrola u busu a nesto nisam bio raspolozen da furam pricu kako sam maloletan i igram se sa svojim gsp alter egom vec sam samo slagao da nemam licnu kod sebe posto nisam hteo da platim jebenu kaznu za glupe dve stanice.

:zacepi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Moram da izvadim novu licnu kartu i pasos, a tako me mrziii! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Blady
Sredices ti to lako..... nije to veliki problem
Korisnikov avatar
By ok_decko
Uvek nosim LK, bez nje ne izlazim iz kuce ni pod stavkom razno, jer sam nevidjeni magnet za muriju.
Dok sam ziveo na medaku, imao sam i situaciju da me je interventna bukvalno izvlacila iz taksija i trazila oruzje u PEDERUSI jedva vece od moje sake... da bi se na kraju izvinjavali zbog 'rutinske' provere.
Dok sam ziveo sa cimerkom, svaka patrola je bila nasa, saobracajac me je na semaforu kod narodnog pozorista ucio na sav glas kako se prelazi ulica jer sam presao na crveno, pisali su mi kaznu zbog nepropisnog skretanja BICIKLOM u 2 ujutru, u Pancevu, kad zive duse nije bilo na ulicama, itd. itd. Legitimisanja i ne pamtim vise.
Mislim da, kada bih jednom ostavio LK kod kuce, bio bih dovoljno veliki baksuz kojeg bi najpre zaustavili, a koji bi potom i proveo 12 sati u pritvoru zbog nemanja iste. Uzas.
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by ok_decko
bukvalno izvlacila iz taksija i trazila oruzje u PEDERUSI jedva vece od moje sake...
Mora da je tog dana gledao nekog Bonda ili Mission Impossible.
Dobro si prošo, mogo je da počne da ti cima kožu sa lica u nameri da ti skine masku...

Elem...jel ti nama gornjim postom hoćeš da kažeš da izgledaš jako opasno?

:D
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Black Lady
U Beogradu su strasne guzve, ne mozes da zamislis. Moram u pola 4 ujutru da se prijavim na papiric, onda da dodjem u 7 h da mi kazu da dodjem oko 9h. :sigh:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Sunce
U Beogradu su strasne guzve, ne mozes da zamislis. Moram u pola 4 ujutru da se prijavim na papiric, onda da dodjem u 7 h da mi kazu da dodjem oko 9h. :sigh:
da uzmes papiric za 11h :D
Korisnikov avatar
By Combo
da u 11 dođe, čeka do 4 i onda mu kažu "Dođi u ponedeljak" (u onih 3.30am).

Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Combo

Mora da je tog dana gledao nekog Bonda ili Mission Impossible.
Dobro si prošo, mogo je da počne da ti cima kožu sa lica u nameri da ti skine masku...

Elem...jel ti nama gornjim postom hoćeš da kažeš da izgledaš jako opasno?

Xexexexe :D

Zao mi je bilo posle i taksiste, i njega su coveka izmrcvarili kad su zavrsili sa mnom, a na poslu sam bio hit, nedeljama je na oglasnoj tabli stajalo velikim slovima - Pitajte B... gde mu je puska... :lol:

A sto se izgleda tice - ja, ako je ovo opasno, onda stvarno... :D
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by ok_decko
A sto se izgleda tice - ja, ako je ovo opasno, onda stvarno... :D
A - takvi su najopasniji!

U istom rangu sa Ibojkom, svako na svoj način.

Korisnikov avatar
By m..
Ne nosim, uglavnom. Kad ponesem u dzepu izgubim, kad nosim torbu, onda ponesem, ali ne volim da cukam torbetine, pa uglavnom ne nosim.

Leto pre 2 godine. 4 dana za redom izlazim sa 2 ortaka, 4 dana za redom zaustavljaju auto i legitimisu nas, 4 dana za redom nemam licnu kartu, molim kumim, diktiram maticni broj. treci dan samo sto se nisam rasplakala, da mi ne napise kaznu.

5. dan taj ortak i ja u autu, pandur nas zaustavlja. Ja odmah izlazim onako iznervirana i guram mu licnu kartu, on me zbunjeno gleda i kaze da mi nije trazio, a ja njemu "4 dana za redom me vase kolege maltretiraju sto nemam licnu kartu, sad kad imam ne trazite, evo vam pa je gledajte sad". Bukvalno sam naterala lika da me legitimise, pritom izvadivsi sve iz dzepova i naredjavsi to uredno na haubi. Covek samo sto u nesvest nije pao.

Jedan drugi put smo isli negde Knez Mihailovom, bili bucni, zaustave nas i legitimisu. Ja vadim licnu kartu, pasos, vozacku dozvolu i index (imala tog jutra ispit pa sam sukcesivno gurala u torbu kako sam pronalazila dokumenta) i guram im pod nos i jos pitam da li hoce clansku kartu british councila. :lmao:

Do sad mi nisu napisali kaznu, kontam da je to sto se napravim jako slatka i detinjasta, sa sve zbunjenom facom, objasnim kako sam zagladnela, krenula po burek i srela drugare. :lol: Nikad ne omane.:smilegrin:
Korisnikov avatar
By jenny
Ne nosim je skoro nikad, a sad sam je i izgubila pride. :sigh:

Ne znam da li se neko upustio u avanturu vađenja nove. Ja sam juče došla u 7 i 10 i bila 75-ta u redu (od 8 rade) primili su njih 50ak plus 10ak koje je ušlo preko veze, ostali ćao. Kontam da bi trebalo da sam u 6 u redu, ali brateeeee!
Ljudi popizdeli naravno, kaže lik šta hoćete, imamo dva radnika i treba im u proseku 20 min po osobi. Heeej dva radnika! Idioti! :burner:
Neću ni da je vadim dok su ovakve gužve, boli me uvo! Ili ću da odem da ih pitam da li mogu da izvadim potvrdu da "NE MOGU da izvadim lk".
Korisnikov avatar
By Blady
Ja mislim da njoj nece stici u Bg, vec u Sombor... tako da..
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Azdaja
hahah, baci oko na temu LK u kaficu :lol:
Bacila sam... ali jbte to je licna, nisu velike kazne za to !
Ne tripujes se :shamar: osvesti se... e sada, da li je nesto po sredi toga.... to ne znajem..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
uvek je tu negde po torbi, premda nisam čula da su nekoga ovam' startovali do sad.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ovako ide: dodjes u pola 4 ujutru, i potpises se na papir - budes negde 10. na listi cekanja. Onda dodjes u 7 ujutru i doceka te masa ljudi. Tu ti dodele satnicu kada treba da se pojavis. Da ja mogu da uzmem ceduljicu, radije bih nesto poslepodne!
Korisnikov avatar
By Combo
Jel se ti zajebavaš za tih pola 4 ujutru?
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne zajebavam. To je jos i najbolja opcija koju znam. U nekim sup ustanovama se ceka red i nema spiska. Dakle, ako dodjes u 4 h, moras da cekas da stignes na red.

Poludecuuu! :cupakosu:

A kad docekas sve to, oni te fotografisu.
Korisnikov avatar
By Combo
Svaka čast toj pameti koja je sve to tako smislila i organizovala.

On-lline? Da ne pitam?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!